Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

apua allergiaan?!

appuu

Pääsin osittain eläin- ja siitepölyallergiasta eroon! 10-vuotias tyttöni halusi kissan. Sanoin aluksi ei, mutta kuulin sitten tapauksesta, jossa eräs henkilö oli ottanut kissan ja eläimiin liittyvät allergiat olivat kadonneet. Kissa tuli taloon ja eka kuukausi oli aika vaikeaa aikaa. Olin varma, että kissasta pitää luopua, mutta sitkeästi päätimme pitää kissan vielä seuraavan kuukauden. Jos ei nyt oireet helpottaisi, kissa saisi lähteä. Seuraavan kuukauden jälkeen oireet lieventyivät ja nyt puolen vuoden jälkeen eläinallergiaa ei enää ole. Olin ennen myös koiralle allerginen. Toki vielä jotain allergioita jäi jäljelle kuten siitepöly, mutta ei läheskään niin pahana kuin ennen!

Kuulin juuri työkaveriltani tapauksen, jossa hänellä todettiin paha astma 25-vuotiaana (hän on nyt 40-vuotias). Lääkäri sanoi, että siitä et pääse koskaan eroon. Hänen lapsensa halusivat koiran ja pitkän harkinnan jälkeen olivat sitten ottaneet. Alkuaika oli ollut kuulemma tosi hankalaa, mutta parin kuukauden kuluttua oireet helpottivat. Ihmeellisin homma oli se, että astma katosi kokonaan!!! Paitsi miinuspuolena uutena allergiana tuli kala.

Taitaa olla niin, että me nykyajan ihmiset elämme liian steriilissä maailmassa ja vastustuskyky katoaa pikkuhiljaa kokonaan.. sen takia yhä useampi kärsii allergiasta. Kyllä varmaan entisaikaan on ollut ihmisiä joilla on ollut allergioita, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin nykyisin. Katsoin joskus Prisman ohjelmaa. Eräs tutkija oli tutkinut suolimatojen ja allergian yhteyttä. Hän oli laittanut matoja suolistoonsa ja pian hän oli huomannut, että allergia oli kadonnut kokonaan. Kantsis hankkia niitä matoja tuonne suolistoon, niitähän on ollut ihmisillä "luonnostaan" ennen vanhaan. Nykyinen suolistomme on liian steriili. Oliskohan Suomessa ketään lääkäriä tai tutkijaa, joka haluaisi minusta koeihmisen testaamaan matojen ja allergian yhteyttä?!

1

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .........

      Kiva että teillä toimi. Tiedän tapauksia jossa allergia perheeseen otettu kissa on aiheuttanut pahoja astmoja/sairaalareissuja. Joten en silti ehkä tuollaista suosittelisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe