Vaimon paritus

Anonyymi-ap

Onko ketään muuta kiihottanut ajatus, että saisi parittaa vaimoaan maksua vastaan?
Olimme toki harrastaneet pienimuotoista parinvaihtoa tutussa porukassa aikaisemmin, mutta minua oli alkanut kiihottaa ajatus vaimoni "myymisestä"
Tähän tarjoutui tilaisuus viimein kun lähdimme Helsinkiin viettämään 10-vuotishääpäiväämme. Meillä oli hotelli kolmeksi yöksi ja liput mm. oopperaan. Muutenkin tutustuimme Helsingin tarjontaan - kuten seksikauppojen tuotevalikoimaan, mistä vaimolleni ostettiin hääpäiväillallista varten näyttävä korsetti ym. sekä sekä eräästä putiikista varsin näyttävä leninki.

Oopperan jälkeen menimme siis tälläytyneenä parhaimpiimme illalliselle ja sieltä yökerhoon. Aluksi se oli ehkä leikkipuhetta, mutta sitten vaimoni suostui venäjää taitavana leikimään Pietarilaista huoraa, joka etsi sopivaa seuraa. Sellainenhan löytyi heti kun jätin vaimoni yksinään pöytään. Kuusikymppinen yrittäjämies oli heti iskenyt silmänsä meikattuun ja seksikkäästi pukeutuneseen vaimooni. Annoin pariskunnan tanssia ja ja jutella aika pitkään ennen kuin tulin samaan pöytään ja ilmoitin miehelle, että venäläisdaamin hinta on 200€ ja että minä tulen mukaan turvamieheksi. Mies oli valmis diiliin ja keskustelimme ehdoista. Miehen toive oli saada nussia daamia niin että kumpikaan ei riisuutuisi vaan tilanne vaikuttaisi lähes raiskaukselta. Korotin hintaa ja 300€ sopi miehelle kunhan saisi tyydyttää mielihalunsa. Vaimoni kuunteli vieressä ilmeettömänä mutta posket tulipunaisina.

Huonessamme minä asetuin nojatuoliin ja katselin kuinka pariskunta alkoi suudella. Miehen kädet kävivät ympäri vaimoni vartaloa ja keskittyivät aluksi rintoihin. Leningin kaula-aukosta sai esiin korsetin seksikkään ja miltei läpinäkyvän kuppiosan. Pian hamekin oli sylissä ja käsi reisien välissä. Tajusin kuinka mies kiihottui yhä enemmän ja yllätyin kun hän kaivoi jykevästi seisovan kalunsa esiin ja pakotti vaimoni kumartumaan ja ottamaan sen suuhunsa. Välillä mies hieroi kaluaan vasten korsetin pitsikuppeja ja pitkin sifonkipukua niin että jättti limaisen jäljen kankaaseen.

Tätä kesti hetken kunnes mies kaatoi vaimoni sängylle ja reisiä levittäessään repäisi sukkanauhat irti sukista ja sai sukatkin repeämään. Pikkuhousujen riekaleet lensivät lattialle ja tanakka kyrpä upposi vaimoni pilluun. En ollut tullut ajatelleeksi että raiskausfantasiaan liittyi paljaalla pano! Mutta niin nyt kuitenkin kävi. Mies pumppasi vaimoani viimeisen päälle ja kiskoi leningin kokonaan rinnoilta ja toinen korsetin olkaimista katkesi kun mies kiskoi vimoni rinnat esiin. En muista mitä kaikkea mies puhui nussiessaan, mutta "vitun huora" toistui ainakin usein. Mies alkoi kypsyä ja nousi äkkiä hajareisin vaimoni pälle ja jatkoi nussimista rintojen väliin. Matalasti muristen mies roiski lastinsa vaimoni rinnoille ja kasvoille.

Marko

7

1502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aisurina panettanut vaimoa yli 10 vuotta, muutaman kerran kokeiltu mies maksaa panosta. Rahan vuoksi emme harrasta mutta lisää kiimaa molemmille, tunne vaimo onkin huora. M49

      • Anonyymi

        Oot kunnon aisuri. Vaimo saa naattii kyrvistä.


    • Anonyymi

      Tuo vaimon ensimmäinen paritus rahasta tapahtui vähän ennen koronan puhkeamosta. Sitten olikin pitkä aika seuraavaan kertaan. Se tapahtui Tampereella eräiten messujen yhteydessä viime syksynä.
      Näyttelyvieraita ja esittelijöitä oli majoittunut Tornihotelliin, missä meilläkin oli huone. Eräässä Hämeenkadun yökerhossa houkuttelin vaimoni jälleen "huoraksi".
      Hänellä oli ohut valkoinen silkkipusero ja musta kapea halkiohame ja minun oli aika helppo "kaupata" hänet ruotsalaiselle näytteilleasettajalle. Sovimme pikapanosta hotellissa. Miehellä oli omakin huone Tornihotellissa, joten päädyimme sinne.
      Hinnaksi sovimme 300€ ja siihen hintaan siis vain normaali pano. Yökerhosta hotellille oli vain muutama kortteli ja annoin pariskunnan kulkea edelläni. Vaimollani oli vain kevyt bleiseri lisänä lämpimässä illassa. Katselin takaapäin miten ruotsalaismiehen kädet puristelivat vaimoni takamuksia ja kerran he pysähtyivät suutelemaankin, jolloin mies ensi kerran tarttui vaimoani rinnoista.

      Hotellihuoneessa mies tarjosi meille viskit ja veti sitten vaimoni viereensä ja alkoi kysellä minulta "huoran" taustoja. Heitin saman stoorin Pietarista ja vaimonikin sanoi jotain venäjäksi. Mies sanoi haluavansa panna "huoraa" myös perseeseen ja näin kuinka vaimoni kalpeni niin että luulin jo hänen vetäytyvän koko leikistä. Muistutin miestä että 300 eurolla oli puhe vain pikapanosta. Mies tarjosi meille toiset viskit ja niitten jälkeen nousi ja avasi vaimoni puseron. Alla oli Charnosin läpikuultavat pitsirintsikat - sellaiset mitä aikaisemmin oli mainostettu bussipysäkeilläkin. Mies kaivoi kalunsa esiin ja antoi sen vaimoni käteen. Äkkiä se pienestä hyväilystäkin jo paisui aika mahtavaksi ja päätyi vähän vastustelevan vaimoni suuhun. Luulinkin jo, että mies laukoo vaimoni suuhun, mutta kiihotuttuaan riittävästi kaatoi hänet sängylle ja kiskoi kapean halkiohameen vyötäisille. Hän avasi sukkanauhat saadakseen pikkuhousut pois ja tunki monta sormea vaimoni pilluun. Mies taisi olla aika taitava, sillä vaimoni alkoi huohottaa ja nostella lantiotaan sormien leikkiessä klitoriksella. Nyt vaimoni oli todella mukana tässä leikissä! Mies kääntyi vaimoni päälle ja katselin vierestä miten paksu kyrpä työntyi hitaasti vitun pohjaan saakka. Pieni tauko ja vaimoni huokaus - ja sitten alkoi todellinen rynkytys. Mies kiskoi rinnat esiin liiveistä ja imi ja puri nännejä. Vaimoni valitti ääneen kun kyrpä pumppasi voimalla niin että litinä kuului. Olin ihan varma että ihan kohta mies laukeaisi, mutta ei. Äkkiä hän lopetti, käänsi vaimoni vatsalleen ja veti sängyn reunalle niin että jalat ylettyiväyt lattiaan. Hän nosti kapean hameen kokonaan vyötärölle ja levitti vaimoni reidet ja alkoi tunnustella peräaukkoa. Vaimoni vikisi jotain ja heilutti peräpäätään ikäänkuin väistelläkseen, mutta se ei auttanut. Mies painoi kyrpänsä vasten auki levitettyä anusta ja alkoi painaa sitä hitaasti sisään. Vaimoni valitti ääneen, mutta se taisi vain kiihottaa miestä. Kyrpä upposi pohjaan ja alki sitten hitaasti pumpata. Vaimoni todella valitti äänekkäästi mutta ei kuitenkaan pyytänyt minua keskeyttämään hommaa. Vähitellen kai anus rentoutui ja homma alkoi sujua. Sitten mies alkoi kouristella ja murista ja tajusin että spermat olivat lentäneet vaimoni peräsuoleen. Aikansa huohotettuaan pari irtautui ja vaimoni pujahti vessaan. Mies maksoi minulle ja kiitteli "huoran" kireästä perseestä ja vähän ihmetteli, miten hän oli näytellyt niin kokematonta. Eipä arvannut mies, että oli ensimmäinen vaimoni perseeseepanija. Hän oli todella tyytyväinen ja kysyi mikä mahdollisuus olisi tavata myös seuraavana iltana vähän perusteellisemman session merkeissä. Lupasin miettiä asiaa ja kun enemmän juteltiin, niin sovimme uusinnasta sekä siitä, että "huoralla" olisi jokin todella huorahtava asu - ja mahdollisuus vaikka pieneen porsasteluun - hintaan 500€.

    • Anonyymi

      Rautatienkaduta löytyi seksipuoti, josta ostimme punaisen narukorsetin, jonka kupit olivat neljänneskokoa ja jättiväy nännit kokonaan näkyviin. Samaan settiin kuului läpinäkyvät luukkupöksyt ja mustatverkkosukat ja lisäksi löytyi kuviollinen ohut sifonkipusero ja sifonkihame. Yökerhoon saavuimme aika myöhään ja siellä ruotsalaismies jo odotteli hermostuneena. Huomasin että hän oli jo aika tuiterissa. Hän halusi tarjota meille drinkit ja katseli "huoraansa" kiinnostuneena. Nännit erottuivat aika selvästi puseron läpi eikä hamekaan juuri peitellyt pikkuhousuja. Pariskunta tanssi pari kipaletta ja "isännällä" oli jo kunnon seisokki. Pöydässä hän tutki aika avoimesti vaimoni rintoja ja hameen alla pillua. Pian lähdimmekin hotellille, missä viskipaukun jälkeen alkoi heti tapahtua. Mies heitti housunsa pois ja saman tien oli tanakka seisokki vaimoni suussa. Se oli alkuverryttelyä. Seuraavaksi mies meni selälleen ja veti vaimoni päällensä ja ratsastaman kyrvällään. Nytkään en ollut ajatellut kondomia ja nythän se olikin jo myöhäistä. Mies puhutteli vaimoani ruotsiksi huippuhuoraksi ja näin että vaimoni hymyili minulle vinosti. Mies leikki samalla vaimoni anuksella ja sai hänet hiukan varuilleen. Sormi kuitenkin upposi vähitealkoille peräaukkoon ja alkoi liikkua siellä samalla kun kyrpä teki työtään vitussa. Sitten sama kuin edellisiltana: mies käänsi vaimoni päältään sängylle polvilleen ja pylly pystyssä. Nyt kyrpä upposi anukseen eilistä helpommin. Paneminen kiihtyi ja vaimoni tuli aika äänekkääksi. Luulin jo että mies laukeaisi eiliseen tapaan, mutta ei. Hän halusi nautiskella kaikesta mahdollisesta. Hän käänsi vaimoni selälleen ja avasi sifonkipuseron kokonaan ja ohjasi vaimoni pusertamaan rintansa yhteen ja alkoi nussia niitten väliin. Sitä kesti aikansa ja sitten mies tunkeutui taas vaimoni vittuun ja nopean rynkytyksen jälkeen laukesi sisään. Hän kiitteli vuolaasti "upeata huoraansa" ja jotain mutisten kuivasi kalunsa sifonkihameeseen naurahtaen että tässä pieni muisto XXX-luokan panosta.
      Harmi että messut päättyivät eikä uutta tapaamista enää sovittu.
      Mutta tiesin, että nyt raja vaimoni osallistumiselle oli madaltunut näitten järisyttävien kokemusten myötä.

      • Anonyymi

        Noin se pitääkin vaimon tienata ja tarjota tavaraansa.


      • Anonyymi

        Ja spedellä jutut paisuu ku pullataikina buaahaa


    • Anonyymi

      meillä kävi toisinpäin kun vaimo huomas että sain orkun sauva seksistä peppuuni myi minun peppuua usealle miehelle monta kertaa saan sen jälkeen pillua ja puolet rahoista

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9303
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      43
      2737
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2503
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1350
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe