Paskaa syötetään ihmisille!

Argh..

Hävettää.. Miten ihmiset voi laueta tollaiseen Hollywood paskaan, missä tyypit taistelee "lasermiekoilla" örkkejä vastaan.. Ei siinä vielä mitään, jos lapset ois kiinnostuneita leffasta, mutta kun aikuiset ihmiset jonottaa viikkoja/kuukausia ensi-illan näkemistä lippukassalla, niin huh-huh..

Silikoonien maasta tulee hyvin paljon semmosta shittiä elokuviin ja televisoon, jolla ei enää ole mitään persoonallisuutta tarjottavana.. Jos pääpointtina on taistelut ja robottien tuhoaminen, niin minua se ei todellakaan tyydytä.

Hollywood tekee massaelokuvia valtavilla summilla rahaa, joka kerää ympärin planeettaamme hyväuskoisilta ihmisiltä raht pois ja tekijä voikin onnellisena paukutella sen jälkeen henkseleitä..

Miksi nykyään ihmiset ei voi valikoida elokuviaansa, eikä mennä massan mukana, samalla osoittaen tyhmyyttään.

Surullista, mutta totta, että maapallolla on paljon muitakin maita kuin Amerikka, mutta me vain kulutamme Hollywoodia.. Tietenkin jokainen katsoo mitä haluaa, mutta itse ihmettelen tätä joukkohysteriaa Tähtien sodasta.. Itse olen 20-vuotias jätkä ja EN ole mikään weirdo, vaan ihan normi nuori kundi, mutta mielummin valitsen esim. mainioita Pedro Almodóvarin elokuvia, joissa itsekkin saa ajatella, että miksi näin?

Mielestäni valmiiksi pureskeltu shitti tyhmentää ihmisiä ja en ihmettele, kun oikea elokuvataide jää esiriipun taakse.

20

3937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Argh..

      Elokuva tarjoaa väkivaltaa, sotaa ja pahuutta..Aivan kuin näinä aikoina sitä ei olisi tarpeeksi ihan IRL:ssä. Ei kiva!

    • Hollywood

      Elokuva taide kun ei ole mielestäni rentouttavaa. Kun maksan lipun hinnan, haluankin laittaa aivot "narikkaan" ja rentoutua, en halua pohtia teatterissa syvällisiä.

      Hollywood toki tuottaa uskomattoman paljon leffoja jotka ei käsikirjoituksillaan yms. häikäise, mutta ei tarvitsekaan kunhan viihtyy.

      Halutessani askarrutta aivojani ja pohtia, otan luettavakseni kirjan.

      ps. teatteri on kauheinta mitä tiedän, saa koko ajan kauhulla odottaa milloin joku möhlii. Ei nautinnon tippaakaan.

      • DarthVader

        ... Hollywoodilla ei ole oikein mitään tekemistä Star warsin kanssa. George Lucashan on eronnut siitä ohjaajien ammattiliitosta ja on halunnut toimia mahdollisimman omavaraisesti ilman Hollywoodia. Tähän uuteenkin leffaan se on laittanut hirveesti omia rahojaan...


      • Hollywood
        DarthVader kirjoitti:

        ... Hollywoodilla ei ole oikein mitään tekemistä Star warsin kanssa. George Lucashan on eronnut siitä ohjaajien ammattiliitosta ja on halunnut toimia mahdollisimman omavaraisesti ilman Hollywoodia. Tähän uuteenkin leffaan se on laittanut hirveesti omia rahojaan...

        ...Herra Lucasille. Toivoisinpa vaan että Herra Lucas kaivaisi vielä kuvettaan ja tekisi kolme episodia jotka kuvaisivat Darth Vaderin elämää pelkästään, ilman Jar Jar Binksejä. Siis Darth Vaderin ei Anakinin kuten nämä nyt tehdyt kolme.


    • Njurngonj Ndvadudvalljzjevz...

      kulla just joo makin inhooooon kaikkee muuta kun mustavalkosta italialaista tai ranskalaista elokuvaa. Ja niitakin ma inhoon jos nakyy tissit.

    • mollithekolli

      ...ööö tötä mitä sä sanoa? en ymmärrä,

      valmiiks pureksittu paska on tuhonnu mun aivot...ääh

    • The last thinking human

      Voi ***** pässi kun se hollywood paska ei liity mitenkään Star warsiin!!! Ja tosta sun tekstistä huomaa ettet tiedä mitään Star warsista kun puhut tollasta paskaa jostaan "lasermiekoilla tappelemisesta" Ei saakeli tääl kulkee kaikenlaisii mielenvikast porukkaa jotka haluu vaan vittuilla vaikka ei tiedä asiasta mitään!

    • padapadawan

      Joo, olipa melkoinen kirjoitus Arghilta. Kyllä netin piiloista on hyvä tehdä iskuja ja mollata muita. Eipä ne Almodovarin leffatkaan niin poikkeuksellisia tosiasiassa ole. Argh mainitsi Almodovarin luultavasti, koska ei juuri muita eurooppalaisohjaajia tunne. Sen enempää Pedro setää haukkumatta totean vaan, että hän se vasta muoti-ilmiö onkin (teko)taiteellisine elokuvineen. Ymmärrän kyllä kuinka coolia on älykköpiireissä kehua pelkästään vanhan mantereen elokuvia ja se Arghille sekä muille "älyköille" suotakoon, mutta oman kyseenalaisen sivistyksensä julkituomista väärillä palstoilla voisi toki rajoittaa.

    • viivi-nro1

      Et taida tietää, että George Lucasilla on oma elokuvayhtiö. George Lucas ei tuota Hollywood filmejä vaan omiaan. Tietämättömyys taitaa kukoistaa tyhmässä päässäsi.

      Mielestäni Star Wars Trilogia on elokuvahistorian parhaimpia tuotoksia.

      May the force be with you!

      Viivi
      http://kotisivu.mtv3.fi/viivi.nro1/

      • Friikki

        Se, onko Lucas tuottanut leffansa itse vai onko leffat Hollywoodtuotantoa on oikeastaan erona yhtä tyhjän kanssa.

        Tämä uusin jakso on kutakuinkin tuollaista Hollywoodtyylistä massatuotantoa, jolla ainakin TSH ehdittiin pilata ennen tätä. Ei tarvitse kuin verrata Jedin Paluun standardeihin. Tuollaista Sithin Koston tyyliä saadaan, kun yritetään näyttää mahdollisimman paljosta liian lyhyessä ajassa.

        Onpa muuten todella rakentavaa sinulta kuvailla alkuperäistä kirjoittajaa "tietämättömäksi ja tyhmäksi".


    • Timantti

      öh...Star Warsin pääpointti ei ole taistelut ja robottien tuhoaminen. Se on kulissi eräälle tarinalle. Se on hyvää viihdettä ja kaikenlisäksi varsin liikuttava ja ajatuksia herättävä. Olen sinua joitain vuosia vanhempi ja harkintakykyni mukaan annan rahani ilomielin sille, joka on tarpeeksi älykäs ja taitava lyödäkseen rahoiksi hyvällä elokuvalla tai kirjalla tai musiikilla, jos se onnistuu minua jollain tavalla koskettamaan. En minäkään amerikkalaisista pahemmin välitä, mutta taiteen ja viihteen saralla en anna moisen seikan häiritä. (amerikkalaisvastaisuus jos mikä on massan mukana menoa)
      Ja kenen puolesta sinä muka häpeät ? Muiden ihmisten ? Tuon perusteella voisi luulla että asetat oman tietämyksesi ja taiteentuntemuksesi muiden yläpuolelle. Kovin on ylimielistä , mutta kukin pitäköön mielipiteensä. Ei ole hirveän viisasta tuhlata aikaansa toisten ihmisten mieltymysten arvosteluun.. Jos Star Wars on paskaa, syön sitä ilomielin.

      Niin, ja tällaisesta massaviihteestä nauttiminen ei sulje pois "oikeasta" taide-elokuvasta nauttimista. Varmasti suurimmalta osalta elokuva-yleisöä löytyy arvostelukykyä karsia ne todelliset rahastusleffat joukosta, samaten kuin sellaiset teko-älykkäät taidetekeleet joista ei kukaan älyä mitään. Oliko joku Teemu Mäki taidetta???

    • Friikki

      "Ei siinä vielä mitään, jos lapset ois kiinnostuneita leffasta, mutta kun aikuiset ihmiset "

      Itse en pidä mitenkään hyvänä asiana sitä, että noin paljon silpomista sisältävään leffaan on laitettu ikärajaksi -k11. Pitäisi olla kyllä tuollaisissa k14 tai k18.

      Itse en jonottanut viikkoja tai kuukausia lippuja, mikä onkin ihan hyvä, koska leffa näytti jäävän reippaasti odotuksistani. Juuri ja juuri "tusinakastin" yläpuolella.

    • Kjep

      Älä turhaan häpeä. Enhän minäkään häpeä sitä että kävin sen katsomassa. Ihmisillä on erilaisia elokuvamakuja, eikä kukaan voi päättää toisen puolesta mistä hänen tulisi pitää.

      Itse katselen elokuvia ns. taide-elokuvista Hollowood-mättöön ja Star Warsit ovat minusta ihan viihdyttäviä tekeleitä. Minusta elokuvassa ei tarvitse aina olla jotakin syvällistä tai taiteellista jotta se olisi hyvä. Joskus sitä vain haluaa pistää popcornit tulille ja viihtyä.

      Minulle Star Warsissa on sellaista nostalgiaa että niitä katselee mielellään.

      Jos pääpointtina on se että elokuva pistää ajattelemaan niin kyllä kirjat antavat paljon enemmän tilaa omalle mielikuvitukselle kuin elokuvat.

    • Anonyymi

      Star warsit on täyttä pas kaa. Kakaraskeidaa, juu.

    • Pidän alkuperäisista Star warseista "Uusi toivo", "Imperiumin vastaisku" ja "Jedin paluu". Niissä on kaikenlaista seikkailua, huumoria unohtamatta ja myös hyviä henkilöhahmoja. Ja tietenkin John Williamsin musiikki niin kuin myöhemmissäkin Star warseissa.

    • Anonyymi

      Tähtien Sonta. Juu, eihän ne edes ole elokuvia. Sen ajan tehoste tekniikan esittelyä. Kunhan se tulee Amerikasta, niin se riittää monille. Olkoon vaikka kuinka infantiilia. USA:n ihailu ja kaiken sen mitä sieltä tulee, johtunee meidän itänaapurista. Joka sinällään on peräreikä.

    • Anonyymi

      En ymmärrä sua??
      MIKSI???!!
      Sulla on huono leffamaku jos et niistä tykkää.
      Ja miks sun pitää purkaa omat p*skatmielipiteet nettiin pidä omana tietona…

    • Anonyymi

      Tämä aloitus näköjään osuu ajankohtaan, jolloin surullisenkuuluisat osat 1-3 olivat ilmestyneet, joten siinä mielessä jotenkin vielä ymmärrän kommentin. Mutta varsinkin alkuperäisen Star Warsin kutsuminen valmiiksi pureskelluksi shitiksi olisi suuri vääryys!

      Ok, myönnän pitäväni juuri scifi-elokuvista, mutta minusta ne eivät yleensä ole mitään valmiiksi pureskeltua shittiä, vaan päinvastoin, tarjoavat usein futuristisen ja kuvarikkaan näkymän vaihtoehtoiseen maailmaan, jollaiseen saatamme olla matkalla tai jollainen saattaa olla jo nyt olemassa jossain toisaalla, toisessa universumissa. Se jos mikä ruokkii mielikuvitusta ja omaa ajattelua. Osa scifi-elokuvista on suoranaisia "taide"-elokuvia - komeita mutta vähäeleisiä ja vihjailevia - joissa todella saa miettiä mitä elokuvantekijät ovat sisällöllä mahtaneet tarkoittaa.

      Kuka olisi ennen alkuperäistä Star Warsia osannut kuvitella lasermiekkoja ja muuta, jopa rähjäiseltäkin näyttävää (avaruus)teknologiaa, joka selvästi oli ollut olemassa jo kauan ennen elokuvan tapahtumia? Moni nykyinen ja tulevakin innovaatio on velkaa tieteiselokuville, joissa ennakkoluulottomasti toteutetaan villeimpiäkin visioita esineistä, asioista ja maailmoista. Minkä tahansa uuden luomisessa ja kehittämisessä on aina myös osattava ajatella uudella tavalla.

    • Anonyymi

      Avaruusboltsit on parempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1136
    Aihe