Kepuko apupuolueeksi kokoomuksen ja perussuomalaisten johtamaan porvarihallitukseen?

Anonyymi-ap

Nykyinen hallituspohja ei voi tulevien vaalien jälkeen jatkaa, Marin kakkosta ei heti näitten vaalien jälkeen tule, koska sillä ei ois eduskunnassa enemmistöä keskustan ja vihreitten tulevan huonon vaalituloksen jälkeen, joten vaihtoehdoiksi jääkin joko kokoomuksen ja perussuomalaisten johtama porvarihallitus taikka kokoomuksen ja sdp:n perustalle rakentuva sinipuna.

Kumpaan kepulit lähtee apupuolueeksi, porvarihallitukseen vaiko sinipunaan?

Keskustalla ei ole vaalien jälkeen tarjolla muuta kuin joko apupuolueen asema edellä sanotuissa hallitusvaihtoehdoissa taikka sitten oppositio.
Jos lepulit jää oppositioon, niin on hyvä muistaa, että oppositiossa ei rakkikoiran tavoin haukkua räskyttämällä kovinkaan paljon pysty asioihin vaikuttamaan.

Oppositio taikka apupuolue, siinä on kevään vaalien jälkeen alle 10 %:n kannatuksella kepun vaihtoehdot.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persut, keput ja kokkarit nähtiin jo 2015 aloittaneessa hallituksessa. Persujen hallitustaival etenkin oli nolo.

      • Anonyymi

        Se koko Sipilän hallitus oli nolo. Ei enää ikinä.
        Kannatan Matin II, eli tämän nykyisen hallituksen jatkoa.


      • Anonyymi

        Persuuputinit mihinkään hallitukseen pääse !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se koko Sipilän hallitus oli nolo. Ei enää ikinä.
        Kannatan Matin II, eli tämän nykyisen hallituksen jatkoa.

        Kaikki mihin Sipilä koski, tuhoutui.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Väyrynen on ihan oikeassa siinä, että se vahvan markan politiikka 1980-luvun lopulla oli Suomen kansan kannalta katastrofaalista politiikkaa.

        Se vahvan markan poitiikkahan johtui pääasiassa siitä, että Mauno Koivisto 1980-luvun loppupuolella ja vielä 90-luvun alussakin presidenttinä päästettiin johtamaan Suomessa harjoitettua talouspolitiikkaa, vaikka se talouspoiitiikan johtaminen ois kuulunut hallitukselle, ensisijaisesti pääministerille ja valtiovarainministerille, eikä presidentille.

        Minä muistan Esko Ahon porvarihallituksen ajoilta, 1990-luvun alikupuolelta Helsingin Sanomista valokuvia ja artikkeleita, joissa kerrottiin Ahon juosseen presidentinlinnassa keskustelemassa Koiviston kanssa harjotettavasta talouspolitiikasta, tekemässä päätöksiä esimerkiksi pankkituen jakamisesta jne.

        Minkä takia Esko Aho haki hallitukselle, sen harjoittamalle talouspolitiikalle ohjeet presidentinlinnasta Koivistolta?


    • Anonyymi

      "lepulit" ???

      Jospa aloitettaisiin vaikka kirjoittamisen alkeista?

      Palataan sitten tähän politiikkaan.

      • Anonyymi

        Joo siihen tuli pieni kirjoitusvirhe, minin piti kirjoittaa kepulit eikä lepulit, siis k-kirjaimen tilalle tuli vahingossa l-kirjain.


    • Anonyymi

      Apupuolue Kepu on aina valmis mihinkä hallitukseen vain sitä ei aatteet eikä moraali estä ,vaan raha ,ahneus ja omaetu menee kaiken edelle.

    • Anonyymi

      Tämä nykyinen hallituspohja voi hyvin jatkaa, jos me äänestäjät niin päätämme.
      En halua Kokoomuksen kovaa leikkauspolitiikkaa, siitä ei seuraa mitään hyvää kenellekään. Persuilla ei ole tarjota kuin turpeen lisäksi tyrmäävää tyhmyyttä.
      Siksi Marin II.

      • Anonyymi

        Marin II ois paras vaihtoehto, mutta kepun ja vihreittten laskeva kannatus, oisko Marin II-hallituksella eduskuntaenemmistöä?

        Kepu menettää tulevissa vaaleissa 5 kansanedustajapaikkaa ja vihreät 4? Vasemmistoliitto tosin saa 2-3 lisäpaikkaa ja demarit mahdollisesti +1 ja rkp pysyttelee nykyisessä paikkamäärässä.

        Keskusta ja vihreät tulevat nyt alkavissa vaaleissa olemaan suurimmat häviäjät sen lisäksi, että eduskunnasta poistuu täysin merkityksetön VKK-puolue.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin II ois paras vaihtoehto, mutta kepun ja vihreittten laskeva kannatus, oisko Marin II-hallituksella eduskuntaenemmistöä?

        Kepu menettää tulevissa vaaleissa 5 kansanedustajapaikkaa ja vihreät 4? Vasemmistoliitto tosin saa 2-3 lisäpaikkaa ja demarit mahdollisesti 1 ja rkp pysyttelee nykyisessä paikkamäärässä.

        Keskusta ja vihreät tulevat nyt alkavissa vaaleissa olemaan suurimmat häviäjät sen lisäksi, että eduskunnasta poistuu täysin merkityksetön VKK-puolue.

        Sinä oletkin tositietäjä suoraan politiikan huipulta?


    • Anonyymi

      Kaikki mihin kepu koskee, tuhoutuu!!

    • Anonyymi

      Saattaa olla, että perussuomalaiset ovat loppupeleissä ulkona hallituksesta riippumatta täysin siitä, mikä puolueen kannatus on. Ulkopolitiikan tuulet puhaltavat siinämäärin kylmältä suunnalta, ettei EU-erosta haaveileva puolue ole välttämättä turvallinen ratkaisu tulevaan hallitukseen ja tätä pohditaan takuulla eduskuntapuolueissa, jotka ovat EU-myönteisiä. Tämä tarkoittaa silloin sitä, että sisäpolitiikassa joudutaan tekemään kompromissiratkaisuja sen sijaan, että yksi puolue pääsisi sanelemaan vahvasti hallitusohjelman sisältöä.

      "Mika Aaltolan kolumni: Pahin saattaa olla vielä edessä"

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009429988.html

      "Lähestyviä eduskuntavaaleja käydään kuin maailma ympärillämme ei olisi muuttunut. Suomen tasavaltojen ajan jaksoja värittävät geopoliittiset muutokset. Nyt sellainen on tapahtumassa. Se ei siis ole vähäpätöinen asia vailla sisäpoliittista merkitystä. Haasteet eivät ainoastaan ole ulkoisia, vaan myös ulkoisiin lomittuen sisäisiä. Väestöpyramidi on keikahtanut. Koulutustasomme on laskussa. Eriytyminen Suomen eri osien välillä on kasvussa. Nämä vaaralliset kehityskaaret liittyvät myös Suomen suojassa pitämiseen.

      Parasta viime vuosina on ollut yhteinen laaja näkemys turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Ratkaisuja on viety lävitse puolueiden välisellä yhteisymmärryksellä. Kun mietimme hallitusvaihtoehtoja, olisi hyvä pitää mielessä, että elämme epävarmuuden aikoja, jolloin kansallinen selviytyminen ja Suomen suojassa pitäminen on keskeistä. Yhteismielisyyden varmistaminen saattaisi vaatia hallitusta, jossa on edustettuina kaikki puolueet, jotka ovat Suomen suunnasta yhtä mieltä."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe