Ohisalo tietää paremmin kuin NASA:n tiedemiehet

Anonyymi-ap

Äsken päättyneessä vaalikeskustelussa viitattiiin pariinkiin kertaan tuoreeseen NASA:n tiedemiesten sateliittitutkimukseen jonka mukaan Suomi on yksi maailman hiilinieluista. Maria Ohisalon agendaan se ei ilmeisesti sovi koska hän televisiossa kertoi tietävänsä itse paremmin että NASA:n tiedemiehet ovat väärässä ja että Maria Ohisalon johtamat vihreät ovat oikeassa.

Milloin vihreistä on tullut näin tiedevastainen puolue?

Huom. YLE:kään ei ole uutisoinut tästä tutkimuksesta suomalaisille näin vaalien alla mitään, ei ilmeisesti sovi agendaan kertoa se että Suomessa on hyvin hoidetut, tuottavat metsät ja toimiva metsätalous.

https://climate.nasa.gov/news/3251/nasa-space-mission-takes-stock-of-carbon-dioxide-emissions-by-countries/

24

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      NASAn tiedemiehet on tyhmiä.

      • Anonyymi

        Ohisalon vihreiden mielestä selvästi ovat. Aika ylimielistä että Maria ja kump. luulevat tietävänsä nämä jutut paremmin kuin jonkun NASA:n tiedemiehet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohisalon vihreiden mielestä selvästi ovat. Aika ylimielistä että Maria ja kump. luulevat tietävänsä nämä jutut paremmin kuin jonkun NASA:n tiedemiehet?

        Täytyy toivoa että tuo blondi akka tuhoaa vihreät ja oman uransa.


    • Anonyymi

      Hulluinta, mitä kuulin televisiotentissä oli Marinin lausunto, että sähköautot pitäisi olla niin halpoja, että köyhilläkin on varaa niitä hankkia. Pitäisikö valtion ostaa köyhille sähköautoja? Kaikenlaisia hulluja heittoja sitä kuuleekin. Esimerkiksi Saksassa sähköautot kuormittavat ympäristöä enemmän kuin biodieselautot. Kysymys on siitä, millä polttoaineella sähkö on tehty. Lisäksi yli elinkaaren laskien sähköautojen ympäristökuormitus on suuri akuista johtuen. Sähköautoista puhuminen on vielä viherhumppaa niin kauan kun energia tuotetaan fossiilisilla.

      Vihreät on yhden asian puolue, joka tanssii viherhumppaa. Kaunis kupla ja ideologia, mutta kaukana todellisuudesta.

      Suomen hiilipäästöt ovat 0,13% maailman päästöistä eli ei merkitystä ilmaston lämpenemisen kannalta. Vaikka kuinka Ohisalo, Li Andersson ja Marin saisivat itkuraivarit ja pomppisivat viherhumppaa, niin ei mitään vaikutusta. Niin se on.

      Vihreille tiedoksi, toisin kuin väitätte, totuus on, että Suomi on Euroopan metsärikkain maa ja hiilinielu ei ole ongelma. Metsä ei ole ongelma. Ongelma on ihmisten kulutus ja energiantuotannon päästöt. Se on epämukava tunnustus, mutta jokaisen viherpiipertäjän kuten muidenkin pitäisi vähentää kulutusta ja lopettaa fossiilisilla pelleily. Tai ainakin vähentää fossiilisten käyttöä. Viisi vuotta vanha bensiiniauto saastuttaa vähemmän kuin kaksikymmentä vuotta vanha. Pieni auto saastuttaa vähemmän kuin suuri. Hei suuret katumaasturit pois.

      Lisäksi tiedoksi, että mätänevä omilleen jätetty metsä ei sido hiiltä, vaan päästää sitä. Metsää pitää hoitaa, tehdä hakkuita, lannoittaa ja istuttaa. Se on viisautta. Metsät eivät ole ongelma, eikä niistä pidä sellaista tehdä.

      Tiedoksi, että päästökauppa ei vähennä yhtään ympäristön kuormitusta. Se siirtää sen paikasta toiseen. Ei vähennä. Päästökauppa on anekauppaa, lupa saastuttaa. Viherhumppaa sekin. Antaa mukavan tunteen omalle tunnolle, kun sanoo, että pitäisi lisätä päästökauppaa sinne sun tänne. Se on valehtelua. Ei vähennä kuormitusta, kuten jo todettiin. Mihin päästökaupparahat menevät? Kenen taskuun?

      • Anonyymi

        Miksikö kaikilla köyhilläkin pitäisi olla sähköauto?
        Marxin kommunistisen manifestin II osan lopussa on 10 kohdan ohjelma, jolla saavutetaan poliittinen herruus.
        Kohta 6 on ”Kulkulaitosten keskittäminen valtion käsiin.”
        Miettikääpä sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksikö kaikilla köyhilläkin pitäisi olla sähköauto?
        Marxin kommunistisen manifestin II osan lopussa on 10 kohdan ohjelma, jolla saavutetaan poliittinen herruus.
        Kohta 6 on ”Kulkulaitosten keskittäminen valtion käsiin.”
        Miettikääpä sitä.

        Tulkitset Karl Marxia ihan väärin. Kulkulaitosten keskittäminen pitää ymmärtää niin, että kenelläkään ei ole omaa autoa, vaan kaikki kulkevat julkisilla, siis "valtion kyydillä".


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kannattaa kaivaa jostain vielä vanhempaa dataa, tulee parempi tulos Suomen kannalta. Miten mielestäsi näkyy viime vuotinen(2022) romahdus hiilinieluissa? Pitääkö katsoa v. 2015 vai v. 2020?


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista myös että YLE:n vihreät toimittajat eivät ole tästä suuresta tiedeuutisesta uutisoineet lainkaan. Ei kai sopinut heidän ja vihreiden agendaan ja tarinaan näin vaalien alla?

      • Anonyymi

        Kaiken huippu, että kaikki pakotetaan maksamaan hömppä-YLE:lle veroa, joka on lisäksi miltei tasavero.


    • Anonyymi

      Ja venäjä pelastaa ilmaston..

      • Anonyymi

        Miksihän eurooppa muka yrittää pelastaa ilmastoa kun se on käytännössä mahdoton.. Paljonko esim yksi pommi tuhoaa ilmastoa. Ukrainan sota on tuhonnut kymmenien vuosien ilmaston säästöt ja sadaksivuokdeksi eteenpäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksihän eurooppa muka yrittää pelastaa ilmastoa kun se on käytännössä mahdoton.. Paljonko esim yksi pommi tuhoaa ilmastoa. Ukrainan sota on tuhonnut kymmenien vuosien ilmaston säästöt ja sadaksivuokdeksi eteenpäin.

        Suomen ilmastokouhotus on samaa asia kun kantaisi säkillä puhdasta ilmaa rajojensa ulkopuolelle..


    • Anonyymi

      Meillä on 6 paras hiilinielu maailman valtioista. meidän ei tarvitse tehdä enään mitään vaan metsänsä hävittäneet maat on pantava maksamaan hiilinielunsa tuhoamisesta meille satoja miljardeja hiilinielustamme. Saksa voisi maksaa ensin meille 10 miljardia. Nöyristelyn on loputtava, nyt on meidän aika vaatia EU:ta miljardeja.

      • Anonyymi

        Saksassa sattuu olemaan paremmat hiilinielut kuin meillä. Pitäisi varmaan pulittaa sinne päin. Se, että meillä on helvetisti metsämaaksi(70-75% pinta-alasta) luokiteltavaa aluetta ei takaa mitään, koska niistä PUUTTUU METSÄ.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On se viisas nainen toi Ohisalo.
      Suomen ilmastotavoitteet....joo joo
      Suomen osuus koko maapallon hiilidioksidi päästöistä on peräti 0,14 %...hui kuinka paljon.
      Jos tuo nyt puolitettaisiin eli 0,07 % missä näkyisi...no koko maapallo pelastuisi, mutta lapset sekä aikuiset sairastui ahdistukseen.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e3f1a5fd-3a1b-4e77-8892-682ae7c12deb

    • Anonyymi

      Tänään YLEn Ykkösaamussa Maailman ilmatieteenjärjestön pääsihteeri Petteri Taalas kertoi juuri, että NASA:n laskenta Suomen hiilinieluista on oikein. Kun Purra kertoi tästä vaalipaneelissa, Ohisalo sanoi Purran olevan väärässä ja hölötti päälle populistin tavoin.

      Ohisalon vihreät ovat jostakin syystä muuttuneet Suomen tiedevastaisemmaksi puolueeksi?

    • Anonyymi

      Vihreäliitto ja Maria Ohisalo hänen mies takoo huipputulosta myymällä
      polttoainetta ja öljyä.

      Hyvä tietää myös Ohisalon miehen luotsaama voittoa tuottamaton tuulipuisto myytiin
      sisäpiirinkauppana valtiolle 70 miljoonalla eurolla.
      Rahat jaettiin osinkoina ohisalon sisäpiirille.
      Kansa maksaa eliitin keskenään sopimat kaupat!

      Ohisalo maksaa arkea öljy ja kusetus rahoilla tarkastakaa vaikka.

    • Anonyymi

      Taalaksen Ykköaamussa kertomat asiat ovat faktaa. Nasan ilmoittamat luvut ovat mittauksia. Siinä Suomi, Ruotsi ja Venäjä ovat suurimmat hiilinielut.

      Kolmoskanavalla ympäristökukkahattu Ollikainen luetteli aivan muut maat hiilinieluiksi. Ruotsi oli hänen armoitetulle listalleen päässyt mukaan.

      Fakatat ovat faktoja, siksi alan kannattaa Persujen ehdotusta lakkauttaa ympäristöministeriö ja -paneelit väärän tiedon levittämisesen vuoksi.

      • Anonyymi

        Edellä puhutaan oikeista asioista
        Ollikainen todella väitti että Nasan tieto Suomen metsien hiilinieluista on väärä ja väitti Keski-Euroopan metsien sitovan paremmin vaikka ne Nasan kartalla näyttävät perin ruskeilta ja Saksa aivan tummanruskealta.
        Ollikainen itse valehteli tai ainakin puhui muunnettua totuutta tulkitessaan viime Luken tukimusta siten että sen mukaan Suomen maa/metsätalouden päästö olisi 0,9 miljoonaa tonnia.
        Hän jätti mainitsematta että tämän tutkimuksen lopussa todetaan että se on tehty erilähtökohdista EIKÄ OLE VERTAILUKELPOINEN edellisen vuoden tuloksiin.
        Mikä sitten on nämä eri lähtökohdat ?
        Niitä on useitakin mutta tärkein on se että nyt ensi kertaa otettiin metsänpohjan sammalen ja karikkeen lahoaminen päästöksi 4,7 miljoonan tonnin suuruisena .
        Eli jos sitä ei olisi lisätty niin maa/metsätalous sitoo hiiltä 3,8 miljoonan tonnin verran EIKÄ päästä 0,9 miljoonaa tonnia.
        Lisäksi Luken tutkimusjohtaja Kari Koskinen ja myös eilen televisiossa Petteri Taalas sanoivat ettei yhden vuoden tuloksen perusteella tule tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä varsinkin kun niille löytyi luonnolliset selitykset.
        Eli on tämä sitten Ollikaiselta valetta vai muunnettua totuutta ??.


    • Anonyymi

      Kaikkia tutkimustuloksia tulee tulkita vihreästi. Olemme syyllisiä, meidän on rangaistava teollisuuttamme ja maksettava sakkona tasinkoa muulle maailmalle.

    • Anonyymi

      Jos ilmaston lämpeneminen pysähtyisi verottamalla niin suomessa olisi jääkausi , mutta ei ole. veronkorotukset ovat puhdasta lisätuloa ylivelkaisen suomen kassaan, eikä mitään tekemistä ilmaston kanssa. Kiina, Intia, usa ja Brasilia lisäävät päästöjään oikein luvan kanssa .

      Suomi sahaa omaa oksaansa.

      • Anonyymi

        Juuri näin yksinkertaistahan se on. Eivätkö vihreät tajua sitä vai eivätkö he halua tajuta sitä. Vai onko tiede ja terveenjärjenvastaisuus heissä niin syvällä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1719
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1678
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1209
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1047
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1001
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 9
      976
    Aihe