Chattailua nuoren tytön kanssa

Anonyymi-ap

Tästä on muutama vuosi ku olin about 20 vuotias ja aloimme chattaamaan tytön kanssa jota en tuntenut. Tyttö sanoi että on 14 vuotias mut tyttökin halus että puhun sille tuhmia ja lopuks laitettiin molemmat toisillemme videot ja tyttö tosiaan oli kiihottava. Iso perse isot tissit niinku naisella ja kans vähä mahaa vaikka oli lapsen näkönen naamastaan mutta todella kiihottavan näkönen ja siinä se vaa sormitti pilluunsa ku viimestä päivää. Voihki vielä niinku pornotähti eli ei ollu uus juttu selvästi

27

2683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä asuin noin kymmenen vuotta sitten erässä pienessä kaupungissa.
      Kävin iltaisin juoksemassa tutuksi tulleen lenkin.
      Kerran tuli tarve heittää vettä puskaan. Laskin shortseja alas ja lorottelin vedet ja alkoi kalu seisomaan, tein muutaman runkkaus liikkeen, kalu koveni heti täyteen mittaan. Olisi tehnyt mieli pikaisesti lennättää spermat mutta piti tempaista housut ylös kun pururadan lähellä pieneltä kukkulalta kuului tyttöjen tirskahdus ja vihellys.
      Lähdin juoksemaan..siitä noin viikko eteen päin oli pari teinityttöä kuntoilu laitteiden luona, oli perjantai ja tytöt oli selvästi humalassa, heillä oli.mehukattipullo vieressä, toinen tytöistä makasi maassa ja nuorempi istui vieressä.
      Heti kun pienempi tytöistä näki minut niin huusi että "sulla on kiva muna", löysin heti että nämä oli ne jotka oli nähneet minun veden heiton ja pari runkkaus liikettä.
      Nuorempi tyttö nousi horjuen ylös ja pudotti housut nilkkoihin, keimaili ja näytti takapuoltaan, näin aika karvattoman pillun, tyttö sanoi että "tule tänne me otetaan silta suihin" ..Toni kaveriaan ja sanoi "tää ottaa ainakin sulta suihin...kato tämän tissejä"
      Kieltämättä alkoi seisomaan mutta en kun olivat selvästi alaikäisiä, ehkä 14-15v niin hetken vaan tein vatsaliikkeitä ja seurasin onko tytöt siinä kunnossa että pärjäävät, maassa makaava oli oksentanut. Ajattelin että pärjäävät kyllä ja jatkoin juoksemista. Suihkussa kotona piti runkata.

      • Anonyymi

        Lisää speden sekoiluja


    • Anonyymi

      Kuinka moni on nähny 13 vuotiaan tytön paljaan pillun? Miltä näytti?

      • Anonyymi

        No mitäpä se näyttää, pillulta. Tuolla edellä kerroin tuon jutun jossa näin aika karvattoman pillun.


      • Anonyymi

        Spedellä sekottaa pahemman kerran delaa idiootti


      • Anonyymi

        hyvältähän ne näyttää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hyvältähän ne näyttää

        Homeinen lörtsy


    • Anonyymi

      Olin neljäkymppinen kun tutustuin eräässä koulutuksessa 18 vuotiaaseen tyttöön. Tyttö oli huiman hyvän näköinen, pieni kooltaan ja terhakat rinnat näin kun hän istui vieressäni ja joskus kumartui ottamaan jotain laukustaan, näin että hän teki sen tarkoituksella että näkisin tissit.
      Jutut meni usein seksistisiksi. Tyttö kysyi kerran että "kuinka miehen kalu sykkii kun se seisoo."
      Selitin hänelle että sydämen tahtiin hieman sykkii ja kun saa orkun niin sykkiminen on voimakkaampaa eikä enää johdu sydämestä.
      Kysyi silloin että "seisooko sulla nyt". Istuin vieressä tuolilla ja näytin housujen läpi että seisoo. Tyttö vaan sanoi että "ooh onpa ison näköinen".
      Jutut johti tekstien lähettelyyn kun olin kotona. Tyttö kyseli olinko alasti ja runkkaanko. No en ollut mutta sanoin että pian olen ja kohta runkkaa. Tyttö laittoi. Kuvan tisseistään. Minä laitoin takaisin kuvan seisovasta kalusta.
      Tyttö kertoi että hinkkaa pilluaan.
      Kuvasin videon missä saan orkun ja laitoin sen tytölle.
      Oli koulutuksen viimeisiä päiviä kun aamulla meni ekana koulutuspaikkaan kuten tein aina kun olin pitkämatkalainen, tyttö oli jo paikalla kerrankin ennen minua. Tyttö sanoi melkein heti että "mennäänkö vessaa nussimaan".
      Kun paikalla ei olut ketään niin menimme naisten vessaan. Tyttö suorastaan repi housuni alas ja otti kaluni suuhunsa. Tuntui että saan heti orkun. Nostin tytön seisomaan ja käänsin hänet ympäri. Invavessassa tytön laitoin nojaamaan kaiteeseen ja panin takaapäin. Toiveeni toteutui, olin ensi näkemästä saakka halunnut häntä. Kiihottavan pyöreä, pieni peppu, lyhyt siisti karvoitus. Oli pika pano sillä en voinut pidätellä enempää oli sen verran kiihottava typy. Käteen käypäset pienehköt rinnat, lyhyet vaaleat hiukset, hänessä oli kaikki kohdallaan ja kaunis kuin nukke. Sain elämäni panon ja elämäni orkun.
      Voi sanoa että tuollaista en koe enää ikinä.
      Jälkeen päin mietin mikä minussa, nelikymppisessä äijässä kiinnosti 18 v tyttöä. Meillä kyllä synkkasi.

      • Anonyymi

        Lisää speden sekoiluja buaahaa


      • Anonyymi

        Panemisen lomassa siirryitte naisten vessasta invavessaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panemisen lomassa siirryitte naisten vessasta invavessaan

        Niinhän sinä kehari teit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää speden sekoiluja buaahaa

        Tuo muuten ei ollut mitään speden sekoilua vaan sanasta sanaan kaikki totta


    • Anonyymi

      Olin 24 vuotias kun olin saunassa tädin miehen 12 vuotiaan tyttären kanssa mökillä kun muut oli jo muistaakseni nukkumassa. Tyttö oli alastomana todella kiihottavan näköinen tiukan esiteinipyllynsä ja melkein karvattomaks sheivatun pillunsa kanssa. Tytön anus näytti niin tiukalta ja koskemattomalta ja samoin pillukin. Tyttö halusi että pesen hänen selän ja samalla pesin myös persevaon ja pillun jolloin Tyttö voihkas ja sanoin että taidat tykätä. Jolloin hän sanoi että tuntuu ihanalta jolloin pyysin tyttöä menemään kontilleen ja nuolin tytön neitseellistä pyllyreikää niinku likanen pervo ja Tyttö voihki ettei ikinä ollu nauttinut mistään niin paljon. Itsekin olisin ollut valmis laukeemaan jo tuon tytön ääntelystä työntäessä sormiani takaa tohon pikku pilluun joka alkoi jo haista kiimalta ja limaa valu tytön reisille. Lopulta Tyttö laukesi kerran ja mä pidin tytöstä kiinni ettei Tyttö kaadu. Nyt pikkuhuora saat levätä hetken. Sanoin tytölle ja kohta ohjasin tytön istumaan syliini selkä muhun päin ja ohjasin kovan kullini tohon pikku esiteinin pimppiin joka meinasi ekoilla työnnöillä revetä ja Tyttö huusi kivusta ensin mutta kohta nautinnosta kun aloin tekemään lantiollani hinkkaavaa liikettä muna tytön pillussa ja kohta Tyttö voihki kovempaa kun oon kuullu kenenkään voihkivan ja laukesi taas mun ampuessa spermat pikku pilluun. Pillu oli nyt sotkunen mun spermasta ja tytön omista eritteistä. Annoin tytölle jälkiehkäisypillerin varmuuden vuoksi. Sanoin tytölle että nyt sun pillu näyttää tuhman lutkan pillulta eikä kiltin tytön johon Tyttö vastasi kikatellen

      • Anonyymi

        Rikosilmoitus tehty varmuuden vuoksi jutuista joissa mainitaan alle 16 vuotiaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikosilmoitus tehty varmuuden vuoksi jutuista joissa mainitaan alle 16 vuotiaita.

        Niinhän sinäkin juuri sanoit alle16 vuotiaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikosilmoitus tehty varmuuden vuoksi jutuista joissa mainitaan alle 16 vuotiaita.

        No tämäkin on niuvanniemen pipipään löpinöitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tämäkin on niuvanniemen pipipään löpinöitä

        Ei vaan Kellokoski on lähempänä.


    • Anonyymi

      Miltä aloittaja tuntuu olla seksuaalirikollinen ja pedofiili? Oletko hakenut apua sairauteesi?

      • Anonyymi

        Sinähän sen tiedät jammu setä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän sen tiedät jammu setä

        Namusedästä ei ole pitkä matka Jammusedäksi.


    • Anonyymi

      Kyllähän 15-17v tytön on kauniita, silmissä ilon pilke ja vartalo vielä kuin keväisellä varsalla mutta kaikella kunnioituksella alaikäiset jätettävä rauhaan ja antaa heidän kasvaa rauhassa, heillä mieli herkkä vaikka kiinnostus varmaan miehiä kohtaan herää jo hyvissä ajoin ennen täysi ikäisyyttä, heille se on aikaa jolloin he ikään kuin "taistelevat" elämää ja maailmaa. Teini-ikäinen menee rikki herkästi ja se voi vaikuttaa pitkälle aikuisuuteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika monet miehet haluaa jossain vaiheessa nuorta aikuisikää haaveilemaan teineistä. Ne seksinovellit joissa vähän yli 20v mies nai jotai 13 vuotiasta tyttöö joka reikään

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olin 22 v kun pääsin korkkaamaan 16 v tytön. Hän oli hyvin kypsän oloinen, isot rinnat ja leveät lanteet. Terskan verran upposi, kunnes tuntui vastusta. Muistan kuinka hän käänsi päätään ja irvisti kun lisäsin painetta ja liu'uin kokonaan hänen sisäänsä. Sitten hän katsoi minua ja suukotteli sanoen anna mennä. Hetken päästä tuli lastit kortonkiin tytön ynistessä ja painellessa pakaroitani kämmenillään. Ihana punatukkainen neito ja vielä punaiset pillukarvat

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 105 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe