Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Marin saatiin pois paääministerin pallilta

Anonyymi-ap

Hyvin kävi vaaleissa. Marin saatin kammettua pois pääministerin pallilta. Toivottavasti nyt loppuu hornet-höpinät ja Puolan naisille lupaamansa abortit. Rajansa kaikella. En voi olla muuta kuin tyytyväinen🤗🤗🤗

22

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kepu pettää aina.Kepu veti taas välistä ja lähti vasemmisto huijarien kanssa hallitukseen joka johti Suomen velkahelvettiin.
      Velkarahalla rehotettiin ylimitoitettuja sosiaalietuuksia.
      Saarikolla hieno vaalipuhe mutta kansa ei enää petäjiin jaksanut uskoa.

      Vihreä eivät vähääkään välittäneen Suomen kylmistä olista ja pitkistä makoista, pannaan kansa surutta maksamaan ja kärsimään.
      Oikeat ihmiset ovat vain homot ja lesbot. Mädännäistä porukkaa, saivat vastineensa.

      SDP johto päätti että ovat niin hyviä etteivät mene samaan hallitukseen persujen kanssa.
      Mutta kaikki persu edustajat ovat suomalaisten äänestäjien valitsemia, onko äänestäjät äänestäneet väärin.
      Putin ainakin pantaisi uudet äänestys kaavakkeet
      ja antaisi ystäviensä täyttää ne oikein.
      Marinilla ja Li on samoja ajatuksia.

    • Anonyymi

      Eihän tuo Ukrainan sota ole loppunut, kyllä ne Hornet/muu aseistus höpinät jatkuu niin kaun kunnes sinne saadaan rauha joskus!

    • Anonyymi

      Hieno juttu!

    • Anonyymi

      Oli ajojahtia, nainen ei saisi olla tuolla paikalla.Maailman mediassa ihmetellään Marinin pudotusta, on nostanut Suomen tunnetuksi kaikkialla maailmassa ja rohkeat päämäärät, uudistukselliset. Nyt valtaan kuivakas harmaa mies joka ei ketään kiinnosta.
      Ja taantumuksellinen hallitus, junttipuolue PS joka vastustaa kansainvälisyyttä ja ympäristönsuojelua ja kulttuuria! Häpeän Suomea. Aiemmin olin ylpeä.
      Marinin hallinnolla oli poikkeusvaikeat ajat, korona ja sota, selvittiin hyvin..
      Orpolle tulee eteen vaikeuksia joista ei takuulla senparemmin ainakaan selviä.
      Kansalle tulee kovat ajat. Sota jatkuu ja uhkana pankkikriisit ja rahaa menee Ukrainalle ja Natoon.. ties mitä tulossa..
      Marinin soisi lähtevän laajemmille vesille, on kansainvälinen persoona, pois meidän ahtaista nurkistamme. Nainen voi olla kaunis ja tärkeä jos on vaimo, tukihenkilö kuten Orpolla mutta kaunis ja intellektuelli nainen ei saa olla johtavassa asemassa,
      Suomen historian vähiten intellektuaalinen hallitus nyt tulossa.

      • "Voi kun olet kateellinen Purralle, joka ylitti Marinin!"
        "Naisvihaa!"


    • Anonyymi

      liioiteltiin velkaa tahallaan...
      jos Orpon hallitus olisi ollut vallassa koronan aikaan ja Ukrainan tilanteen, heillä olisi ollut edessä samoja ratkaisuja että selviämme. Euroopassa on muuallakin otettu velkaa ja enemmän. Tämä teema oli tahallista liioittelua jotta saatiin peloteltua kansaa.
      Edessä on nyt entistä vaikeammat ajar, sekä globaalisti että Suomessa.

    • Anonyymi

      Ja maailmalla ollaan pettyneitä että äärioikeistolainen populismi senkun nousee, myös demokraattisessa Suomessa! Ei ole syytä hurrata tälle vaalitukokselle vaan esitän syvimmät surunvalitteluni maallemme.
      Yksikään oikeistohallitus ei muutenkaan ole parantanut koskaan tavallisen kansan asemaa. Duunarit on höynäytetty Perussuomalaisten taakse vaikka se on äärioikeistolainen puolue. Aikoihin on eletty.
      Luullaan että kaikki ongelmat, myös luontokato ja ympäristöuhkat ratkeavat käpertymällä ennakkoluuloiseen ulkomaailman poissulkevaan linnakkeeseen vaikka maapallo on yhteinen ja sen haasteet.

      • "Voi teitä kateellisia!"


    • Anonyymi

      Jokohan vihdoin huomataan, ettei kansa halua vihreitä hallitukseen!! Noin pienellä kannatuksella paikka on oppositiossa. Voiko sitä selvemmin sanoa.

    • Anonyymi

      On kaksin käsin lapioinnut velkarahaa mailmalle,veronmaksajien piikkiin.

      • Anonyymi

        Vihervasurien piikki auki koko maailman työtä vieroksuville talouspakolaisille.
        Tekivät Suomesta koko maailman sosiaalitoimiston.
        Ei missään muualla ole yhtä avokätistä rahan jakamista.


    • Anonyymi

      Petteri on populisti. Yrittää laittaa Suomen talouden kuntoon, mutta ihan väärillä keinoilla. Kokoomuksen päätökset tuottavat lisää kärsimystä monella tavalla ja terveydenhoitokulut sekä rikollisuus listääntyy, valitettavasti myös stressaantuneiden vanhempien vuoksi perheväkivalta lisääntyy ja vanhusten, muiden aikuisten, lasten ja nuorten mielenterveys joutuu kohtuuttomaan kovaan rasitukseen. Siitä kaikesta maksetaan tulevaisuudessa kova hinta

      Monilta Kokoomuksen kannattajilta ja ehdokkailta puuttuu empatiakykyä. He ovat usein myös hyvin vahingoniloisia. Kehuvat olevansa ahkeria, mutta oikeasti vievät toisilta ja ahneesti.

      • Anonyymi

        Tuo sinun kommenttisi:

        Monilta Kokoomuksen kannattajilta ja ehdokkailta puuttuu empatiakykyä. He ovat usein myös hyvin vahingoniloisia. Kehuvat olevansa ahkeria, mutta oikeasti vievät toisilta ja ahneesti.

        on kertakaikkiaan osuva kommentti pääministeristämme Sannasta. Hänellä ei todellakaan ollut minkäänlaista empatiakykyä. Ehkä jatkuva, aiheetonkin kehuminen ja ylistys kihahti kupoliin?


    • Anonyymi

      Onneksi saatiin pois huutava pääministeri, huusi kuin jokihinaaja vaalitenteissä, eikä vastauksia saanut häneltä millään, koska hän ei tiedä mitään. Eduskunnan lehtereillä olemme saaneet kuulla kyllästymiseen saakka paskoja seli-seli-selityksiä.

    • Anonyymi

      Niimpä, ne 8 henkilökohtaista avustajaa eivät olleet mukana vaalitentissä Marinin apuna, niin menetti hermonsa!

    • Anonyymi

      Mitäs jos nyt käytäisiin ensin hallitusneuvottelut? Ei ole kirkossa kuulutettu, että Urpo saisi hallituksen kasattua.

      Jos Urpo ei onnistu, niin ei onnistu Pörrökään...

      • Anonyymi

        Sileä tukkahan Riikalla on aina siististi.


      • Anonyymi

        Kaikkihan sen jo tietävät, että "viisikko" teki sopimuksia, jonka mukaan antavat kannattajiensa äänestää Marinia (tuli ns. pääministerivaalit), jotta saadaan muodostettua Marin II. Vastalahjaksi vaalien voittaja, Marin, sitten valitsee uudelleen "tukipuolueensa" hallitukseen. Tämän keinottelun seurauksena SDP sai noin 13 lisäpaikkaa, mutta demokratian onneksi, vielä suurempi määrä SDP:n kannattajia siirtyi Kokoomuksen ja Perussuomalaisten taakse.
        Vaikka vaalitulos kertoi, että kyseessä oli selvä "vastalause" hallituksen politiikalle, sillä ei näytä olevan viisikolle mitään merkitystä. Valitettavasti "viisikolla" on vielä kikkoja käytössään vesittääkseen Kokoomuksen Orpon ensiviikolla alkavaksi aiotut hallitusneuvottelut, omien tavoitteidensa saavuttamiseksi. Valitettavasti ne tavoitteet ja Suomen paras eivät ole sama asia.


    • Anonyymi

      Jokohan nyt hiukan hiljenisi tuo perussuomalaisia haukkunut räksytyskuoro? Ei auttanut mollaaminen ja aivopesu, vaan kyllä kansa tiesi

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kansa kertoi selkeästi mielipiteensä, mutta valitettavasti nykyinen poliittinen suuntaus Suomessa on se, että puolueet elävät ihan omaa elämäänsä. Tämä nähtiin ensikerran 2019, jolloin SDP sai suljettua hallituksesta kansan mielipiteen, jättämällä vaalien 2. ja 3. ulos hallituksesta, käymättä hallitusneuvotteluita, niiden oikeassa merkityksessä. Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea vaaleissa hävinneet vielä keksivät vaikeuttaakseen Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hallituksen muodostamista.


    • Anonyymi

      Kokoomuslaiset ovat erittäin laiskaa porukkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe