Suomen kaunein kesämökki

Anonyymi-ap

20.4. esitetyssä jaksossa arvioitiin taas kolme kaunista mökkiä, joista vain yksi oli rannalla. Kaksi vanhaa mökkiä oli kuivalla maalla ja molemmat oli sisustettu runsaalla tavaramäärällä. Toisessa oli hirvenpää seinällä ja useita täytettyjä lintuja ja huonekalut olivat jotain pölyisiä "antiikkikalusteita". Toisessa kuivanmaan mökissä oli kauniita käsin tehtyjä tekstiilejä ja erittäin kaunis piha. Rantamökki oli tyylikkäästi kalustettu ja paikka huikea. Arvatkaa, mikä sai rajusti suurimmat pisteet? Tuo pölyisen näköinen antiikkimökki hirvenpäineen ja täytettyine lintuineen!!! Pisteet tulivat tietysti mökin asukkaille. Mietin, että voiko tästäkin alemmas ohjelmien taso vielä laskea.

22

1449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika kammottavaa olla mökissä missä joku hirvenpää ym. täytettyjä otuksia seinillä. Kerran voitti melkein musta mökki,niin moderni ja karsea paikka. Outo ohjelma kun arvostellaan koteja,mökkejä....

      • Anonyymi

        Uusin ohjelma on mauton valtavan suuria kartanoita eihän kartano ole kesämökki. Halutaan vaan elvistellä omaisuudella. Minun mökki on pieni punainen tupa ja perunamaa en edes viihtyis isossa kartanossa. Antaa kylmän vaikutelman


      • Anonyymi

        Miten viitsitään roinaa kerätä nurkat väärälleen mökkiin. Antaa ahtaan vaikutelman huhhh. Meinaa tukehtua ovatko roinakasasta onnellisia.


    • Anonyymi

      Arvostelu painottunee enemmän sisustukseen ja siihen kuinka hyvin se on tasapainossa ulkoisen ilmeen kanssa. Toki hieno tontti ja näkymät pelastaa paljon, mutta ei yksinään riitä. Jakson rantamökin ulkonäkö ja tontti oli upeat, mutta rakennuksen sisätilat kamalat ja epäviihtyisät - aivan kuin ne olisi olleet eri talosta. Se parhaaksi arvioitu oli kokonaisuutena tyylissään yhtenäisin.

      Tuomareista Sumari on täys maallikko ja antaa pisteitä ihan fiilispohjalta, mikä näkyy siinä että sen pisteet heittelee eniten. Niiden kahden ammattilaisen antamat pisteet on enemmän linjassa keskenään.

    • Anonyymi

      Joo mummonmökki aina mökki!! Nämä on huviloita suurinosa!! Mustaa valkosta sisustus!! En tykkää täytetyistä eläimistä mutta jokainen tyylillään ja itselle! Et jotenkin en tykkää Sumarista on ihan viilistelijä joka kerta sisään tulossa sama oi tämä on!!!. Nyt on!!!.😉.

    • Anonyymi

      Minusta oli paras se vanha mökki, jossa oli isoja kiviä pihalla. Toiseksi paras oli se rantamökki. Ei ollut sisällä joutavaa roinaa ja kivan valkoiset seinät.

    • Anonyymi

      Mikäs ahdasmielinen viherhippi sinä olet? Mitä vikaa täytetyissä linnuissa saati hirvenpäissä? Itsellänikin talo täyteen niitä. Jokainen sisustaa mökkinsä niinkuin haluaa itselleen eikä minkään ahdasmielisen vihreän mukaan.

    • Anonyymi

      Se ensimmäinen mökki missä oli isoja sammaleisia kiviä pihassa ja
      talo sisustettu kivasti oli mielestäni paras.

    • Anonyymi

      Voisiko ohjelma olla Suomen kallein kesäasunto, eihän näissä oo mitään kesämökeistä puhettakaan vaan rikkaiten asuntoja, niitä te nyt kehutte.????

    • Anonyymi

      Voitaisko tehdä ohjelma Suomen kaunein ja ihanin kesämökki,eikä se moderi ja kallis mökki.

    • Anonyymi

      Meillä on mökki vuodelta 1945 ja on ihan hyvässä kunnossa siis hirsirakenteinen eikä oo mitään muuta kuin pelkkä hirsi. Lämmitetään leivinuuni ja puuhella ja jos ollaan poissa pari päivää talvella niin ilmalämpöpumppu hoitaa sen ajan. Käydään siis ympäri vuoden ja on kodikas mökki eikä mikään moderni asunto.

    • Anonyymi

      Tämänpäiväisen ja edellisen ohjelman perusteella paras nimi olisi "Suomen kallein ja eniten siivousfirmoja työllistävä kakkosasunto". Ajatelkaa, miltä näyttävät lattiasta kattoon olevat lasiseinät jokaisen myrskyn jälkeen tai silloin kun lokit ovat käyneet paskomassa ikkunoille. Tai kun kertyy paksu kerros puiden siitepölyä ikkunoihin. Oikeissa mökeissä on pienet ikkunat, jotka on helppo käydä pyyhkimässä vaikka jakkaralta käsin.

    • Anonyymi

      Kas kummaa tämänpäiväisen jakson voitti jossa Sumari käynyt joskus. Ja Sumari sai valita voittajan kun 2 samoilla pisteillä. Kas kummaa mökin omistaja tais olla huonekalusuunnittelija ja sopivasti/sovitusti esiteltiin huonekaluja, istuimia jotka sopivat sisäkkäin. Nää sponsori tuttujen mökkivoitot etukäteen suunniteltu. Typerää.

      • Anonyymi

        Sumari ei kehdannut olla antamatta kymppiä mökille jossa oli pippaloinut. Molemmat ammattilaistuomarit piti alunperin tuota jakson voittajaa kasin arvoisena kun se tasapisteissä ollut sai heiltä ysit, mutta toinen näköjään vaihtoi jostain syystä sitten mieltään. Toki pisteytys voi olla haastavaa kun joutunevat antamaan niitä ennen kuin kaikki kolme ehdokasta on kierretty.


    • Anonyymi

      Ei mökin mökkiä, itse ahdistun maaseudulla, vaikka lapsuuden vietin siellä. Johtuneeko pitkistä koulumatkoista, peloista kun ei ollu lähellä muita ihmisiä, eikä katuvaloja ym.

    • Anonyymi

      Moittivat sitä, että on sisustuksessa on sekoitettu uutta ja vanhaa, seuraavan mökin kohdalla kehuivat että on hienoa kun on uutta ja vanhaa sisustuksessa.

      • Anonyymi

        Monet"mökit" lasipurkkeja,ikkunat lattiasta kattoon. En viihtyisi tällaisessa lasiastiassa.
        Vau,mää en kestä,sanoo Sumari.


    • Anonyymi

      Kiinnostaa tietää, miten Iitin mökissä/ saunassa oli hoidettu harmaavesisuodatus?

    • Anonyymi

      Mitä ihmettä näiden mökkiläisten mielessä on käynyt, että ovat ilmoittaneet oman mökkinsä kilpailuun. Miten sokeaksi voi omaansa tulla. Pelkkä hyvä sijainti ei riitä. Telttakin olisi monessa paikassa ollut parempi ratkaisu. Myötätunto tuomareille, jotka jotuvat arvostelemaan näitä perusmökkejä. Helmiä joukossa on vain muutama.

    • Anonyymi

      Jää kaipaamaan edellisiä kausia ja tuomareita.. ja jaksaa ihmetellä että tuomarit löntystelevät maihareissaan ja kumisaappaissaan sisätiloihin. Voi aikoja, voi tapoja!

    • Anonyymi

      Sumari on kyllä merkillisen taitamaton ammattijuontajaksi. Jokaiseen puheenvuoroon sisältyy taatusti sana 'mieletön'. Eikö hän tunne muita adjektiiveja? Joka toiseen sisältyy myös 'sairas' tai 'sairaan' sitä ja tätä. Jotenkin kovin lapsellisen tai ehkä nuorekkuutta tavoittelevan tuntuista kielenkäyttöä. Joka tapauksessa huvittavan ja samalla myös ärsyttävän kuuloista ammattijuontajalta, jolla alkaa kai ikääkin olla jo kuudenkympin vaiheilla.

    • Anonyymi

      Kustavin torppa oli paras.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe