Vihreä ohituskaista ympäristön turmelemiselle

Anonyymi-ap

Saa nähdä kenen johtajan ääni kuuluu, kun Suomen Ympäristökeskus käsittelee hakemuksen valtavan valtavan luokan akkumoskan johdattamisesta mereen. Pelättävissä on, että käy kuten niin monesti aiemmin ja rahapiirit ovat sopineet jo asian. Näinä aikoina tuon kaltainen hanke kuulostaa vitsiltä. mutta ilmeisesti ihmiskunnalla on oikein kiire pilata tämän pallon elämä ja tehdä tulevien sukupolvien elämästä äärimmäisen haastavaa.

59

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Arvoisa viranomainen, haen lupaa ympäristön turmelemiseen, sanotaanko vaikkapa ämpärillinen jotakin jätelietettä meriveteen päivittäin. Kävisikö tämä? Vastaus: Ei käy, se olisi rikollinen teko, sillä saastan aineosat täytyy olla tiedossa, että lupa voidaan myöntää, lisäksi olette selvästi pelkkä näpertelijä.
      Arvoisa viranomainen, edustan n.s. liikemiespiirejä, jotka tekevät julmat summat rahaa koluamalla hyväuskoisten vauhtiveikkojen johtamia kyliä, perustaen niihin perävalotakuutehtaita. Haluamme kipata mereen muutama sata tonnia hyvin selitettyä lientä päivittäin ja täysin ilmaiseksi ja haluamme luvan tähän luonnonsuojelua kunnioittavaan hankkeeseen pikapuoliin.
      Vastaus: Mitä kohteliaimnin ilmoitamme, että pohdimme asiaa ja saamme varmasti aikaan kaikkia tärkeitä osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

    • Anonyymi

      Tuossa ympäristönlupahakemuksessahan haetaan tosiaan lupaa laajamittaiselle ympäristön turmelemiselle.

    • Anonyymi

      Kymen Sanomien mukaan suunnitelmissa on, että mereen johdettaisiin 5200 TONNIA jätevettä per vuorokausi. Luku on niin järkyttävä, että se lienee hämäys, jonka tarkoitus on saada viranomaisilta vaatimus alentaa määrää jolloin saisivat ns. "vastaan tulolla" joka tapauksessa hirvittävän ympäristönpilaamisensa läpi. Ei pisaraakaan jätevettä mereen, piste.

      • Anonyymi

        Minnekäs Haminalaisten paskavedet menee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minnekäs Haminalaisten paskavedet menee?

        Mussalon jätevedenpuhdistamoon, pöljä.


    • Anonyymi

      Tässä testataan nyt ympäristötoimen ja koko valtion uskottavuus näissä luonnon suojelemisen asioissa. Jos tällainen rikos tehdään lailliseksi, niin miten voi enää uskoa mihinkään?

    • Anonyymi

      Hamina muuttuu vihreäksi - homeesta.

    • Anonyymi

      Akkuankkojen sylttytehdas:
      CNGR Kiina, CNGR Finland (toimitusjohtaja Thorsten Lahrs, ympäristöfasadi Jenni Bäck), Suomen Malminjalostus (Suomen valtio).
      Yhtäällä röyhkeä rosvopäällikkö gangstereineen haluaa tuhota elämää siirtelemällä sotilaita pelilaudalla, toisaalla raharakkauden vauhtiveikot gangstereineen haluavat tuhota elämää siirtelemällä stailattuja myrkkytorneja luonnon pelilaudalla.
      Näille kahdelle on yhteistä hurskaat puheet ja varmoiksi harjoitellut eleet.

    • Anonyymi

      ituhipit hiljaa

    • Anonyymi

      Haminassa poltellaan kumia, bensaa ja dieseliä, hiilijalanjäljellä ei mitään väliä.

    • Anonyymi

      Onko tämä sitä Maria Ohisalon pakolla läpi ajamaa "vihreää siirtymää"?

    • Anonyymi

      Ettekö te taukit ymmärrä, että kylmät rahapiirit ovat kippaamassa teidän rannoillenne jumalattomat määrät jätettä? Joku kehtaa vielä arvostella, kun jollakulla hanketta kritisoivalla on vielä hieman moraalia ja ymmärrystä tallella. Mutta paskaanhan täällä lopulta hukutaan, siitä pitävät huolta ahneet ja tyhmät massat idoleineen, että onnea vain, te kiinalausrosvojen fanittajat. Olen itse työskennellyt ulkomailla ja nähnyt liikaa tuhottua luontoa. Suomi on vielä osittain suloinen pieni onnela, mutta kaikki muuttuu nopeasti.

      • Anonyymi

        Näin on, ei tänne mitään teollisuutta tarvita, onhan meillä kuntalaisia jotka ovat käyneet ulkomaillakin.


    • Anonyymi

      Kiina nähty useammastakin kolkasta. Saastesumu peittää maisemat ja erilaiset "hankkeet" maaseuduilla ovat ajaneet ihmiset jo ennestään ruuhkaisiin kaupunkislummeihin. Näkymät ovat jotakin muuta kuin turistikuvastoissa. Planeetan luonnon kuolema näkyy karulla tavalla, ihmisoikeuksista ei kannata edes puhua. Toki suomalainen voi mennä sinne ihailemaan Kiinan tapoja, ihastua niihin ja tilata samat tuhot myös tänne.

      • Anonyymi

        On nähty Haminakin, ja näkymät ovat jotakin muuta kuin turistikuvastoissa. Mutta syy tähän kurjuuteen ei todellakaan ole teollisuuden.


    • Anonyymi

      Joo, vastahaa tää on tunkemas tänne tuokii katastrohvi. Tienoon tomppelit on hyvä pohja tällaselle rosvoilulle.

    • Anonyymi

      Haminan voisi museoida kokonaisuudessaan, mitään sillä ei saavuteta muttei myöskään menetetä.

    • Anonyymi

      Putkiaivo rahan rakastaja näkee oman alueen luonnon puolustamisen museohankkeena. Ahneen ihmisen toimet ovat muuttaneet planeettamme jo siinä määrin, että ihmiskunta jo nyt helvetin porteilla. Mutta koska markkinat tuottavat silmiemme eteen jatkuvaa kasvu-uskoa ja uutistaloille riittää aiheeksi euroviisut, syntyy mielikuva, että kaikki on hyvin. Kaikki NÄYTTÄÄ vielä hyvältä, se on totta. Kannattaisi avata silmät.

      • Anonyymi

        Mikä tekee parsahanureista niin kärkkäitä ja agressiivisia, johtuukohan ruokavaliosta? Kannattaa muistaa miten intohimoisesti he esimerkiksi vastustivat ydinvoimaa, nyt on sitten kelkka kääntynyt totaalisesti. Melko irvokas on Helsinkeihin pystytetty kivipaasi, johon on kaiverrettu silloisten ydinvoiman kannattajien nimiä. Kaiken vastustaminen on helppoa, kaukonäköisyys huomattavasti vaikeampaa.


    • Anonyymi

      Viisas ymmärtää kaikkien ahneuden lajien ikävät puolet. Pihvihanurin aivotoiminta on keskittynyt paksusuolen alaosaan.

      • Anonyymi

        Kärkkäitä ja agressiivisia, sitähän minä juuri sanoin.


    • Anonyymi

      Kannattaa tutkia esim. planeettamme maankäyttöä ja ihmisen levittäytymistä / teollisuutta. Ekosysteemi on joutunut ennennäkemättömän agressiivisen riiston kohteeksi vain pienen ajan sisällä (muutama sukupolvi). Joku kehtaa vielä käyttää sanaa agressio, jos joku raukka jolle on jaettu ymmärrystä hieman isommalla kauhalla, tuo esiin näitä asioita, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiin elää tällä planeetalla myös tulevaisuudessa. Markkinaplösö ajattelee vain omia lyhytnäköisiä nautintojaan ja säälittäviä tuloslukujaan, joita kutsuu "voitoiksi". Ei kumma jos valistuneet nuoret ovat näistä asioista raivoissaan.

      • Anonyymi

        Tässä edeltävässä kirjoituksessa on hienosti esitelty Vihreiden vaalitappion syyt: Asettuminen muiden yläpuolelle, ainoan oikean totuuden määrääminen, muiden tuomitseminen ja uhriutuminen.
        Sitä saa mitä tilaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämän tehtaan paikkakunnalle tulon yrityksessä on hienosti esitelty planeettamme ekologiseen katastrofiin johtavat syyt: Asettuminen muiden yläpuolelle, ainoan oikean totuuden määrääminen, itsekkäitä rahapiirejä viisaampien tuomitseminen ja uhriutuminen.
      Lopulta me kaikki saamme niellä sitä lientä, mitä me tulemme tulevaisuudelta tilanneeksi, ja jos poistumme ennen sitä, tuon liemen latkivat omat lapsemme.

      • Anonyymi

        Ei saa vihreät ääniä seuraavissakaan vaaleissa.


    • Anonyymi

      Taas huudetaan naama punaisena kun on isoa investointia tulossa, että ei saa tulla. Tutkikaas huvikseen paljon siellä meressä vettä virtaa ja vaikuttaako edes suurelta vaikuttava määrä sulfaattia mihinkään, no ei vaikuta.

      Koko valitustouhu on sitä samaa kateellisten Myllykylän junttien ulvontaa mitä joka asiassa kun sivistys pelottaa ja äly ei riitä ajattelemaan mopojen rassausta monimutkaisempaan.

      • Anonyymi

        Onko kaikilla Haminan vihreillä tikkuveneet?


    • Anonyymi

      Sivistys pelottaa ketä? Siis mikä sivistys? Ilmaisulla voidaan näköjään tarkoittaa mitä vain netin keskustelupalstalla takapuolen raapimisesta aina valovuosien päässä olevaan kokonaisuuksia käsittävään, objektiiviseen ja oikeudenmukaiseen viisauteen, mutta mitä sitten? Jos akkutehtaan rosvojoukko saa rikokselleen lain suojan, on se ehkä pöyristyttävintä mitä voi edes kuvitella.
      Planeetan elämän alasajo on ihmeteltävän monen mielestä hieno juttu. Vihaavatko he luontoa, lapsiaan vai itseään?

      • Anonyymi

        Anonyymina netissä öyhöttävä valittaja on ainakin kaukana objektiivisesta viisaudesta, ja todennäköisesti ainoa kokonaisuus jota osaa käsitellä on sukkaparin lajittelu.


    • Anonyymi

      Moni anonyyminä anonyymeistä fantasiaa rakentava on bambusukkien tukkukauppias, joka myy, jos tarvis, myös isoäitinsä.

    • Anonyymi

      Koko hanke on lähtökohdiltaan rikoksen valmistelua. Ihmetystä herättää.

    • Anonyymi

      Jos siis voisi luvallisesti pilata ympäristöä, niin siitä voisi vetää sen johtopäätöksen, että koko viranomaiskuvio on täydellistä huijausta ja että kukaan virallisessa järjestelmässä ei piittaa siitä, että luonto tuhoutuu ja me siinä samalla.

    • Anonyymi

      Neonvihreä siirtymä. Niin, kieltä näyttävä rahan käärijäkin on kuulemma Jeesus Kristus. Melko pitkällä jo ollaan, ehkä olemme tulevan kohtalomme ansainneet.

    • Anonyymi

      Tosiaan, julkkiset ovat Jeesuksia ja ympäristörikokset luontoa suojelevaa siirtymää. Nyt on ainakin tullut selväksi kuinka helppoa on touhuta mitä tahansa, koska ihmiset ovat pääasiallisesti ääliöitä.

    • Anonyymi

      Viralliset tahot kailottavat luonnon suojelelun tärkeyttä juhlapuheissaan, mutta sallivat aivan liian usein sen raiskauksen omassa päätöksenteossaan, jos rikos tapahtuu suuressa mittakaavassa. Mahtavatko haminalaiset ymmärtää ollenkaan miten karskista kusetusyrityksestä tässä on kyse

    • Anonyymi

      Helppoahan se on luontoa suojella kun on perinyt vanhemmiltaan miljoonaomaisuuden. Meidän muiden pitäs tehä töitä elääksemme, jos vaan niitä tältäkin paikkakunnalta löytyisi.

    • Anonyymi

      Rikas saastuttaa leveästi, köyhä tolvana ei pysty ihan samaan ja on siis kateellinen. Mitä tulee maalliseen omaisuuteen, luontoa suojelevat ihmiset eivät ole juuri milloinkaan kermaherneitä. Kermaa kertyy luonnon tuhoamisesta.

      • Anonyymi

        Jaa että köyhät ovat tolvanoita? Korjaapa nyt hieman näkökantaasi jos haluat esittää uskottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että köyhät ovat tolvanoita? Korjaapa nyt hieman näkökantaasi jos haluat esittää uskottavaa.

        Töitä pitäisi saada muulla ei väliä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Töitä pitäisi saada muulla ei väliä

        Jonkun pitää ne sosiaalipummitkin elättää.


    • Anonyymi

      Se, että tällaista meriluonnon tuhoamista edes ehdotetaan, kertoo siitä, että hankkeen ajajat luottavat paikallisten ihmisten tyhmyyteen ja passiivisuuteen, sekä viranomaisten löysyyteen. Aika näyttää pääsevätkö kiinalaiset ympäristöraiskarit ulottamaan röyhkeät tapansa myös Suomen luontoon.

    • Anonyymi

      Haminan tunnetusti viisaat päättäjät, jotka pitävät suuresta maailmasta (Hesasta) tulevista asioista, kuten juhlapuvuista ja liputuksista, ovat innoissaan saadessaan vastaanottaa vieläkin suuremmasta suunnasta maailmanluokan ympäristökatastrofin omalle alueelleen. Saahan sillä toki julkisuutta. Kaupunginhallituksen ympäristötietouden saralla lienee tietämystä, ymmärretään sorsan olevan pöllölaji ja että ruttojuuri voi tarttua ja seurauksena voi olla munakoiso.

      • Anonyymi

        Muiden halveksiminen on pahin virhe mitä ihminen voi tehdä. Erityisen tyypillistä tämä on Vihreän Liikkeen kannattajille, jotka kuvittelevat olevansa Luonnon Valittuja.


    • Anonyymi

      nää meijän päättäjät on ku sellasii pakkasen panemii karpaloita, vähä pehmeitä luttanoita usvasella suolla

    • Anonyymi

      Luonnon halveksiminen on pahin virhe mitä ihminen voi tehdä. Erityisen tyypillistä tämä on niille, joille on annettu lusikalla, eikä kauhalla siis voi vaatia. Vihreä puolue on nykyään lisääntyvässä määrin kaupunkilaisten somettajien puolue, eikä luontoa syvästi kunnioittavia ihmisiä kannata sekoittaa heihin, kuten ei muihinkaan puolueisiin, tai itselleen etuja lanseeraaviin ryhmittymiin, jotka kuvittelevat olevansa luonnostaan oikeutettuja kahmimaan, eli eräänlaisia "valittuja".

    • Anonyymi

      Mitä vailla nämä nykyihmiset vielä ovat? Se joka on nähnyt puutteen ajat, tietää että nykyään kaikkea aineellista on jo aivan liikaa. Vielä ollaan kuitenkin ahnehtimassa lisää, nyt vielä oikein meren puhtaus uhraten. Haminan päättäjät ovat vuosien saatossa tehneet liikaa tyhmiä päätöksiä, mutta tämä kiinalaisen akkutehtaan liepeillä elostelu on pohjanoteeraus. Mikä on Hamina ilman puhdasta meriluontoa? No kiinalaisten kaatopaikka!

      • Anonyymi

        Onko tikkuveneestäsi mennyt masto poikki kun noin sapettaa?


    • Anonyymi

      Lautakunnassa yritti osa kaataa koko hankkeen että ei anneta lupaa vaikka tekisivät mitä puhdistamoita. Muka luonnon puolella. Kärsiikö omat pisnekset vai mitä taustalla.

    • Anonyymi

      Kaikki kunnia niille, jotka vastustavat kyseistä mielisairasta luonnon tuhoamisen hanketta. Sitä puoltavien täytyy olla käsityskyvyltään pahasti vajavaisia ja halvan rahan haaveen sokaisemia.
      Tyhmyys ja ahneus purjehtivat korskeasti, mutta lopulta vain kapteenin lakki jää pyörimään pinnalle.

      • Anonyymi

        Laske jo ankkuri.


    • Anonyymi

      Vihreä siirtymä on valtava kusetus!

    • Anonyymi

      Luonnon raiskaajat ovat luonnon raiskaajia, eikä se asia siitä muuksi muutu.

    • Anonyymi

      Raatihuoneen edessä lukee kyltissä : "Luonnon lumous"!
      Hahahahahahahahahahahaha ja hahaha!!!!

    • Anonyymi

      Merta pilaavan tehtaan puolustajat osaavat näköjään kirjoittaa vain yhden tai kahden lauseen mielipiteitä, joissa ei niissäkään ole muuta kuin luontoa puolustavien ihmisten nimittelyä ja herjaamista. Että sellaiset tukijat heillä.

    • Anonyymi

      Onneksemme tuo järkeä vailla oleva keissi ajaa seinään. Lupaviranomaiset eivät voi ohittaa tosiasioita, kun niitä huudetaan korvaan joka suunasta. Ja kuka voisi enää uskoa mihinkään ympäristöpuheeseen, jos tällainen rikos saisi oikeutuksen?

    • Anonyymi

      Ylen tv-uutiset sai "asiantuntijalausunnon" ympäristövaikutuksista Akkuteollisuus ry:n edustajalta, joka totesi, että jäte poistuu " luonnolliseen kiertymään". Mitäpä meribiologian tai kemian expertin lausunto mediassa painaa, kun löytyy oikein rahaa tahkoavien perävalotakuutehtaitten yhdistysmies selittämään.

    • Anonyymi

      Ihmiskunnalla on vain yksi tie elinkelpoisen tulevaisuuden turvaamiseen ja se on nöyrtyminen todellisuuden edessä ja tapojen muutos. Esim. tehdasjätteen pumppaaminen mereen tarkoittaisi sitä, että tämä sukupolvi myy häpeällisesti omien lastensa tulevaisuuden ja toivon muutoksesta. Rajansa kaikella, myös luonnon hyväksikäytöllä. Tapojemme jäljet ovat alkaneet näkyä ja vauhti kiihtyy, mutta muutos on mahdollinen, jos sitä halutaan.

    • Anonyymi

      Näyttää siltä, että ihminen ei halua omalle lajilleen tulevaisuutta. Päättäjät antavat hyvää esimerkkiä siitä, että millään ei ole mitään väliä.
      Nyt aletaan tappaa jopa lintuja, etteivät uhkaa turkistarhoja, jotka tuottavat karvoja herrojen edustusämmille. Eli jätteetkin mereen vain, niin nopeutuu tuleva kaaos

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4223
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3824
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2631
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1615
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe