Kansalaismedia opastaa perinnemediaa hyvään journalismiin?

Kansalaismedia nousee lujaa vauhtia niine virheineen ja oikeassa osumineen, joista opitaan koko ajan uutta kuinka muotoutuu jo huomisen päivän suoramedia, jossa yksilö (=demokratian lähtökohta) saa lopulta välittömän vaikutemahdollisuuden kansalaiskyselyineen ja --äänestyksineen!

Nyt emme saaneet kansanäänestystä Natosta - joukkopsykoosiin vaipunut valtiojohto ei uskaltanut kysyä kansaltamme suoraan mitä se olisi halunnut, vaan nojautui hyvin epäilyttäviin internetpaneelisiin haastatteluihin; joiden toimintamalleja ja -periaatteita ei ole edes kansallemme suoraan ja rehdisti ilmaistu ja selostettu.

Tänään kohtalokkaan Natoon päätöksen myötä olemme ajautuneet täysin tuntemattomaan uhkatilanteeseen -

.. sitten vuoden 1944-45! Edelleenkin perinnemedia käy omaa sotaansa omista sotapsykoottisista näkökulmista löytäen mielikutismatkoiltaan yhä enemmän sätittävää, nokittavaa - moitittavaa kuin näykittävääkin Venäjästä, tuosta vieressämme olevasta ydinasesuurvallasta. Uhkaa lujitetaan tuottamalla yhä voimallisemmin median liki hysteerisellä ihailulla amerikkalaisia taistelu- ja rynnäköintijoukkoja maahamme - tänne tuon Venäjän viereen! Viisastako? Ei!

Missä vaiheessa kansamme silmät aukeavat tähän runsasryöppyiseen mediamanipulaatioon ja jopa -propagandaan - jää nähtäväksi, toivottavasti ei vasta siinä vaiheessa kun säteilymittareita kalibroidaan!

__
Kuva: ~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/kuka-on-trolli-ja-kuka-esittaa-vain-mielipiteensa-ja-ulottuuko-venajan-informaatiosota-kaikkialle/ -

"Yksittäisistä nettiprofiileista ei pysty päättelemään, esittävätkö kirjoittajat omia mielipiteitään vai toimivatko he ylhäältäpäin tulevien käskyjen mukaan jopa maksusta." - SK


Tänään perinteellinen media, itseään kutsuen laatumediaksi - käy kovaa informaatiosotaa, muun muassa yhteiskuntamallien itä-länsirintamalla, ollen niin sanotusti 'West trolling manipulation' |1 -ilmiöistä oiva esimerkki.

A - Perinnemedia on saanut kirittäjäkseen kansalaisten suoramedian - sen kehittyessä voimallisesti -yritysten ja erehdysten kautta

Laatumedia harjoittaa jo yhteyttä lukijoihin, aiemmin ollen mielipidepalstoja printtimediassa. Printti tekee nyt kuolemaa, jo vähintäänkin ympäristönäkökulmaisten vaikutteiden ohjaamana.

Nyt pelaa digimaailma ja verkostot, ja tässä sosiaalinen media suorine kansalaiskanavineen saa tasoitusta, jota tosin nyt yritetään torpata, vaientaa kuin sensuroida -syinä eittämättömät ylilyönnit sen omassa some-tuotekehittymisessä, mutta laatu kasvaa.

__
On alkanut kamppailu tiedon hallinnasta ja perinnemedia sättii jo voimallisesti suoraa kansalaismediaa populisteiksi, ellei jopa valhemediaksi.

Kansalaisen tiedollista laatua testataan ja harjoitellaan jo laatumediassa ja tämä HS-kommentointi on eräs esimerkki, jossa perinnetoimittajat omalla tarkoitushakuisuudellaan moderoivat lukijoiden "ylilyöntejä tai kiusallisuuksia" - lukijoiden osuessa todellisuuteen.

Välikädellinen tiedonvälitys käy taisteluun, ja nyt se esiintyy erityisvoimakkaana kommunismin pelkona - jotenkin '(uus) mccarthyism' inä' - eli idän ja lännen välisen vastakkainasettelun |2 kiihdyttämisenä.

__
Esimerkkeinä näistä vastakkainasettelun lietsomisista toimivat Venäjä ja Kiina

Nro 1: Yksityishenkilönä Aleksei Navalnyi' n tukeminen Venäjän johtoon
Nro 2: Hiukan maltillisemman sättimisen kohteena on maailman jatkuvuudellaan pisin korkeakulttuuri - kiinalaisuus, jonka kommunistinen yhteiskuntajärjestys "kapitalismissaan" on erityisen mediapainostuksen kohteena.

Nämä eivät jää lukijoilta huomaamatta ja näin onkin syntynyt laajaa keskustelua suorissa kansalaispiireissä >

|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/75566/ita-lansiottelu-lahestyy-west-trolling-manipulation-puree - [TIEDE - asettanut kommenttien julkistuskiellon!]
|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/78832/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy?changed=1612171451 - [TIEDE 49|189 - (53) 11113]

!TIEDE lehti lopetti oman Keskustelut palstansa!

|2 ~ https://yle.fi/a/74-20027544 -, YLE-otsikoituna näin: "Tutkija varoittaa suomalaisia yhteistyöstä kiinalaisten kanssa" -toimittajana Vesa Grekula.


__
HS: "LEHDET JA YLE SEISOVAT YHDESSÄ"
~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000007769036.html -

Välikäsitoimittajien on syytä kiinnittää huomiota niin näkyviin kuin näkymättömiin tekijöihin, eikä liputtaa suoraviivaisesti vain sellaista, mikä istuu läntiseen pirtaan!

B - Ovathan nämä läntisen ideaaliyhteiskunnan demokratia, oikeusvaltioperiaate kuin sananvapaus sellaisia ominaisuuksia, että ne pitää lännessä opiskella ensin itselleen hyvin, jotta osaa niiden sääntöjen mukaan myös toimia.


Perinnemedian tehtävä ei ole suitsuttaa omaansa - vaan olla puolueeton, huomioiva ja tasapuolinen tiedon - ja | tai informaation jaossaan

On huomattavaa, että lukijoiden yleistietämys on keskimäärin kasvanut suuresti, vaikka äärimmäisitsekkäitä 'reviiripuolustajia' on myös yhä enemmän - ihmisiä, jotka puolustavat omaansa - omien rajojensa sisällä.

>
__
110639

148

1250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansa herää! Media vääristämä nykytilanne on jo käsin kosketeltava. 1941-uho kiihtyy, Naton autuuden joukkopsykoosi ärjyy ja sotapsykoosi riehuu Ukrainasta!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansalaismediaan kannattaa uskoa, vaikka tilanne näyttää huonolta. Kaikki yleisesti tuputetusta valtalinjasta poikkeavat näkemykset torjutaan ulkoisina vaikutusyrityksinä tai muuten omituisina.

      Elämme orwellilaisessa maailmassa. Häneltä peräisin olevan sanonnan mukaisesti rauha on sotaa ja sota rauhaa. Esimerkiksi suomalainen rauhanliike on ilmoittanut hyväksyvänsä Naton tavoitteet. Eri keinoilla mahdollinen vastarinta imaistaan osaksi virallista systeemiä ja estetään koneiston toimintaa haittaavat ikävät häiriöt. Orwellilaista tämäkin.

      • Anonyymi

        Saa nähdä milloin kansakuntamme syvät rivit nousevat Natoa vastaan!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa nähdä milloin kansakuntamme syvät rivit nousevat Natoa vastaan!?

        Tiedonvalon saavuttaessa havainnoivan hermostomme!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa nähdä milloin kansakuntamme syvät rivit nousevat Natoa vastaan!?

        Ilkka on jo täysillä mukana, mutta taitaa olla lähes ainoa.


    • Anonyymi
    • 2

      Mediassa käydään väkevää debattia valemedioista [1, joista on syntynyt uhka. Millainen uhka? Perinteellinen media pitää kiinni asemastaan neljäntenä valtiomahtina – kuten se ennen olikin, jopa presidentin tekijä. Lukijat ovat osin pioneereina nousseet barrikadeille uutisvirran muuntuessa tarkoitushakuiseksi, jopa manipulaatioksi.


      Jo lapsesta lukien vastuulliset vanhemmat opettavat ettei saa valehdella. Valehteleminen on rumaa ja luo epätietoisuutta sekä ristiriitoja. Valhe on yksiselitteinen virhe, joskin luonto on täynnä ”valheita”, joita kutsutaan myös salaamiseksi! [2 …, mutta mikä onkaan vale ja mitä valehteleminen?

      [1 ” …Vastamediaa ei olisi olemassa, jos jotkut eivät kokisi tarvitsevansa valtavirtamediasta poikkeavaa ja sitä haastavaa aineistoa. Vastamedioiden lisääntyminen on kuitenkin herättänyt monet pohtimaan perustavanlaatuista kysymystä: ovatko kaikki mielipiteet samanarvoisia? Varsinkin vastamedia esittää asian usein niin, että konservatiiviset, nationalistiset ja jopa muukalaisvihamieliset näkemykset eivät saa ansaitsemaansa näkyvyyttä. Heidän näkemyksensä mukaan on olemassa mielipiteiden ääripäät, joista toisessa on globalisaation, maahanmuuton ja feminismin nimeen vannova ”punavihreä eliitti” ja toisessa kansallismielinen, maahanmuuttovastainen ja perinteisiä sukupuolirooleja korostava ”hiljainen enemmistö” … ” ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005731286.html – HS Mielipide – Juho Rahkonen – Taloustutkimus.


      Perinteellinen media pitää valheina sellaista informaatiota, jota ei voida mediahyväksytyin keinoin todistaa oikeaksi. Herää kysymys kuinka oikeellisia ovat perinnemedian uutiset ja informaatiovirta. Mitä totuudella todellisuudessa tarkoitetaan? [3.


      Kansalaisten suoramedia eli tutummin some** harjoittelee uutterasti

      On selvää, että itse itseään kehittävä suoramedia harjoittelee tapoja kuinka vaikutetaan – aivan kuten itseään oikeaksi mediaksi kutsuva perinnemediakin tekee – on aina kysymys vaikutusvallasta ja siitä, että juuri minä/ me saimme ensimmäisinä kertoa jotain sykähdyttävää – siksi onnettomuusuutiset kirkuvat suurimmilla fonteilla. Haluamme sensaatioita … juoruilukin perustuu tähän.


      Tänään maailmalla on käynnissä niin sanottu idän ja lännen välinen taistelu,
      [ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/06/lansi-kay-jo-asemoitumissotaa-idan.html - ]

      … ei normisotana – vaan vaikutus- ja talousvaikutevaltana. Itää johtaa kauppavalta Kiina [4, jonka yhteiskuntajärjestys on tullut jo vientituotteeksi. Lännen puolelta taistelua johtaa sotavalta Yhdysvallat [5, jonka yhteiskuntajärjestys on ollut vallitseva hegemonia jo kohta 100 vuoden ajan. Nyt eletään jo de facto kiinalaisten vuosisataa [kuva 1.].


      Tämän itä-länsiottelun alla käydään myös mediasotaa valhein, totuuksin, ..

      .. manipuloiden sekä suorastaan propagoiden … Puhutaan West trolling manipulation -ilmiöstä ja sen vastapainona päällekäyvempi East trolling propaganda -itäisenä ilmiönä informaatiovirrassa. Kumpikin ilmiö on taisteluilmiö, jossa propaganda synnytti manipulaation [6.

      Tuohon manipulaation ja propagandan väliin kehittyy alussaan kansalaisten oma suoramedia – informaatiovirta tekijöiltä lukijoille ja katselijoille. On selvää, että ylilyöntejä tapahtuu, kukaan ei ole ollut seppä syntyessään eikä toimittaja syntyjään.

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Jo lapsesta lukien vastuulliset vanhemmat opettavat ettei saa valehdella."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Mytomaanisista kirjoituksistasi päätellen herjaat vanhempiasi.


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      "Kansalaismedia opastaa perinnemediaa hyvään journalismiin?"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Sinua ei ainakaan ole kukaan opastanut saavuttamaan edes välttävää kirjoitustaitoa. Otsikossasikin on törppö virhe.

    • Anonyymi

      Trump halusi pitää vaalilupauksensa ja yksi tekijä siinä oli tiedonkulku
      [ ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005097777.html - ]

      Perinteellinen media ei ole saanut siipeensä pahemmin, oikeastaan koko luodun ja säännellyn sananvapauden aikana. Meillä saa sanoa miltei mitä tahansa, paitsi herkkyysalueita – joihin emme nyt puutu. Median sananvapaus on aina tähän mennessä kulkenut omaehtoiseen suodattamiseen useimmiten lukijapaneelilukujen ajamana.


      Trump ajoi yhden putken informaatiokanavaa elintilaksi

      Ehkä Donaldia on kohdeltu aiemmin kaltoin – juuri perinteellisen median taholta ja nyt potut lentää pottuina. Twitter on saanut megalomaanisen mainoskampanjan Trumpin kännykästä. Trump saattaa tietää, että kansa lukee vain kolme lausetta, eli juuri tuon twitteröinnin sanamaksimin.

      Meilläkin lööppi huutaa ruokakauppojen kassojen edessä – kahdelta torvelta, aivan vierekkäin. Tasa-arvoa tämäkin. Edes lukulaseja ei tarvita, kun kansaa valistetaan – useimmiten 1-4 sanalla – tähän ei Twitterkään vielä yllä. Moni meistä ei jaksa leipätekstiä lukea, josta olisi käynyt ilmi, ettei lööppi oikeastaan tarkoittanutkaan mitään.

      Hakeeko Trump elintilaa, ilmatilaa vai yksilön omaehtoista sananvapautta? ~ http://yle.fi/uutiset/tutkija_trumpin_poukkoileville_lausunnoille_on_jarkisyy__trump_tuntuu_luovan_itselleen_liikkumatilaa/9469229 -


      Mitä Trump tarjoaa infokanavana?

      [Kriittiselle media-arvioija-ammattilaiselle hyvin innostava kirjoitus! ~ http://yle.fi/uutiset/kaaoksen_kuukausi_vai_yhdysvallat_vuonna_nolla__kuinka_suuri_tuki_trumpilla_viela_on/9465570 - ]

      Viihdettä. Leipää on tulossa, jos monenkeskiset kauppasopimukset puretaan ja ryhdytään tekemään diilejä kahdenkeskisesti; näin ajatellen Yhdysvalloille jää vain yksi vahva neuvottelukumppani – Kiina, jonka hauikset riittävät jo nyt maailman suurimpana taloutena, jo vuodesta 2015 lukien.

      Sirkushuvit syntyvät sitten itse Trumpilta, kun hän myllyttää julkisesti milloin sitä ja tällöin tätä. Sisällön oikeellisuuttakin voidaan reivata vaihtototuudella ja – faktoilla. Trumpia äänestänyt kansanosa sanoo vain ylpeänä, että Trump toteuttaa nopeasti vaalilupauksiaan, jotta pääsee suurempiin asioihin käsiksi – oman mielensä mukaan toteuttamaan!

      Kansan muisti yltää korkeintaan seuraavaan kadun kulmaan. Hauskuus ja vahingonilo muistetaan, jos joku saa näpeilleen, vaikka syyttäänkin. Evoluutio loi meille kehitysrytmin kiihdyttäjäksi ilkeämielen ja kateuden ja tätä Trump osaa ruokkia, vaikka America is Great!

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Evoluutio loi meille kehitysrytmin kiihdyttäjäksi ilkeämielen ja kateuden"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Ei luonut. Otahan selvää mikä evoluutio on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Evoluutio loi meille kehitysrytmin kiihdyttäjäksi ilkeämielen ja kateuden"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Ei luonut. Otahan selvää mikä evoluutio on.

        Ilkeämielisyys ja kateus ovat suhteellisia ja ajoittaisia. Mutta kylläkin evoluution aikaansaannoksia - liittyen osaltansa reviiripuolustautumiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Evoluutio loi meille kehitysrytmin kiihdyttäjäksi ilkeämielen ja kateuden"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Ei luonut. Otahan selvää mikä evoluutio on.

        Evoluution mekaniikan jatkumo on satua ahvenestako ihminen?
        Ahven on vieläkin ahven ei edes apian, matta kun ihminen taantuu siitä syntyy sika, se pystyy kehittämään sikamaisuutta. Usko pois!


    • Anonyymi

      Aloittaja on tunnistettu venäjän trolli.

      • Anonyymi

        Ainakin hänellä on heikko yleissivistys.


      • Anonyymi

        Eräs tunnetuimmista asiabloggareista, jonka erikoisalaa on Kiina, ympäristö ja Venäjä, ja sieltä kremlologia. Olin Ilun kauppamatkoilla niin Kiinassa kuin Venäjällä. Menivät hyvin kannaltani.

        MB


    • Anonyymi

      Luoman kansamme = venäläiset. Miksi heiltä olisi pitänyt kysyä Suomeen Natoon liittymisestä?

      • Anonyymi

        Herää kysymys miksi ei kysytty!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herää kysymys miksi ei kysytty!

        Nykyään Suomessa ei tarvitse kysyä hyväksyntää puolustus- ja ulkopolitiikalle Kremlissä kuten suomettunessa Kekkkoslovakiassa.

        Kuitenkin Venäjä on kertonut mielipiteensä kysymättäkin ylintä valtiojohtoa myöten. Tästä olemme saaneet lukea Kremlin lausunnoista monenlaisina uhkailuina.


    • Anonyymi

      Demokratia on läpinäkyvyyttä, sitä täytyy lisätä ja aukaista, jotta kuomastasyöjät tulee esiin koloistaan.
      Laki säätää porsaanreikiä jota tekoäly hyödyntää, se koskee isokenkäistä, jotka niistä hyötyy ja suunnittelee. Heillä on lobbarit, ajatuspajat, konsultit ja kupparit joita siten kansanedustajat tottelee, saa sitten voitelua.
      Kaikki tehdään demokraattisesti oikein, - mutta miten on moraaliin etiikan laita?
      Laki on laki - pulinat pois, - turpa kii!

      • Anonyymi

        Sotket demokratian ja juridiikan.


    • Anonyymi

      <<Sotket demokratian ja juridiikan.<<
      Eikö ne kuulu yhteen kuin perse ja paita, oikeudenmukaisuus ja reiluus?
      Einiin, että kaikkea voi tehdä mitä voi tehdä. - ja perverssiäkin!
      Mistä sitten sivistys kumpuaa?

      • Anonyymi

        Ei ainakaan sieltä Pietarin trollitehtaalta.


    • Anonyymi

      "Nyt emme saaneet kansanäänestystä Natosta - joukkopsykoosiin vaipunut valtiojohto ei uskaltanut kysyä kansaltamme suoraan mitä se olisi halunnut, vaan nojautui hyvin epäilyttäviin internetpaneelisiin haastatteluihin; joiden toimintamalleja ja -periaatteita ei ole edes kansallemme suoraan ja rehdisti ilmaistu ja selostettu."

      Kansa äänesti vasta käydyissä eduskuntavaaleissa lähes sataprosenttisesti eduskuntaan sellaiset ehdokkaat, jotka eivät vastusta Natoon liittymistä.

      Eikö tämä kerro sinulle mitään kansan Nato-kannasta?

    • Anonyymi

      Muinaiset kreikkalaiset huusivat reaaliajassa torilla mielipiteensä! Tosin vain vapaat miehet.

    • Anonyymi

      Natotrollit saisi pistää matokuurille, niin päästäsisiin loiseläjistä. Suomesta tulis itsenäinen, eikä nuoltaisi ketään.
      Kansa on sekoitettu seksuulivammalla, sukupuolikin hävisi, kaikilla se yksi reikä. Siis hanuri-ideologia johtaa maata ja sateenkaarella suojelee, - tuoksuu ja kukkaset kasvaa?? Parannettu paska-lakia, humaania sivistystä?

    • Anonyymi

      Kansa kertoi Nato kantansa äskeisissä eduskuntavaaleissa mutta kansan mielipide mitätöitiin valtiovallan toimesta. Sen tietävät kaikki että VKK puolue sai yli 25 % äänistä mutta nämä äänet hylättiin. Vilpillisesti. Ano Turtiaisen paikka olisi vetää tällä hetkellä hallitusneuvotteluja ja alkaa seuraavaksi pääministeriksi.
      On arvioitu että Nato vastaisia on suomessa noin 98 % kansalaisista .
      Myös venäjä uhkaa on keinotekoisesti nostettu ja korostettu vaikka meillä on ollut venäjän kanssa rauhanomaiset välit pitkään. Ja nämä välit pysyy jos suomi ei ala tapansa mukaan purkamaan aggressiota itään päin. Kuten esimerkiksi marraskuussa 1939 kun suomi petollisesti hyökkäsi puna- armeijan päälle.

    • Anonyymi

      Trollikirjoitus "Kausaliteetti - mitä EU-pakotteet Venäjää vastaan ovat saaneetkaan aikaiseksi?" eliminoitu!

      • Anonyymi

        LOISTAVAA!!!


    • Anonyymi

      Yksi asia ihmetyttää ja väliin naurattaa aloittajan kirjoituksissa. Luoma vetää vähän väliä , lähes kaikissa Natoa koskevissa kirjoitelmissaan Jatkosodan esille. Tietysti historia opettaa - jos opettaa - mutta ei se 1941 - 44 oikein istu mielestäni tähän päivään mitenkään. Milloin on rytiä milloin hitleriä noissa sepustuksissa . Ja uhkailua kuinka kansa tulee tuomitsemaan milloin S. Niinistön , milloin Marinin. Kuitenkin se meni niin että yleinen kansalaismielipide kääntyi hetkessä Nato myönteiseksi venäjän hyökättyä Ukrainaan. Ihmiset ymmärsivät venäjän arvaamattomuuden ja täydellisen laskemattomuuden ja aggressiivisuuden. Natosta haetaan turvaa , se on puolustusliitto.
      Täällä ei kukaan ole hakemassa revanssia , Nato ei ole hyökkäämässä venäjälle.
      Niinpä , Jatkosota , siihen jaksaa Luoma palata aina vain uudestaan ja uudestaan. Talvisodasta Luoma ei sitten juurikaan kirjoittele.

      • Anonyymi

        Kaiken lisäksi Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.

        Lisäksi Neuvostoliitto hyökkäsi rikollisesti Suomen kimppuun 30.11.1939 rikkoen Suomen ja Neuvostoliiton välillä voimassa ollutta hyökkäämättömyyssopimusta, Tarton rauhansopimusta ja sopimusta rajaselkkausten selvittämisestä - esittämättä minkäänlaista uhkavaatimusta ja julistamatta sotaa.

        Tämän Neuvostoliiton rikoksen johdosta YK:n edeltäjä Kansainliitto erotti Neuvostoliiton jäsenyydestään ja kehotti jäsenmaitaan avustamaan Suomea kaikin mahdollisin tavoin puolustustaistelussaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken lisäksi Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.

        Lisäksi Neuvostoliitto hyökkäsi rikollisesti Suomen kimppuun 30.11.1939 rikkoen Suomen ja Neuvostoliiton välillä voimassa ollutta hyökkäämättömyyssopimusta, Tarton rauhansopimusta ja sopimusta rajaselkkausten selvittämisestä - esittämättä minkäänlaista uhkavaatimusta ja julistamatta sotaa.

        Tämän Neuvostoliiton rikoksen johdosta YK:n edeltäjä Kansainliitto erotti Neuvostoliiton jäsenyydestään ja kehotti jäsenmaitaan avustamaan Suomea kaikin mahdollisin tavoin puolustustaistelussaan.

        Miksiköhän Suomi ei hyväksynyt Saksan kolmannen valtakunnan tarjoamaa hyökkäämättömyyssopimusta keväällä 1939. Se olisi estänyt koko Talvisodan eikä mitään salaista lisäpöytäkirjaa olisi muodostunut Molotov-Rippentrop sopimukseen?!


      • Anonyymi

        Harmiksemme istuu liiankin hyvin, sillä nyt on havaittavissa kiihtyvää 1941-uhoa. Tuolloinen Saksa oli nykyinen "nato" - oli luottamus suuri Saksan sotakoneen voimaan. Loppulasku kumuloitui sitten vuonna 1945, kun viimeinenkin aseveli oli "häädetty" maastamme.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Miksiköhän Suomi ei hyväksynyt Saksan kolmannen valtakunnan tarjoamaa hyökkäämättömyyssopimusta keväällä 1939. Se olisi estänyt koko Talvisodan eikä mitään salaista lisäpöytäkirjaa olisi muodostunut Molotov-Rippentrop sopimukseen?!

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Miksiköhän Suomi ei hyväksynyt Saksan kolmannen valtakunnan tarjoamaa hyökkäämättömyyssopimusta keväällä 1939. "

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Ei Saksa sellaista koskaan ole Suomen valtiojohdolle tarjonnut.

        Tanskalla oli sellainen Saksan kanssa - ja Saksa hyökkäsi silti!

        Suomella oli NL:n kanssa hyökkäämättömyssopimus, mutta Neuvostoliitto hyökkäsi silti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmiksemme istuu liiankin hyvin, sillä nyt on havaittavissa kiihtyvää 1941-uhoa. Tuolloinen Saksa oli nykyinen "nato" - oli luottamus suuri Saksan sotakoneen voimaan. Loppulasku kumuloitui sitten vuonna 1945, kun viimeinenkin aseveli oli "häädetty" maastamme.

        Sinun päässä on sitä uhoa , ei missään muualla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmiksemme istuu liiankin hyvin, sillä nyt on havaittavissa kiihtyvää 1941-uhoa. Tuolloinen Saksa oli nykyinen "nato" - oli luottamus suuri Saksan sotakoneen voimaan. Loppulasku kumuloitui sitten vuonna 1945, kun viimeinenkin aseveli oli "häädetty" maastamme.

        Vain Ilkka osaa vääntää historiaa noin kierolle solmulle. " saksa oli nykyinen nato " ...
        Katso nyt varmuuden vuoksi ketä nykyiseen Natoon kuuluvat.


    • Anonyymi

      Stalinilla ja Marskilla oli salainen sopimus Kansio S 32 : Oli raja mihin saakka sai hyökätä mutta ei saanut ylittää. Se saavutettiin jo joulukuussa. Ja pysähtyi siihen vuosiksi.
      Jatkosodan asemasotavaihe alkoi joulukuussa 1941 jolloin vain veisteltiin vuosi tolkulla lampunjalkoja ja koristeltiin herrojen polkuja pyöreillä kivillä, kun Euroopassa kaatui miljoonittain miehiä.

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Stalinilla ja Marskilla oli salainen sopimus Kansio S 32 : Oli raja mihin saakka sai hyökätä mutta ei saanut ylittää. Se saavutettiin jo joulukuussa. Ja pysähtyi siihen vuosiksi. ."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Se oli niin salainen, ettei siitä kukaan ole koskaan tietänyt - eivät edes Stalin ja Marski!

        Tai sitten valhetelet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Stalinilla ja Marskilla oli salainen sopimus Kansio S 32 : Oli raja mihin saakka sai hyökätä mutta ei saanut ylittää. Se saavutettiin jo joulukuussa. Ja pysähtyi siihen vuosiksi. ."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Se oli niin salainen, ettei siitä kukaan ole koskaan tietänyt - eivät edes Stalin ja Marski!

        Tai sitten valhetelet.

        Ota selvää mitä todella tapahtui ja miksi oli asemasota niin pitkä? Markia pidettiin niin höperönä kun ei saanut rajaa ylittää, se oli ehdoton käsky. Miksi? Osaatko arvata?
        Se oli kirjallinen sopimu Kansio S32 Suomessa on toinen ja toinen on Venäjällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota selvää mitä todella tapahtui ja miksi oli asemasota niin pitkä? Markia pidettiin niin höperönä kun ei saanut rajaa ylittää, se oli ehdoton käsky. Miksi? Osaatko arvata?
        Se oli kirjallinen sopimu Kansio S32 Suomessa on toinen ja toinen on Venäjällä.

        🤣😂😂😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Trolli jaksaa valehdella.
        Onko lääkitys kohdallaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣😂😂😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Trolli jaksaa valehdella.
        Onko lääkitys kohdallaan?

        Nuo väittämäsi valheet kiinnostaisivat. Kerrotko nyt kaikille lukijoille oma näkemyksesi noista valheista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo väittämäsi valheet kiinnostaisivat. Kerrotko nyt kaikille lukijoille oma näkemyksesi noista valheista.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Nuo väittämäsi valheet kiinnostaisivat. Kerrotko nyt kaikille lukijoille oma näkemyksesi noista valheista."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


        Etkö osaa lukea vai onko ongelmasi luetun ymmärtäminen? Asia on selvästi esitetty kommenteissa ja valheesi on naurettava!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Nuo väittämäsi valheet kiinnostaisivat. Kerrotko nyt kaikille lukijoille oma näkemyksesi noista valheista."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


        Etkö osaa lukea vai onko ongelmasi luetun ymmärtäminen? Asia on selvästi esitetty kommenteissa ja valheesi on naurettava!

        Kerrotko jonkin esimerkin valheesta? Kykenetkö? Jos saamme vastauksen - hyvä, jos emme, olet hävinnyt.


    • Anonyymi

      Ja mulla on yks osa sopimuksesta täällä Tuupovaaran Öllölän kylässä.

      • Anonyymi

        pelle typeryys taas tuli esille. Voi voi reppanoita, kurkista välillä jo verhonraosta, miltä maailma näyttää. - äkkiä vaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        pelle typeryys taas tuli esille. Voi voi reppanoita, kurkista välillä jo verhonraosta, miltä maailma näyttää. - äkkiä vaan!

        Humoristisessa kommentissa herjataan valhettasi Ilkka.


    • Anonyymi

      Hunter Bidenin läppäriasia kuohuttaa amerikoissa uusien paljastusten myötä. Miten nyt suu pannaan iltapäivälehdissä, UPI:ssa ja Yle:ssä? Oliko läppäri venäjän disinformaatiota?

      • Anonyymi

        Mistäs tiedät kun et edes englantia osaa.


    • Anonyymi

      Suomalaisen päämedian - lähinnä Hesarin ja Ylen mediahuuto yltyy manipulaatiosta jo lähelle läntistä propagandaa!

      • Anonyymi

        Sulla ei ainakaan älykkyys kehity


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla ei ainakaan älykkyys kehity

        Älä välitä, ethän ole voinut saada kaikkea sitä tukea mitä ihminen tarvitsee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä välitä, ethän ole voinut saada kaikkea sitä tukea mitä ihminen tarvitsee?

        🤣🤣🤣🤣🤣 Entä vatsasyöpäsi? Kehittyykö se älykkyytesi sijaan?


    • Anonyymi

      Nyt pitää jo puuttua pörssien tulo verotuksen .Järjestöjen verolle.

    • Anonyymi

      Venäjä ja Kiina ovat läheisiä kumppaneita.
      Suomi ei tähän rintamaan kuulu, varsinkaan Venäjän vastaisine asetoimituksineen ja NATO-jäsenyyksineen. Päin vastoin, meille on alkanut saapua tavaraa joka tulee romahduttamaan infrastruktuurimme.

      Vanha kapitalisinen riippuvuutemme Kiinasta ja valtiollisen johdon taustavaikuttajineen asettuminen puolueettomuuden maaperältä tuntemattomille vesille, on tehnyt maastamme konfliktoituvat ja rikkoontuvan alueen.

      Pinnallisen ja sinisilmäiseen hyväuskoisuuteen tuudittautuneen yhteiskunnallisen ilmapiirin ja maailman poliittisen vuosisataisen perinteen raadollisuuden kohtaaminen merkitsee hyväuskoisuuden ja maailman todellisuuden välisen kognitiivisen kieltämisen dissonanssin murtumista ja hyvinvoivan suomen lippua heiluttaen kulkevan suomi neidon ja tämän perässä kulkevan viattoman lapsikatraan kuvan rikkoontumista, ja jäljelle jää maan todelliset imperialismin ajalta periytyvät eripuran sekä kansan ja maan hallinnollisen eliitin välisen kuilun kasvot.

      Kansanjournalismin tehtävä on tässä sinisilmäisyydestä heräämisen ajankohdassa viedä eliitiltä julkinen mielipiteen muodostamisen tila, sekä estää kansan hyväksikäyttö uusiin sotaisiin geopoliittisiin hankkeisiin, jollaisen hankkeen alku on meneillään eliitin nato-jäsenyyksineen sekä mustavalkoista maailmaa luovine propagandoineen.

      Sillä maailma ei ole enää eliitin, vaan maailma kuuluu kansalle.

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Kansanjournalismin tehtävä on tässä sinisilmäisyydestä heräämisen ajankohdassa viedä eliitiltä julkinen mielipiteen muodostamisen tila"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Opettele ensin peruskoulutasoinen kirjoitustaito, minkä puute tekee öyhötyksistäsi vielä naurettavampia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Kansanjournalismin tehtävä on tässä sinisilmäisyydestä heräämisen ajankohdassa viedä eliitiltä julkinen mielipiteen muodostamisen tila"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Opettele ensin peruskoulutasoinen kirjoitustaito, minkä puute tekee öyhötyksistäsi vielä naurettavampia.

        Jäikö sinulta peruskoulu kesken, kun olet noin huolissasi. Tuotko tänne jonkin avauksesi näkyville - niin voimme arvioida sitä asiantuntijoiden silmin?


      • Anonyymi

        Oiva kirjoituskommentti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäikö sinulta peruskoulu kesken, kun olet noin huolissasi. Tuotko tänne jonkin avauksesi näkyville - niin voimme arvioida sitä asiantuntijoiden silmin?

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Jäikö sinulta peruskoulu kesken, kun olet noin huolissasi. Tuotko tänne jonkin avauksesi näkyville - niin voimme arvioida sitä asiantuntijoiden silm"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Sinulla on näköjään pahoja ongelmia luetun ymmärtämisen kanssa. Selvästi et ymmärrä persoonamuotoja, kun et ole varma mihin persoonaan kohdistuu lause: "Opettele ensin..."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Jäikö sinulta peruskoulu kesken, kun olet noin huolissasi. Tuotko tänne jonkin avauksesi näkyville - niin voimme arvioida sitä asiantuntijoiden silm"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Sinulla on näköjään pahoja ongelmia luetun ymmärtämisen kanssa. Selvästi et ymmärrä persoonamuotoja, kun et ole varma mihin persoonaan kohdistuu lause: "Opettele ensin..."

        Tuohan se avauksesi, niin voimme joukolla sitä analysoida ja sen jälkeen mahdollisesti opastaa sen laadun kehittämiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohan se avauksesi, niin voimme joukolla sitä analysoida ja sen jälkeen mahdollisesti opastaa sen laadun kehittämiseksi.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Tuohan se avauksesi, niin voimme joukolla sitä analysoida ja sen jälkeen mahdollisesti opastaa sen laadun kehittämiseksi."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Nyt on kysymys tästä avauksesta ja sen heikkotasoisuudesta.


    • Anonyymi

      Miksi meitä manipuloidaan? Pitääkö media kansalaisiamme tyhminä?

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Miksi meitä manipuloidaan? Pitääkö media kansalaisiamme tyhminä?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Sinulta on monesti kysytty, että miksi räkytät Putinin puolesta typerää propagandaasi. Voisitko kertoa? Pidätkö lukijoita itseäsi tyhmempinä?


    • Anonyymi

      Kansalaismedia on tulevaisuuden ratkaisu tavallisten ihmisten äänen kantavuudelle. Joukkovoima kanavoituu juuri kansalaismediasta!

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Kansalaismedia on tulevaisuuden ratkaisu tavallisten ihmisten äänen kantavuudelle. Joukkovoima kanavoituu juuri kansalaismediasta!"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Aika heikossa hapessa teidän trollien valemedia on. Taidat olla ainoa propagandisti S24:ssä.


    • Anonyymi

      Oodi kansalaismedialle, nyt tarvitaan vain hyviä kirjoittajia ja tässä tyrkyllä yksi avauksensa kanssa.

      • Anonyymi

        Mahtaa olla kamalan kuuloinen "oodi", jos on samaa tasoa kuin trollin avaus.


    • Anonyymi

      Näin saamme kansalaissuoraa toistemme mieliin, ilman välikäsitoimittajia!

      • Anonyymi

        Opettele ensin kirjoittamaan.


    • Anonyymi

      Printtimedia kuolee ja suora kansalaismedia nousee!

      Keskustan Suomenmaan printti lopetetaan, kun valtion tukirahat puolueelle romahtivat!

      • Anonyymi

        Meinaatkö printata tilalle öyhötyksiäsi? Ne kannattaisi painaa suoraan hyyskäpaperille, koska suollat täyttä paskaa kirjoituksissasi.


    • Anonyymi

      Kansalaismediassa on kerrottu vaarallisiksi osoittautuneista koronapiikeistä, mutta valtamedia vieläkin vaikenee asiasta. Kauanko vielä peitellään asiaa?

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Kansalaismediassa on kerrottu vaarallisiksi osoittautuneista koronapiikeistä, mutta valtamedia vieläkin vaikenee asiasta. Kauanko vielä peitellään asiaa?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Nämä itätrollit todellakin julkaisevat rokotusvastaista propagandaa, mikä ei kestä minkäänlaista faktista tarkastelua.


      • Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Kansalaismediassa on kerrottu vaarallisiksi osoittautuneista koronapiikeistä, mutta valtamedia vieläkin vaikenee asiasta. Kauanko vielä peitellään asiaa?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Nämä itätrollit todellakin julkaisevat rokotusvastaista propagandaa, mikä ei kestä minkäänlaista faktista tarkastelua.

        Kansalaismedia on aktiivisen tuotekehityksen piirissä ja vauhti on kova. On vain siitä kyse milloin se korvaa välikäsimedian!


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Kansalaismedia on aktiivisen tuotekehityksen piirissä ja vauhti on kova. On vain siitä kyse milloin se korvaa välikäsimedian!

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Kansalaismedia on aktiivisen tuotekehityksen piirissä ja vauhti on kova. On vain siitä kyse milloin se korvaa välikäsimedian!"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Varmasti edustamaasi valemediaa yritetään kehittää ruplavetoisesti, mutta surkeaa kirjoitustaitoa se ei paranna.

        Keksit uuden sanan: välikäsimedia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Kansalaismediassa on kerrottu vaarallisiksi osoittautuneista koronapiikeistä, mutta valtamedia vieläkin vaikenee asiasta. Kauanko vielä peitellään asiaa?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Nämä itätrollit todellakin julkaisevat rokotusvastaista propagandaa, mikä ei kestä minkäänlaista faktista tarkastelua.

        Miksi nielet kaiken mitä media sinulle tarjoilee?

        Maailman huippuasiantuntijat ovat mRNA-piikkejä vastaan mutta heitä ei haluta kuunnella koska kyseessä on niin isot rahat. Esim EU osti mRNA-piikkejä 71 miljardilla.
        https://rapsodia.info/sucharit-bhakdi-koronarokote-on-pahin-ihmisen-aiheuttama-katastrofi-historiassa-2/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi nielet kaiken mitä media sinulle tarjoilee?

        Maailman huippuasiantuntijat ovat mRNA-piikkejä vastaan mutta heitä ei haluta kuunnella koska kyseessä on niin isot rahat. Esim EU osti mRNA-piikkejä 71 miljardilla.
        https://rapsodia.info/sucharit-bhakdi-koronarokote-on-pahin-ihmisen-aiheuttama-katastrofi-historiassa-2/

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Maailman huippuasiantuntijat ovat mRNA-piikkejä vastaan mutta heitä ei haluta kuunnella koska kyseessä on niin isot rahat. Esim EU osti mRNA-piikkejä 71 miljardilla."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Kusetat vain itseäsi ja argumentum ad auctoritatem eli auktoriteettiin vetoaminen on i argumentaatiovirhe.


        Eihän tuossa videossa sekoile kuin antisemitisti Sucharit Bhakdi, jonka some tilejä on suljettu valeuutisoinnin takia.
        Vuonna 2021 Bhakdi perusti uuden saksalaisen poliittisen puolueen dieBasis . Huhtikuussa 2021 Baden-Württembergin osavaltion antisemitismistä vastaava komissaari tunnisti Querdenken-liikkeen tarjoavan tilaa antisemitistisille salaliittoteorioille .

        Kampanjansa osana julkaistussa videossa Bhakdi ilmaisi antisemitistisiä näkemyksiä ja sanoi, että Israel on "jopa huonompi" kuin natsi-Saksa, ja lisäsi, että "se on huono asia juutalaisissa: he oppivat hyvin...Ei ole olemassa ihmisiä, jotka oppivat paremmin kuin Mutta he ovat nyt oppineet pahan - ja toteuttaneet sen. Siksi Israel on nyt...elävä helvetti." Berliinin ja Baden-Württembergin osavaltioiden antisemitismivaltuutetut arvostelivat Bhakdia

        Bhakdin väitteet, erityisesti hänen YouTube-videoissaan ja kirjassa Corona Fehlalarm? , on tarkastettu perusteellisesti, ja niiden on todettu olevan erilaisia ​​perusteettomia, harhaanjohtavia tai vääriä.
        https://www.poynter.org/?ifcn_misinformation=dr-sucharit-bhakdis-multiple-coronavirus-allegations


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Maailman huippuasiantuntijat ovat mRNA-piikkejä vastaan mutta heitä ei haluta kuunnella koska kyseessä on niin isot rahat. Esim EU osti mRNA-piikkejä 71 miljardilla."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Kusetat vain itseäsi ja argumentum ad auctoritatem eli auktoriteettiin vetoaminen on i argumentaatiovirhe.


        Eihän tuossa videossa sekoile kuin antisemitisti Sucharit Bhakdi, jonka some tilejä on suljettu valeuutisoinnin takia.
        Vuonna 2021 Bhakdi perusti uuden saksalaisen poliittisen puolueen dieBasis . Huhtikuussa 2021 Baden-Württembergin osavaltion antisemitismistä vastaava komissaari tunnisti Querdenken-liikkeen tarjoavan tilaa antisemitistisille salaliittoteorioille .

        Kampanjansa osana julkaistussa videossa Bhakdi ilmaisi antisemitistisiä näkemyksiä ja sanoi, että Israel on "jopa huonompi" kuin natsi-Saksa, ja lisäsi, että "se on huono asia juutalaisissa: he oppivat hyvin...Ei ole olemassa ihmisiä, jotka oppivat paremmin kuin Mutta he ovat nyt oppineet pahan - ja toteuttaneet sen. Siksi Israel on nyt...elävä helvetti." Berliinin ja Baden-Württembergin osavaltioiden antisemitismivaltuutetut arvostelivat Bhakdia

        Bhakdin väitteet, erityisesti hänen YouTube-videoissaan ja kirjassa Corona Fehlalarm? , on tarkastettu perusteellisesti, ja niiden on todettu olevan erilaisia ​​perusteettomia, harhaanjohtavia tai vääriä.
        https://www.poynter.org/?ifcn_misinformation=dr-sucharit-bhakdis-multiple-coronavirus-allegations

        Otit sitten antisemitismi-kortin vielä pelipöydälle, nyt alkaa kuulostamaan huonolta, usein antisemitismi syytöksiä käytetään aseena kun kritiikki menee liian kovaksi. Esimerkiksi Kanye Westiä syytettiin antisemitismistä, mutta kukaan ei koskaan sanonut hänen olevan väärässä siitä mitä sanoi esim. mediasta.

        Tutustu ketkä usein noita faktantarkatusfirmoja rahoittaa, niihin firmoihin ei kannata luottaa, kuten niin usein on nähty. Koronapiikeistä on aiheutunut valtavasti surua ja kuolemaa, mutta vieläkin asiaa yritetään kiistää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otit sitten antisemitismi-kortin vielä pelipöydälle, nyt alkaa kuulostamaan huonolta, usein antisemitismi syytöksiä käytetään aseena kun kritiikki menee liian kovaksi. Esimerkiksi Kanye Westiä syytettiin antisemitismistä, mutta kukaan ei koskaan sanonut hänen olevan väärässä siitä mitä sanoi esim. mediasta.

        Tutustu ketkä usein noita faktantarkatusfirmoja rahoittaa, niihin firmoihin ei kannata luottaa, kuten niin usein on nähty. Koronapiikeistä on aiheutunut valtavasti surua ja kuolemaa, mutta vieläkin asiaa yritetään kiistää.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Otit sitten antisemitismi-kortin vielä pelipöydälle, nyt alkaa kuulostamaan huonolta, usein antisemitismi syytöksiä käytetään aseena kun kritiikki menee liian kovaksi. "

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Päinvastoin: tuo Sucharit Bhakdi veti esille antisemitismin väitteissään, jota valtuutetut kritisoivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otit sitten antisemitismi-kortin vielä pelipöydälle, nyt alkaa kuulostamaan huonolta, usein antisemitismi syytöksiä käytetään aseena kun kritiikki menee liian kovaksi. Esimerkiksi Kanye Westiä syytettiin antisemitismistä, mutta kukaan ei koskaan sanonut hänen olevan väärässä siitä mitä sanoi esim. mediasta.

        Tutustu ketkä usein noita faktantarkatusfirmoja rahoittaa, niihin firmoihin ei kannata luottaa, kuten niin usein on nähty. Koronapiikeistä on aiheutunut valtavasti surua ja kuolemaa, mutta vieläkin asiaa yritetään kiistää.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Esimerkiksi Kanye Westiä syytettiin antisemitismistä, mutta kukaan ei koskaan sanonut hänen olevan väärässä siitä mitä sanoi esim. mediasta."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Ääliöargumentti, koska West ei liity millään muotoa Khakdiin. Sinäänsä Westin huuteluilla oli aikamoisia seuraamuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otit sitten antisemitismi-kortin vielä pelipöydälle, nyt alkaa kuulostamaan huonolta, usein antisemitismi syytöksiä käytetään aseena kun kritiikki menee liian kovaksi. Esimerkiksi Kanye Westiä syytettiin antisemitismistä, mutta kukaan ei koskaan sanonut hänen olevan väärässä siitä mitä sanoi esim. mediasta.

        Tutustu ketkä usein noita faktantarkatusfirmoja rahoittaa, niihin firmoihin ei kannata luottaa, kuten niin usein on nähty. Koronapiikeistä on aiheutunut valtavasti surua ja kuolemaa, mutta vieläkin asiaa yritetään kiistää.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Tutustu ketkä usein noita faktantarkatusfirmoja rahoittaa, niihin firmoihin ei kannata luottaa, kuten niin usein on nähty. "

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Eli itse et pysty esittämään mitään faktaa ja tyrkkäät vastuun lukijalle tyhjästä huutelustasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otit sitten antisemitismi-kortin vielä pelipöydälle, nyt alkaa kuulostamaan huonolta, usein antisemitismi syytöksiä käytetään aseena kun kritiikki menee liian kovaksi. Esimerkiksi Kanye Westiä syytettiin antisemitismistä, mutta kukaan ei koskaan sanonut hänen olevan väärässä siitä mitä sanoi esim. mediasta.

        Tutustu ketkä usein noita faktantarkatusfirmoja rahoittaa, niihin firmoihin ei kannata luottaa, kuten niin usein on nähty. Koronapiikeistä on aiheutunut valtavasti surua ja kuolemaa, mutta vieläkin asiaa yritetään kiistää.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Koronapiikeistä on aiheutunut valtavasti surua ja kuolemaa, mutta vieläkin asiaa yritetään kiistää.."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Kaikkea tyhjää voit huudella somessa ihan vapaasti .


    • Anonyymi

      Perinnemedian helmi!

      Joka päivä manipuloiva perinnemedia Hesarin ja Ylen johdolla toistavat sanat "Venäjän hyökkäyssota" - kymmeniä ellei jopa satoja kertoja ja siis joka päivä! ---

      Kävikö USA omia hyökkäyssotia vuosina 2001-21?

      Kävi, mutta koskaan ei perinnemediassa käytetty termiä: "Yhdysvaltojen hyökkäyssota" -miksi perinnemedia rummuttaa voimallisesti "Venäjän hyökkäyssotaa" kun vastaavasti 20 vuotinen us-hyökkäyssotien monijatko ei saanut yhtään vastaavaa mainintaa?

      Olisiko tässäkin nousevan kansalaismedian vuoro palauttaa tosiasiat tasa-arvoisiksi?

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Yhdysvaltojen hyökkäyssota" -miksi perinnemedia rummuttaa voimallisesti "Venäjän hyökkäyssotaa" kun vastaavasti 20 vuotinen us-hyökkäyssotien monijatko ei saanut yhtään vastaavaa mainintaa?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        No pystytkö ylipäätään todistamaan väitteesi, mikä on väitteen esittäjän velvollisuus?

        Taitaa olla tyhjää huutelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Yhdysvaltojen hyökkäyssota" -miksi perinnemedia rummuttaa voimallisesti "Venäjän hyökkäyssotaa" kun vastaavasti 20 vuotinen us-hyökkäyssotien monijatko ei saanut yhtään vastaavaa mainintaa?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        No pystytkö ylipäätään todistamaan väitteesi, mikä on väitteen esittäjän velvollisuus?

        Taitaa olla tyhjää huutelua.

        USA:n hyökkäyssodat 2000-luvulla

        -Afganistan
        -Somalia
        -Irak
        -Jemen
        -Libya
        -Syyria

        ja vähän aiemmin Euroopasta Serbia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA:n hyökkäyssodat 2000-luvulla

        -Afganistan
        -Somalia
        -Irak
        -Jemen
        -Libya
        -Syyria

        ja vähän aiemmin Euroopasta Serbia.

        Älä valehtele - serbit aloittivat hyökkäyssodan Kosovoon, Afganistanista hyökättiin USAan. Kun Afganistanin Taleban -liike ei suostunut luovuttamaan Al Qaidan terroristeja tuomittavaksi, niin NATO lähti tukemaan Talebanin vastustajia Afganistanissa. USAn tavoite oli Al Qaidan eliminointi, mikä onnistui.

        Saddam aloitti Irakin sodat, Jemenissä ja Somaliassa länsi auttaa laillisia hallintoja terrorismia vastaan ja sekä Syyrian Assad että Libyan Gaddafi aloittivat sisällissodat omissa maissaan.
        2003 Irakissa Saddam oli rikkonut tulitaukosopimusta yli 10 vuotta. USA oli joutunut sopimuksen valvojana puuttumaan asioihin jatkuvasti. Irakin sodalla oli lopulta laaja kannatus, mikä näkyi vapaaehtoisen koalition koossa.


        Ahtisaari antoi Irakin sodan syttymisen jälkeen lausunnon: ”Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä valehtele - serbit aloittivat hyökkäyssodan Kosovoon, Afganistanista hyökättiin USAan. Kun Afganistanin Taleban -liike ei suostunut luovuttamaan Al Qaidan terroristeja tuomittavaksi, niin NATO lähti tukemaan Talebanin vastustajia Afganistanissa. USAn tavoite oli Al Qaidan eliminointi, mikä onnistui.

        Saddam aloitti Irakin sodat, Jemenissä ja Somaliassa länsi auttaa laillisia hallintoja terrorismia vastaan ja sekä Syyrian Assad että Libyan Gaddafi aloittivat sisällissodat omissa maissaan.
        2003 Irakissa Saddam oli rikkonut tulitaukosopimusta yli 10 vuotta. USA oli joutunut sopimuksen valvojana puuttumaan asioihin jatkuvasti. Irakin sodalla oli lopulta laaja kannatus, mikä näkyi vapaaehtoisen koalition koossa.


        Ahtisaari antoi Irakin sodan syttymisen jälkeen lausunnon: ”Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse.”

        Hienoa - taas jauhotit trollin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA:n hyökkäyssodat 2000-luvulla

        -Afganistan
        -Somalia
        -Irak
        -Jemen
        -Libya
        -Syyria

        ja vähän aiemmin Euroopasta Serbia.

        Nyt kun hieman aikaa kuluu niin Luoma liittää Sudanin tuohon listaan. Hänhän silloin tulee väittämään että USA raakalaismaisesti hyökkäsi rauhalliseen Sudaniin. XXX


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kun hieman aikaa kuluu niin Luoma liittää Sudanin tuohon listaan. Hänhän silloin tulee väittämään että USA raakalaismaisesti hyökkäsi rauhalliseen Sudaniin. XXX

        Ei Sudaniin, mutta aikanaan useamman kerran lähellä olevaan Somaliaan.


      • Anonyymi

        'Venäjän hyökkäyssota' - osumia Googlessa 98 600!

        'Yhdysvaltojen hyökkäyssota' osumia Googessa 80 400!

        Ensimmäistä esiintynyt rreilu vuoden. Toista esiintynyt kymmeniä vuosia!


    • Anonyymi

      Kiitos asiallisesta avauksesta!

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Kiitos asiallisesta avauksesta!"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Itseäsi kiittelet - aika noloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        " Kiitos asiallisesta avauksesta!"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Itseäsi kiittelet - aika noloa.

        ???? Mitä tarkoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ???? Mitä tarkoitat?

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "???? Mitä tarkoitat?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Etkö osaa lukea!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "???? Mitä tarkoitat?"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Etkö osaa lukea!!

        Hymiö-jauhopetteri peittyi tervaan ja höyheniin! ;-)


    • Anonyymi

      Luetko kansalaisten suoraa kansalaismediaa?

      • Anonyymi

        Miksi joku lukisi valemediaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi joku lukisi valemediaa?

        Tämäkin kirjoitus on lukuavattu lähes 800 kertaa.


    • Koetko median taholta sinuun vaikuttavaa manipulaatiota?

      • Anonyymi

        Edustamasi valemedia naivine propagandakirjoituksineen, joiden lähteinä on aiemmat propagandakirjoituksesi, lähinnä hymyilyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edustamasi valemedia naivine propagandakirjoituksineen, joiden lähteinä on aiemmat propagandakirjoituksesi, lähinnä hymyilyttää.

        Tämä tyyli muistuttaa aitoa suoraan kansalaismediaa tarkkoine kuvauksineen tapahtumista.


    • Anonyymi

      Tuetko suoran kansalaismedian syntyä?

      • Anonyymi

        Ainut tie kohden suorademokratiaa, pois välikädellisestä itsekkyysdemokratiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainut tie kohden suorademokratiaa, pois välikädellisestä itsekkyysdemokratiasta.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Ainut tie kohden suorademokratiaa, pois välikädellisestä itsekkyysdemokratiasta."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Vai vielä "itsekkyysdemokratia" - ja ihan itse taisit tuon hölynpölyn keksiä.


      • Anonyymi

        Eiköhän Putinin tuki ruplina riitä "kansalaismediallesi".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "Ainut tie kohden suorademokratiaa, pois välikädellisestä itsekkyysdemokratiasta."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Vai vielä "itsekkyysdemokratia" - ja ihan itse taisit tuon hölynpölyn keksiä.

        Voidaan kutsua välikäsidemokratian dilemmaksi, jopa suurongelmaksi. Esimerkkinä kansanäänestys Natosta, joka estettiin kansakunnaltamme.


    • Anonyymi

      Kuinka paljon välikädellisessä mediassa on suodatusta eli sensuuria?

      • Anonyymi

        Entä onko omissa paskakirjoituksissasi totuutta ollenkaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä onko omissa paskakirjoituksissasi totuutta ollenkaan?

        Niissä on "totuutena" linkit Luoman aiempiin öyhötyksiin - vale kai muuttuu totuudeksi kun sitä tarpeeksi usein toistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niissä on "totuutena" linkit Luoman aiempiin öyhötyksiin - vale kai muuttuu totuudeksi kun sitä tarpeeksi usein toistaa.

        Valotatko noita "löytämiäsi valheita"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valotatko noita "löytämiäsi valheita"?

        BUAHAHAHAHAAHAAAHAHAAAA

        Trolliko ei ymmärrä edes lukijakommentteja, joilla paskapuheet ovat ammuttu alas!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BUAHAHAHAHAAHAAAHAHAAAA

        Trolliko ei ymmärrä edes lukijakommentteja, joilla paskapuheet ovat ammuttu alas!

        Sinun tyyppiset kommentit juuri ammutaankin foorumilta alas!

        Oletko väärällä alustalla?


    • Anonyymi

      Krnrn lauluja laulat sen leipää syöt, Ilkka Luomalle !?

      • Anonyymi

        Kyllä - ja Moskovan leivästä tuli vatsasyöpä.


    • Anonyymi

      Tänään on lehdistön vapauspäivä. Onko media Suomessa moniääninen, jos katsot uutisointia Ukrainasta ja Venäjältä?

      • Anonyymi

        Ainakin edustamasi valemedia huutaa kakofoniassa valheitaan.


    • Anonyymi

      Luoma elelee omassa mielikuvitusmaailmassaan.
      Taitaa olla melko yksinäinen,mutta ehtiipähän suoltaa reaalimaailmalle vieraita tekstejään torven täydeltä.

      • Anonyymi

        Totta, kansalaiset voisivat alkaa elämään itsenäisesti omalla suoralla kansalaisfoorumilla tuottaen itse tietoa - tiedon varsinaisena alkuperälähteenä!


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009848716.html

      "Suomessa kokeillaan uudenlaista verkko­keskustelu­alustaa, jonka tarkoitus on tehdä keskusteluista rakentavampia
      Polis-verkkoalustalla yritetään trollaamiseen sijaan löytää konsensusta kiistanalaisista poliittisista kysymyksistä."

    • Anonyymi

      Ylessä sotaprofessori opastaa mediaa ja toimittajia!

      https://yle.fi/a/74-20050467

      Professori lisäisi toimittajien avoimuutta: jos kannattaa vasemmistoa, sen voi tuoda esiin ja silti kirjoittaa hyvän jutun oikeistosta
      Sosiaalista mediaa tutkinut sotilasprofessori Aki-Mauri Huhtinen pohti Viimeisen sanan lähetyksessä, miten valtamedia voi olla mukana yhteiskunnan kahtiajaon lievittämisessä.

      • Anonyymi

        Yllättävä! Sotaprofessorilta.


    • Anonyymi

      Tämä 24 foorumi voisi olla yksi nouseva suoramedia. Laatuavauksia odottaen 👍😊💥

      • Anonyymi

        Tämä Suomi-alusta on kehittynyt viime vuosina suotuisaan suuntaan, erinomaisten kirjoittaja-avaajien myötä.


    • Anonyymi

      Demokratiaevoluutiossa seuraava askel on kansalaisten oma suorademokratia suorine kansanäänestyksineen (miksi suomalaisilta kiellettiin suora kansanäänestys Natosta?) ja näin välikäsidemokratia jää parlamentaarisen kokeilun prototyypiksi.

    • Ilkka,luoma naamioi nämä propagandistiset kirjoituksensa syvälliseksi pohdiskeluksi. Kyllä minä ainakin ne kuitenkin ilman vaikeuksia propagandaksi ja trollaukseksi tunnistan.

      Ilkkapiste kirjoittaa näistä yhteiskuntamalleista. Hän voisi vähän selventää näkemyksiään. Ovatko yhteiskuntamallit hänen mielestään samanarvoisia? Onko totalitaarinen malli samanarvoinen kuin vapaan yhteiskunnan malli? Onko diktatuuri yhtä hyvä kuin demokratia vai jopa parempi? Ilkkapiste näyttää kritisoivan enemmän "läntistä" demokratiaa kuin "itäisiä" diktatuureja. Jos yhteiskunnat pitäisi nähdä samanarvoisina niin pitääkö ne vain hyväksyä sellaisena kuin ne historian tuloksena ovat kehittyneet? Vai - ovatko yhteiskuntamallit vain erilaisia valintoja, joita ei pitäisi asettaa paremmuusjärjestykseen? Jos ne ovat valitoja niin kuka ne on valinnut - kansatko vai diktaattorit kätyreineen? Ilkkapiste näyttää samaistuvan enemmänkin diktaattoreihin kuin kansoihin.

      Kerron oman näkemykseni. Mielestäni yhteiskunnat eivät ole samanarvoisia. Yhteiskunnat ovat syntyneet evoluution tuloksena ja vapaa demokraattinen yhteiskunta on ihmisten kannalta ehdottomasti parempi kuin autoritäärinen tai totalitaarinen diktatuuri. Demokraattisten yhteiskuntien välillä on eroja, jotkut toimivat paremmin kuin toiset. Demokratia on kuitenkin avoin jatkuvalle evoluutiolle, ne voivat kehittyä paremmiksi. Erilaiset diktatuurit ovat evoluution umpikujia. Jotkut yhteiskuntamallit ovat arkaaisia eivätkä ota toimiakseen nykymaalmassa jotkut taas ovat dystopioiksi muuttuneita utopioita.

    • Anonyymi

      Uskommeko itseemme? Ossaammeko epäillä turhia auktoriteetteja?

    • Anonyymi

      Kehittyykö kansalaismedia laadullisesti?

      • Anonyymi

        Suomessa on monta hyvää vaihtoehtomediaa, niitä vaan ei niin helpolla löydä kun toimivat ilman mainosbudjettia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on monta hyvää vaihtoehtomediaa, niitä vaan ei niin helpolla löydä kun toimivat ilman mainosbudjettia.

        "Kyllä kansa tietää"
        -Veikko Vennamo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on monta hyvää vaihtoehtomediaa, niitä vaan ei niin helpolla löydä kun toimivat ilman mainosbudjettia.

        Kysyt ja vastaat itsellesi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Opetta opettaa, mutta sen ääni ja kirjoitukset ei näy mediain lehdillä,rasistit !?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009944441.html

      Miksi ei edelleenkään kerrota Venäjän puolella taistelevista suomalaisista? Mikä on, että ikäänkuin väkisin työnnetään median voimin suomalaisia tuomitsemaan Venäjä?

      Moniko muistaa mitä tapahtui vähän ennen kun Venäjä päätti aloittaa operaation Ukrainassa helmikuussa?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17671430/totuus-sodasta
      Putinin vastaus Donbassin Kansantasavallan Venäjälle esittämään vetoomukseen ja avunpyyntöön:

      Putin sanoi: "Donbassin kansantasavalta vetosi Venäjään avunpyynnöllä. Tässä yhteydessä YK:n peruskirjan 51 artiklan 7 osan mukaisesti Venäjän liittoneuvoston hyväksynnällä ja liittokokouksen 22.2.2022 Donetskin a Luganskin kanssa tekemien ystävyys- ja keskinäisen avunantosopimusten mukaisesti olen päättänyt toteuttaa erityisen sotilasoperaation.
      Sen tavoitteena on suojella ihmisiä, joita Kiovan hallinto on kiusannut, ja jotka ovat joutuneet kansanmurhan kohteeksi 8:n vuoden ajan. Ja tätä varten pyrimme Ukrainan demilitarisointiin ja denatsifiointiin.
      Tuomme myös oikeuden eteen ne, jotka ovat syyllistyneet lukuisiin sotarikoksiin siviilejä, myös Venäjän kansalaisia vastaan. Suunnitelmiimme ei kuulu Ukrainan alueiden miehittäminen. Emme aio pakottaa mitään tai ketään väkisin."

      YK:n 51 artikla:
      "Jos jokin YKn jäsen joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, ei mikään tämän peruskirjan säännös saa rajoittaa sen luonnollista oikeutta erilliseen tai yhteiseen puolustautumiseen, kunnes turvallisuusneuvosto on ryhtynyt tarpeellisiin toimenpiteisiin kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Ne toimenpiteet, joihin jäsenet ovat ryhtyneet käyttäessään tätä puolustautumisoikeutta, on heti ilmoitettava turvallisuusneuvostolle, eivätkä ne saa millään tavoin vaikuttaa turvallisuusneuvoston tämän peruskirjan mukaiseen oikeuteen ja velvollisuuteen ryhtyä kulloinkin niihin toimenpiteisiin, joita se pitää tarpeellisina kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden ylläpitämiseksi tai palauttamiseksi."

      ETYJ:in raportit toteavat Ukrainan aloittaneen Donbasin pommituksen 9 päivää ennen Venäjän "Sotilaallista Erikoisoperaatiota."

      Miksi ihmisille ei kerrota Venäjän puolella taistelevien tilannetta ja kysytä heidän mielipiteitään, eikä haastatella Venäläisiä siviilejä? Koska vaadittaisi lopettamaan tuki Ukrainalle, ja ne suunnitelmat, mitä on laadittu tuo rahan meno huomioon ottaen, eivät toteutuisi?
      Miksi EU:ta ja USAa vaaditaan tyhjentämään asevarastonsa? Miksi Kiina saa olla rauhassa?

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "ETYJ:in raportit toteavat Ukrainan aloittaneen Donbasin pommituksen 9 päivää ennen Venäjän "Sotilaallista Erikoisoperaatiota.""

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Älä valehtele. Tuolloin Itä-Ukrainassa Etyjin mukaan laskettu noin 500 räjähdyksen ääntä keskiviikkoillasta torstaiaamuun, mutta Etyj ei pystynyt määrittelemään ampujaa.

        Sen sijaan uutistoimistot raportoivat Venäjän tukemien joukkojen ampumista kranaateista, joista yksi olisi väitetysti osunut Luhanskin alueella sijaitsevan Stanytsia Luhanskan kylän päiväkotiin.

        17.2.2022 Harkovan kaupungissa olevan HS:n Venäjän kirjeenvaihtajan Jenni Jeskasen saamien tietojen mukaan separatistijoukot olisivat tulittaneet torstaiaamulla Donetskin alueella sijaitsevaa Marinkan kaupunkia.

        ”Kuulin puhelimitse, että siellä on ollut aamulla tulituksia, jotka ovat kestäneet puoli tuntia tai pidempäänkin. Paikalliset asukkaat pitävät tätä hyvin epätavallisena.”

        HS:lle työskentelevä valokuvaaja Niklas Meltio on paikan päällä Itä-Ukrainassa Marinkassa, joka kuuluu Donetskin hallinnolliseen alueeseen. Meltion mukaan Marinkaan ammuttiin torstaina 27 kranaattia. Ukrainan hallinnon joukkojen sotilastukikohta on pommitettu maan tasalle, Meltio kertoo.


      • Anonyymi

        Voi vittu mikä ääliö:

        Jätkä kopsaa: "YK:n 51 artikla: "Jos jokin YKn jäsen joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, ei mikään tämän peruskirjan säännös saa rajoittaa sen luonnollista oikeutta erilliseen tai yhteiseen puolustautumiseen...." ja sitten muka Donbassiin, joka on osa Ukrainaa, voisi soveltaa tuota artiklaa.


    • Anonyymi

      Nykylehdet ovat ottaneet Talmudin pilkkaajien osan:

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/07ed7c46-e0cf-4c2c-94a7-d151fd75beea
      "Kadyrov mielenosoittajista: Ampukaa päähän"

      Miksi kerrotana pahin ensin? Miten menee uutinen?

      "Jos meillä on yksikään henkilö menossa luvattomiin mellakoihin, pidättäkää ja vangitkaa hänet, Tai ampukaa kolme varoituslaukausta ilmaan, ja sen jälkeen, jos henkilö ei noudata lakia, neljäs laukaus otsaan, Kadyrov sanoi Ria Novostin mukaan tapaamisessa sisäministeriön ja Venäjän kansalliskaartin edustajien kanssa."

      Entä jos eräänä päivänä Suomessa tehdään samoin? Ja silloin toteutuu se, miten Kadyrovia haukuttiin otsikossa, annetaan ymmärtää, ettei hän yksinkertaisuuttaan muuta sanonutkaan!

      Miksi media on alkanut leimaamaan ihmisiä HULLUIKSI??

    • Anonyymi

      Pinnalle on nyt noussut "sepittely" -Case Kuusela.

      Nyt media käy rajua Jaakobin painia hyvän journalismin kadottaneena ja näin kansalaisen suoramedia nostaa voimalla päätään.

      • Jos Tiltu opettelisit ensin äidinkielen alkeet ja koittaisit pysyä asiassa. Myöskään omat blogisi eivät ole faktisia lähteitä.


    • Anonyymi

      Tapaus Kuuselan "sepittely" romuttaa median uskottavuutta journalismin hyveiden hylkääjänä, nyt on kansalaistemme oman suoramedian kehittymisen vuoro!

      • Anonyymi

        Miksi uusit kommenttisi?

        IJL-Bloc jo vastasi tuohon näin:

        "Jos Tiltu opettelisit ensin äidinkielen alkeet ja koittaisit pysyä asiassa. Myöskään omat blogisi eivät ole faktisia lähteitä."


    • Anonyymi

      Heh - heh! ;-)

      Sepittelyä (Case Kuusela) mediasta. kun journalismin hyveet unohtuivat!

      "Taas tahrittiin sanoja, mutta ihanteet säilyvät
      ”Narratiivinen journalismi” ja ”feature” saivat tahroja väärinkäytöstä, mutta kaunokirjallisella tyylillä voi yhä tehdä totuudellista journalismia.

      Vesa Sirén HS
      6.4. 2:00 | Päivitetty 8.4. 16:46"

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000010338714.html

      • Edustamastasi valemediasta on kirjoitettu jopa kirja: Putinin trollit – Tositarinoita Venäjän infosodan rintamilta - Jessikka Aro 2019

        Oletko lukenut? Kertoohan se myös sinusta.


    • Anonyymi

      Perinnemedia kärvistelee sepittelyn (Tapaus Kuusela) ikeessä. Nyt kansalaistemme oma suoramedia voi ajaa ohi ja tuottaa kiihtyvän vastuukehityksensä myötä välikädetöntä oikeaa uutisvirtaa lukijoilleen; siis toisille kansalaisille suoraan. Tosin kehitystä pitää tästä kokoomus-persuyhteiskunnasta paljon tapahtua, jotta vastuu osataan kantaa asiallisesti.

      Kansa on menettänyt luottamuksensa perinnemediaan - sen olemattomana journalismina!

      • Anonyymi

        Vatsasyöpäpotilas valehtelee kuten aina.

        Tässä faktaa:

        "Tutkimuksen mukaan Yleisradion uutisia pitää joko hyvin tai melko luotettavina 87 % suomalaisista, kun edellisvuonna luku oli 85 %. Ylen uutisia hyvin epäluotettavana pitää kolme prosenttia suomalaisista, tämä luku on pysynyt samana. Ylen luottamusarvioiden keskiarvo (8,0/10) on korkeimmillaan vuosiin."

        https://yle.fi/aihe/a/20-10005042


    • Anonyymi

      Media sepittelee kärädettyään manipulaatioista.

    • Anonyymi

      Psykologisesti mielenkiintoista tässä kuviossa on se, miten asiallisina pidetyt toimittajat ja tiedotusvälineet niin nopeasti päätyivät Suomessa tuuttaamaan yksisilmäistä propagandaa, joka unohtaa täysin lehtimiestaidon perusperiaatteet tai edes niihin pyrkimisen. Pelko, painostus, aivopesu, joukkopsykoosi, isänmaan etu. Kaikki nämä vaihtoehdot tuntuvat nykymaailmassa mahdottomilta, mutta joku noista syistä valitettavasti voi olla totta.

      • Anonyymi

        Opettelisit Ilu itse edes kirjoituksen alkeet.
        Sekava avauksesi osoittaa, ettet ymmärrä journalismista yhtään mitään.

        Voisit muuten kannella Julkisen sanan neuvostolle esille ottamistasi epäkohdista - miksi et sitä tee?

        Ajattele mikä voitto se olisi teille itätrolleille, jos kantelu menestyy.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe