Naisen merkitys eläkkeellä

Anonyymi-ap

Puhutaan naisen merkityksestä eläkkeellä. Onhan varmasti niin, että monikaan eläkeläismies ei tulisi toimeen ilman naista, koska hänestä on tullut jo sen naisen orja. Taloudellisesti myös toisin päin.

Täältä Aasiasta käsin katsottuna te ajattelette, että se on se vulva, koska se on sen naisen mielipide. Iltapäivälehdessä oli sata vulvaa ja kun katsotte sitä, niin voiko se oikeasti olla sen arvoista.

Minä sanon miehenä, että se ei todellakaan ole niin. Nainen tuo aina ongelmia elämään oli se missä tahansa. Se alkaa määräämään sinun elämässäsi ja sinä alat mukautumaan hänen elämäänsä. Täällä Aasiassa moni mies on velaton ja hyvin toimeentuleva. Aikansa pyörittyään he alkavat tai sitten ei ala ymmärtämään, kuinka hyvä ihmisen on kuitenkin olla yksin ja vapaa. Ennen kaikkea se riippuu ihmisen kyvystä alkaa ajattelemaan omilla aivoilla ja tekemään omia päätöksiä oman elämänsä suhteen.

Minulla itselläni on sellainen ajatus, että miksi minun pitäisi ottaa ongelmia, kun kerran kaikki asiat on hyvin. Tulen toimeen ihan hyvin ja ei ole velkaa. Olen myös huomannut, että ne miehet täällä, ketkä elävät yksin ovat myös onnellisempia. Käyvät kaljalla välissä ja liikkuvat enemmän. Toki se toimii naisen kanssa, niin kauan, kuin sinä maksat sen ja se liikkuu sinun perässä. Muslimeille on hyvä kulttuuri siinä suhteessa.

Raamatussa Jeesus sanoo, että taivasten valtakunnassa ei naisia naiteta ja sellaisia tarpeita ei ole. Joten myös raamatun mukaan näin asian voisi käsittää. Pätee toki naisiin myös. Siellä moni sanoo, että miehet menee Thaimaan pelkästään sen takia. Mutta itsehän te silloin kerrotte, että se on teille elämässä tärkeää ja olette pakkomielteisti sen vulvan orjia. Ei kuulkaa maailmassa monikaan nainen maksa miehen kuluja.

Minä yritän käsitellä tämän asian, niin hyvin kuin voin sen käsitellä ja olen laittanut merkille. Toki silloin tällöin läheisyyden kaipuuta on meillä kaikilla ja on hyvä myös terveyden puolesta päästä kertomaan asioita toiselle. Mutta sitten puhutaan jo taas sosiaalisista tarpeista. Niin, Adam söi Evan omenasta. Tasapainoisen elämän löytämiseen tarvitaan syvää ajattelua ja siitä saa myös mielenrauhaa. Kalja porukat on sosiaalista verkostoa. Se on vähän samaa, kuin olitte nuoria.

Itse olen valinnut eläkkeellä Aasian tai oikeastaan se on alitajunnan kautta alkanut kiinnostaa. Kun katsotte mitä kunnan tähti teille kertoo valtiosta, niin ehkäpä huomaatte, että se on aika pinnallista ja teennäistä ja eihän mies edes tiedä elämästä mitään Tämä johtuu siitä, että hän on vankina valtiossa ja ei voi eikä kykene edes muuttamaan tai edes ajattelemaan muualla asumista, vaikka miljardeja ihmisiä asuu muualla. Jos Suomi olisi paratiisi, niin ei se olisi edes itsenäinen ja varmasti olisi paljon rikkaita.

Elämän rikkaus on tietysti elää molemmat elämät. Perheenä ja vapaana, niin on saanut täyden elämän. Elämän nautintoa on myös laiskuus. Kun eläkkeellä ei tarvitse tehdä enää mitään pakosta. Kyllä aurinko lämpö ja kukkaset ja yleensä luonnon elämä ja äänet tuo nautintoa. Erilaisuudet ja ihmisten tavat ja ruuat ja nautinnot antavat kyllä täydellisen elämän.

Minä olen kärsinyt hitosti näillä arvoilla Suomessa olosta. Olen lisäksi kristitty ja en sitä häpeä. Raamattua ei ole kukaan pystynyt kumoamaan ja ihminen on kiistatta luotu ja piste. Minulle Kambodza on antanut sielulleni rauhan. Olen poistanut pahan sielustani, kun olen poistanut valtion sieltä. Olen sillä nimellä mitä isäni ja äitini on minulle antaneet. En ole suomalainen, kuin rekisterissä. Uskokaa tätä kirjoitusta sillä se todella auttaa ja rauhoittaa.

Nainen on parasta vain seurustelun ja ystävyyden merkeissä eläkkeellä. Thaimaan ja Aasian elämä antaa paljon. Muistakaa, että te jokainen rakennatte elämän lapsillenne sillä te olette isä ja äiti. Valtio ei ole isä eikä äiti, vaan te vanhempina. Kun rakennatte jatkuvuutta, niin rakentakaa se lapsillenne teiltä ei valtion kautta. Rikkaimmat ihmiset on aina valtioiden rajoilla.

5

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on ihan miten tahansa sinä valtion tähti ajattelet, niin sinä aina häviät. Nyt et voi kiistää edes sitä, etteikö Thaimaassa ja Aasiassa olisi edes naisia. Tuli juuri viesti Faceen, että taitaa olla toinenkin yhtiö mikä ajaa Kampotista Bangkokiin joka päivä. Lähtee Aamulla 7:45 ja takaisin Bangkokista 7:45. Maksaa joku 35 dollaria suunta. Sun mertro maksaa Stadista Espooseen 10 dollaria meno paluu...ABC pihvi 20 dollaria... Siihen juoma 25 dollaria... Pitää olla nälkä jos sen maksaa... Älä vain osta limua tai kahvia päälle tai vielä savukkeita .. menee koko eläke tai ainakin kuudennes siitä. Kalju on varmasti ainoa vaihtoehto siellä. Sitten sinulle laitetaan lippu siihen kaljuun.

    • Anonyymi

      Niin, mihin naista tarvii, jos thaimaalainen lady boy tarjoaa samat kyydit pikkurahalla.

    • Anonyymi

      Itse ole työstä eläkellä,Ei eläkeeni olen itse naiseena ansainut.Työ ikäisenä maksanut eläke maksut. Olen halunut aina pitää itsenäisyteni joten en miehen kanssa asunut.Joten olen jäävi haukuu ketän läkeläismiestä! Mutta ihmisuhteissa eläkkellä olevat pariskunnat niin se miehen eläke isompi kuin naisen,nainen ei paljoa eläketä kerytänyt. Joten miehen rahoilla matkustetan,lomailaan ja virikeitä.Eli saavutettuja etuja. Eikö silloin jos vanheneva mies,puolison pidä häntä myös autaa,kun hänen rahoilla elänyt vuosikymmeniä?.

      • Anonyymi

        Opettele kirjoittamaan ää…ö”.


    • Anonyymi

      Jaaha, minä olen rekisteröitynyt asumaan miehen kanssa , puolisoni on siis mies , ei nainen.
      Meitä ei hyväksytä joka maassa, etenkään muslimimaissa, täällä Suomessa ollaan aika suvaitsevaisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3178
    2. 121
      1395
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    10. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      775
    Aihe