Apaattisena eläkkeellä suomi

Anonyymi-ap

Huomasin, että lukijoita on paljon mutta kenelläkään ei näytä olevan mitään annettavaa. Sanoin aikaisemmin veljelläni, kun hän kehui, että heillä on siellä kylä-baarissa sellainen viisasten kerho, että mistä te olette ne viisaat sinne saaneet?

Kerran Pattayalla view talay ykkösessä siinä Food Martin takana. Näin kerran ihan oikeasti, kun yhteen Suomi mieheen tuli ymmärrys. He menivät sen porukan mukana ja sen kellokas sanoi jotakin, en nyt muista, mutta minä sanoin, että ei se niin voi olla... Ja sanoin vain lonkalta oman ajatuksen.... Ne sanoi ei ei ja ryhtyivät nauramaan... Yksi siitä porukasta alkoi puhumaan asiasta askel askeleelta ja minä nostin sormen ja sanoin jatka jatka ja yhtäkkiä se mies meni tuli punaiseksi ja ääni hiipui ja loppui ja muutkin hiljenevät.... Se oli näin pinnalle se heidän ajatus. Mutta kukaan ei myöntänyt virhettä.

Toki on hienoa olla eläkkeellä vapaana ja velattomana ja kuta kuinkin terveenä ja matkustelu ja ulkomailla asuminen on tietysti elämän suola. Ymmärrän kyllä sen apaattisena Suomessa olemisen, kun on kuin vanki, jolla on rajoitettu eläkkeellä olo nautinto monia syitä on varmasti ja osa ehkä voidaan oikaista ja hoitaa. Tiedän toki sen ahdasmielisyyden siellä Suomessa.

Täältä Kambodzasta on helppo käydä monessa maassa ja kaupungissa ja Suomen elämää voi lukea lehdistä ja muistaa aina miksi täällä on hyvä. Tässä just verrataan elämää Suomen ja Kambodzassa asumisen välillä ja kyllä Kambodzassa on parempi. Ei minusta ole kerjäämään virastoihin ja paljon helpompaa, kun on lämmin ja on edullista. Toki täällä asuu muitakin Suomesta ja Virosta ja Ruotsista ja monesta maasta.
Toki se 500 käteen on myös kurjistavat ja siellä ne hinnat.

Ihminen on apaattinen, niin hän ei nauti elämästä, vaan käpertyy ja masentuu elämään. Puhuin siitä muutoksesta mistä jo kirjoitin, että miten paraneminen voi alkaa ja se on ihan oikeasti, kuin Matrix elokuvasta. Ensimmäinen asia on jo Raamatussa, että poista se pedon nimi ja ajatus itsestäsi ja ole yksilö olemalla sisäisesti suomalainen olet toisessa persoonassa ja sinun persoonaa ei voida silloin parantaa, ennen kuin olet oma itsesi. Älä myöskään puhu toisen suulla, koska se ei myöskään ole mahdollista, koska jokainen on kuitenkin yksilö ja teillä jokaisella on oma tausta.

Kirjoittakaa toki omia aloituksia ja sehän on toki palstan tarkoitus. Mikäli ette kirjoita, niin olette myös epävarmoja omasta itsestäsi. Lyhyet kirjoitukset ja väli huudot on myös merkki apatiasta. Kirjoita kokemuksista, niin se varmasti on paikkansa pitävä ja ei sitä tarvitse hävetä.

Tiedän, että paljastatte itsenne, kun ette puhu kokemuksista ja puhutte monikossa... Niin mitä siitä pitäisi ajatella... Apatiaa, pelkoa, masennusta ja alakuloisuutta. Ihminen on terve, kun hän puhuu itsestään ja puhuu paljon. On elämän myönteinen ja saa olla hiukan villi. Kuuma päivä tuuletin pyörii terassilla ja aurinko paistaa... Naapurin Ranskan mieskin lauleskeli eilen aamulla.

Rentoja eläkepäiviä.

7

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinä se vaan jaksat epätoivoisesti perustella omia ratkaisujasi, vaikkei kukaan lopultakaan ole niistä kiinnostunut.
      Mikä mahtaakaan olla motivaatiosi? Miksi sinulle ei riitä, että itse olet tyytyväinen ratkaisuusi? Vai etkö sittenkään ole, siltä ainakin tuo jatkuva samojen tarinoiden saarnaamisesi näyttää.

    • Anonyymi

      Muista nyt puhua vain omasta puolestasi... Toki monelle se ei ole edes mahdollista jos on Kansalaiseläkkeellä esim. Tai on virtsan karkailua tms...

      • Anonyymi

        Suomesta saa poistua oli sitten millaisella eläkkeellä tahansa, katso kelan sivuilta.
        Suomessa ei tunneta sellaista, kun kansalaiseläke, vaan täällä on melkeen jokaisella työeläke, ja vanhoilla 80-90 vuotiailla takuueläke.


    • Anonyymi

      Huomasin, että siellä on vaalit. Olisihan se aika moinen uutinen jos vajaat olisi suurin puolue. Siellä olisi kaljuja aika paljon eduskunnassa.

      Meinaatko ne kieltää myös ulkomaiset laulut ja viinat. Täällä Kambodzassa kasvaa tuo pippuri. Kampotin pippuri on ihan maailman kuulu.

      Eläkkeellä ei sitten, kait enää saa mennä Tallinnaa tai Haaparantaa pitemmälle. Pankkisiirtoja ulukomaille ei, kait enää sallita.

      Tuleeko EU:sta ero lyhyen tähtäimen suunnitelma ja siirrytte omavaraistalouteen. Jokaisen paremman näköisen naisen on kielletty seurustelemasta ulukomaalaisen naisen kanssa. Tuleeko eri bussit värillisille.

      Se, on kyllä tehokas keino opettaa ihmisiä täällä ulukomailla puhumaan vieraita kieliä, en kiellä. Miten kirkkojen ruokajonot ja uskonnot sitten siellä?

      Miten eläkeläisten asemaa parannetaan? Kaikkien värillisten asunnot ensisijaisesti rotu suomalaisille ja miten vähemmistöt ja ruotsinkieliset. Vähemmistö Romanit ja saamelaiset.

      Siellä saattaa tulla aika hauskaa... No, elämä on kivaa.😊😊😊

      • Anonyymi

        Liikaa olet ollut auringossa, se pää pehmenee.


      • Anonyymi

        Mene hoitoon!


    • Anonyymi

      Blaaaaa, blaaa, blaaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1459
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1093
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1008
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1001
    6. 3
      900
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      898
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      891
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    Aihe