TAAS yleistettiin

Anonyymi-ap

Että miehet jotka eivä saa naisen kanssa seksiä alkavat vihata naisia.

Mistä ihmeestä mediasikailijatoimittajat noita juttuja keksii, onko kyr*ästä puutetta kun ahdistelevat yksin eläviä miehiä?

Tiedätte hyvin kuinka harvoin naiset tekevät miehiin tutustumisia, monet naiset leimaavat itsensä ja "ne" naiset huo*iksi. Naisten mielestä, siis jos nainen tekee aloitteen?

Miesten sitten pitäisi yhä pahennetuissa lakiviidakossa osata jotenki ihmeellisesti ilmaista kiinnostuneen johonki naiseen, niin ettei tapahdu seksuaalista ahdistelua.

Kertokaa uuden lain rakentajat miten mies saa tutustua tuntemattomaan naiseen. Naisetki voisivat edes hiukan kehittyä aloitteellisimmiksi, jos luulevat osaavan toimia miehiä paremmin uuden lain mukaan?

On sitä korviin kilahtanut monasti naisten katkeruuksia kun eivät ole löytäneet sitä oikeaa miestä jolla olisi rahaa elättää / osallistua yhteiseen elämään.

Väitän yksi pahimmista ongelmista rakentaviin suhteisiin on laki joka jo kauan sitten toteutettiin. Se on samassa taloudessa asuvat, toisen henkilön ollessa työtö vaikuttaa tukirahaan toisen (vaikkakin naimattomia olisivat) tulot. Jo hyvinki alhainen työssä käyvän tulot katkaisee täysin toisen työttömän tuet, sellainen suhde on mahdoton. Ei sellaiseen rakenneta mitään kestävää pohjaa (asuminen on kallista).

Kun vielä niin kovin usein ihmiset on pätkätyössä eli ajoittain työttöminä niin sehän hajottaa viimeistään ihmissuhteet.

Se pas*a puhuminen että rakkaudesta ongelmat ratkaistaan. Rakkaus on bisnestä, jos bisnes ei toimi (rahan pulan vuoksi) niin homma kaatuu, siksi miljoonat suomalaiset joutuvat asumaan yksin. Suomalaiset keskimäärin asuvat erittän paljon heikommissa oloissa kuin pakolaiset Suomessa, satunnaisissa paikoissa, viemäriverkostoissa joissa ehkä vähän lämpimämpää, toisten koheissa. Jotku "huo*aavat pelkästäänn yhden saamiseksi, nuoremmat miehet ehkä vanhemmatki miehet antaa maksusta analia hom*ille?

Politiikka on sulkenut suomalaisten hädän.

Eräs henkilöki joskus kertoi kun keräsivät tuolloin jotain yhteisvastuu keräyksiä niin vain 20% meni kotimaan vähävaraisten hyväksi, ulkomaan apuun 40%, sitä ei muista mihin sanoi menevä se toinen 40%? Voihan nuo luvut muuttua, ketkähän niistäki päättää kenen taskuihin milloinki menevät?

Kestäkää kyllä meirät / teirät vielä kutsutaan tykin ruuaksi sotarintamille NATO joukoissa tai vai tuohon itärintamille seisoskeleen isänmaata puolustamaan, sillä pienellä sotilaspalkalla.

2

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalaiset keskimäärin asuvat erittän paljon heikommissa oloissa kuin pakolaiset Suomessa, satunnaisissa paikoissa, viemäriverkostoissa joissa ehkä vähän lämpimämpää, toisten koDeissa. Jotku "huo*aavat pelkästäänn yhden YÖN JONKUN KODISSA saamiseksi (NUKKUA SÄNGYSSÄ, KÄYDÄ SUIHKUSSA JA EHKÄ PUKEA PUHTAAT VAATTEET PÄÄLLE), nuoremmat miehet ehkä vanhemmatki miehet antaa maksusta analia hom*ille?

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      🍑 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe