Ilmainen hiustenleikkuu Cutterssilla

Anonyymi-ap

Moi,

Cutters tarjoaa uusille asiakkaille tutustumiskäynnin. Kannattaa hyödyntää etu! Tässä muutama koodi nopeimmille!

Palvelu on pelannut ja ajan on saanut aina ilman varausta, sijainteja eri puolilla pk-seutua ja myös muissa kaupungeissa


Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 5.5.2023 .

Koodi: 3sc8ds (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

Koodi: 8n9ry6

Koodi: zk268r

56

4182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä uusi koodi!

      Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi.

      Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 12.7.2023 .

      Koodi: z4xyyy (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Tässä koodi nopeimmalle!

      Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 22.7.2023 . Koodi: gncp5d (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös!

      Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 25.8.2023 . Koodi: 8phjad (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

      Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 25.8.2023 . Koodi: dhkh6u (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)


      Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 25.8.2023 . Koodi: fgq679 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 17.10.2023 . Koodi: 49payu (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 21.10.2023 .

      Koodi: r87p69 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 21.10.2023 .

      Koodi: 3g9478 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

      Koodi: nrenkb (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 13.11.2023 . Koodi: 8rj6rj (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 21.11.2023 .

      Koodi: pwxy5h (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

      Koodi: prbwey (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

      Koodi: m8cq3d (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 29.11.2023 . Koodi: 9jetkk (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)
      Koodi: 67jnaj
      Koodi: mnwup2

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 30.11.2023 . Koodi: hespyp (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 30.11.2023 . Koodi: y32fhh (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 16.12.2023 . Koodi: m9jxkb (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 17.12.2023 . Koodi: trr8wh (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 18.12.2023 . Koodi: j27495 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 19.12.2023 . Koodi: kgjene (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 21.12.2023 . Koodi: b2uba2 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      No kävitkö?

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 24.12.2023 . Koodi: 5rge4s (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Miten nämä koodit saa syötettyä sovellukseen?

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 26.12.2023 . Koodi: ky2y3p (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

      Koodi syötetään maksuvaiheessa

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 14.1.2024 . Koodi: 53nnfx (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      leikannut ilmaiseksi koneella 15vuotiaasta lähtien 🙂

    • Anonyymi

      KOODEJA NOPEIMILLE:

      Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 21.1.2024 . Koodi:

      mhkzkg

      m642mm

      27j29b

    • Anonyymi

      Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 24.1.2024 .

      Koodi: f6ef3s

      (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 25.1.2024 . Koodi: eykwa3 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      ↓↓ UUSEJA KOODEJA NOPEIMMILLE!!!

      1. mp9f5t

      2. yymhj2

      3. urttgw

      4. exexkz

    • Anonyymi

      gn7rkr

      53crtt

      5gaww5

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 27.1.2024 .

      Koodi: 3r4zf4 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 29.1.2024 .
      Koodi: 5bmweh (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 31.1.2024 . Koodi: t3mstp (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 14.2.2024 . Koodi: 34mbm6 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 17.2.2024 . Koodi: c8f4qg (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 26.2.2024 . Koodi: wnwzek (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Olisiko jellään uusia koodeja? Haluisin saada uuden asiakkaan ilmaisen hiustenleikkuun! 😉

      • Anonyymi

        Hair you go! I just got a haircut at Cutters and you should try it too! Use this code to get the first haircut at Cutters for free! Download the app and use the free cut: https://cutters.no/getapp The code is available in all the salons until 3/1/24. Code: 4mf5pp (Can be used only by a first-time customer)


    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 2.3.2024 . Koodi: nhkues (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! I just got a haircut at Cutters and you should try it too! Use this code to get the first haircut at Cutters for free! Download the app and use the free cut: https://cutters.no/getapp The code is available in all the salons until 3/3/24. Code: 23mkq4 (Can be used only by a first-time customer)

    • Anonyymi

      qse98p

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 3.3.2024 . Koodi: qdzw7e (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      ptcrdn. Käyttäkää tää niin saatte ilmaisen hiusten leikkauksen.

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 14.3.2024 . Koodi: mkupnz (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 15.3.2024 . Koodi: trxfz4 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 15.3.2024 . Koodi: z6mbde (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Okei tää oli kyllä huippu! Koodi helppo käyttää sovelluksessa, kun liittyi jonoon. Tässäpä seuraavalle:

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 16.3.2024 . Koodi: jqe7zr (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Ihanaa opiskelijana ei oo liikaa rahaa nii käyttäkää joku nää koodit nii pääsen leikkauttaa huonot hiukset pois 😂

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 20.3.2024 . Koodi: y4guw8 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Mun koodia saa käyttää:
      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 20.3.2024 . Koodi: cmn7y7 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 20.3.2024 . Koodi: h5hqjt (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! I just got a haircut at Cutters and you should try it too! Use this code to get the first haircut at Cutters for free! Download the app and use the free cut: https://cutters.no/getapp The code is available in all the salons until 3/21/24. Code: qtsz9b (Can be used only by a first-time customer)

      Hair you go! I just got a haircut at Cutters and you should try it too! Use this code to get the first haircut at Cutters for free! Download the app and use the free cut: https://cutters.no/getapp The code is available in all the salons until 3/21/24. Code: kq9w8x (Can be used only by a first-time customer)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 23.3.2024 . Koodi: fjda92 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Tässä seuraavalle!

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 24.3.2024 . Koodi: ymnqkc (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 24.3.2024 . Koodi: 5xxmqu (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 2.4.2024 . Koodi: dcae8u (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Hair you go! Kävin juuri Cuttersilla hiustenleikkauksessa ja sinun pitäisi kokeilla sitä myös! Tällä koodilla saat ensimmäisen hiustenleikkauksen Cuttersilla ilmaiseksi. Lataa sovellus ja hyödynnä ilmainen hiustenleikkaus: https://cutters.fi/getapp Käytä koodi valitsemassasi salongissa ennen 4.4.2024 . Koodi: ruu8q2 (Koodin voi käyttää vain uusi Cutters-asiakas)

    • Anonyymi

      Olisko jollain taas uutta koodia 😁

    • Anonyymi

      Oisko lisää koodeja? Kiitos!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe