Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Täällä on pössis ettei ketään oikeasti saa auttaa...

Anonyymi-ap

Tiedättehän kun työt loppuvat yhteisöst, mitä tapahtuu. Alkaa niiden kyttäämnen keillä on rahnaa. Voin kertoa että Bryan Kohberger on tyypillinen sipsireenikko. Ihme ja kumma (oli radiokanava) miten porukka valuu jossain Idahossa kuolemantuomittujen jonoon.

Täällä on myös pössismi että pitää piiloutua. Mies ei saa auttaa toista äijää. Mies saa vain etsiä naista seksiin - t. Internet 0.1v. Nainen taas kehuu toiselle naiselle meikkiään tai jossain elokuvissa (Anger Management) leikkivät lesboa Dr. Rydellin ryhmässä. Elokuvassa esiintyy iso kissa. Niitäkin netissä on paalljoon. Kisujaaa.

Jos sipsireenikko oikeasti haluaa auttaa keissinsä pois hoidosta, tulee etsiä muuta mielikuvapiiriä kuin hoitopiiri. Tiedättehän. Ala-asteen kalja-asteikossa 1 on ei-mitään, 6 on hyvä, 12 on mestari. Niin niin. Tällä palstalla esiintyy lää/psykiatriluokittelun addiktit. Tätäkin viestiä joku tulee jostain (yläatte) kehumaan rapakunt-- mie vaan yritän todeta että ette voi auttaa keissiänne vihaamalla tosia matematiikassa.

In algebraic terms, a² + b² = c² where c is the hypotenuse while a and b are the legs of the triangle. cut the knot pythagoras

--

Tämä ei ole valitettavasti missään peruskoulun päätösaateella kerrottua kamaa mutta syy miksi olette addikteja hoitokontaktiin on:

- emotionaalinen tendenssi puuttuu lähes kaikilta paitsi L.A homeless people (Yo yo tube)
- kukaan muu ei vastaa mihinkään kysymykseen paitsi hoitokontakti
- kaikki muut paitsi hoitokontaktit suuuuuuuttuvat kysymyksistä niin että kyky huolehtia aivoitoiminnasta lakkaa
- huono puoli: hoitokontaktin hoito ei ole loputonta lääkkeidenkään avulla
- lääkkeiden hoitovaste ei ole loputon
- lääkkeiden vaihto ei aina auta

LISÄÄ emotionaalinen tendenssi
Lähes kaikki maapallon pinta-alueet on nk. "mapattu". Rikkaat (voi olla psykiatrisi) ovat "mapanneet" ison alueen. Ne eivät ole avoinna yleisölle edes maksusta. Ne ovat todella suljettuja (self-note kuten Area 51) paikkoja. Bob Lazarkaan ei uskaltaisi tunkeutua psykiatrisi kotiin. Salainen outo tapaus saattoi käydä käänt-- löyd-- ei voi paljastaa mutta syy miksi psykiatrisi lyö lääkkeitä pöytään on, emotioinaalinen tendenssi aistia ympäristön merkitys vähenee KIL-PAIL-LESsa.

KIL-PAI-PAI-luissa käy näin: ifminen yrittää "mapata" kilpailuissa käytettävän alueen itselleen. Se yrittää rajata sen (kuten pelissä RA, tai OpenRA mapataan) ja lyö energiaa pöytään eristääkseen ei-haluttu väki muualle.

Sipsireenikot ovat tuo ei-halutuin väki.

Sipsireenikosta tekee ei-halutun kyvyttömyys löytää riittävästi rahaa (mapattu alue siellä missä on elämänmahdolli--) mutta, ASIAAN

432 hz | Connecting Yourself to the Universe, Frequency of GOD Thank You Universe for Everything
https://www.youtube.com/watch?v=pV6-FtYGiMs
432 Hz, otherwise known as Verdi’s A, was the music tuning standard prior to today’s tuning of 440 Hz. It is widely considered a superior tuning that makes music more pleasant to listen to. It is also said to have a positive influence on the mind and body due to its relationship with our planet.

Mitä muutakaan voi teh-- kuin ellei pysty ra-- rauhoittumaan, on kenenkään hankala puhua. Niinpä on pakkohoidot ja pakkorauhoitukset. Tehdään sipsireenaajasta jälleen edes kaupa-- asioi--

Tätä viestiä tuupataan alas jo kirjoit-- joten sori jos on vähäeleinen!

Heh.

Psykiatri on tehnyt vain työ--
https://mkrsuomi.fi/katja-kokkoniemi-vapaaksi-laittomasta-pakkohoidosta/

Jos suomalainen psykiatri/hoitokontakti ärsyttää, voiko opiskella kieliä
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/15/saksa

Älkää lannistuko -- https://www.youtube.com/watch?v=SJZikrvVW24

4

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ap. Mahtaakohan kukaan tietää, että on olemassa nk. henkinen taso. Teet vääriä asioita "siellä". Joudut koulutuslimboon. Koulutuslimbo(ni) sivutuote on että vähemmän huomiota(ni) muille. Et varmaan usko - mutta kerron koska en halua nähdä henkisten näkijöiden joukkotuhoa. Tiedän että näitä on osassa sipsireenikoita -- laittakaa viestiä divinelight9000 at yahoo piste com jos haluatte selvitä hoitodiileissänne, sillä lakkaan pian tukemasta niitä, koska no, tiedättehän. Niissä on kilpailua liikaa. Sen voi havaita tälläkin palstalla. Uskokaa nyt. Skitso-frenia ei ole tosi. Se on fabricaatio. Siihen nojaaminen voi saada aikaan huonoa terveydelle. Se on tosi fabricaatio, mutta ei tosi todellisuudessa. Todellisuus on ropan liike. Et pysty liikehtimään hokemalla "olen skitsofreenikko, olen skitsofreenikko". Et saa siitä energiaa. Enää.

    • Anonyymi

      Aamuni alkaa (nyt kun olen työtön dementia vortex preacoxi) Xi Jinping/Putin mantralla. Tulkoon sota mahdottomin, suurin toivottomin. Kestäköön se useita kuukausia, vuosia. Tulkoon uhreista uutisiin vain se mitättömin. Pääuhri nimittäin. Olen minä. Keksin tuntemattomille ammusdiilejä. Teen sen ultra paneelissa. Se olkoon nimike quantum computing toisin versoen. Minua vaaditaan uhraamaan tieteen nimissä - nämä sh/MD järkkäämät dementia preacoxi diilit on vielä rankkembia (quantumi tasoilla) kuin sellainen letkeä 10-17 työ jota tein vuonna 2012 mutta minut tylysti siirrettiin laulukuoroon.
      Hell's Kingissä. Nyt en jaksa ees draivaa zinne. Mutta tein taas yhden pelin. En jaksa sitä mainostaa. Tais lipsahtaa puolioikeudet siitä jollekin vars-muumion Gulbis-talolle. Pelataan nyt ees dennistä.
      Se vasta Janna Laji onkin.
      Onko enää mui'ia jotka ei kontrolloi miestä Zoomessa. Heeh. Zen Gun. Ammun ohi. Ukrainalainen. Ammus tarvitaan lisaa. Nyt tuli melkoinen tekstijöötti. Ei ei. Hyvä tämä on. Tilaa italian lento tän--

    • Anonyymi

      #kostopsykoosi
      Sain lähetteen psykiatriaan, lähetän kaikki muutkin sinne. Onko tuttua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe