Portti on vielä auki

Anonyymi-ap

Eläkkeellä olo avaa portteja ja vapauttaa kahleita. Euroopan unioni mahdollistaa verojen ja vapauden asua missä päin vain Euroopan unionia. Kuinka moni oikeasti tietää mahdollisuuksistaan eläkkeellä olosta Euroopan unionissa.

Portti on vielä auki. Tiedän, että Valtio on kiristämässä maastamuuttoa eläkkeellä ja tulee ensisijaisesti koskemaan kansalaiseläkettä. Siihen on tulossa kiristys myös EU:ssa asumisen suhteen. Monet uutiset kuvaavat jo tulevia aikoja ja aletaan romantisoimaan luonnossa asumista. Kohta, jopa korsu asuminen luonnossa on romantiikkaa. Ruotsissa romantisoitiin ilmasto tekona räjähdysmäisen lentomatkojen romahdusta. Vaikka kysymys oli pelkästään rahasta. Muut uutiset osoittivat lompsan tyhjentämistä.

Indeksi korotuksen jäädyttäminen on varkaus. Se on suora varkaus. Mutta varmaa on, että kiristyksiä tulee, sillä kaikki tahtovat siellä pahaa ja varastaa. Suomessa kokonaisveroaste on koko maailman toiseksi korkein, joten mitä siitä voidaan olettaa. (Tieto oli tubella, englanniksi ) teidän valtio ei osaa puhua ja sen asianajajat eivät sitä kerro.

Portti on vielä auki, joten nyt on aika toimia ja näin tekee myös 27 tuhatta henkeä vuodessa. Muuttavat turvaan. Eläkkeelle pääsyä varmasti kiristetään ja näin oli kiristetty jo viime vuonna kymmenellä prosentilla. Muistakaa teroittaa nuoria, että velkaa ei tarvitse maksaa jos muuttaa ulkomaille ja menee siellä töihin, joten sellaisen yleis ammatin opiskelu kannattaa sekä kieliä kannattaa opiskella, jolla voi turvata elämän. Teitä ei silloin voi kiristää velalla ja vastuu veloista jää muille... Esim vero.

Minä itse muistan ja muistutan teitä näistä veloista ja valtion tavasta sitoa sillä ja siitä pahuudesta mikä palvelee sen tarkoitusperiä. Kyllä minullakin meni paljon rahaa, että pääsin eroon ja TK-eläkkeelle. Kaiken kaikkiaan liki 30 tuhatta. Ei se ollut helppoa, mutta ikääntyneillä jos on vielä kuntoa, niin toki suosittelen. Mr farangi tubella kertoi juuri, että on ollut tyytyväinen päätöksestään muuttaa Thaimaahan. Taisi se toinenkin tubettaja näin kertoa ja kolmaskin.

Muistakaa aina, kun valtion kuvaajat ja toimittajat menevät suuren rahasäkin kanssa ulkomaille kuvaamaan paikkoja ja tapahtumia. Ne, etsii aina ja aina roskapönttöjä ja jopa kirkkaat kukat ja eläinten ja talojen värit haalistuvat heidän edessään. En tiedä, että miten ihmisen sydän voi muuttua niin pahaksi valtion ja raamatussa mainitun pedon palvonnaksi. Kiinassa toimittajaksi pääsee vasta kahden vuoden opiskelun jälkeen, jossa opetetaan kirjoittamaan valtion mukaisia kirjoituksia.

EU:saa itä-euroopan maat ovat kaikista halvimpia asua ja elää. Monessa maassa ei ole vanhemmille ihmisille juuri mitään illan vietto paikkoja. Joten eläkeläisiä Euroopasta on muuttanut myös tämän vuoksi Aasian maihin ja tiettyihin kaupunkeihin. Kampot on yksi eläkeläis kaupunki ja sen palvelut on rakentuneet tähän. Pattaya oli, mutta ei ole enää. Vietnamissa ja Filippiineillä on myös hyviä paikkoja ja toki ei pidä unohtaa Malesiaa. Pieniä kivoja kyliä on siellä täällä myös ja minua itseäni kiinnostaa käydä niitä katselemassa ja niin meinasinkin nyt tehdä.

Mutta suurin iloni on nyt kuten kerroin, että olen päässyt rauhaan ja turvaan valtiolta ja sen kiristyksiltä ja varkauksista. Nyt aion nauttia elämästä täällä. Se saatanu... s ja perkely...s on ohi. Sain maksettua kaikki ja olen velaton. Korostan, että varmasti kaikki ahdistus ja masennus helpottaa, kun jää rahaa elämiseen ja se on aivan varma. Toki sydäntäni lämmittää, että olen tasannut puntteja elämäni aikana ja olen onnistunut. On helpompi elää.

Älkää olko ja usko heidän valheita, kun he jakavat rahaa ties kenelle. Pahuutta ja pahaa he sillä tekevät niille, joiden sydämessä se Raamatussa mainittu peto on. Toki he luovat valtansa myös näin. Tälläkin palstalla moni itkee krokotiilin kyyneleitä, kun ei voi tehdä pahaa ulkomailla asuville kanssa ihmisille. Tietävät meidän voivan hyvin ja omaa kärsimystä peitellään valheilla.

2

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten perustelen väittämäni ja miksi juuri on näin mitä kirjoitin. Se perustuu yksinomaan siihen, että asiat aina ajatellaan valtion kautta. Eli Raamatussa mainitun pedon kautta eli valtion näkökulmasta. Siihen perustuu vallankäyttö ihmisiin ja viha ja katkeruus niihin, ketkä ei alistu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3198
    2. 121
      1405
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1263
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1152
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      962
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      824
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      812
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      803
    9. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      795
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    Aihe