Miksi ihmeessä äänestäisit vihervasureita uudelleen??

Anonyymi-ap

Minä en ymmärrä sitä, kuinka voi olla näin helppoa kusettaa suomalaisia äänestäjiä, vaikka faktatietoa on saatavilla, jos vaan viitsii vaikka netistä etsiä.
Vaalitenteissä hallituspuolueet lupaavat kaiken maailman helpotuksia "köyhille", lapsiperheille ja pienituloisille, mutta samaan aikaan meillä on esimerkiksi maailman kallein sähkö ja polttoaine, kokonaisveroaste jne. kiitos näistäkin kuuluu Marinin hallitukselle.

Mitä tuo "kusetus" sitten tarkoittaa? Tässä muutama esimerkki:
1.Kovasti hallitusta on kehuttu esim. koronan hoidossa. Miksi? Suomessa kuolee tänäkin päivänä 5-10 ihmistä JOKA PÄIVÄ koronaan. No, suurin osahan heistä on juurikin eläkeläisiä, joista hallitus ei välitä. Asiantuntija-arvio oli, että hallitus selvisi kohtuullisesti, vaikka ei esimerkiksi edes maskipakkoa saanut aikaiseksi.

2.SOTE uudistusta on kovasti hehkutettu, mutta vain 1 / 100 siis yksi sadasta suomalaisesta on sitä mieltä, että uudistus jotenkin parantaa palveluiden saatavuutta. No, saatiinhan puoluekavereille aikaiseksi hyväpalkkaisia virkoja SOTE keskuksissa.

3.Köyhyysloukkuun on pudonnut jo yli 1 000 000 suomalaista, joista jostain ihmeen syystä, joku ehkä vielä harkitsee äänestää vihervasureita kurjistamaan tilannettaan entisestään. Miksi ihmeessä? Sen kun ymmärtäisi.

4.Kovasti puhutaan "vihreästä siirtymästä" ja siitä, kuinka Suomi saadaan omavaraiseksi sähkön suhteen tuuli- ja aurinkoenergiaa käyttäen. Kukaan ei kuitenkaan ota huomioon suomen geopoliittista sijaintia. Meillä on 6kk vuodessa, jolloin aurinko ei paista eli aurinkoenergian tuotto on tasan 0Wattia. Mikä hauskinta, se tapahtuu juurikin talvella, jolloin energiaa eniten tarvittaisiin!!!

5.Energiakriisi. Kukaan ei ole kertonut, miksi nytkin, energiakriisin aikana, Suomessa useita voimaloita oli stopissa, vaikka piti olla kova pula sähköstä.

6.Ilmastonmuutos. Suomeen halutaan nopeasti (lue: kunnianhimoisesti) 2 000 000 (kaksi miljoonaa) patterikäyttöistä autoa vuoteen 2035 mennessä, jotta CO2 päästöjä saadaan vähennettyä alle 10%. Patteriauton hankintahinta on nyt noin 30 000€ ja suomalaisten 13vuotta vanhojen, nykyisten autojen, arvo on noin 2000€. Kun lasketaan että tarvitaan 2000 000 sähköautoa, jotka maksavat noin 30 000€/kpl tulee näin tuolle 10% vähennykselle hintaa 60MILJARDIA!!!! Luulisi, maalaisjärjellä, että vastaavan vähennyksen saisi muualla aikaiseksi murto-osalla tuosta kustannuksesta. Lisäksi jos otetaan huomioon vaikkapa akkujen valmituksen ympäristöhaitat.

Mieti siis, miksi ihmeessä äänestäisit vihervasureita uudelleen valtaan. Vihreät ja Vasemmistoliitto kun ovat lisäksi ilmoittaneet, ettei Suomi ole heidän nro 1, vaan koko maailma. Pystyykö Suomi siihen yksin? Muut EU maatkin tulevat perässä aikaisintaan 2050, miksi haluat kurjistaa omaa ja lastesi tulevaisuutta hurjalla valtionvelalla, jonka Marin II on luvannut ottaa Miljardeja lisää, jotta voi jatkaa nykyisellä, tukien tiellä (siis jakamalla muille, rikkaille EU-maille).

10

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Faktaa on, demarit ja vihreät ovat ihmeellisiä olioita.

    • Anonyymi

      Listalta jäi puuttumaan monta asiaa, kuten työvoimapula. Suomessa on nyt noin 300 000 työtöntä ja paljon niitä, jotka tekisivät ns. kokopäiväistä työtä, jos sitä olisi tarjolla. Hallituspuolueet meuhkaavat suu vaahdossa, kuinka Suomalaiset eläköityvät ja siksi tänne pitää saada 50 000 - 100 000 luku/kirjoitu/kielitaidotonta maahanmuuttajaa vuodessa, Euroopan ulkopuolelta, "varastoon" koulutettavaksi/elätettäväksi suomalaisten verovaroin, josko heitä vaikka joskus tarvitaan.
      Marinin hallitus on parantanut työllisyyttä mm. nostamalla työttömäksi laskettavan henkilön ikärajan. Miksi ei samalla ole määritelty sitä, millainen työpaikka lasketaan työpaikaksi. Esimerkiksi, jos palkka on alle 2000€/kk, jolla palkalla ei vielä edes tule toimeen nykysuomessa, olisi se raja, jonka jälkeen puhutaan työpaikasta.

    • Anonyymi

      👍👍👍

    • Anonyymi

      Lisäksi listalta puuttuu pääministerimme sekoilut ja sitä kautta Suomen saattaminen noloon ja todella noloon asemaan.
      Noloa oli luvata Hornetteja keskustelematta siitä ensin asiasta tietävien päättäjien kanssa kotomaassa. Marinin jälkiselittelyt vain saavat hänen ajatuksensa kulun outoon valoon, kun kerran kyseisestä maasta jo kysellään, koska Hornetit saadaan, ei liene kenellekään epäselvää, mistä on keskusteltu ja mitä luvattu.

      Todella noloa oli "yhdistää" Suomen ja Ruotsin Natoon liittyminen. Marin joka paikassa hehkutti, että teemme sen yhdessä. No, kuinkas on käymässä? Todellakin noloa kohtelua rakasta naapuriamme kohtaan.

      • Anonyymi

        Mistä näin tyhmiä oikein sikiää? Suomen ja Ruotsin hakemukset jätettiin yhtä aikaa. Kaikki tehtiin sen eteen, jotta homma tapahtuisi yhtä aikaa. Ei se ole mitenkään Suomen tai pääministerin aikaansaannosta, että yhtäaikaisuutta ei tullutkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä näin tyhmiä oikein sikiää? Suomen ja Ruotsin hakemukset jätettiin yhtä aikaa. Kaikki tehtiin sen eteen, jotta homma tapahtuisi yhtä aikaa. Ei se ole mitenkään Suomen tai pääministerin aikaansaannosta, että yhtäaikaisuutta ei tullutkaan.

        Älä muuta sano, ja sitten hän on vielä pääministeri. Mitättömät aikaansaannokset on noteerattu moneen kertaan. Demarit pettää aina, piti tässäkin taasen paikkansa.
        Miksi ihmeessä piti "mainostaa" joka paikassa, että teemme tämän yhdessä, menemme käsi kädessä Natoon jne., eikä sitten mennäkään. IDIOOTILLE vastaajalle tiedoksi: JOS Suomi pitäisi lupauksensa, se jättäisi Nato-hakemuksen Washingtoniin vasta, kun Ruotsi on samassa pisteessä. Mitä helevattia tuolla "yhteisellä" voitettiin? Ei yhtään mitään, lähellä oli, ettei omakaan hakemus mennyt läpi. Munasimme itsemme taas kerran Ruotsalaisten silmissä. Kiitos Nato prosessin eteenpäin viemisestä kuuluu ihan muille kuin Pääministerillemme, joka taisi muuten olla viimeinen hallinnossa, joka ilmoitti kantansa.


    • Anonyymi

      Todellakin, vaikka Suomalaisten koulutustaso on nykyään melko hyvä niin jostain kumman syystä reaalimaailman ymmärtäminen on aivan lapsen kengissä kun edes perusasioita ei ymmärretä eikä asioiden vaikuttavuutta toisiinsa nähden käsitetä.

      Yhtenä esimerkkinä vaikkapa tämä ilmastonmuutos joka on globaali ongelma niin on saanut aivan kohtuuttoman suuren osan Suomalaisessa politiikassa. Asia on ilman muuta erittäin tärkeä GLOBAALISTI mutta kun meidän osuutemme maapallon CO2 päästöistä on VAIN 0,13% niin jokainen joka edes hiukan viitsii ajatella omilla aivoilla ymmärtää että tämä ilmastonmuutos ratkaistaan ihan jossain muualla kuin meidän eduskunnassa ja/tai vaaleissa!

      • Anonyymi

        Mutta kun Vihreät ja Vasemmistoliitto haluavat pelastaa koko maailman. Suomelle on käymässä samoin, kuin eräälle hevosmiehen hevoselle, juuri kun heppa oppi olemaan syömättä, se kuoli.


    • Anonyymi

      Vihreät ei ole aikuisten oikea puolue, vaan se on vaihtoehtoväen kokoontumisajot.

    • Anonyymi

      Suomalaiset eivät ole täysin viisaita tässä aurinkoenergia asiassa, olen itse toiminut energia-alalla 20 vuotto ja ollut projetteissa mukun ulkomailla ja laskeneet hyötysuhteet tarkkaan. Mutta voin sanoa, että suomessa meennään niin sanotusti perse edellä puuhun vääränlaisella tekniikalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2092
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1905
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe