Apteekin käsikauppalääkkeistä ja luontaistuotteista

Anonyymi-ap

Pääsääntönä voidaan kliinisesti pitää sitä että vain ja ainoastaan lääkärin määräämä lääke on hyödyllinen, hyötyosuutta on vain niissä. Kösikauppalääkjeet, esimerkiksi primaspan voi aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia, samoin esimerkiksi silmätipat, googlatenkin tietoa löytyy, silmätippojen haittavaikutukset. Kaikkien tuotteiden koistumusta ei kunnolla ole tutkittu joten yhteisvaikutuksia esimerkiksi varfariinin kanssa voi olla, luontaistuotteilla googlaten luontaistuotteiden vaarat, viranomainen ja luontaistuotteet. Käsikauppalääkkeet ovat siinä mielessä kyseenalaisia, että esim silmätipat voivat pidemmästä käytössä aiheuttaa punoitusta, vakavaa haittaa silmille jne. Lisäksi farmanomeilts puuttuu tietous,miyä myy ja kenelle, vanhuksille pahimmillaan myydään primaspania,joka voi aiheuttaa vakavia vaurioita kehossa. On myös lukusia muita käsikauppalääkkeita, mm. Diplomac joilla ei kliinisesti yhtään mitään hyötyosuutta,pikemminkin kun tuollainen aine jää elimistön,haittaa.

14

4647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      monesti auttaa että uutta väkeä, myy enemmän joissakin tapauksissa, ei kuitenkaan aina. mikäli ollaan hapnnaamoja, ei myy, ei mene käsikauppatuotteet niin hyvin kaupaksi.

    • Anonyymi

      Hyvä esimerkki kyypakkaus. Ei ole hyötyä käärmeenpureman hoitoon, ei vaikuta kortisoni siihen.

    • Anonyymi

      Itsehoitolääkkeiden yhteisvaikutukset, paljon puhuttu aihe. Valmisteilla voi niitä olla sillä itsehoitolääkkeet ovat koostumukseltaan hienommin tutkitumpia, koska ne eivöt yleensä ole lääkärin määräämiä. Esimerkiksi ripulin hoitoon on lukuisia valmisteita. Nestetasapainosta huolehtiminen tärkeää senkin suhteen, makrogolia jotkut käyttävät toki. Lisäksi irsehoitovalmisteissa se ongelma että otetaan vitamiinia,yhtä ja toista päällekkäin ja kun lääkäri kysyy ,mikäli tietää mitä valmisteita käyttää, niin ei kokonaiskuva välttämättä tule selväksi,koska lääkäri ei itsehoitolääkkeitä kovinkaan suosi, joitakin poikkeuksia lukuunottamatra.

    • Anonyymi

      Iltalehdessä näyttää olevan oikein hyvä ja os7va juttu käsikauppalääkkeiden haitoista. Mainitaan että niitä myös syödään turhaan. Kukaan lääkäri ei niitä tietääkseni käytä, lukuunottamstta tyyliin laastaria, jtn voidetta tms.

    • Anonyymi

      lääketieteen ihmiset eivät näitä valmisteita liiemmälti syö.

    • Anonyymi

      Saanähdä milloin tuohon hommaan puututaan tarkemmin ministeriön tasolta , selviä puutteita ja mahdollisesti vaatii jopa lakimuutoksia.

    • Anonyymi

      Picorion tipat, vähän siinä ja siinä suolistolle, ne on apteekissa,kaapissa,ei olut kuin yksi iso purkki. No, farmaseutti kuitenkin että eivöt haitallisia,on uusinta tutkimustulosta, levolac , picorion ja pecorion jauhe yhdessä,hyvä cocktail. Eiköhän tuo ihanbe olisi jos olisi kaikki pois, uloste tulee kun in tullakseen, ruokavalio ilman mitään vitamiineja. Vitamiinit on ruuassa .

    • Anonyymi

      Jännä kun farmeuteiilla nuo näkemykset vaihtelee. Tuttu farmaseutti, että suoli tottuu niihin,pegorioniinkin ja vain lääkärin määräyksestä pitkäaikaiskäyttöön. Googletin tarkemmin, kaikki nuo on suolistolke haitallisia, ei kannata suosia."Kyllähän niitä osataan kysyä,: totesi toinen farmaseutti kuitenkin, aiemmin putaalla joka nyt istui kassalla. Nyt vissiin tämä "hänen bestis yksi ainakin kovasti mainosti. Vanhempi farmaseutti kerran ettö diplomac on täyttä Jaskaa, hön oli rehellisempi vissiin.

    • Anonyymi

      Itsehoito lääkkeistä ja vitamiinivalmisteista paljon vaahdotaan. Kuitenkin varsin moni lääkäri kehoittaa käyttämään tilapäisiin särkyihin ja jomotuksiin ilman reseptiä saatavaa buranaa tai panadolia. Niin ikään "kuivat silmat" vaivaan suositellaan useampaakin käsikauppalääkettä.
      Ilman reseptiä saatavaa D-vitamiinin purkista nauttimista jokainen lääkäri suosittaa.
      Sitten on näitä statiini lääkäreitä, jotka tuomitsee luontaistuotteilla ja ruokavaliolla saavutetun kolesterolin suositellun tason saavuttamisen , pitäen asiaa toki hyvänä mutta väärin tehtynä, kun mielestään ainoastaan statiineilla saavutettu tulos on oikein, vaikka siitä sitten potilaalle olisi aiheutunut elinikäinen lihasreuma.
      Joten tuohon esitettyyn pääsääntöön, vain lääkärin määräämän lääkkeen hyödyllisyydestä, on todistettavasti olemassa niin monta poikkeusta, että koko pääsääntö on vähintään kyseenalainen.

    • Anonyymi

      Täytyy ottaa se huomioon että on niin monen tason lääkäreitä. Toki teekoo tasolla ja kansainvälisellä tasolla pieni ero on, aivan kuten lääkäri absiotasolla ja talolla jne. Monesti vain tulee liikaa puhetta niistä maailmabkuuluista lääkäreistä. Miksi puhua, tekee itse saman, varsinkin jos puhe on negatiivista.

      • Anonyymi

        Varmasti on eroa tk taso versus kansainvälinen taso. Sille tavalliselle tallaajalle on kuitenkin merkitystä vain silla tk tasolla, jossa siinäkin on valtavia eroja niin ettei se tavallinen asiakas useinkaan tiedä, että ketä pitäisi uskoa.
        Niinpä se pääsääntö, että vain lääkärin määräämä lääke olisi hyödyllinen ei ole paikkansa pitävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmasti on eroa tk taso versus kansainvälinen taso. Sille tavalliselle tallaajalle on kuitenkin merkitystä vain silla tk tasolla, jossa siinäkin on valtavia eroja niin ettei se tavallinen asiakas useinkaan tiedä, että ketä pitäisi uskoa.
        Niinpä se pääsääntö, että vain lääkärin määräämä lääke olisi hyödyllinen ei ole paikkansa pitävä.

        Kyllähän se niin on että maailmankuulut lääkärit niitä leikkausmenwtelmiäkin kehittävät, joten tavalliselkekin tallaajalle merkitystä, muullakin kuin tk tasolla, jossa ylletään Buranan uusimisen tasolle ja oeruselvytyksiin jne. Eri asia, lääketieteen kehitys,leikkausmenetelmät ja uuden luonti. Ihmisten elinikä pitenee täten.


    • Anonyymi

      Tuohon monesti pn hyvä vastaus;miksi puhua. Ei miksikään,kateus vie kalatkin vedestä:D

    • Anonyymi

      Sitten on myös toinen mahdollisuus:puhuu paljon, mutta täyttä pötyö,kun kateeksi käy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe