Asuinpaikkana Lempäälä

Anonyymi-ap

Lempäälässä on asuntojen hinnat pilvissä. Omakotitalot maksaa maltaita, joita esim. 10 min ajomatkan päästä Akaasta saa paljon halvemmalla. Keskusta kuhisee mustalaisia ja lähi-idän kansalaisia ja Afrikkalaisia, joiden muksut on keskustan kouluissa ja päiväkodeissa. Paikkakunnan vetovoima on päästä nopeasti Tampereelle, jos sinne haluaa mennä. Lempäälässä ei kuitenkaan ole kunnon keskustaa, eikä oikein mitään muutakaan, kuin Ideapark kauppakeskus.

57

3586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on totta, että Lempäälän keskustassa on nykyään mamuja ja mustalaisia, mutta niin on Viiala-Toijalassakin. Tuskin mikään paikka on välttynyt täysin tuolta veroja ja rikollisuuta nostavalta kiroukselta.
      Lempäälässä tuo hyvin päivettyneet keskittyy keskustaan, koska kunta on rakentanut sinne niille uudet asunnot. Omakotitalossa asuva ei tarvitse oikein mihinkään kunnan keskustaa, siksi sillä ei niin ole väliä millainen se on.

      Lempäälän vetovoima perustuu sen sijaintiin, laajaan ok-talovyöhykkeeseen monipuolisessa ympäristössä ja hyviin yhteyksiin joka suuntaan, eikä se ole liian pohjoisessa. Ideapark kaupan ja palveluiden keskittymineen nosti Lempäälän uudelle tasolle.

    • Anonyymi

      Mamuilla ja mustalaisten määrällä on merkitystä, koska tämä ohjailee helposti asunnon ostopäätöstä Lempäälästä, jos kylän pieni keskusta kuin pikkuafrikka tai Beirut. Lisäksi siellä pyörii myös alaikäiset lapset, joten kunnan päättäjien olisi syytä miettiä onko se kovin houkutteleva asuinpaikkakunta.

      • Anonyymi

        Lempäälässä näkyy melko harvoin maahanmuuttajia ja harvoin kun näkee, hekin on pienituloistaan työtään tekemässä ja tienaamassa. Veronmaksajia ovat.


    • Anonyymi

      Lasten turvallisuus pitäisi olla etusijalla Lempäälässä

    • Anonyymi

      Omakotitalojen hinnat ovat liian korkeita siihen nähden mitä kunnalla on tarjota. Veronmaksajien rahat käytetään koko maailman sosiaalitoimistona olemiseen. Kunta joka sanoo kyllä!!!!!

    • Anonyymi

      Olisivat nyt edes rakentaneet uimahallin keskustaan eikä maan alle

      • Anonyymi

        Ideaparkin alue on juuri kunnan keskusta ja toiminnan keskipiste, ei se keinotekoinen kirkonkylä kirkon kupeessa.


    • Anonyymi

      Ylihintainen paikka ottaen huomioon monia edellä mainittuja asioita

    • Anonyymi

      Ankea paikka, jonka keskustassa kaikki Sdp:n, vihreiden ja vasemmiston haalimat osaajat ja nettomaksajat

      • Anonyymi

        Keskustalainen valtuuston puheenjohtaja Juha Kuisma oli myös innokkaana vaatimassa kulttuurin rikastuttajia Lempäälään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustalainen valtuuston puheenjohtaja Juha Kuisma oli myös innokkaana vaatimassa kulttuurin rikastuttajia Lempäälään.

        Onkohan tuo Kuisma musulmaami? Tämän viikon paikallislehteen oli kirjoittanut puolensivun kokoisen paheksuvan artikkelin siitä, kun Ruotsissa oli poltettu koraani.


    • Anonyymi

      Asuntojen hinnat karannut käsistä.

    • Anonyymi

      Lempäälän keskusta on ruma. Ahtaasti rakennettu. Keskustaa halkoo puistokatu, mutta puisto on hävinyt rakennusten alle.

      • Anonyymi

        Keskiverto kuntalainen ei käy siellä mitä sinä kuvailet keskustaksi, edes kerran vuodessa.


    • Anonyymi

      Lempäälä on " junantuomien " kunta, he kusettavat alkuperäis väestöä missä ehtivät. Suosittuja vedättämisiä on rakentaminen ja tontit.

      • Anonyymi

        Lestaadiolaisilla on aika hyvin pullat uunissa rak lupia irtuaa siellä on kunnan viroissakin näitä! Voin laittaa sukunimet sähköpostiin!!!


    • Anonyymi

      Vähän aikaa maltatte kokoajan tulee enememissä määrin asuntoa, tönöä ja torppaa myyntiin kun 5% korko on jollekin liian kova. Nyt on oostajan markkinat velkaiset kärvistelköön ja ylihintainen elsbyy myyntiin
      me raharikkaat tehdään nyt tili, käteisellä!!!!

    • Anonyymi

      Muutamia hampuuseja, mustalaisia, lähi-itäläisiä ja Afrikkalaisia siinä on Lempäälän keskusta. Kylä täynnä ylihintaisia kämppiä sekä tolloja ihmisiä ketkä pelästyy, jos joku alkaa keskustella heille.

    • Anonyymi

      Alle 200t ei saa edes hometaloa. Maapläntti, kun on joka puolella samanlaista. Lempäälä ei ole kompakti niin kuin moni muu saman kokoinen paikkakunta

    • Anonyymi

      Valkeakoski paljon selkeämpi ja edullisempi, eikä silti paljoa enempää Tampereelle kuitenkaan matkaa. Samanlaisen talon hinnasta saa ottaa yli 100t pois

    • Anonyymi

      Muka tyytyväisimmät asukkaat🙄 Ei näillä hinnoilla, ja kyseenalaisella maahanmuutto politiikalla. Kunta saisi panostaa enemmän paikkakunnan viihtyvyyteen. Keksisi edes nuorisolle ajanvietettä ja satsaisi alueen arkkitehtuuriin muuten, kuin rakentamalla kerrostaloja ja muita kamalia rakennuksia. Lempon parkkikin on oikea nuorison kaljottelupaikka, jossa pulut paskoo ympäriinsä parkkihinta 100e kk

      • Anonyymi

        Nyt siellä Kyynäränpolulla olis iso talo myytävänä, superjulkut Manniset myyvät taloaan ja hintakin vain vajaa 900 000€ , samalla kadulla kolme muutakin taloa myynnissä , hiukan halvemmalla.
        Myynti ilmoituksessa , kyllä väittävät , että asuvat Tampereella.


    • Anonyymi

      Sossut ja muut mutut yms.. Saisivat alkaa siivota kadun varsia ja haravoida pientareita

    • Anonyymi

      Köyhät voi muuttaa Multisiltaan, tai Hervantaan.

      • Anonyymi

        Ja rikkaammat Vesilahteen josta on joka suuntaan pitkä matka ja se jos mikä maksaa. Kunnassa 3 kyläkauppaa ,kirkko ja kunnantoimisto. Sinä joka haluat elää kalliisti muuta Vesilahteen pirkanmaan periferiaan.


      • Anonyymi

        Tampereella köyhäkin saa ihmisarvoisen kohtelun, Lempäälässä ei. Kyllä köyhien kannattaa asua isommilla vuokrilla ja asumistuilla Tampereella kuin muuttaa mihinkään Lempäälään.


    • Anonyymi

      Vesilahden kirkonkylällä ei kovin pitkä matka ole esim. Tampereelle autolla, ja nyt suunnitteilla on pyörätie Lempäälään. Vesilahdella myös vähemmän kaikkia ylempänä mainittuja ihmisryhmiä. Kamalat kerrostalolähiöt puuttuu Vesilahdelta ja kunta on muutenkin kaunista seutua. Ainoa, että asuntotarjonta on huonoa ja hinnat on Lempäälän hinnat, Akaa on huomattavasti halvempi ja paremmat asuntomarkkinat.

      • Anonyymi

        Vesilahden kirkonkylä on palveluiden osalta paljon huonompi mitä se oli esimerkiksi 1980-2000 lukujen välissä, kaikki vähätkin palvelut lopetettu . Nuorempi sukupolvi ei ole siitä tietoinen mitä oli ja mitä ei ole enään.


    • Anonyymi

      Hihii, ollaanpa naapuri kylissä kovin kateellisia ja pihalla asioista, mutta ilmeisesti oman kämpän hinta harmittaa kun Lempäälässä menee asiat paremmin ja kylä kehittyy hyvää vauhtia vuosien ja vuosien hiljaiselon jälkeen.

    • Anonyymi

      Mannisillakin kuulema perse aukes heti kun lainoihin tuli korkoa he he
      Nytten kiukuspäissään mainostaa humpuuki testomaxia somessa. Alas on vajonnut vaikka pohjasakkaa ollutkin

      • Anonyymi

        Myynti ilmoituksessa Mannisten talon kerrotaan olevan Tampereella ja kaksi naapuritaloa, jotka myös myynnissä sijaitsevat Lempäälässä, häpeävät asua Lempäälässä.
        Ekassa myynti ilmoituksessa oli , että Lempäälä on Tampereen kaupunginosa, se on ilmeisesti korjattu.
        Hinta on ihan posketon, saavat myydä aika kauan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myynti ilmoituksessa Mannisten talon kerrotaan olevan Tampereella ja kaksi naapuritaloa, jotka myös myynnissä sijaitsevat Lempäälässä, häpeävät asua Lempäälässä.
        Ekassa myynti ilmoituksessa oli , että Lempäälä on Tampereen kaupunginosa, se on ilmeisesti korjattu.
        Hinta on ihan posketon, saavat myydä aika kauan.

        Ei ole korjattu .


    • Anonyymi

      Lempäälä on kieltämättä kallis, jos vertailua tekee Valkeakoski , Viiala , Toijala alueille. Lempäälä on todella pitkän historian ollut paljon kalliimpia asunnoissa mitä esim. Valkeakoski. Minusta asia on hyvä, sillä tietty hintataso vaikuttaa myös alueelle muuttaviin ja Lempäälässä asunnoissa kuitenkin paljon parempi kysyntä hinnoista huolimatta. Erityisen hyvää nykyisin on esim. Lempäälän kanavan alueen koulu sekä erinomainen Lempoisten koulu. Lempäälästä on hyvät yhteydet junalla tai motarille. Keskusta-alue kehittyy hitaasti, mutta jatkuvasti, vuosi vuodelta paremmaksi, tällä hetkellä tehdään myös suurehkoa liikunnallista aluetta aivan keskusta-alueelle yms. aivan mainio uusi kirjasto. Kunta on kuitenkin suht pieni, mutta virkeä. Parasta tietty on tuo yhteys Tampereelle ja Ideapark myös tarjoaa todella mainiot palvelut.

    • Anonyymi

      Hämäläiset ei arvosta muualta muuttsneita

      • Anonyymi

        Totta. Menee rahat hukkaan, jos ostaa asunnon Lempäälästä. Lempäälässä on vaikeaa tutustua ihmisiin, koska muualta tulleista ei tykätä. Ihmiset saattaa tuijottaa pahasti.


    • Anonyymi

      Itse arvostan Lempäälää kun asuin siellä 20 vuotta.vaikka olen itä suomesta.ja Mattilan koulun opettajat soile ja hannu turkkinen.ihania ihmisiä vaikka joskus hannu oli päällysmies. Mukava oli olla töissä

    • Anonyymi

      Haurala-Miemola-Maakala alue pienempien lapsien näkökulmasta paljon parempi mitä Ideaparkin seutu (Hakkarin täpötäysine kouluineineen yms. ongelmat).

    • Anonyymi

      Sikakallis on Tampereen imussa. Hinnat ei pidä loitolla vihervassareiden haalimaan ainesta paikkakunnalta. Palvelut huonommat kuin Valkeakoskella, jotka ovat hujanhajan. Vapaa-ajan palvelutkin koskissa paremmat mm. Liikuntapaikat, lenkkipolut yms.. noin 100t halvemmalla saa samanlaisen talon, kuin Lempäälästä. Lempoisten koulureittikään ei ole kovin turvallinen keskustasta päin tullessa (kanava, junaraiteet). Asuntolainaa saa ottaa niin paljon, että ei ole eläkkeelläkään vielä maksettu. Enemmän saisi kunta panostaa asuinalueiden ja koko kunnan houkuttelevuuteen töissä käyvien ihmisten näkökulmasta.

      • Anonyymi

        Kun kerran asuntojen hinnat on jo "sikakalliita", se kertoo, että houkuttelevuutta on liikaakin Lempäälässä, miksi sitä sinun mielestä pitäisi vielä lisätä, mikä nostaa entisestäänkin hintoja?

        Valkeakoskella asuu ihme metsäläisiä, silloin harvoin kun siellä käy, joutuu melkein joka kerta lyömään jotakin idioottia nyrkillä naamariin. Käytös koskilaisilla liikenteessäkin on alkeellista, autoissa ei ole vilkkuja ilmeisesti ollenkaan, ihmiset sokeita ja aina kännissä.


    • Anonyymi

      Basaari ja halal marketteja Ideaparkkiin sekä manneille paremmat sosiaalietuudet. Huumeetkin pitäisi laillistaa. Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sano kommunistit

      • Anonyymi

        Lempäälästä pääsee onneksi sivistyksen pariin Tampereelle. Siellä on tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Rasistit pysyköön peltojen keskellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lempäälästä pääsee onneksi sivistyksen pariin Tampereelle. Siellä on tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Rasistit pysyköön peltojen keskellä.

        Tampereella todellakin on yhdenvertaisuus, mustat ahdistelee ja raahaa nuoria naisia puskiin, näin ne kiittävät saamistaan sosiaalietuuksista.


    • Anonyymi

      Lempäälään ei kannata muuttaa. Kallista ja ihmisillä huono käytös. Ei mitään vapaa-ajan tiloja edes nuorisolle. Ihmiset tuijottaa kuten maalaiset.

    • Anonyymi

      Tasa-arvo siinäpä nykypäivän muotisana, jota juuri kommunistit Tampereella huutaa. Tähän sisältyy maahanmuuttajien harjoittama huumekauppa keskustassa, kauppakeskuksien muuttuminen lähi-idän kansalaisten olohuoneiksi päätön asuntopolitiikka, jossa ajetaan karjaa yhteen kasaan sekä yhteisomistus ja ajatus siitä, että työtä tekevät elättävät myös työtä tekemättömät. Toimitaan siis koko maailman sosiaalitoimistona ja Tampereen keskusta on nyt siinä pisteessä ettei sinne pidä enää edes alaikäisiä ilman valvontaa päästää.

    • Anonyymi

      Valkeakoskella käydessäni huomasin, että siellä todellakin panostetaan kaupunkikuvaan ja viihtyvyyteen toisin kuin Lempäälässä

    • Anonyymi

      Monet ihmiset ovat nurkkakuntaisia, eivät osaa tervehtiä vaikka oltaisiin naapureita tai lapset kävisivät samoissa harrastuksissa. Sekin riittää ettei olla vähään aikaan nähty niin ei enää moikata ja katsellaan muualle. Asuinpaikkana Lempäälä ei ole kovin viihtyisä, ihmettelen mistä ne tyytyväisimmät asukkaat on saatu noihin kyselyihin.

      • Anonyymi

        Näinhän se on. Missä Lempäälässä voi kohdata muita ihmisiä tai missä Lempäälässä voi tutustua muihin ihmisiin? Jos haluaa nähdä ihmisiä muuallakin kuin kaupan kassalla, pitää kyllä lähteä Tampereelle. Muutenkin "omia suositaan" ja muualta tulleiden elämä tehdään mahdollisimman epämukavaksi. Töitä ei kannata Lempäälästä hakea. Paikallisia spurguja asutetaan isoihin asuntoihin sossun rahoilla. Ihmisiä on mieluummin työttömänä kuin pienituloisissa töissä, koska häpeävät pienituloisia töitä. Ihmiset ei tee työtä, jos heidän mielestään työ ei ole kannattavaa. Mieluummin juopottelevat Kelan rahoilla, koska pienituloinen työ ei ole Lempäälässä kunniallista. Nurkkakuntainen paikka, jonne ei kannata muuttaa naapurikunnista.


    • Anonyymi

      Ei missään. Ihmiset ei Lempäälässä tervehdi edes naapuria. Paikkakunta on lisäksi kohtuuttoman kallis, pikkutonttikin maksaa noin 100t. Nyt tehdään uutta messualuetta, josta tulee yhtä epäviihtyisä kuin Vuores

      • Anonyymi

        Lempäälässä kaikki naapurit on muualta tulleita, jotka ei tervehdi naapuriaan ja loukkaantuu sitten toinen toisilleen asiasta syyttäen toisiaan junteiksi. Kaikki lempääläiset taas on jo kauan sitten asuneet Tampereella, Akaassa ja missä lie.


    • Anonyymi

      On kalliit asunnot Lempäälässä ja ankea kuntakeskus. Ihmiset on hyvin sisäänpäin kääntyneitä.

    • Anonyymi

      Tämän huomaa jo lähikaupoissa työntekijöistä ja asiakkaista

    • Anonyymi

      Uusi uimahalli änketään ideaparkkiin. Olisi sekin tehty vaikka keskustaan, joka on hyvin ankea. Raha tietty ratkaisee

    • Anonyymi

      Manneja, afrikkalaisia, sossuja, juntteja kylä täynnä. Omistusasuminen hyvin kallista palveluihin nähden

    • Anonyymi

      On kyllä maaplänttien hinta korkea🙄. Ummehtunut ilmapiiri koko kylässä ja sen mukaista on toimintakin.

      • Anonyymi

        Tää on vitsaus näissä junan tuomissa väestö kunnissa. Ihmiset tulevat elannon perässä irtautuen omista juuristaan. Jo evakkojen tullessa tämä huomattiin perusväestössä.


    • Anonyymi

      Pitäisikö kunnan alkaa satsata nuoriin lisää. Nyt ne pyörii parkkihalleissa ja huutelee ihmisille kirjastossa. Tuntuu, että mitään käytöstapoja ei enää tunnetta. Opetetaanko kotona vielä käytöstapoja ja muiden ihmisten kunnioitusta, vai onko sekin unohtunut täällä tunkkaisessa "on helppoa olla onnellinen kylässä"

    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu monessa Lempäälän keskustan kaupassa on täysin ala-arvoista, Saksalainen ruokakauppa on näistä kärjessä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe