Demarivale?

Anonyymi-ap

Marin sanoo vaalimainoksessaan olevansa sinun puolellasi. Onko tämä räikeä vale? Sillä hiukan aiemmin SDP ilmoitti Tuppuraisen suulla, on turmiollista ajatella suomen etua. Kysyisin demareilta, mikä on totta, ja mikä valetta?

13

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   .
   - SDP:n Tuppurainen totesi SDP:n mielipiteen Suomalaisista;

   - - - - - - " Oma kansa ensin - ajattelu on vahingollista " - - - - - -

   - Ei SDP arvosta Kansaa, SDP:lle Kansa On Vain VaaliKarjaa !

   - Miten Ne Kehtaakin Valehdella Päin Naamaa !- Ja Nauravat Päälle !

  • Anonyymi

   Marin valehtee sujuvasti, toisin kuin oppi-isä pölhö Antti, joka valehdellessaan änkytti itsensä vilttiketjuun. Harjoitus tekee mestarin.

   • Anonyymi

    Joo myönnettävä on, Marin on mestarivalehtelija. Ilmeenkään värähtämättä puhuu palturia.


  • Anonyymi

   Onkohan perussuomalaisten piirissä insestiä, sukurutsaa vai eläimiin sekaantumista eniten?

   • Anonyymi

    Ei ole, se on demareiden heiniä, persut katsos äänesti 100% EI translaille, demarit taas äänesti 100% KYLLÄ translain puolesta.


   • Anonyymi

    Aitona demarina pyrit kääntämään Neuvostoliiton opeilla huomion pois SDP:stä palstalla ja keskustelussa jonka aiheena on SDP.


  • Anonyymi

   Valehtelun Marin osaa kiitettävästi.

  • Anonyymi

   Demareiden vaalimainos on valhetta alusta loppuun, eihän tuohon usko kuin seonneet punikit.

  • Anonyymi

   Hän ei sano ketä vastaan. Kun ollaan jonkun puolella silloin ollaan jotain vastaan.
   Uskomattoman sairas kampanjakokonaisuus. Hölmön idealismin tuotos. Henkilöpalvontaa. Tyypillinen lapsellinen yritys ratsastaa puolueella kulttijohtajaksi.
   Kuinka puolueen pitkäaikaiset päättäjät voivat hyväksyä tuollaista puolueen hyväksikäyttöä. Entä vaaliväittämät, joita Marin esittää. Suurelta osin vihamielisyydessä improvisoitua valetta.
   Sokea Reettakin näkee sen, miten härski hyväksikäyttäminen ja kansallisesti turmiollinen tavoite Marinin kampanjalla on.
   Miksi hän on puolueen listoilla, vaikka hän on ylimielisyydellä viestinyt, että hän ei tarvitse puoluetta mihinkään. Onko puolue niin heikko, että hän voi pallotella ja leikkiä sillä miten kulloisessakin tilanteessa hänen uratavoitteensa edellyttää.
   Ei hyvältä näytä. Antti Lindtman puikkoihin.

  • Vastaus kysymykseesi on helppo. Olet yksinkertaisesti ymmärtänyt Tuppuraisen puheet ihan väärin. Tuppurainenkin ajattelee tietysti Suomen etua, mutta ei sellaisella puusilmäisellä tavalla kuin persut tekevät.

   Luultavasti tuo Tuppuraisen näkökulma, mihin viittaat, on tarkoittanut EU-politiikkaa. EUn idea on siinä, että luodaan yksi iso EUn laajuinen markkina-alue. Se koostuu jäsenvaltioista. Markkinoiden toimivuuden kannalta on pitkässä juoksussa hyödyllistä, että koko markkina-alueen kysyntävoima olisi suurin piirtein saman suuruiden tai ainakaan ei olisi suuria eroja heikoimmin ja parhaiten kehittyneiden alueiden välillä. Tämä tavoite tarkoittaa heikoimpien alueiden tukemista. Silloin parhaiten menestyvät alueet ovat ns. nettomaksajia.

   idean juoni on siinä, että näin kasvatetaan koko alueen vaurautta ja laajennetaan kysyntäpohjaa. Se taas tarkoittaa sitä, että niissä menestyvissä talouksissa sijaitsevat yritykset saavat lisää tilauksia. Syntyy talouden nousukierre, win-win -tilanne kaikille. Suomihan jo yksinään hyötyy EU-jäsenyydestä arvioiden mukaan 14-18 miljardia euroa siihen verrattuna, ettemme olisi jäsen. Siihen nähden nettomaksuosuus on erittäin pieni hinta vaurastumisen kasvusta.

   Viisaus tässä on se, että suuria voittoja ei voi saavuttaa näivettämällä koko alueen taloutta ja kysyntäpohjaa eikä protektionismilla. Jos niiden maiden taloudet, joihin me viemme teollisuustuotteita, olisivat esim. koronan vuoksi ajautuneet pahaan taantumaan, niin niillä mailla ei olisi ollut varaa ostaa suomalaisia tuotteita. Se olisi tarkoittanut Suomessa kasvavaa työttömyyttä ja yritysten konkursseja. Siksi Suomellekin on elintärkeää, että maihin, joihin viemme tuotteitamme, pysyvät taloutensa kanssa elinvoimaisina ja niillä on varaa ostaa meiltä tavaroita ja palveluksia. Onko tämän ymmärtäminen kovin vaikeaa nyt, kun yritin sen aika lailla rautalangasta vääntää?

  • Anonyymi

   Rouva hyvä, te suvaitsette valehdella.

   Marinin vaalimainoksen ja Tuppuraisen tokaisun välillä on pari vuotta.

  • Anonyymi

   Sdp:n vaalimainoksen kohdalla autoni rupesi kulkemaan kierossa.

  • Anonyymi

   Julkinen talous on suurissa vaikeuksissa. Mitä konkreettista demarit aikovat tehdä? Ensisijaisesti luvanneet, että eivät tee mitään.

   On siis linjakasta viestiä vaalimainoksessa sanomatta mitään.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   98
   6522
  2. ILONA JAKONEN tuomittiin joulukuussa Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksellä 3 vuoden 8 kuukauden van

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009480846.html Ilona yritti surmata Äitinsä lyömällä veitsellä ja samalla istuen hänen päällään! Suomina
   Maailman menoa
   2
   2222
  3. Martina Muuttaa

   Mutta minne? Kertokaa landelle missä sijaitsee tämä upea erkkerillinen asunto.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1681
  4. Milloin sun

   rakkautesi viettää syntymäpäiväänsä?
   Ikävä
   59
   1156
  5. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   284
   1150
  6. Random ehkä onnistuu

   siinä mitä yrittää.
   Ikävä
   156
   944
  7. Tankkauspalvelu Mustonen/Oulaisten kaupunki

   Nyt kaikki yrittäjät ja varsinkin koneyrittäjä ym: - tiesittekö että voitte käydä tankkaamassa Nesteellä Oulaisten kaupungin piikkiin polttoaineet jot
   Oulainen
   18
   908
  8. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   9
   706
  9. Nainen, eikö se kerro jotain meidän tunteista

   että välillämme oli paljon jännitettä. Välillä pilkettä silmäkulmassa, välillä leikittelyä ja välillä pientä sanailua. Myös naurua ja ehkä itkuakin yk
   Ikävä
   38
   700
  Aihe