USA:n alas ampumat tunnistamattomat kohteet

Anonyymi-ap

Pohjois-Amerikassa on ammuttu alas neljä kohdetta, joista yksi oli kiinalainen vakoilupallo. Kolmesta muusta on ristiriitaisia tietoja. Yksi niistä oli auton kokoinen sylenterin mallinen kohde, joka lensi vain 6 km korkeudessa. Kenraali Lindberg kertoi televisiohaastattelussa, että tämä oli aivan outo juttu.

Lentäjien todistusten ja myös ilmavoimien kenraalin lausunnon mukaan vaikutti siltä, että upseerit pitivät kohteen alkuperään maapallon ulkopuolisena. Parin päivän päästä tästä Pentagonin ja Valkoisen talon tiedottajat tekivät Roswellit ja sanoivat kohteiden olleen tavallisia tutkimuspalloja ja naama punasteli.

Toimittajat kysyivät, miksi maailman paras F-22 hävittäjä tuhlasi kalliin ohjuksen sääpallon alas ampumiseen? Eikö ilmavoimat nyt erota sääpalloa muusta? Kuten sanoin, nyt Valkoinen talo teki Roswellit.

Juha Ahvio käsittelee asiaa Patmoksen blogissa:

"UFO-ilmiö on jälleen ollut laajalti kansainvälisissä ja etenkin amerikkalaisissa valtamediaotsikoissa viime päivinä. Alkaen viime viikonlopusta ja kuluneella viikolla jatkuen on havaittu poikkeuksellisia lentäviä kohteita eli Unidentified Flying Objects, UFO, tai Unidentified Aerial Phenomena, UAP, eli tunnistamattomia lentäviä esineitä tai tunnistamattomia ilmassa havaittavia ilmiöitä paitsi Pohjois-Amerikan eli Kanadan ja USA:n yllä myös Etelä-Amerikassa Uruguayn ilmatilassa ja Kiinan ilmatilassa sekä nyttemmin myös Itä-Euroopan ilmatilassa.

Osa näistä esineistä ja ilmiöistä on kyetty tunnistamaan jonkinlaisiksi ilmapalloiksi, mahdollisesti tiedusteluilmapalloiksi, mutta ei suinkaan kaikkia. Pohjois-Amerikan ilmatilassa tapahtui myös useita kohteiden alas ampumisia. Tunnistamattomat kohteet ovat edelleen mysteeri ja niiden tekniseen käyttäytymiseenkin liittyy seikkoja, jotka oikeuttavat näiden nyt puheena olevien tapausten liittämisen UAP- tai UFO-asiayhteyteen, kuten valtamediassakin on avoimesti menetelty.

Iltalehden Jari Himanen kysyy 13.2.2023 päivätyssä artikkelissaan ”Ovatko kyseessä alienit ja miksi Biden vaikenee? Viisi avointa kysymystä Pohjois-Amerikan ufoista”, ja toteaa ingressissään, että ”Pohjois-Amerikassa alasammutuista tunnistamattomista lentävistä kohteista, eli ufoista, tiedetään toistaiseksi vähän”."

https://www.patmos.fi/blogit/ufo-ilmio/

4

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tähän on kuitenkin heti sanottava, että avaruudessa galaksien väliset etäisyydet ovat niin valtavia, ettei kukaan voi matkustaa niiden välillä, koska mikään ei voi lentää nopeammin kuin valo. Ulkoavaruudesta ei ole tullut mitään humanoideja Maahan. Mitä ufot ja humanoidit sitten ovat?

      Ne ovat taivaasta ulos heitettyjä langenneita enkeleitä, jotka palvelevat avaruuksien hallitsijaa Saatanaa. Ne ovat lihaan tulleita rumia sammakon näköisiä harmaita suurisilmäisiä olentoja, jotka eivät kestä katsoa kirkasta valoa ja asuvat sen takia maan alla omissa luolissaan. Sieltä ne lentävät ilma-aluksillaan merien kautta ja valehtelevat oppimattomille pakanoille olevansa jumalia, minkä takia maailmaan on syntynyt paljon vääriä uskontoja. Nykyään heidän juonensa on valehdella sivistyneille kristityille, että he tulevat kaukaisilta planeetoilta.

      Antikristuksen aikana heidät heitetään maan päälle, jossa he taistelevat henkensä kaupalla ja kaatuvat viimein Harmageddonissa. Sen takia lopun ajoilla aurinko menettää valoaan, jotta nämä suurisilmäiset sammakot voisivat olla maan pinnalla. Humanoidit ovat siis lihaan tulleita pahoja henkiä, jotka valehtelevat ja tekevät ihmeitä.

      Ef 2:1 Jumala on tehnyt eläviksi teidät, jotka olitte kuolleita rikkomustenne ja syntienne tähden.
      2 Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä.
      ...
      6:11 Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.
      12 Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.
      13 Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.

      Ilm 12:9 Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.
      ...
      9:11 Kuninkaanaan niillä oli syvyyden enkeli, hepreankieliseltä nimeltään Abaddon, kreikankieliseltä Apollyon.
      ...
      14 joka sanoi kuudennelle torveaan soittaneelle enkelille: "Päästä irti ne neljä enkeliä, jotka ovat kahleissa suuren Eufratvirran rannalla."
      15 Niin päästettiin irti nämä neljä enkeliä, jotka olivat valmiina tätä tuntia, päivää, kuukautta ja vuotta varten: niiden oli määrä surmata kolmannes ihmiskunnasta.
      16 Niillä oli ratsuväkeä kaksikymmentätuhatta kertaa kymmenentuhatta sotilasta; minä kuulin joukkojen lukumäärän.
      ...
      16:13 Minä näin, kuinka lohikäärmeen suusta, pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähti kolme saastaista henkeä, jotka olivat sammakon näköisiä.
      14 Ne ovat pahoja henkiä, jotka tekevät ihmeitä, ja ne lähtivät kokoamaan maanpiirin kaikki kuninkaat taisteluun, joka käydään Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
      15 "Minä tulen kuin varas. Autuas se, joka valvoo ja pitää huolen vaatteistaan, ettei joutuisi häpeään, kulkemaan alasti kaikkien nähden."
      16 Henget kokosivat kuninkaat paikkaan, jonka nimi on hepreaksi Harmageddon.

    • Anonyymi

      Joku kirjoitti aika hyvin. Ne on bidenin vappupalloja. Samaa vappuhuijausta kun demuilla on. Lopulta satasen saajat maksaa 400. Onnea vaan demujen vappuhuijareille.

      • Anonyymi

        Sidewinder 9X -ohjus maksaa 400 tuhatta dollaria kappale. Ovat siis tuhlanneet 1,2 miljoonaa dollaria kolmeen sääpalloon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sidewinder 9X -ohjus maksaa 400 tuhatta dollaria kappale. Ovat siis tuhlanneet 1,2 miljoonaa dollaria kolmeen sääpalloon.

        Suomessa kirjoitetaan luvut numeroin. Siis 400 000.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe