Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ihastunut tanssipariin

Anonyymi-ap

Olen poika ja olen ihastunut tyttöön, mutta en tiedä pitäisikö minun kertoa siitä hänelle. Hän pyörii ajatuksissani koko ajan, enkä saa häntä pois mielestäni, joten ajattelin, että hänelle ihastukseni myöntäminen voisi olla fiksua. Olipa vastaus mikä tahansa se saisi minulle aikaan helpottuneen olon. Yleensä olen todella suorapuheinen tällaisten asioiden suhteen, enkä häpeile kertoa tunteistani, mutta tällä kertaa asiassa on eräs ongelma. Hän tulee nimittäin olemaan parini vanhojen tansseissa ensi vuonna. Aloite tuli hänen puoleltaan, josta päättelin, että mahdollisuudet hänen vastata tunnustukseeni myöntävästi eivät olisi aivan nollissa. Pelkään kuitenkin, että jos hän saa tietää tunteistani eikä omaa mitään kiinnostusta minuun, tansseista tulisi meille molemmille hyvin kiusalliset. Jos taas hänellä olisi tunteita minua kohtaan, saattaisi sekin johtaa kiusalliseen kokemukseen, tansseihin on kuitenkin vielä lähes vuosi ja kesäkin välissä. Mitä tahansa ehtisi siis tapahtua sillä aikaa. Pitäisikö minun vain piilottaa tunteeni ja unohtaa kyseinen tyttö siihen asti, että tanssiharjoitukset koittavat, vai kertoa hänelle tunteistani? Olen kiitollinen kaikista vinkeistä! :)

1

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin mahdollista, että hänkin tykkää sinusta, koska pyysi pariksi. Exäni ensimmäineb tyttöystävä teki aloitteen juuri pyytämällä häntä vanhojentanssipariksi. Heistä tuli sitten muutenkin pari. Tanssiminen on myös sellaista, että siinä helposti ihastuu vaikkei alunperin olisi ollut ihastunut, jos on yhtään sopiva pari, kun siinä ollaan pitkäkestoisesti lähietäisyydellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe