Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Auttakaa mua nopeesti

Anonyymi-ap

Oon 160cm pitkä ja painan 74kg oon ylipainonen ja haluisin laihtua nopeesti ainakin 10kg mutta miten se onnistuisi ilman mitään ruoka dieettiä? Mä harrastan kilpa urheilua 5krt viikossa mutta en siltikään vaan laihdu vaikka urheilen paljon niin olisiko jotain neuvoja pikaisesti tarjolla ja sellaisia neuvoja jossa ei kestä kauaa laihtua.

13

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedät vallan hyvin, että ei onnistu ilman ruokavaliomuutoksia. Sinä syöt väärin.

      Ohjeita on netti täynnä.

    • Anonyymi

      Kysy sun valmentajalta.

    • Anonyymi

      Sinun pitäisi selvittää miksi olet ylipainoinen. Jos olet taipuvainen ahmintaan, se ongelma on selvitettävä ennen laihdutusta.

    • Anonyymi

      On hienoa, että harrastat kilpaurheilua viisi kertaa viikossa, sillä se on erinomainen tapa lisätä liikuntaa päivittäin. Ylipaino voi kuitenkin johtua monista tekijöistä, mukaan lukien ruokavalio, elämäntyyli ja terveysongelmat. Ilman tarkempaa tietoa näistä tekijöistä on vaikea antaa yksilöllisiä neuvoja, mutta alla on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua laihtumaan terveellisesti ja ilman ruokavaliota:

      1) Syö tasapainoista ruokaa: Syö monipuolista ja ravinnerikasta ruokaa, joka sisältää runsaasti vihanneksia, hedelmiä, proteiinia, hiilihydraatteja ja terveellisiä rasvoja. Vältä prosessoituja ruokia ja pikaruokaa, jotka ovat usein korkeakalorisia ja ravinteiden köyhiä.

      2) Vähennä sokerin ja suolan määrää: Sokeri ja suola voivat vaikuttaa painon nousuun, joten yritä vähentää niiden määrää ruokavaliossasi. Voit korvata sokeriset juomat vedellä ja lisätä ruokaan mausteita suolan sijasta.

      3) Pidä huolta riittävästä nesteytyksestä: Juo runsaasti vettä päivän aikana, sillä se auttaa välttämään nestehukkaa ja vähentää turvotusta.

      4) Vältä napostelua: Vältä napostelua epäterveellisillä välipaloilla ja syö mieluummin terveellisiä vaihtoehtoja, kuten hedelmiä, pähkinöitä tai porkkanoita.

      5) Pidä ruokapäiväkirjaa: Pidä kirjaa siitä, mitä syöt päivän aikana, jotta voit seurata kalorimäärääsi. Pidä mielessä, että voit polttaa kaloreita myös muulla tavalla kuin urheilemalla, kuten kävelemällä tai pyöräilemällä.

      6) Nuku riittävästi: Yritä nukkua vähintään 7-8 tuntia yössä, sillä unen puute voi vaikuttaa painon nousuun.

      7) Ole kärsivällinen: Laihtuminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ole realistinen tavoitteissasi ja muista, että terveellinen ja kestävä painonpudotus on noin 0,5-1 kiloa viikossa.

      Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua laihtumaan terveellisesti ja ilman ruokavaliota. Jos haluat saada lisää yksilöllisiä neuvoja, voit ottaa yhteyttä laillistettuun ravitsemusterapeuttiin.

      • Anonyymi

        Kiitos tuosta empaattisesta kopiosta.

        Kiitos että ymmärrät ongelmani.


    • Anonyymi

      On hienoa, että olet huolissasi ylipainostasi ja haluat tehdä asialle jotain. Valmentajasi on todennäköisesti paras henkilö auttamaan sinua saavuttamaan terveellinen paino ja parantamaan suorituskykyäsi.

      Voit aloittaa keskustelun valmentajasi kanssa kertomalla, että olet huolissasi ylipainostasi ja haluat tehdä asialle jotain. Kysy valmentajaltasi, olisiko hänellä mahdollisuutta auttaa sinua laihduttamaan terveellisesti ja saavuttamaan terveen painon. Valmentajasi voi auttaa sinua luomaan ravitsemus- ja liikuntaohjelman, joka sopii tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

      On tärkeää muistaa, että laihduttaminen ei ole helppo tehtävä, mutta terveellisten elämäntapojen omaksuminen voi auttaa sinua saavuttamaan terveen painon ja parantamaan suorituskykyäsi. Muista myös, että ylipaino ei välttämättä ole merkki huonosta terveydestä, ja että terveyden ylläpitäminen on kokonaisvaltainen prosessi, joka vaatii monipuolisia elämäntapamuutoksia.

    • Anonyymi

      Aloittajalla on paljon liikuntaa viikossa ja on silti ylipainoinen. Outoa että noin paljon liikuntaa on tehnyt lihavaksi.

      • Anonyymi

        Lihakset painaa enempi, kun läski.


    • Anonyymi

      Voisitko kirjoittaa yleiskieltä? Ei mä ja sä. Ruokadieetti on yhdyssana, samoin kuin kilpaurheilu. Äläkä ole liian tuttavallinen. Tämä ei ole mikään Tinderin lihakauppa.

      • Anonyymi

        Ootko ottanut tehtäväksesi joka palstalle laittaa tuota samaa sanomaasi? Säännöissä ei lue että pitäisi olla yleiskieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko ottanut tehtäväksesi joka palstalle laittaa tuota samaa sanomaasi? Säännöissä ei lue että pitäisi olla yleiskieltä.

        Ehkä ei , muuta kirjakieltä on helpompi lukea ja se vaatii kirjoittajalta pikkusen enemmän aivojen käyttöä paneutua oikeinkirjoitukseen. Mitäs pahaa siinä on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä ei , muuta kirjakieltä on helpompi lukea ja se vaatii kirjoittajalta pikkusen enemmän aivojen käyttöä paneutua oikeinkirjoitukseen. Mitäs pahaa siinä on?

        Lisäys, lukijat ottavat sinut paljon vakavammin. (Millainen kielenkäyttö puheessa tai kirjoituksessa, sillä aina on viesti kuulijaan/lukijaan.)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe