Lasketaanko nuokin kommunistisiksi julkaisuksi kun vastustavat Natoa?

Anonyymi-ap

Nuo varsin maltilliset julkaisut vastustavat Natoa, ovatko nuo siis automaattisesti kommunistisia julkaisuja? Nato kiihkoilijat näkee nykyisin putinisteja ja kommunisteja joka paikassa.

https://naapuriseura.fi/
https://www.tampereensanomat.fi/
https://vastaansanomat.com/

9

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eri mielipidekyselyjen mukaan 8-12 prosenttia suomalaisista vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä ja melkoinen joukko heistä on putinisteja, pieni osa kommunisteja.
      Noissa näkyy olevan molempia.

      Suomessa on mielipiteen- ja sananvapaus, toisin kuin on vaikkapa Venäjän fasismidiktuurissa, Kiinan kommunismidiktatuurissa, Pohjois-Korean kommunismidiktatuurissa tai oli Neuvostoliiton kommunismidiktatuurissa, ja se arvostettava ja vaalittava asia.

      Jos taas Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää Suomen asioista, olisi maahamme perustettu kommunismidiktatuuri, jossa mielipiteen- ja sananvapaus olisi ollut Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin niitä, siihen liitettynä.

    • Anonyymi

      "Israelin entinen pääministeri Naftali Bennett sanoi haastattelussa, että hänen ponnistelunsa välittäjänä Venäjän ja Ukrainan välillä olivat lähes menestys, kun molemmat maat suostuivat tekemään myönnytyksiä ja vaativat aselepoa. Länsi kuitenkin esti rauhan syntymisen, hän sanoo.
      Rauha olisi voinut olla mahdollinen Venäjän ja Ukrainan välillä pian konfliktin alkamisen jälkeen viime vuoden helmikuussa.
      Viimeisimmät julki tulleet tiedot kuitenkin valottavat sitä tosiasiaa, että Kiovan läntiset tukijat estivät neuvottelut naapurimaiden välillä. Järkyttävän lausunnon on antanut Israelin entinen pääministeri Naftali Bennett, joka toimi hetken aikaa rauhan välittäjänä maiden välillä.
      Kysyttäessä estikö Yhdysvallat liittolaisineen Moskovan ja Kiovan välisen rauhanprosessiin, Bennett vastaa: “Periaatteessa kyllä. He estivät sen”. "
      https://vastaansanomat.com/

      Kimmo Kaution kirjoitus. Kautio on "Vapauden liitto" puolueen jäsen.
      Kaution artikkelissa ei ole kommunismia, putinismia tai muutakaan puolueellista. Hän kirjoittaa tosiasioita Ukrainan sodan syistä.
      Vuonna 2022 helmikuussa olisi Ukrainan sota loppunut alkumetreihin ellei länsi eli nato olisi estänyt neuvottelusopimuksen. Tuskin Israelin Bennet, joka toimi sovittelijana, valehtelee.
      Tämä on uutta tietoa monille. On hyvä, että natopropaganda paljastetaan.
      Tänä päivänäkin nato estää neuvotteluratkaisun. Sen puolesta tämänhetkinen poliittinen eliitti toitottaa ja syöttää sodasta yksipuolisesti Venäjää.
      Kaution kirjoitus ei pääse valtamediaan. Kaution kirjoitus esittää epäsuorasti sen, että nato johdatti Venäjän hyökkäämään. Siitä tuli lännelle propagandavaltti ja ainoa pointti Ukrainan sodalle. Sotahurmos vailla todellista pohjaa.

    • Anonyymi

      Kautiokin on näitä Kremlin edessä konttaajia, kuinkapas muuten.

      Suomen Nato-jäsenyydestä tuli ehdoton välttämättömyys sen jälkeen kun Venäjän fasismidiktatuuri osoitti 24. helmikuuta 2022 Ukrainaan täysimittaisesti hyökkäämällä päämääränsä koko maan valtaamiseksi, sen itsenäisyyden lakkauttamiseksi ja ukrainalaisten orjuuttamiseksi Vladimir Putinin fasistihallinnon alamaisiksi.

      Tuolloin suomalaisten enemmistö lopulta ymmärsi sen tosiasian, että Venäjä ei kunnioita enää naapurimaittensa valtiorajoja, itsenäisyyttä ja suvereniteettia, vaan on valmis asevoimaansa käyttäen valtaamaan ne ja orjuuttamaan niiden kansat alamaisikseen.
      Suomen kansa ymmärtää nyt 80 prosentin enemmistöllä sen, että yksin ei ole hyvä olla tuollaisen roistovaltion, mitä Venäjä on, naapurina ja siksi maamme NATO-jäsenyys.

      Venäjän fasismidiktatuuri toteutti tietysti tuota samaa sotaisaa imperialismiaan jo vuonna 2008 Georgiassa ja vuonna 2014 Ukrainassa, mutta nuo eivät vielä riittäneet herättämään hidassyttyisiä suomalaisia, jotka halusivat uskoa hyvään, kunnes 24. helmikuun 2022 aamu heidät herätti karuun todellisuuteen.

