Hulluja nuo suomalaiset

Anonyymi-ap

Miksi suomalaiset äänestävät omaa etuaan vastaan? Ovatko niin median ja poliitikkojen vietävissä vai onko kyse jostain itseinhosta? Eikö ymmärretä mikä on populistipuolue tai mikä on konservatiivinen oikeistopuolue?

17

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äänestysprosentti liian alhainen. Tämä lopputulos kostautuu ja pahasti! Oikeistohallitus joka leikkaa sosiaalietuuksista, huono-osaisten asiat menevät huonommiksi. Rikkaiden etuja varjellaan. Aiotaan myös heikentää ilmastonsuojeluohjelmia. Vaikka koko ajan kovempia uutisia luonnon vaaroista, viimeksi eilen merien hurjasta lämpenemisestä! Perussuomalaiset ei välitä lainkaan luonnonsuojelusta. Eivät kulttuurista. Junttihenkinen puolue. Jos kokoomus ottaa sen hallitukseensa se vetää myös kokoomuksen pohjamutaan.Siitäpä saavat ihmiset mitä tilasivat. Aika tulee näyttämään. Pelkkää kiistelyä, pelkkiä raakoja leikkauksia, pelkkiä tyhmiä päätöksiä. Häpeän Suomen imagoa maailmalla, nationalistisen ahdasmielisyyden nousua, siitähän Venäjä iloitsee. Että demokraattisuus ja avarakatseisuus kuolee. Että " pehmeitä" arvoja ei ole. Kaikki tulee menemään taaksepäin, osana pohjoismaisen hyvinvoinnin loppua.

    • Anonyymi

      Suomalaiset varmaankaan eivät ymmärrä mistä kyse... nuoriso roikkuu netissä,
      maailmankuva on historiaton ja pinnallinen. Lupaukset rahakkaammasta elämästä uppoaa. Vihreät on oikeassa päämääriensä kanssa, kaukokatseisia. Perussuomalaiset tulevat häiriköimään kaikkea sivistynyttä ja viisasta päätöksentekoa tässä maassa.
      Puolue on levittäytynyt kuin syöpäkasvain, populistisella valhepropagandalla..
      sama ilmiö kuin pitkin maailmaa ja se soluttautunut tännekin.
      On vienyt keskustankin kannattajat maaseudulta vaikka ei todella aja maaseudun asiaa. On äärioikeistolainen puolue. Se tulee kampanjoimaan kaikkia ympäristönsuojelullisia elintärkeitä pyrkimyksiä vastaan. Marin liian edelläkävijä, rohkea ja idealistinen, uskon että hän siirtyy kansainvälisille kentille nurkistamme.

    • Anonyymi

      Kuka on niin vitun tyhmä että äänestää ylipäätään... ? Koko järjestelmä silmälumetta ihmisoikeudet on pelkkää puhetta.

    • Anonyymi

      Govern-Ment eli valtio eli mielenohjaus ....

    • Anonyymi

      Ja Marinin hallituksen niskaan kaatui historiallisen kauhea ajanjakso: koronaa vuosia sekä sota Eurooopassa. Siihen nähden hän suoriutui loistavasti.
      Tulevan hallituksen niskaan kenties vielä vaikeampaa ja saldo tulemaan olemaan varmuudella onnettomampi. Aika tulee näyttämään.Tämä on vahva selvänäköinen visio.

      • Anonyymi

        Niin ja mitä sitten? Suoriutui loistavasti,... mistä?
        Asiantuntija arvio esim. koronan hoidosta oli hallitukselle; KESKINKERTAINEN
        Korona on edelleen täällä ja noin 5 suomalaista kuolee siihen päivittäin, tosin määrä on nyt nousussa ja varmasti jääkiekon MM kisat saa tartuntamäärät taas räjähtämään, ainakin Tampereella.


    • Anonyymi

      Joka vuosi samat paskat eri pöntössä.blaa blaa fucking blaa ihmiset oikeus omiin käsiin NYT RIITTÄÄ !

    • Anonyymi

      Kyllä ne jotka jäävät kotiin nukkumaan vaalipäivänä ja sanovat ettei äänestämällä voi vaikuttaa, vaikuttavat paljon. 30-40 prosenttia äänestäjistä antaa avoimen valtakirjan sille jota mystinen "ajan henki" kulloinkin työntää esiin. Nyt on kovien arvojen aika.

      Nykyhallitus on vienyt tämän maan vaikeiden aikojen läpi, on ollut korona ja sota Euroopassa. Nyt kokoomus pääsee viimein käärimään hihat ja laittamaan työrukkaset käteen. Painetta on kertynyt. Kokoomus on jauhanut valtion velkaa ja ansiosidonnaisen lyhentämistä kuin Venäjän armeija Ukrainan maaperää sitkeästi metri metriltä ja jauhanta on tuottanut tulosta.

      Persuista ei tiedä ovatko lintuja vai kaloja. Pelasta Suomi -tunnuslause tarkoittanee pelastamista ainakin maahanmuuttajilta ja tuulivoimalta. Siellä varmaan ristitään käsiä Trumpin presidentiksi pääsyn puolesta. Kukaan ei tiedä miten iso osa kannattaa EU:sta eroamista, mutta tällaista on jo väläytetty puoluejohdon taholta. Natoa sentään jonkin verran kannatetaan, ilmeisesti siinä toivossa että se korvaa EU:n maanpuolustuksen osalta.

      • Anonyymi

        Peruja äänestneenä, aikoinaan 15 v sitten vihreistä luopuneena, kun vihreät unohtivat alkuperäisen luonnonsuojelun aatteen ruveten haihattelemaan kaikenlaisella muulla, en kannata ollenkaan trumpilaisuutta, kannatin aikoinaan EU-jäsenyyttä turvallisuus-ja kauppapoliittisista syistä ja vierastin soinilaista EU-vastaisuutta, mutta katson nykyään, että kokoomuksen ja pesujen hallitusyhteistyö on ainoa mahdollisuus nostaa maamme siitä velkasuosta, johon tämä punaviherhallitus on meidän vaikuttanut.


      • Anonyymi

        Nimenomaan Nykyhallitus vei tämän maan vaikeisiin aikoihin...
        Olihan se kivaa kun SDP jakoi velkarahaa kaikille. Kokoomuskin varmaan sitä mielellään jakaisi. Miksi ihmeessä aina vedotaan koronaan ja sotaan euroopassa Hallitus hoiti koronan päin persettä, ei edes maskipakkoa saanut aikaiseksi... asiantuntijat analysoivat hallituksen selvinneen kohtalaisesti... mistä siis johtuu hehkutus?

        Sille toki ei kukaan mahda mitään, että ihmiset eivät ymmärrä selvää suomen kieltä, eivät tiedä puhuttavasta asiasta yhtään mitään ja vääristävät totuuksia... kantaa kuitenkin ottavat kärkkäästi, varsinkin Perussuomalaisia vastaan.
        On selvää, että Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hallitus joutuu tekemään kipeitäkin leikkauksia ja kiristyksiä, verrattuna Marinin hallituskauteen, mutta, vain siten saamme Suomen takaisin hyvinvointivaltioksi.


    • Anonyymi

      Kyllä se tulos oli odotettavissa. Orpo on tuleva PM ja rupeaa kasaamaan bändiä.
      1,) Kok ja PS eivät välttämättä sovi hallitukseen koska kokoomuksen älyvapaa ilmastohumppa ja leikkaukset ei käy PS puolueen agendaan ja näin ollen PS voi jäädä oppositioon,,,taas tai syödä kaikki lupauksensa omille äänestäjilleen ja olla hallituksessa.

      2,) Kok ja SDP menee hallitukseen ja Marin saa yhä jatkaa sekoilujaan jonkun salkun haltijana. Leikkaukset ovat köyhille raakoja eikä Demareita se meno ei haittaa sillä hehän on tuleva "uusi porvaripuolue". Energia nousee ja kaikki kallistuu👺.Orpo joutuu taipumaan lisävelan ottoon koska muuta haluta tehdä..
      Nyt vaan jää ajatus siitä kumpaa paskaa 🇫🇮joutuu kestämään seuraavat 4 vuotta😔

    • Anonyymi

      Oijoi sitä ihanuutta, kun Persut pääsee hallitukseen ja alkaa lyödä matalapalkkaista ja köyhää. Kyllä saa taas nauraa. Sitten on taas luvassa lusikoiden jako, jossa Purran porvari-fasistit jäävät hallitukseen ja sosiaaliturvalla työtä tekevät ja työttömät perustavat vielä enemmän perusjuntti puolueen.

      • Anonyymi

        eiköhän vihervassarit ole toimillaan lyöneet köyhiä enemmän kuin kukaan muu....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eiköhän vihervassarit ole toimillaan lyöneet köyhiä enemmän kuin kukaan muu....

        Vasemmisto ajaa työläisen ja jossain määrin myös työttömä asiaa. On täysin oikeiston ideologian vastaista auttaa duunaria. Oikeiston tavoitteena on heikentää duunarin asemaa.

        On täysin absurdia äänestää oikeistopuoluetta, jos kokee, että ei saa tarpeeksi palkkaa. Voi verrata siihen, että vastustaisi maahanmuuttoa ja äänestäisi vihreitä.


    • Anonyymi

      Ei täällä Suomessa ymmärretä. Se on ihan sama ketä täällä äänestää. Kaikki on samanlaisia oman edun tavoittelijoita. Siirretään vaan tuloja edes takaisin köyhältä rikkaalle. Pääset taas porsella ajamaan ja vetämään huumeita.

      • Anonyymi

        Siis pääsevät rikkaat...ajamanaan porsella ja vetämään huumeita...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe