S-pankin kortin pin koodin tarkitus! Hinta 1e

Anonyymi-ap

Otsikossa ihmetys! S-pankki ottaa euron pin koodin tsekkaamisesta. EI oikein mene pienen pirtaan tämä tälläinen. Tarkistin asiaa myös omasta virallisesta pankistani, ja siellä se on ilmainen.

Ymmärrän täysin kaikki käyttömaksut ja kk maksut joita asiakkaalta otetaan, mitta jos tarkistat omaa pin koodia kännykällä tai verkkopankissa, niin onko siitä kulua? Se siitä maksuttomasta! Omassa virallisessa pankissa kk maksu on vajaa 10e ( en kerro oikeaa), mutta siellä ei peritä tälläistä palvelumaksua omasta toimesta!

13

666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos kysyt PIN-koodia korkeintaan 9 kertaa kuukaudessa, niin säästöä syntyy nykyisen pankkisi palvelumaksuihin verrattuna. S-Pankki on muilta osin enimmäkseen maksuton.

      • Anonyymi

        Ketjun aloittaja kommentoi. Pankkimaksun suuruus riippuu kunkin ihmisen asioinnista. Omassa pankissa se maksu on tosiaan joku 8€(?). Mutta toukokuussa maksan 1,9€. Jokainen saa kyllä itse päätellä mistä moinen.


    • Anonyymi

      'Otsikossa ihmetys! S-pankki ottaa euron pin koodin tsekkaamisesta. EI oikein mene pienen pirtaan tämä tälläinen. Tarkistin asiaa myös omasta virallisesta pankistani, ja siellä se on ilmainen.'

      S-Pankki on itsepalvelupankki joka rahastaa PIN tarkastuksesta, lukittuneen verkkopankin avaamisesta, tietyistä valuuttapalveluista.
      Revolut, Wise, N26 myös ilmaispankkeja jotka kertoo PIN koodin veloituksetta.

      Mikä on omien ieltymysten pankki on valintakysymys.

      • Anonyymi

        Onko ulkomaisilla pankeilla talletusturvaa jos pankki kaatuu?


      • Anonyymi

        Ainakaan Revolut ei ole ilmainen kortin kanssa

        Standard-tasolla saat ilmaisen tilin sekä IBAN-pankkitilin. Voit käyttää tililläsi olevia rahoja yli 150 eri valuutassa. Rahanvaihto onnistuu 30 valuutassa ilman piilokuluja 6000 euroon asti kuukaudessa. Pääset myös käyttämään kryptovaluuttoja. Lisäksi voit nostaa rahaa pankkiautomaatista 200 € asti ilman kuluja. Standard-tasolla ei ole lainkaan kuukausimaksuja.

        Premium-tasolla saat kaiken, mitä ilmaistasollakin. Lisäksi pakettiin kuuluu esimerkiksi pankkikortti, matkavakuutus, pääsy lentokenttäloungeihin, ja ketterämpi asiakaspalvelu. Premium-taso maksaa käyttäjälle 7,99 € kuukaudessa.

        Metal-tasoon kuuluu ilmais- ja Premiumtasojen palvelut sekä muun muassa 0,1-1 % cashback kortilla tehdyistä ostoksista. Cashback tarkoittaa ostoksista takaisin ostajalle maksettavaa summaa. Lisäksi Metal-tason asiakkaana voit hyödyntää concierge-palvelua. Concierge voi esimerkiksi varata sinulle lippuja tapahtumiin tai etsiä majoitusvaihtoehtoja matkaasi varten. Metal-tason hinta on 12,99 € kuukaudessa.


      • Anonyymi

        Wise ottaa osuuden rahan siirroista'Listasimme Wisen (entinen Transferwise) hinnaston alla olevaan taulukkoon:

        Tilin avaus 0€
        Rahan vastaanotto 0€
        Rahansiirto Alkaen 0,41%
        Käteisnosto Debit-kortilla Alle 200€ ja korkeintaan 2 siirtoa/kk ilmainen, 1,75% + 0,50€ jälkeen
        Talletustavat Luotto/maksukortti, PayPal, Tilisiirto ja Trustly-verkkopankkimaksu
        Wise Debit-kortti 8 € kertamaksu
        Valuuttavalikoima 53 eri valuuttaa
        Ikäraja 18-vuotta
        Valuuttamuunnos Alkaen 0,41%


    • Anonyymi

      Pankit vaarallisia: Tuli tekstiviesti, jossa opastettiin S- mobiilin päivitystä. Se päivitys ei ole vaarille helppo ja vihjeet tekee mieli käyttää.
      Viesti alkaa "SPankki (tässä jo kirjoitusvirhe) TÄRKEÄÄ! S-Pankin verkkopankkitunnuksillasi ollaan ottamassa käyttöön S-mobiili-sovellusta uudessa laitteessa."
      Sitten varoitellaan koodista ja kerrotaan: "Jos olet itse ottamassa käyttöön S- mobiilia, anna vahvistuskoodi 3519." Annetaan vielä puhelinnumero asia edistämiseksi.

      On hirmuinen häpeä tietotekniikan kehittäjille ettei tuollaisten yrittäjiä saada vastuuseen. Lyhyesti: Huijaustoiminta on sallittua. Poliisillakaan ei ole systeemiä jäljittää huijaria. Huijausviestissä on suuntanumerona 09.
      Oikea S- pankin sulkupalvelun numero on Suomesta soitettaessa: 020 333.

      https://www.s-pankki.fi/fi/asiakaspalvelu/ukk/kysymykset/kortit/lahimaksaminen/mita-jos-korttini-varastetaan-tai-kadotan-sen/

      • Anonyymi

        Kannattaa vetää se satanen pois sieltä makaamasta jonka jouduit maksamaan heille päästäksesi asiakkaaksi. Oletko ikinä kuullut jostain muusta pankista jonka asiakkuus pitää ostaa?


      • Anonyymi

        Eihän se ole pankin vika, että sinua koitetaan huijata. Huijareita on aina ollut ja niiden jäljittäminen on ollut vaikeaa. Käteistä on huijattu, kiinteää omaisuutta on huijattu…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa vetää se satanen pois sieltä makaamasta jonka jouduit maksamaan heille päästäksesi asiakkaaksi. Oletko ikinä kuullut jostain muusta pankista jonka asiakkuus pitää ostaa?

        "Kannattaa vetää se satanen pois sieltä makaamasta jonka jouduit maksamaan heille päästäksesi asiakkaaksi. Oletko ikinä kuullut jostain muusta pankista jonka asiakkuus pitää ostaa?"
        Hyvin se satanen siellä tuottaa. Nytkin kymmenes päivä tulee tuon pankin tilille 62 euroa Satakunnan osuuskaupalta.
        Olen ostanut, vaikkei olisi tarvinnut, asiakkuuden myös toiseen pankkiin satasella ja olen tyytyväinen senkin satasen tuottoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa vetää se satanen pois sieltä makaamasta jonka jouduit maksamaan heille päästäksesi asiakkaaksi. Oletko ikinä kuullut jostain muusta pankista jonka asiakkuus pitää ostaa?

        Ei S-Pankin asiakkaaksi päästäkseen tarvitse maksaa mitään aloitusmaksua. Jos ehdottomasti haluat välttää nollan euron hintaiset vuosikulut, niin voit vaihtoehtoisesti maksaa tilistä, verkkopankkitunnuksista ja debit-kortista 180 euroa vuodessa.


      • Anonyymi

        "Sitten varoitellaan koodista ja kerrotaan: "Jos olet itse ottamassa käyttöön S- mobiilia, anna vahvistuskoodi 3519.""

        JOO melko samoin jokaisessa tavallisessa pankissa.
        Tuo No on kertakäyttönumero ja toiset tiedot sait pankkitunnuksilla ja niiden kanssa yhdessä vasta homma toimii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      165
      6911
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4087
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2065
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1591
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      20
      1564
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe