Äärioikeistolaisuus ei poikkea oikeastaan mitenkään ääri-islamismista?

Anonyymi-ap

"Uuden-Seelannin terrori-isku todistaa, että äärioikeistolaiset ovat samanlaisia kuin ääri-islamistit"

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006037175.html

"Uuden-Seelannin tapahtumien soisi herättää huomaamaan, että samanlaisia kusipäisiä raukkoja ne ovat kaikki. On itse asiassa hämmentävää, kuinka samanlaisia äärioikeistolaisten ja ääri-islamistien kieroutunut retoriikka ja teot ovat. Meillä on terroristeja keskuudessamme, sekä äärioikeistolaisia että ääri-islamisteja.

Taistelua myös äärioikeistolaisia, rasisteja ja foobikkoja vastaan pitää tehostaa sekä ajatuksien että tekojen tasolla. Heille ei pidä suoda minkäänlaista ymmärryksen ripettäkään. Heidän varaltaan pitää olla entistä valppaampi ja pohtia, voisiko jokainen meistä tehdä jotain hieman toisin heidän pysäyttämisekseen ja tuen viemiseksi heidän ideologialtaan.

Aloittaa voi siitä, ettei syytä tavallista muslimia muiden teoista."

No niin, muukalaiskammoiset. Onko munaa tunnustaa kuuluvansa synkän ideologian kannattajiin? Nyt herätys ja äkkiä pois äärioikeistolaisuuden synkistä vesistä!

20

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika säälittäviä nämä aloituksesi, no Perusvihasi ja sen aiheuttama älysi pysähdys käy kyllä ilmi. Ei muuta.

      • Anonyymi

        Äärioikeistolaista vähättelyn kulttuuria sinulta.....


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Persut on Putinin taskus !


    • Anonyymi

      Ääri vasemmisto on kyennyt aivan samanlaisiin tekoihin toisen maailmansodan jälkeen. Rumaa jälkeä on tullut keski-euroopassa 70- ja 80-luvuilla.

      • Anonyymi

        Tekeekö se sitten mielestäsi äärioikeistolaisesta puuhastelusta oikeutetumpaa? Vähän kuin pahaiset kakarat selittelisivät narahdettuaan kolttosistaan, että "ei me mutta kun nuo naapurin pojat"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekeekö se sitten mielestäsi äärioikeistolaisesta puuhastelusta oikeutetumpaa? Vähän kuin pahaiset kakarat selittelisivät narahdettuaan kolttosistaan, että "ei me mutta kun nuo naapurin pojat"?

        Ei demu pojat vaan valehtelu niille tärkein.
        https://www.is.fi/viihde/art-2000007938118.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekeekö se sitten mielestäsi äärioikeistolaisesta puuhastelusta oikeutetumpaa? Vähän kuin pahaiset kakarat selittelisivät narahdettuaan kolttosistaan, että "ei me mutta kun nuo naapurin pojat"?

        Onko vasut noita terrorijärjestöjen lopettamista vaatineet, sdp hallitus ei niitä lopeta.
        https://yle.fi/a/3-12468169


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei demu pojat vaan valehtelu niille tärkein.
        https://www.is.fi/viihde/art-2000007938118.html

        No sinähän vähäpoika oletkin paras henkilö syyttämään muita valehtelemisesta, kun itse laskettelet jatkuvasti sellaista luikuria pihalle, että monotat niillä vain itseäsi suoraan omien silmiesi väliin.


    • Anonyymi

      2019 olet sinä sellainen retardipaska ettei voi sanoa mitään 🤣🤣🤣
      oliko uusi seelanti se mistä oli se video kun ampui muslimeja ?
      näitkö sen videon pohjosafrikasta missä ne kahden retkeilijä tytön päät leikattiin ?

    • Anonyymi

      äärioikeisto ei ota retardeja riveihinsä aktion T4 !!!
      muslimit ylistää retardeja jotka tekevät itsemurhaiskun vääräuskoisia vastaan !!!
      tässä on ero retardi , älä vääristele totuutta 😠

      • Anonyymi

        Taisi aloitus osua suoraan kohteeseensa......


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ääriluterilaisuudessa pesii kristillisnatseja. Kärkkäinen on jo pitkään rahoittanut kristillisten piirien äärioikeistolaisuutta Putinin iloksi.

    • Kannatettua politiikkaa voi aina kutsua "ääri"-politiikaksi. Terrorismi on terrorismia, mutta se ei ole politiikkaa vaan sotaa.

      Vallasta sivussa oleva ei voi hallita eikä ajaa politiikkaa, siis hoitaa yhteisiä asioita. Sitä tekee ainostaan vallassa oleva ja päätöksiä tekevä. Vallan sivussa oleva voi esittää oman vaihtoehtoisen tapansa hoitaa yhteisiä asioita eli esittää erilaisen poliittisen näkemyksensä.

      Politiikkaa voi ajaa ja päätöksiä voi tehdä äärimmäisen väkivaltaisin seuraamuksin ja keinoin, jolloin politiikkaa ajetaan väkivalloin. Tällöin politiikkaa voitaisiin kutsua väkivaltaiseksi taikka ääripolitiikaksi.

      Väkivallalla voi tietysti painostaa päätöksen tekijöitä noudattamaan tietynlaista linjaa, jolloin puhutaan poliittisesta väkivallasta. Esimerkiksi äänestyskäyttäytymiseen vaikuttaminen fyysistä uhkaa käyttämällä on poliittista väkivaltaa. Politiikka ei tässä tapauksessa ole sinänsä väkivaltaista, ainoastaan vaikuttamiskeino on.

      Äärioikeisto ja äärivasemmisto ovat molemmat määritelmän mukaan äärimmäisiä keinoja käyttäviä poliittisia mielipiteitä omaavia ryhmiä, jotka käyttävät väkivaltaa niin vaikuttamiskeinona kuin varsinaisina politiikan ajamisen välineinäkin. Siis käyttävät väkivaltaa niin valtaan päästäkseen kuin varsinaisten asioiden ajaamiseenkin.

      Terrorismi on puolestaan sodankäynnin keino, jolla vihollisen (vastustus-)moraali pyritään murentamaan joko sotilas- taikka siviilikohteisiin kohdistuvilla väkivaltaisilla iskuilla, jotka aikaansaavat väestössä pelkoa ja ahdistusta, ja lisäävät sitä kautta halua lopettaa konflikti taikka antaa vaatimuksille myöten. (viedään sota vihollisen maaperälle)

      Jos ajatellaan poliittisesti motivoitunutta joukkomurhaa, on sitä vaikea pitää minään muuna kuin terrorismina. Jos jokin poliittinen ryhmä käyttää joukkomurhaa vaikuttamiskeinona, on siitä silloin tullut terroristijärjestö.

      Mitä joukkomurhiin tulee, on niitä monenlaisia. Osa niistä on laajennettuja itsemurhia, osa jotain muuta. Tällaisessa muussa tapauksessa on yksilö jostain syystä päätynyt ratkaisuun, että murhaamalla ihmisiä joukoittain, tulisi ympäröivä maailma paremmaksi paikaksi kuin se oli ilman heidän murhaamistaan.

      Joukkomurhia saatetaan tehdä poliittisen ryhmän innoittamana, tukemana taikka kehoittamana. Aiheutettua innoitusta on jokseenkin mahdotonta hillitä, sen sijaan rikollista tekoa voi aina olla tukematta taikka olla yllyttämättä sellaisen tekemiseen.

      On vaikea kuvitella, että joku olisi valmis surmaamaan kymmenittäin rauhassa eläviä ihmisiä vain siitä syystä, että heidän kuolemansa nostaa itselle tärkeän asian puheenaiheeksi globaalisti tai edes alueellisesti.

      Toisaalta, on myös vaikea kuvitella, että jonkun politiikan ajaminen vaatisi ihmisten sulkemista vankeuteen ja heidän surmaamistaan joko puolueen määräämän rodullisen taikka yhteiskunnallisen aseman määritelmän perusteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4171
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2357
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1693
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1475
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1423
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1277
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1255
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1016
    Aihe