UFO havaintoja maailmalla ja myös Veäjällä

Anonyymi-ap

"Sietohävittäjä nostettiin ilmaan": Mitä tiedetään UFOsta, jonka vuoksi Leningradin alueen ilmatila suljettiin
ZVO:n lähde selitti UFOn ilmestymisen Lodeynyn napaan luonnonilmiöksi

Viime viikkoina UFOja on havaittu eri puolilla maailmaa. Kiinalaisessa maakunnassa tulipisteet asettuivat riviin yötaivaalla. Uruguayssa Termas del Almironin kaupungin yllä jokin räpytti hermostuneena pitkään. Moldovan viranomaiset sulkivat taivaan useiksi tunteiksi UFOnsa takia. Jotain tuli Leningradin alueelle! Helmikuun 11. ja 13. päivän välisenä aikana alueen pohjois- ja itäosissa nähtiin valopisteitä liikkuvan taivaalla suurella nopeudella terävissä kulmissa. Silminnäkijät uskoivat tahtomattaan muukalaisiin ja ihmettelivät - ovatko he siellä, eivätkö ole rauhassa? Amatööritähtitieteilijät, tiedemiehet ja sotilaslentäjät puhuivat spb.kp.ru:lle ja selittivät, mitä se kaikki tarkoittaa.


UFO havaittiin taivaalla Leningradin alueen yllä maanantaina 11. helmikuuta


UFO Leningradin alueella 13.2.2023
Kaikki alkoi helmikuun 11. päivän yönä. Aurora Borealis -metsästäjä Aleksanteri Shadov seisoi Voloyarvi-järven rannalla Leningradin alueen Vsevolozhskin alueella ja kuvasi aikakatkaisun (suuresta määrästä valokuvia luotu video. - Noin). Jossain vaiheessa mies huomasi oudon "tulikärpäsen", joka erottui tähtien taustasta ja liikkui vaakasuoraa polkua pitkin.

- Kohde oli suunnilleen Karjalan suuntaan Valaamin saaren yli. Näemme yöllä paljon hehkuvia pisteitä taivaalla, mutta tämä oli jotain uutta. Käsittämätöntä, - Alexander jakoi vaikutelmansa spb.kp.ru:n kanssa. - Joko drone tai merkkivalot Laatokassa. Tai ehkä valoa heijastava satelliitti. Piste liikkui ja katosi vähitellen. Ja niin kolmen minuutin välein. Monet katsoivat siviililentokoneiden seurantapalveluita, mutta ne eivät olleet alueella sinä yönä. Kohde oli erittäin korkealla ja kaukana. Minusta näytti, että hän oli yleensä lähellä kiertorataa tai avaruudessa, satelliittien tasolla.


UFO osui useiden revontulien metsästäjien aikaviiveisiin kerralla. Kuva: t.me/topotkotov_photo

Toinen revontulien metsästäjä Darina kuvasi aikavälinsä UFO:lla. Hänellä on samanlaisia ​​oletuksia Alexanderin kanssa.

- Välähti jonkinlaista valoa horisontin yli. Sitten kuvasta kävi selväksi, että hän välkkyi suunnilleen samassa paikassa ja syklisesti. Lentokone olisi lähtenyt jo aikoja sitten. On epätodennäköistä, että drone tai helikopteri - piste oli selvästi kauempana ja kirkkaampi", tyttö väittää.

Kuva ja video UFOsta Leningradin alueella
Mutta jos helmikuun 11. ja 12. päivänä valot hämmentyivät vain amatööritähtitieteilijät, niin 13. päivänä armeija oli jo huolestunut. Mutta he kumosivat nopeasti X-Files-tyyliset teoriat. Vaikka spb.kp.ru-lähde Läntisestä sotilaspiiristä (ZVO) myönsi kuitenkin, että UFO-tilanne Leningradin alueella oli freelance- ja melko epätavallinen.

- Jouduin sulkemaan lyhyeksi ajaksi ilmatilan Lodeyny Polen yläpuolella, jossa tämä "piste" oli kulunut. Varmuuden vuoksi hävittäjä-sieppaaja nostettiin ilmaan. Tämä on pakollinen menettely. He tarkastivat ja huomasivat, ettei ole mitään syytä huoleen. Itse asiassa tämä ei ole vihollisen lentokone, ei drone, eikä myöskään "pikku vihreitä miehiä". Se on vain sellainen ilmiö. Tapahtuu ajoittain. Jotain ilmastosta, luontoäidistä. Ei ole selitystä. Se välähti ja katosi, vakuutti läntisen sotilaspiirin lähde.

Armeijan sanat vahvistaa Flightradar-palvelun arkisto, joka on säilyttänyt siviililentokoneiden reitin. On nähtävissä, kuinka he kiertävät kaaressa alueen Lodeynoje Polen yli ja muuttuvat Pulkovoksi. Tällä hetkellä hävittäjä-sieppaaja tutki UFOja. Mutta esine loisti hieman ja oli sellainen. En pystynyt katsomaan sitä tarkasti.

Yleensä fantastisen romaanin "Maailmoiden sota" elokuvasovitusta todellisuudessa ei ole odotettavissa. Mutta kysymys jää, mikä tarkalleen lensi taivaalla. Useat ufologit ja tähtitieteilijät kertoivat toimittajille, että tutkimus veisi paljon aikaa ja rahaa, mutta se ei silti auta ratkaisemaan arvoitusta. "Tulikärpäästä" ei yllättänyt vain Venäjän federaation kunniallinen sotilaslentäjä Vladimir Popov, joka itse lensi nuoruudessaan sieppaamaan UFOja.

- Ilmavoimissamme tunnistamattomat esineet eivät välttämättä ole minkäänlaisten avaruusolioiden lentäviä lautasia. Luokittelemme UFOiksi kaikki selittämättömät luonnonilmiöt, myös sähkömagneettiset, Popov selittää spb.kp.ru. - Lennät siihen, se näyttää erilaiselta katselukulmalta, mutta silti ei ole selvää, mikä se on. Ja sitten liekki katoaa. Rajoita tilapäisesti ilmatilaa saadaksesi selville, onko alueella turvallista lentää. Mutta Jumala tietää, millaisia ​​valoja siellä on. Edes tiedemiehet eivät voi selittää joitain ilmiöitä. En fyysisesti koskenut UFO:hon. Juuri nousi, tarkkaili, kuvaili, raportoi. Planeetalla on ilmiöitä, joita emme vielä tiedä. Ei päässyt luonnon pohjalle.

2

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan ei koskaan kuvannut Leningradin alueen yli 13. helmikuuta lentävää ja ZVO:ta hämmentävää nopeaa valoa - se oli hyvin pilvistä. Mutta kahden edellisen päivän aikana kameroille tallennetut UFOt näkyvät amatööritähtitieteilijöiden aikaviiveissä. Spb.kp.ru:lle ne analysoi Venäjän tiedeakatemian Pulkovon tähtitieteellisen observatorion vanhempi tutkija Maxim Khovrichev. Hän on eri mieltä armeijan kanssa.

      - Voimme sanoa varmasti, että tällä ei ole mitään tekemistä avaruusolioiden kanssa (tiedämme vähän maailmankaikkeuden toiminnasta väittääksemme tämän). Mielestäni tämä ei todennäköisesti ole luonnonilmiö, vaan tekninen ilmiö. Mitä tarkalleen, on mahdotonta sanoa. Ehkä jonkun aktiivinen kokeilu ilmakehässä tai lähiavaruudessa. En kutsuisi näitä UFO-valoja ollenkaan. Pitkään aikaan ihmiset eivät ole laittaneet lyhennettä termiin UFO. Siksi on parempi käyttää ilmaisua "tuntematon ilmiö", tutkija tiivisti.



      google translate

    • Anonyymi

      Se on sota nyt ja Foo Fightersit ovat täällä taas.

      Foo-hävittäjät (engl. foo fighters) on nimitys 1940-luvun alussa nähdyille ilmakehässä liikkuneille selittämättömille valoilmiöille. Foo sana tulee ranskan kielisestä sanasta "feu", joka tarkoittaa tulta ja ne olivat tulipalloja. Erityisesti Yhdysvaltain ilmavoimien lentäjät ilmoittivat havainneensa niitä toisen maailmansodan aikana Euroopan ja Tyynenmeren yllä suorittamiensa yölentojen yhteydessä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Foo-hävittäjät

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe