Tuksun uusi rakas

Anonyymi-ap

Mikä ihmeen Tryffeli? Onkohan ne koskaan edes tavanneet?

19

1380

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuksu ei olisi voinnut paremmin Herraamme kiittää ja kunnioittaa pääsiäisen tapahtumista kuin postaamalla kuvia, joissa tämä kanttarelli kourii sängyssä Tuksun paljaita tekotissejä.
   Liekö kuvat mainosta OnlyFanns tai mitäniitäon sivuille. Pääsiäisen vieton teemoina parilla Padasjoen idyllissä "Rolex, BMW ja kaunis nainen".

   • Anonyymi

    Onko tuksu ja Ilkka Kanerva olleet kihloissa

    Tuksusta olis voinut silloin tulla vaikka diplomaatti.


  • Anonyymi

   Tryffel on taiteilijanimi kuten Esther Sara Tuksulla. Facessa.

   • Anonyymi

    Tuksulla on monta persoonaa, aina ollut. Nyt on tää Ester Sara ja näyttipä olevan Johanna Mia Tukiainenkin. Yhteistä kaikille sen profiileille on täysin todellisuudesta irti oleva, keski-ikäinen, itseoppinut saarnaaja/manaaja.


  • Anonyymi

   Tukiainen on kyllä aivan alta yksikön, mutta niin ovat nuo ns näädätkin - koko pääsiäisen metsästivät ja mesoivat jotakin Tryffeliä. Siis pyhittivät raukat oman pääsiäisen Tukiaiseen tarrautuneena. Ei Suomen alapäätaso kyllä kummoista ole.

   • Anonyymi

    Nehän on melskanneet jo vuosikausia samaa asiaa, ovat jumiuttaneet oman elämänsä tällaiseen. Ei niitäkään kannata kummemmin sääliä.


   • Näädät ovat kyllä niin omituisten otusten kerho, kun vaan olla ja voi. Olen silloin tällöin lukenut myhyn näätien avautumisia ja en voi välillä muuta, kuin nauraa. Siellä on yksi nimimerkki Tu...to, jonka kanssa olen hyvin paljon samaa mieltä. Ennenkuin alatte meuhkaamaan, niin en ole tuo nimimerkki. En alennu niin alas, että moiselle palstalle kirjoittelisin. Näädät pääsevät kehumaan itseään siitä, kuinka heillä on niin ja näin ja kuinka korkeasti koultettuja he ovat, kuinka hyvin he ovat lapsensa ja asusteensa hoitaneet, kuinka paljon he matkustelevat ympäri...ämpäri maailmaa yms. yms... Yksi joku A:lla alkava nikki kehui, kuinka hänellä itsellään on oikeesti Huom! oikeesti pitkät aivan upeat luonnonvaaleat kiharat hiukset ja tietty haukkui Johannan hiukset.

    Yksi nimerkki (Sop....) voisi vähän miettiä mitä kirjoittaa. Kaikkea ei oman egon kohottamiseksi ja näätien ihailun saamiseksi pitäisi kirjoittaa julkisesti nähtäville.


   • Anonyymi

    RailiSuominen 2018-05-28 15:22:08
    Jasmina ehtii vielä painella Johannasta ohi. Ja sitten nää "mamsellit" vielä valittavat, kun eivät ukkoa ittelleen löydä. Ei kukaan kunnollinen mies tollasista huoli. Pikapanona käyttävät ja nauravat jälkikäteen. Ne on ne toisenlaiset naiset, jotka esitellään suvulle.

    Aloin inhoomaan Jasminaa heti, kun se aukaisi leipäläpensä siinä maatilan morsmaikku ohjelmassa. Likka oli niin olevinaan ja kehui siinä, että hän on noussut julkisuuteen Julia ja Johanna Tukaisien siskona. Voi luoja sitä tyhmyyden määrää, mikä kimpoaa noin pikkuisesta naisesta.

    RS 2018-05-28 15:29:35
    Samaa ihmetelly. Jasminasta negatiivissävyisiä kommentteja poistetaan jatkuvasti, kun taas Johannasta saa kirjoittaa mitä vaan. Jasmina kait itse naukuu ylläpidolle heti, jos joku sanoo sellaista, mistä se ei tykkää. Lapsellista sellainen on.
    Johannsta saa olla linkkejä aina silloin, kun ne ovat negatiivissävytteisiä, mutta mitään hyvää ja puolustavaa ei saa linkittää.

    RS 2018-06-01 17:48:26
    Johanna on 10 vuotta Jasminaa vanhempi. Johannakin oli Jasminan ikäisenä hoikka ja ihan "mukiinmenevän" näköinen, eikä sillä silloin vielä päässä viirannut niin paljon, kuten nykyään.

    Jasminahan veti jo voiton Johannasta yrityksen pyörittämisessä. Ei Johanna sentäs puljuaan ole alas saanut puolessa vuodessa. Jasminapa se sai ja itkeä tilitti paskalehdessä, kuinka 150 tuhatta € hujahti taivaan tuuliin ja luonnollisesti se oli muiden syy.

    Molemmat on tehty muovista. Molemmat pettivät kumppaneitaan senkus kerkesvätten. Alko maistuu molemmille. Yhteen aikaan Jasmina laittoi kuvia ja niissä oli lähes poikkeuksetta jokin alkoholikuppi kädessä. Lisäksi Jasmina on kova tytteli valehtelemaan. Ihan on samat elkeet ja tavat mitä Johannallakin oli tuolloin 10 v. sitten.

    RS 2018-06-05 13:38:08
    Unohtamati sitä samankaltaisuutta, että Johanna on mäihinyt isäänsä turpaan, niin Jasmina on puolestaan kunnostautunut siten, että heittelee isäänsä kahvilla niin, että läppärikin hajosi. Eipä jää paljon huonommaksi Jasminakaan perheenjäsentensä kohtelussa.

    RS 2022-07-10 07:45:15
    Totuus on se, että Jasmina ei osannut hoitaa firmaansa, vaan pisti kaiken tuulemaan rillutellen ja velkaantui pirusti omaa tyhmyyttään. Samoin Jasmina oli leuhka ja kuvitteli olevansa jotain muuta mitä oli. Kohteli hyvin huonosti sairasta isäänsä ja kavereitaan. Vaikka Jasmina tiesi, että Johanna hoitaa (tark: ei hoitanut) koiriaan huonosti, niin ei tehnyt elsulle ilmoitusta, vaikka hänellä oli lääkärintodistukset todisteena.
    Rauha hänen sielulleen, mutta ei kuolema pyyhkäise pois töppäilyjä. Se oli totta, että Jasmina oli varmasti vauvan tuki ja turva ja rakasti vauvaa.

    Mun ei tartte toimeentullakseni paljastella ahteriani minkään roskalehden sivuilla. Mutta tietty tulevalta tukka-Ikean ceoltahan tuollainen on täysin luonnollista. Jasmina on tyhmääkin tyhmempi. Paljon tyhmempi, mitä Johanna."

    "Olihan mulla haju tuosta Suomen Räbellyksestä sen aloituksesta lähtien. Sanoin jo viime keväänä, että tuosta ei tule lasta ei paskaa. Se oli vaan pikkasen linsessan yksi päähänpistoista leikkiä menestyvää bisnesnaista, kun muillakin kavereilla on pulju (lue; tyypillistä verkostohörhöilyä). Vituiksihan tuo meni, kuten silloin jo ounastelin."

    RS 13.03.2017.
    "No olihan Johanna kaunis nuorena ainakin mun mielestä. Lisäksi hänestä löytyy yrittäjähenkeä, markkinointihenkisyyttä, sitkeyttä ja periksiantamattomuutta vaikka Jasminallekin jakaa. Ei oikeesti moni olisi pystynyt keikkailemaan silleen, kuin Johanna keikkaili ja kestämään niitä paineita tuonkaan vertaa, jotka hänen taakakseen annetaan. En hyväksy Johannan tekoja ja hänen elämäntapaansa muutenkaan. Suorastaan inhottaa koirien huono kohtelu ja viranomaisten välinpitämättömyys eläimistä.

    Mä pidän Jasmiaa tyhmänä tai oikeestaan erityisen tyhmänä. Hän on viidentoista vuoden aikana saanut seurata siskojensa kurjuutta ja nyt se ite on tunkemassa samaan jamaan. Lisäksi en pidä siitä, että se valehtelee silmät kirkkaina. Enkä pidä siitä, että sille kelpasi Johanna ponnahduslaudaksi tyrkkyjulkisuuteen, mutta Johannasta tultua taakka, niin Jasmina heitti Johannan romukoppaan. Jasmina on siivellä ratsastaja pahimmasta päästä.

    Jasmina on pelikuva nuoresta Johannasta. Biletystä, lomia, alastonkuvia, valehtelua ja alkoakin tuntuu kuvista päätellen palavan ihan kohtuu hyvin. Ihan samoja asioita se tekee, kuin Johannakin hänen ikäisenään. Tasi kyllä vetästä pohjat tossa yrityskuviossa, jos kerta puolessa vuodessa hassasi 150 000 €uroa kankkulan kaivoon. Se jos mikä on tyhmyyttä. En ole kuullut moisesta tyhmyydestä Johannan kohdalla.
    Lisäksi Jasmina on kylmä, laskelmoiva ja koppava nokka taivasta kohden kulkeva pikku-tyttö. Sitä mä olen ihmetellyt, että miksi Johannaa haukutaan, pilkataan ja ivataan ja Jasminaa pidetään enkelinä, vaikka ihan samaa harrastavatkin saman äidin ja isän tyttäret."


   • Anonyymi
    railisuominen kirjoitti:

    Näädät ovat kyllä niin omituisten otusten kerho, kun vaan olla ja voi. Olen silloin tällöin lukenut myhyn näätien avautumisia ja en voi välillä muuta, kuin nauraa. Siellä on yksi nimimerkki Tu...to, jonka kanssa olen hyvin paljon samaa mieltä. Ennenkuin alatte meuhkaamaan, niin en ole tuo nimimerkki. En alennu niin alas, että moiselle palstalle kirjoittelisin. Näädät pääsevät kehumaan itseään siitä, kuinka heillä on niin ja näin ja kuinka korkeasti koultettuja he ovat, kuinka hyvin he ovat lapsensa ja asusteensa hoitaneet, kuinka paljon he matkustelevat ympäri...ämpäri maailmaa yms. yms... Yksi joku A:lla alkava nikki kehui, kuinka hänellä itsellään on oikeesti Huom! oikeesti pitkät aivan upeat luonnonvaaleat kiharat hiukset ja tietty haukkui Johannan hiukset.

    Yksi nimerkki (Sop....) voisi vähän miettiä mitä kirjoittaa. Kaikkea ei oman egon kohottamiseksi ja näätien ihailun saamiseksi pitäisi kirjoittaa julkisesti nähtäville.

    Moktar.Gubta2023-07-28 19:17:03Parsa suoja verottajaa vastaan on pysyä hyvissä ja luottamuksellisissa väleissä verottajan kanssa.Missä verotoimisto, siellä ystävä. ;)


  • Anonyymi

   Vai oliko se Aprillipäivä, kun Johanna tämän komistuksen esitteli

  • Anonyymi

   Tryffeli on palannut minimunansa kera homppelirakkaansa yhteyteen. Ja Tunkki Loviisan Eiraan, jossa paikallinen Valentino kukisti jälleen karismallaan uuden kilpailijansa.

   Tunkero ryccii kaiken mihin ryhtyy tai pitäisi ryhtyä.

   • Anonyymi

    Jos hän on sitä mieltä, että naapurivaltio tunkee suomeen, niin miksi hän täällä pysyttelee?
    Kyllä kannattaisi äkkiä lähteä länteen päin, niin nopeasti kuin mahdollista.
    Ja mitä tuo nainen jankuttaa jostain lapsikaappauksesta.
    Ei valtiot mitään kaappauksia hoida. Sekään asia ei mene perille.
    Ensinnäkin, ketä kiinnostaa tuollaisen ihmisen lapsi kaapata??
    Kukaan ei halua. Ruotsin viranomaiset vain toimivat siten kun on pakko, eivät olisi sekaantuneet koko asiaan, mutta se sattui tulemaan heidän eteensä, joten ei ollut vaihtoehtoa.


   • Anonyymi

    Santorinille on neitosen mieli, hotelliin makaamaan persus homeessa. ihan kuin ei sitä voisi tehdä Sollentunassa ("Tukholoma") tai Loviisassa. Tärkeintä on, että muut maksaa. Voihan Vitton sentään kun joutui vaihtamaan homoneheytyksen ja bemarilla keulimisen ateistiin perheystävään, jolla ei taida olla edes autoa.
    Tuksu ilmoitti olevansa x kuukautta saikulla, ptsd muka. Nyt vinkuu keikkoja kesälle 2023. Ei tule yhtään, ei edes Kokkelby tai Peräseinäjoen huippuravintoloihin.


  • Anonyymi

   Paikallinen Valentino = Lälly. Heh!

  • Anonyymi

   Verohallinnon tietokoneella löytyi Hämeestä kaksi henkilöä joilla sama oikea nimi kuin Tryffelillä. A) syntynyt v. 1987, B) syntynyt v. 1974. Vuositulot vuonna 2021: A) 4606 €, B) 39 470 €. Repikää siitä!

   • Anonyymi

    Tää "Tryffeli" on kaiketikin tuo 1987 syntynyt?


  • Anonyymi

   Miksi on nainen noin rumaksi ja lihavaksi saanut itsensä ja toi sen huulet on kuin lehmän ulosanti pää.

   • Anonyymi

    Tuksusta tuli leski kun saarnamies Harri Veijonen otti ja kuoli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuksusta tuli leski kun saarnamies Harri Veijonen otti ja kuoli.

    Täh? Onko Harri Veijonen kuollut? Missä tieto?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   150
   1588
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   16
   1095
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   88
   1060
  4. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   1037
  5. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   66
   871
  6. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   107
   836
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   798
  8. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   784
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   183
   768
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   751
  Aihe