Varhilalle terveisiä

Anonyymi-ap

SOTE EI TOIMI:Hyvinvointi suomalaisille tarkoittaa sitä että voi hyvällä tuurilla päästä lääkäriin joka tarkoittaa että lääkäri soittaa jos soittaa kotiin ja sitten puhelimessa lääkärikeskustelee monesti vanhemman jo puolikuuron ja puolisokean sekä jo ymmärtämisen suhteenkin voi olla hidasta ja tekee jonkun diagnoosin ja todennäköisesti määrää pillereitä ja sit asia hoidossa.
kuolleita suomalaisia ennätysmäärät ja on myös niitä jotka käyttäisivät eutanasia mahdollisuuden mielellään koska on pelottava odottaa tilannetta kun on vanha eikä saa apua eikä hoitoa vaan makaat kotona nälkäisenä, eritteissä ja suttuisessa kodissa .
ESIMERKKI .vanhempi mies sairaalassa oli toimenpiteessä ja sitten kun kuljetetaan huonossa kunnossa kotiin iltapäivällä niin annetaan käteen ohje että seuraavana aamuna pitää mennä labraan jonka täytyy itse tilata ...ihmettelen että kun juuri on on ollut kaksi vuorokautta sairaalassa niin miksi sitä labrakoetta ei tehty siellä sairaalassa kun siellä sairaalassa on toiminto, vaan hyppyytetääN vanhaa väsynyttä heti seuraavana päivänä taas , ihan järjetöntä toimintaa ja vielä liittyen näihin aiempiin hidasteisiin vanhan ihmisen kohdalla. ei ne digitoiminnot ja puhelimen käytöt enää ole vanhoilla ihmisillä toimivia kun ei näe, eikö toimi kädet, vapisee ja voi olla aivan reuman runtelemat ja kuulokin usein heikko..
KOSKA SUOMEEN SAADAAN YHDEN LUUKUN PALVELUT MISSÄ OLISI joku mahdollisuus saada sitä hyvää hoitoa mikä on helppo sanoa mut ei onnistu.

10

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt on poistettu ikäihmisiltä mahdollisuus palveluseteleihin jotta saisi apua siivouksiin, monikin elää yksin ja ei pysty siivoamaan niin pitää elää lian keskellä ja ruoan suhteen yhtä huonosti että peruspalveluiden apua ei jääkaapin täydentämisen suhteen ole mahdollista saada apua.
      KOTIPALVELUA ON VIIMEISET VUODET KEHUTTU ETTÄ ON TÄRKEÄÄ IKÄIHMISEN kuuluu olla kotona ja palvelut annetaan sinne ja kokopäivälaitokset on vähennetty mutta kinkkistä on kun sinne kotiin ei riitä kun kävijä n.10min ja lopun ajan siellä omillaan ja yksin ....vanhukset heitteillä ja sosiaaliset suhteet todellavähäiset.

    • Anonyymi

      Hienosti Kiuru Annikan tuella hoisi meille suomalaisille Ameriikan mallin terveydenhoitoon. Jos meinaat saada hoitoa, on kuuluttava työterveydenhuollon piiriin tai ottaa kallis vakuutus. Maailmanennätysverot toki pitää maksaa, jotta tehottomat hallintohimmelit saadaan pysymään kasassa.

    • Anonyymi

      SE ON SELVÄ ETTÄ VARHILA, KIURU, MÄNNIKKÖ JOTKA NYT SIELLÄ ISOPALKKAISINA PÄÄTTÄJINÄ PALVELUITA LOPETTAVAT , NOSTAVAT HOITAMISEN SUMMIA JA SÄÄSTÄVÄT YHTEISKUNNAN VAROJA VANHUKSILTA JOTKA OVAT IKÄNSÄ TÖITÄ TEHNEENÄ ja MAKSANEET VEROJA.

      NÄILLÄ ISOPALKKAISILLA ON VARAA MAKSAA 5000€ PER KUUKAUSI HOIDOISTAAN KUN SITÄ ITSE TARVITSEVAT

    • Anonyymi

      Äänestäkää perussuomalaisia, niin sote lakkaa olemasta ja järjestelmä palautetaan toimivaksi.
      Varhila lähtee takaisin mistä tuli, mainostamaan tappavia koronapiikkejä.

      • Anonyymi

        Älkääs nyt Varffila on kuuma mimmi.


    • Anonyymi

      Kerta ei riitä. Pitää olla kolmen luukun palvelut.

    • Anonyymi

      SOTE ei tuonut kuin korkeat palkat johtajille, hoitajonojen kasvu hammashoitolat ja leikkausjonot, vanhuksien ja vammaisten hoitamattomuuden eli heitteille jätön.
      POLIKLINIKOIDEN vähentyminen ,ihmiset makaavat ambulansseissa kun ei pääse sisätiloihin , Hirveät työpaineet hoitajille ja lääkäreille. Terveyskeskusosastoilla ihmiset makaavat käytävillä, sieltä lähetetään ihmiset sairaana koteihinsa joihin ei riitä kotihoitajia vaan joutuvat olemaan yksin ,nälässä, uloisteissa, lääkkeittä dementoituneet ja liikkumisrajoitteiset.

      • Anonyymi

        Mainitsit kaiken puolestani. Kiurun sotemalli Amerikasta (Obama Care) lisäsi monikymmenkertaisesti hallintokuluja ja heikentää työvoiman saatavuutta ja riittävyyttä. Seurauksena on hallinnon korkeiden palkkakustannusten takia toimipisteiden vähentäminen ja hoitoonpääsyn vaikeutuminen.


    • Anonyymi

      Ainakin jonkinasteinen terveyskeskus kuuluisi jokaisen paikkakunnan peruspalveluihin, jonkinasteisella tarkoittaen joko vähän isompaa tai pienempää. Jos ei jostain syystä pystytä kaikkia SOTE-palveluita keskittämään kaikille paikkakunnille, olisi Satakunnassa paikallaan sijoittaa edes viidelle eri paikkakunnalle täyden asteen SOTE-keskus. Nämä olisivat Pori, Rauma, Eura, Huittinen ja Koillismaakunnan Kankaanpää. Pori, Rauma, Huittinen ja Kankaanpää näistä eniten on miellettävissä paikkakuntarajat ylittäviksi keskuksiksi, minkä lisäksi viidennen keskuksen sijoittaminen Euraan luontevoittaisi asiointia entisestään maakunnan alueella. Harjavallasta onkin sitten sen verran näppärä ajomatka Poriin ja Euraan, että luontevampaa onkin sijoittaa mainitunlaiset SOTE-keskukset vain viidelle ensin mainitulle paikkakunnalle.

      Jos nyt välttämättä pitäisi sumplia vain neljälle paikkakunnalle näitä keskuksia, voitaisiin Euran ja Huittisten sijaan yksi SOTE-keskus sijoittaa Säkylän kirkonkylälle. Liikenneyhteyksiltään olisi kuitenkin sen verran keskeisellä paikalla, kun puhutaan ainakin Euran, Säkylän, Huittisten ja Kokemäen muodostamasta alueesta. Tosin satsaukset olisivat muuten sen verran suuret, että pitäisi sen sijaan sijoittaa SOTE-keskukset viidelle ensin mainitulle paikkakunnalle. Jos siis pitäisi keskittää niin, että läheskään kaikki paikkakunnat nykyisellä kuntakartalla eivät saisi täysiä SOTE-palveluita alueilleen.

    • Anonyymi

      elokuva kiinni elämässä 20.8 .Tässä kiteytyi hyvin vanhan ihmisen tarina..kovat kivut päivittäin riesana ja hoito ei riittänyt saamaan niitä pois ja elämässä tyhjyys kotona tai hoitolaitoksissa. useimmissa paikoissa ei koskaan pääse ulos eikä muitakaan ilon aiheita.
      EUTANASIA KAIKILLE JOTKA SEN HALUAVAT.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe