Marin pakotti vaivauteneen Zelenskin selfiensiin. Eipä ole Zelenskiltä paljon vaivautuneempaa

Anonyymi-ap

hymyä nähty ikinä. Mutta mitä sitä ei oman maansa eteen tekisi. Joutuu jopa tyrkyn kanssa samaan kuvaan, jos maan etu ja sotilasapu sitä vaatii. Eilisessä kättelyssä (halauksessa) Zelenskin vaivautumeisuus oli ilmiselvää. Minä häpeän pääministeriämme. ja niin tuntuvat tekevän useimmat EUn päämiehet, kun karttavat Marinia.

14

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Marin on julkisuuden hakuinen henkilö. Onhan se kiva näyttää twitterissä kuinka hän milloin halailee milloin pyytää selfieen henkilöitä joiden varjolla voi mainettaan niittää. Kakara ei osaa edes käytöstapoja. Ottaisi oppia tosi hyväkäytöksiseltä naiselta. Leyeriltä.

    • Anonyymi

      Marin ei tiedä omalla kohdalla mitä häpeä tarkoittaa.

    • Anonyymi

      Helevetin kotkan pitää tunkea luiseva lärvi joka linssin eteen.

    • Anonyymi

      En haluaisi mennä henkilöön, mutta ilmaisen kuitenkin mielipiteeni.
      Marin tarvitsee managerin, siis holhoojan, joka ohjeistaa sen mihin kulloinkin voi osallistua, kuinka pitkälle on kohtuullista mennä minän myymisessä. Ja milloin on oikea aika vetäytyä tilanteesta.
      Sitten hän tarvitsee hallintaa, jolla estetään impulsiiviset, hätäiset ryntäilyt, jotka paljastavat hänen ottavan julkisuudessa kantaa suuriin asioihin kuuntelematta tarjolla olevaa ministeriöitten asiantuntemusta.
      Pakko sanoa, paska tuuri meillä oli kun vaikeimmalla mahdollisella hallituskaudella pääministeriksi junaillaan henkilö, jonka osaaminen on kunnallispolitiikan tasolta ja kansainvälisen politiikan verkostoa ei ole. Eikä ole vieläkään muuten kuin näennäisesti, valokuvauksin ja tarinoin luotuja.

      • Anonyymi

        Kun kansainvälistä verkostoa ei ole, syntyy pakostakin tarve ryhtyä rakentamaan sitä epätoivoisin keinoin. Kun kunnallispolitiikasta tulijalla ei ole kansainvälistä kokemusta politiikan tai yritysmaailman piiristä, hän ei myöskään hallitse ns. kirjoittamattomia luontevan käytöksen pelisääntöjä. Tuloksena tällaisia selfie-yhteiskuvia, joiden käyttötarkoitus ja jakelutiet jäävät kuvaan kaapatulle korkean tason vaikuttajalle epäselväksi, ehkä joskus pelottaviksikin.
        Kyllä tämä Marinin esiintyminen EU:n foorumeilla muistuttaa kesyn paviaanin toimeliaisuutta. Sellaisen paviaanin, jollaisia pyörii Etelä-Afrikassa Hyväntoivonniemen linnoituksen alueella.
        Kouluttakaa sitä Marinia, mutta laskut puolueen demokratia rahastolle. Ei VNK:lle.


    • Anonyymi

      On helppo yhtyä edellisen viestittäjän näkemyksiin Marinista.

    • Anonyymi

      Ja suomalainen typerä media menee vielä julkaisemaan näitä kuvia joten tuli lisää myötähäpeää !!!!!!

    • Anonyymi

      Suomen valtamedia= valemedia tekee bussinestä. Arvoilla, aateiila, teoilla, uskonnolla, periaatteilla, ei eds tiedolla, taodolla, ystävyydellä, tavoilla, omallatunnolla ole merkitystä, kun pitää saada aikaan skooppi, lööppi, luoda rahastettava mediapersoona, oli hän sitten stippari, rapapri trai pelkkä pätkäpääministeri. Uhrista vii, saati perheestä, lapsiat, lähimmäisistä , kacereista. Pääasia on rahastaa kaikki mitä irti "hahmosta" saadaan. Jälkeen päin sitten surraan yhdessä, mitä tehtiin väärin, miksi tehtiin niin ja löydetään syyllinen, joka koskaan ei ole vastuullinen media.

    • Anonyymi

      Marin ei ymmärrä rajoja, koska kotona ei nittä ole opetettu. Kasvattamaton pentu.

    • Anonyymi

      En ole ylpeä suomalaisuudestani silloin kun Marinista puhutaan.

      • Anonyymi

        Sanna haluaa julkisuutta kaikin keinoin, jopa Ukrainan sota kelpaa hänelle oman imagon nostamiseen.


    • Anonyymi

      Marinin pitää liimautua jokaiseen kiinni kun ei muuten pääse mukaan,aika sivistämätöntä ja törkeää touhua.Liimautuminen,virnistys,kuva ja nopea häipyminen,osaako pyytää edes anteeksi käytöstään?

    • Anonyymi

      Zelenski tietää, että suututettu nainen on pahempi vastustaja kuin Putin tai Venäjä yhteensä ja erikseen. Sosialsitifeministi ei ikinä unoda nöyryytystä, että joku kieltäytyisi selfiestä hänen kanssaan. Ainoastaan fasistinatsi tekisi niin. Joten ehän onnettomalla ja älykkäällä Zelenskillä ollut muuta mahdollisuutta kuin uhrautua Ukrainan hyväksi vastoin tahtoaan. Siitä täysi kunnia hänelle. En ole kuullut koskaan, että joku suomalainen vihervasemmsitososialisti olisi uhrautunut mitenkään Suomen tai suomalaisten puolesta vaan päin vastoin ne ovat heti myynnisssä jos vain hinnasta sovitaan.

    • Anonyymi

      Kananpää pitää tunkea joka paikkaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe