Ylimääräinen lapsilisä ei välttämätön menoerä valtiolle!

Anonyymi-ap

Tällainen tieto tuli talouselämän asiantuntijoilta Ylelle! Ja aivan oikein päätelty arvon asiantuntijoilta! Hallituksen hedelmälliset naisministerit saivat täten joulukuussa vähän mukavaa lisää omien luxusasuntojensa lainan maksuun. - Ketkä unohdettiin? Kaikki pieneläkeläiset, jotka tarvitsisivat rahaa lääkkeisiin, kuntoutukseen, ehkä virkistykseenkin, ettei se olis vaan päivittäinen annos Kauniita ja rohkeita. Nyt kaikki pieneläkeläiset vain säästävät, säästävät ja säästävät kaikesta mitä voivat, pakosta, ja tietäen että heidät on unohdettu, mitään hyvää, ja/tai parannusta taloudelliseen tilanteeseen ei ole luvassa! No, pianhan sitä kuolee pois, kun rahaa ei ole lääkkeisiin, eikä terveellisiin ruokiin; harrastuksista, kuntoutuksesta tai piristyksestä ( esim. kahvilassa/ravintolassa/elokuvissa/teatterissa käynti) puhumattakaan. Pieneläkeläisille (eläkke alle 2000€/brutto) nyt korvaukseksi könttäsumma käteen, yksineläville1000€ ja parisuhteessa eläville 800€/nokka! Tasa-arvo se pitää olla rahan jakamisessakin! -:Antakaa PIAN pientä piristystä meille, ennenkuin päädymme epäinhimillisen tasoiseen hoitoon vuodeosastolle! - Ja jos ei, koska oma nokka aina lähimpänä!, niin perustakaa joku Eläkeläisten puolue!! Nyt se vois menestyäkin, meitä on paljon, ja jatkossa yhä enemmän, ja suurin osa meistä on ihan pirtsakoita ja terveitä! (Toki emme pyri viemään nuorilta heille kuuluvia työpaikkoja, ne kuuluvat heille, eikä työelämän ikäsyrjintä antaisi meille kuin lisää surua.)

4

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan se huomattavasti parempi sijoittaa tulevaisuuteen, kuin menneisyyteen.

      Toisekseen se ylimääräinen lapsilisä on varmasti auttanut montaa vähävaraista lapsiperhettä.

      Lääkkeethän eivät maksa ns. mitään. Kela-korvauksessa on katto huomattavan pienessä summassa. Jos taas haluat syödä jotain luontaistuotekaupan humpuukituotteita satasella viikossa, niin se on sitten niin, mutta ei se tukea tarvitse.

      Ottakaa nuoret oppia näistä. Hankkikaa itsellenne haluamanne elintaso, kun siihen on oikea hetki, älkääkä vain vaatiko ja valittako.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­N­­­y­­m­­­f­­­o­m­­­a­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#177286315

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Saihan eläkeläiset tammikuussa ison korotuksen eläkkeisiinsä, melkein 7% ja myös takuueläkettä korotettiin 37€ kk samoin kansaneläkkeisiin tuli korotus.

    • Anonyymi

      Suomen syntyvyyden romahdus on jo sitä luokkaa, että viimeistään nyt sille pitää alkaa tehdä jotain. Nyt jo synnyttävä ikäluokka on niin pieni, ettei se kykene käytännössä pitämään Suomen asukasmäärää eikä ’tuottamaan tarpeeksi työvoimaa’. Ja nyt korjataan 1990-2000 -vuosien ’satoa’, jolloin syntyvyys oli vielä huomattavasti korkeampaa kuin nyt. Nyt syntyy se ikäluokka, joka on synnytysiässä 2040-2050-luvulla ja se tulee olemaan todella pieni.

      No onneksi on maahanmuutto, joka onkin ainoa keino pelastaa Suomen olemassaolo siltä osin mitä ihmisten lukumäärällä siihen voi vaikuttaa. Sekään ei ole ongelmaton, mutta käytännössä ainoa keino jo nyt, saati lähitulevaisuudessa. Tähän on asennepuolella jo nyt saatava muutos eli vain maahanmuuttajat voivat pelastaa meidät ja se on syytä ymmärtää ja hyväksyä ja alettava suhtautua sen mukaisesti. Muuta keinoa ei käytännössä ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3178
    2. 121
      1395
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    10. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      775
    Aihe