      Kommunismidiktatuuria Suomeen puuhasteleva Partacus yrittää epätoivoisesti vierittää Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman hyökkäyssodan Ukrainassa muiden kuin sen syyksi ja hän voihkiikin tuossa ylempänä tuskaansa siitä kun Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainan valtioalueen rosvous ja ukrainalaisten orjuuttaminen Vladimir Putinin fasistihallinnon alamaisiksi ei saa kannatusta Ukrainassa, vaan siellä halutaan palauttaa itsenäisyys ja suvereenius koko Ukrainaan, Krim mukaan lukien.

      Kuinkahan positiivisesti tämä kommunisti suhtautuisi omaan kotiinsa tunkeutuvaan aggressiiviseen rosvojoukkioon, että ihanko vaan rauhanvärssyjä hymisten ja rauhanamuletteja vilkutellen, sekä viimeiseen asti neuvotellen rauhanomaiseen yhteisymmärrykseen tasajakoon tämän rosvojoukkion kanssa päästäkseen?

      Erikoista tuossa on se, että kyseinen kommunisti on kyllä myöntänyt itsekin nyky-Venäjän olevan sotaisan valloitushaluinen fasistivaltio, kuten hän tässä Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -keskusteluketjun kommentissaan sanoo.
      Sekö nyt ei tälle kommunistille fasisminvastainen meinaa maittaakaan, kun kyse on Venäjän fasismista?

      "Partacus
      2019-12-18 17:32:04

      Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      • Anonyymi

        Kun kirjoitetaan totuutta niin se on Kremlin edessä konttaamista? Myös tuolla Tampereen sanomissa kehutaan Kaution kirjoitusta, onko Tampereen sanomatkin siis Kremlin edessä konttaaja? Sekä kaikki muutkin julkaisut Suomessa jokka vastustaa Natoa?

        "Vastaan Sanomat on tehnyt erittäin hyvän jutun Maidanin 2014 tapahtumista, joihin TSNM myös joissain jutuissa on viitannut. CIA:n rooli oli tuolla sellainen, että jo pelkästään tuon takia Suomen ei pitäisi liittyä Natoon, ja siten osittain mahdollisesti kytkeytyä vastaavankaltaiseen toimintaan myös tulevaisuudessa."https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?221925


    • Kapitalistidiktatuurin edustaja näkee harhoja. Jokainen natoa arvosteleva olisi putinisti tai kommunisti.
      Lavrovin kirje esitti neuvottelua. Vähän ennen Venäjän hyökkäystä neuvotteluratkaisu oli viittä vaille. Nato tuhosi neuvotteluratkaisun.
      Kaikki ne, jotka toimivat mahdollisuuksiensa mukaan sodan lopettamiseksi, olisivat putinisteja tai kommunisteja. SKP kylläkin toimii rauhan puolesta, Ukrainan työtätekevän kansan puolesta. Myös joukko ei-kommunistisia kansalaisia touhuavat sodan lopettamisen puolesta.
      Se on selvä, että sotakiihkoiset painavat nappia naton sotaponnistelujen puolesta.
      Sotakiihkoilijat eivät välitä tuon taivaallista Ukrainan kansasta. Sotavoitto Venäjästä on ensisijainen mikä näyttää olleen naton tahto jo ennen Venäjän hyökkäystä.

      Marinin hallitus on läpeensä sotahallitus. Se suorastaan vaatii natoa jatkamaan sotaa. Suomalaisia ei nähdä sovittelijoina. Hallitus ei ole tehnyt minkäänlaista aloitetta kriisin voittamiseksi. Ukrainalaisten kärsimys ei kosketa ministereitä.
      Sotadiktatuurin edustaja menköön purolle ja pesköön kasvonsa valehtelustaan.

    • Anonyymi

      Oman itsenäisyytemme takia hallituksen tulee purkaa kaikki tehdyt natosopimukset.
      Nato on sotajärjestö, oligarkkien armeija ja uhka maailmanrauhalle. Naton aiheuttamat tuhot maailmalle vuodesta 1991 lähtien ovat suuret.

      • Anonyymi

        Allekirjoitan jokaisen sanan. Mutta media on aivopessyt ihmiset luulemaan Naton olevan joku paratiisi.


    • Anonyymi

      YK:n tietoa.
      "Ruokaturva heikkeni maailmanlaajuisesti viime vuonna. Lähes 282 miljoonaa ihmistä maailmassa kärsi konfliktien aiheuttamasta akuutista nälänhädästä."

      Sotien aiheuttama nälänhätä on korkea. Luku on moninkertainen, jos lasketaan normaalista ruoan puutteesta.
      Kehittyneillä mailla on otsaa järjestellä sotia ja vieläpä valehdella niiden sisällöstä
      Maailma tarvitsee todella rauhaa ja rauha sen rakentajia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe