Venäjä pelkää NATOA ja länttä!

Anonyymi-ap

Venäjältä on tullut kommentti Kremlistä että Venäjän täytyy työntää venäjää uhkaavat rajan mahdollisimman kauas, vaikka Puolaan saakka.
Ei Venäjä rajoista eroon pääse, rajat ne sittenkin vaikka ne olisi Puolassa saakka.
Venäjän pitäisi itse tajuta ettei venäjää uhkaa kukaan muu kuin he itse.
Vuosisadan olivat ja elivät ihan rauhassa mutta itse rikkoivat rauhan.
Ei länsi uhannut Venäjää lainkaan vaikka kädenvääntöä on varmaan ollut ja uhittelua puolin ja toisin.
Uhka syntyy vasta silloin kun Venäjän rajan joku vihamielinen ylittää.
Putinilta oli hyökkäys Ukrainaan yli reagointia. Olisi hetken hengittänyt pussiin.

33

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nauraisin lujaa Putinin paskoessa housuun kun pelkää niin paljon.

    • Anonyymi

      Putin pelkää demokratiaa ja vapautta! Navaljyin tytär sanoi miten Venäjälle olisi tultava sanan- ja lehdistönvapaus ja uudistuminen demokraattiseen kumppanuuteen naapureidensa ja lännen kanssa. Parempaa. Eikä uhkailua koko ajan ydinaseilla vaan rauha. Tälläistä ei saa puhua, ei edes ajatella, pyritään pakolla aivopesemään ihmiset valhepropagandaan viholliskuvista. Putin itse lietsoo yksin vihaa ja sotaa ja alkoi tämän vainoharhaisen sodan, vaikka projisoi kaiken muihin, kaikki syyt.Kaikki käännetään päälaelleen. Kukaan tällä planeetalla ei voi oikeuttaa eikä hyväksyä kidutuskeskuksia joissa pakkokäännytystä venäläiseksi ja lasten varastamista Venäjälle. Koko maailma näkee tämän rikoksen jota venäjä toteuttaa,,paitsi Putinin hallinto koettaa peittää tosiasiat kansaltaan ja vääristelee räikeästi kaiken. Valheella on lyhyet jäljet, totuus tulee paljastumaan! Ukraina sai itsenäisyyden jo vuonna 1991 kuten Baltia, on oikeus siihen laillisesti. On naurettavaa väitteet miten Ukraina uhkasi Venäjää ja aloitti hyökkäykset Venäjälle, koko sota on aina ollut itsenäisen Ukrainan maaperällä, myös Krimi kuuluu Ukrainalle!! On hirvittävää hävitystä, täystuhoa ja Venäjän hallinnon ohjeistamaa kiduttamista ja kansanmurhaa! Tämä ei miksikään tästä kaunistu millään Venäjän selityksillä vaan Putin on vetänyt maansa pohjakastiin,epäinhimilliseen alennustilaan henkisesti. Se jää historiaan ikiajoiksi.
      Suuri osa sotaan joutuneista ja siinä kärsineistä ei edes ollut syntynyt ennen vuotta 1991, ovat syntyneet Ukrainan itsenäisyyden aikana ja heidän kielensä ukraina.
      He ovat viattomia kaikkeen tähän saatanalliseen barbariaan heitä kohtaan ja heidän elämänsä pilaamiseen. Tulee pitkät vuosikymmenien traumat myös henkisesti, puhumattakaan aineellisesta jälleenrakennuksesta. Mitä mieltä tässä hulluudessa...
      sama kuin Pohjois- Koreassa rahat aseisiin kun kansa kärsii nälkää. Putin panee kaiken sotateollisuuteen ja sotatalouteensa eikä välitä mistään tässä maailmassa kuin omasta vallastaan ja suuruudenhullusta kaunaisesta kateellisesta pahansuovasta egostaan.
      Kun asiat paremmin lännessä,pitää koettaa tuhota se kaikki. Kun ei itse kykene uudistamaan omaa itseään eikä maataan paremmaksi.

    • Anonyymi

      On myös suuri häpeä se miten kohdellaan rauhasta puhujia, sodan vastustajia Venäjällä. Se on muka armeijan halventamista vaikka sotilaiden kohtelu on raakalaismaista simputusta ja heitä pakotetaan vain kuolemaan ja vammautumaan.
      Heidän elämänsä tuhotaan sodalla ilman todellista syytä!
      Nuoria määrätään vankiloihin kymmeneksi vuodeksi rangaistussiirtoloihin jos osaavat ajatella itse ja sanoa sen, olla kriittisiä ja vapaasti ajattelevia ja totuuden sanojia.
      Missä on Tolstoin ja Dostojevskin eettinen suuruus ja syvällinen totuudellisuus Venäjän hallinnossa ja turvallisuuskoneiston fasismissa,kaikki on läpimätää ja patologista valehtelua. Ihmisoikeudet eivät merkitse eikä ihmishenki. Palkkamurhaajilla riittää lahdattavaa.

    • Anonyymi

      Nyt levitetään valheita miten länsi masinoi Georgian vallankumousta kuten Ukrainassakin.
      Kun on uudet nuoret sukupolvet, syntyneet vuoden 1991 jälkeen, tahtovat omalla vapaalla tahdollaan kansainvälisyyttä, demokratiaa. eurooppalaisia arvoja, uutta!
      Tätä Venäjän hallinto ei salli eikä hyväksy, sama on Venäjän sisällä, ihmiset ja nuoret alistettu tyrannian alle ja vaikenemaan pakolla. Suuri osa paennut maasta jo.
      Viimeistään nyt ei halua kukaan Venäjän vaikutuspiiriin kun Venäjä on häpeällisen rikollinen terroristivaltio, stalinistinen vaino siellä ja rahat vain sotakoneistoon.
      Kun ei anneta vapaata tahtoa ja sallita uudistumista, vaan pakotetaan taantumaan menneisiin rakenteisiin, jotka myös oli epäonnistuneet ja ankeat, siksi tämä tappaminen nyt Ukrainassakin! Vanhat KGB- miehet tahtoo tuhota nuorten tulevaisuuden!

    • Anonyymi

      Nyt olisi aika ottaa Karjala takaisin! Ei muuta kun rautaa rajalle. Suomen lippu kiehumaan.

    • Anonyymi

      Kiovan pormestari sanoi että Putin ei ole terve, on valmis tappamaan miljoonia toteuttaakseen pakkomielteensä menneestä neuvostoimperiumista.
      Näyttää että tykinruoaksi pakotetaan venäläisiä poikia vailla koulutusta ja varusteita, käytetään loppuun ehkä vanhoja asevarastoja. Pelkkä järjetön lihamylly. Bahmud on rauniokasa, ennen kaunis kaupunki ruusutarhoineen. Ukrainan viljapellot täysi miinoja ja ohjusromua. Putin vaikuttaa euforiselle kaikesta hävityksestä videonauhoilla, on pahimman laatuinen psykopaatti. On valmis vaikka hävittämään maan tasalle koko Ukrainan mieluummin kuin antaisi sille vapauden ja rauhan!
      Kun Ukraina menossa kohti demokratiaa ja kehittänyt maataan kaikessa paremmaksi, Putin ei salli tätä, Venäjällä ihmiset surkeudessa ja alistuksessa.

      • Anonyymi

        Lännen ydinaseet suunnattavaa jo Kremliin. Mielestäni ainoa keino on lopettaa sota on ampua ydinohjukset Moskovaan.


    • Anonyymi

      Kaikki käännetään väärinpäin, projisoidaan oma pahuus! venäjä ei ole koskaan kyennyt psykologiseen itsetutkiskeluun ja syntiensä tunnustamiseen. Venäjä itse on se natsistinen ja militaristinen, sotaloudeksi menossa yhä enemmän. Rauhan ehto:
      Venäjän denatsifikaatioa ja demilitarisaatio! Sensijaan vaaditaan sitä Ukrainalta. Naurettavaa ellei olisi niin kammottavaa.

    • Anonyymi

      Medvedev uhkailee Haagin tuomioistuinta hypersonisella ohjuksella. On sairas psykopaatti kuten Putin! Kaikki perustuu barbaariseen rikolliseen terroriin ja mistään oikeudesta ei välitetä eikä lakeja noudateta. Jos Putin olisi vangittuna jossain, varmaan kiristettäisiin ydinohjusiskulla takaisin! Rikollinen mafiakopla hallitsee Venäjää ja sen rikolliset palkkasotilaat ja Wagner-natsit..
      Vankiloista tyhjennetään ihmisiä sotatantereelle sotimaan ja kuolemaan, jotta saadaan tilaa mielenosoittajille ja toisinajattelijoille!

    • Anonyymi

      ... sama kuin jos yksityinen gansteri tunkeutuu taloon, tappaa asukkaat,varastaa omaisuutta ja lapsen, ja polttaa talon maan tasalla..
      ja kun virkavalta tulee vaatimaan häntä vangituksi ja vastuuseen teoistaan ja palauttamaan varastetun ja korvaamaan hävityksen, hänellä olisi polttopulloja,
      tuhoaseita, joilla uhkailee ja kiristää ettei kukaan voisi tulla lähellekään...
      ja solvaa ja herjaa ja syyttää poliiseja ja juristeja..
      kaksinkertainen syyllisyys ja tuplarikos, sama koskee Venäjän hallintoa!!!

    • Anonyymi

      Putin kuuluisi vankilaan jo ilman tätä rikollista sotaakin: on kautta hallintoaikansa tapattanut valtavan määrän ihmisiä! Ja vanginnut viattomia.

    • Anonyymi

      vallassa tyranni Putin joka näyttää saavan kiihottavaa sadistista tyydytystä vallanjanonsa toteutuksesta,miten pitelee käsissään koko maailmaa ja sen lankoja ja miten voi toimia kuin jumala ja on lain yläpuolella ilman vastuuta mistään. Tapattaa ihmisiä, aiheuttaa kauheaa hävitystä ja kaaosta ja nauttii siitä. Kuin ajankulukseen draamaelokuvaa tai videopeliä.Siinä eläkeikäisen vaihtelua ja jännitystä. Tuhoaa oman maansakin nuorien tulevaisuuden. Psykopaatti joka nauttii kun saa tapattaa, kostaa, kiduttaa ja pelotella ja on koskematon itse totaalisessa suojauksessa ja yksinvallassaan. Psykopaatin toivioretki, elinikäinen himo valtaan ja terroriin ja alistukseen. Tietää itse toimivansa rikollisesti ja väärin mutta nautinto on päätään huimaava...

    • Anonyymi

      Venäjän hallinto tuntuu haluavan ydinsotaa kun se on hokenut sitä lakkaamatta jo vuoden ja provosoinut niin paljon kuin mahdollista. He ovat hävittäneet Ukrainaa niin paljon että jälleenrakennus maksaa lähes 400 miljardia euroa ja ne varat ovat pois kaikelta muulta hyvän tekemiseltä tällä planeetalla! Mitä niillä rahoilla saisi aikaan luonnonsuojelussa, ilmastokriisin auttamiseksi, kurjuuden poistamiseksi! Mutta nyt pakotetaan tuo rahasumma siihen että Venäjä hävittää Ukrainaa barbaarisesti.
      Tuntuu että tahallaan koska haluaa heikentää länttä myös taloudellisesti. Venäjän hallinto on kaapannut myös oman maansa: rikollinen rosvokopla joka ei välitä mistään etiikasta ja moraalista ja oikeudesta.

    • Anonyymi

      Hirvittävät ympäristö- ja luontotuhot Ukrainassa myös. Voi katsoa vaikkapa kuvia kauniista Bahmudista ennen tätä täystuhoamista ja vain rauniokasoja nyt.
      Miten Venäjä kehtaa!

    • Anonyymi

      no usa;n pankit kaatuu,,usa romahtaa,,ukrainan sodan seurauksena,,,,,,,

      • Anonyymi

        Hik, otetaas taas.🤪


      • Anonyymi

        sitä Putin haluaakin, kaataa lännen, heikentää Usan ja Euroopan.. uusi maailmanjärjestys, Venäjä ja Kiina ja muut diktatuurit vahvoiksi yhdessä.


    • Anonyymi

      On kivikautista tälläinen että väkivallalla ja vahvimman oikeudella haetaan itsekästä voittoa. Ryöstetään, raiskataan, kidutetaan, ei mitään ihmisarvoista käytöstä.
      Tälläinen raaka sotiminen ja hyökkääminen on häpeätahra joka jää historian kirjoihin alennustilana hyökkääjälle. Ettei osata keskustella. Jossain itäisissä kulttuureissa muinoin ratkaistiin kiistat lautapelillä.

    • Anonyymi

      Tätä Putin on laskelmoinutkin.. Ukraina vain uhri ja välikappale. Taistelutanner josta jää pelkkää tuhkaa ja raunioita, orpoja lapsia ja leskiä ja vammautuneita miehiä jotka elossa. Nitistetty maan tasalle, poltetun maan. Lännen ja Venäjän taistelutantereena.. ja lännen rahat ja resurssit Ukrainan sotaan.. Venäjä näyttää tyhjentävän vanhoiksi käynyttä sotakalustoaan varastoista. Uutta voi olla miten paljon tahansa.

    • Anonyymi

      Jopa maailman luonnonsuojelusäätiö on luokiteltu " ulkomaiseksi agentiksi" Venäjällä!
      Venäjä ei osallistu siksi Earth Hour- tapahtumaan jossa valot sammutetaan tunniksi.
      Tästäkin voi vetää jokainen johtopäätöksen miten henkisesti häiriintynyt ja harhainen on Kremlin hallinto! Kaikki vaikutteet kansainvälisesti pyritään eliminoimaan totaalisesti. Kansa suljetaan pakolla ahtaaseen umpioon ja pelkoon ja vihaan. On äärimmäisen hälyyttävää.

    • Anonyymi

      Koska Putin terrorisoi myös omaa kansaansa, ja hän vihaa kaikkea uutta ja vapaata, pitää koettaa eristää pakolla oma kansakin kaikesta. Putin on niin ylimielinen egoisti että ei edes ikinä alentunut lausumaan sanaakaan englantia.
      Vetää maansa pois kaikesta WWF: n globaalista yhteistoiminnasta. Jokainen voi nähdä miten paha ja pimeä Putin on. Ja häiriintynyt.

    • Anonyymi

      Ainoa asia jota on hokenut lakkaamatta - ja lakeijansa - että miten paljon ydinohjuksia heillä on ja miten tuhoavia. Pelkkää himoa päästä hävittämään. Pelkkää vihaa!

    • Anonyymi

      Putinin vainoharhaisuus on äärimmäistä. Venäjälle ei kukaan ole ollut hyökkäämässä mutta jopa läntinen demokratia naapurimaissa on kauhea uhka! Pitää olla puskureita sitä vastaan vaikka maantieteellisesti Venäjä on maailman suurin alue. Mistä hitosta
      sitten Euroopalle puskurit Venäjän rajoille!! Venäjällä on eniten ydinaseita maailmassa ja melskaa siitä että Euroopassakin on sijoitettuna aseita. Venäjä itse hyökkää ja on aina hyökkäillyt ja uhkaillut mutta Ukraina ja länsi ei saisi edes puolustaa omia alueitaan.
      Venäjä ei tarvitse Ukrainan alueita ja mitä tekee kammottavilla rauniokasoilla, joukkohautoineen, kuka sinne edes haluaa asumaan! Kyse että pitää koettaa tuhota Ukrainan vapaus ja demokratia. Sensijaan Putin voisi vapauttaa omaa kansaansa, kyetä uudistuksiin ja avoimeen kansainvälisyyteen ja sallia se kansalleen. Putinin hallinto on suurin uhka Venäjälle ja sen kansalle ja tuhonnut maan vuosisadaksi. Kaiken tulevaisuuden,nuorten elämän, pelkkiä traumoja, pelkoa, surua ja eristystä. Ja pakkovallan tyrannia ja valheet.

    • Anonyymi

      Venäjän sosiopaattihallinto on uhka koko tälle planeetalle, kaikella vastuuttomalla ydinaseuhkailulla ja vetäytymisellä ilmaston- ja luonnonssuojelusta, kaikesta uudistamisesta kohti parempaa ja hyvää. Venäjää tukevat vain samankaltaiset rikolliset terroristivaltiot kuten Pohjois- Korea jossa kansa kurjuuteen alistettu ja Iran jossa hirtetään ihmisiä mielipiteidensä takia... sivistymättömät barbaarivaltiot joiden joukkoon Putinin hallinto jää historian kirjoihin. Halutaan tietoisesti aiheuttaa pelkkää pahaa maailmalle, Euroopalle, kaikki motiivit ovat saatanalliset ja pimeät. Rikotaan kaikki kansainväliset oikeusperiaatteet ja lait. Rikotaan kaikki ihmisyys ja totuus.
      Totaalinen pimeä alennustila.. ja kiristetään ja painostetaan ja uhkaillaan lakkaamatta.
      Koko Ukrainan sota on rikos, laitonta barbariaa ja murhaamista. Satojen miljardien tuhot, mitä hyvää niillä rahoilla olisi voitu tehdä Venäjän sisällä ja tällä planeetalla!
      Järjetöntä haaskaamista! Myös ihmishenkien, sekä venäläisten että ukrainalaisten sotilaiden, täysin turha sota!! Putinin pelinappuloina ihmiset, käyttöesineitä ja karjaa teurastettaviksi.

    • Anonyymi

      Venäjä muodostaa eksistentialistisen uhan lännelle eikä toisinpäin kuten Venäjä vääristelee ja valehtelee. Venäjä aloitti sodan ja pyrkii aiheuttamaan kaaosta ja hajoamista Eurooopassa. Venäjä pyrkii häiritsemään länttä lakkaamatta ja tunkee vaaleihinkin. Sotaa ei käydä Venäjän maaperällä vaan itsenäisen Ukrainan! Kun näitä alueita puolustetaan se ei ole uhka Venäjälle vaan Venäjä on uhka.
      Venäjä itse provosoi lakkaamatta sotaa ja vihollisuuksia! Venäjä uhkailee lakkaamatta.

    • Anonyymi

      Taitaa Natossakin olla jotain pelkotiloja idän suuntaan.

      • Anonyymi

        Ei pelkoa vaan vitutusta venäjän tyhmyyttä kohtaan.

        Länsi on kehittynyt yhteiskunnan eri aloilla paljon venäjää ylemmälle tasolle. Länsi ei haluaisi alentua tilanteeseen, jossa sen on vedettävä venäläisiä pataan lopullisesti. Venäjä kuitenkin koettaa väkisin kerjätä verta nenästään ja paljon.


    • Anonyymi

      Ukrainassa poltetun maan taktiikka, halutaan tuhota koko maa, sillä ei ole merkitystä eikä olemassaolon oikeutta. Venäjä viestii niin. Myrkytetään ja raunioitetaan kaikki.
      Samalla Venäjä haluaa että länsi uhraa taloutensa sodan näyttämölle. Kaikki Venäjän perustelut sodalle tekosyitä ja valheita. Kaikki on pelkkää pahansuopaa hulluutta...

    • Anonyymi

      Vittu ne on kaikki ihan samalla puolella.Esittää teatteriaan vain niinkun koko koneisto on aina tehnyt ja perustaa muutenkin koko ideologiansa petkuttamiseen.

    • Anonyymi

      Sekopäistä toimintaa. Jokainen Putinin hallinnon kriitikko on " ulkomainen agentti" ja rikollinen ja julistetaan vangittavaksi tai myrkytetään tai tapetaan muutoin. Uhkaillaan, kiristetään, jäädytetään omaisuus. Kaikkialle soluttautunut mafia joka rikollinen pahuuden mätäpesäke! Putinin vallankäyttö ja häikäilemätön hulluus on rajatonta.
      Tämän vainoharhaisen suuruudenhulluuden takia hän tapattaa viattomia sodassa, lihamyllyssä myös venäläiset sotaan pakotetut Keisari nero ja muut historian hirviöt kalpenevat Putinin rinnalla..

    • Anonyymi

      Kukahan keksii että venäjälle voi lähettää helium pallon , siis kuka vaan, kun osaa fysiikkaa ja kemiaa. Esim. pietarin energialaitos täysin tuhoittavissa, biologinen virus maastoon, vesistöön yms.. joku ideoinut varmaan tuollaisen?

    • Anonyymi

      Julkaistu 2 tuntia sitten 9.6-23

      Ukrainan armeijan yleisesikunta väittää Venäjän menettäneen arviolta 1 010 sotilasta viimeisen vuorokauden aikana. Venäjän päiväkohtaisiksi kalustotappioiksi Ukraina listaa muun muassa 10 panssarivaunua, 24 panssariajoneuvoa ja 34 tykkiä.

      Viimeisen kolmen päivän aikana Ukraina väittää Venäjän menettäneen yhteensä 2 620 sotilasta, 41 panssarivaunua, 57 panssariajoneuvoa ja 108 tykkiä tai raketinheitintä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3209
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2822
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2638
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2598
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2476
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1763
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1717
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1580
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1436
    Aihe