Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mielen vankila "kultainen nuora "

Ihan aluksi että olen täysissä järissä!
Eli aikoinaan 2000 tapahtui jotai ja tosi hirveää sillä minä huomasin
että asunnossani oli ruvennut jokin tai sähköinen impulssi seurata ajatuksen juoksua.Tämä aika kesti joitain kuukausia jolloin ,yhteen aamuun se sit tapahtui "Mind projekti pääsi läpi mieleeni" ,,olin hieman hysteerinen ja yhes hetkessä tökkäsin tyttö kaveriani hereille sänkyssä et et kuuletko mulle puhutaan.
Sepäs sit ,ensimmäiset sanat oli "yhteys on onnistunut" tuolloin perkele kiehahti päässäni että kuinka perkeleessä tää on totta!Alkuun jo kävi jatkuvaa kiemurtelua ja sen semmosta sättimistää nuppini sisässä ettei sillä ois voinu ku kirjottaa taivaalle HELVETTI ON IRTI,oloni heikkeni myös tyttöystäväni jätti minut ,satuin käymään eka reissulla psykiatrisessa.Suru valtasi mieleni ja en mieltänyt mitään hyväksi siellä vaan pääni sisässä rääkättiin aivan vitusti.Mulla elämässä oli huono tapa ja se tuli olla huumeet ,niille sopu antoi, lievitin oloni jatkuvaan mutta ei se hyvää tuonut.Asiaan? terveys kärsi jollain perkeleen tavalla nämä niin sanotut ylimääräiset pääni sisässä olijat uhosi että olen kultainen vasikka.Tässä nyt huimaa se että elämäni kulki vuosi vuoden jälkeen vaikeammin ja yhä vaikeammin,sit tapahtui jotain lisää ,,jalkoihin rupesi koskemaan ,yht äkkiä pikkusen enempi sillai turtautti kävelyä kipeäksi tätä jatkui kuukausia ja sit menetin lopulta kävely kykyni.Nyt olen rollaattori potilas.Tällöin he kiduttajat aina siellä sun täällä teki vät kipu aalueita sillä saatanan mikro säteellään ,,se johti siihen !! On vuosi 2023 ja iältäni olen 46 tätä turpulenssia on kestänyt jo 23 vuotta . Minulle uhotaan päivittäin että tää nyt niinku loppuisi mut turhaan koska tulee aina vaan uusi päivä homman jatkaessa.Syön sen takia lääkärin reseptit niin että pysyisin edes jollain tapaa kasassa ,kovasti uskon myös jumalan tyköön jealtavissa merkeissä ettei koske niin pahasti voin halutessa olla hetken hiljaa ja katsoa maailman menoa.En todellakaan tiedä mitä tehdä TÄLLE MIND PROJEKTILLE !!AUTTAKAA MINUA !!!!! HUUDAN APUA!!!!! AUTTAKAA !!! TARVIAN !!!

ps ,,teksti voi olla epäselkeä, vitutus kovilla ku on !

1

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        69
        2247
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2073
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1688
      4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1506
      5. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        41
        1500
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        10
        1387
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1354
      8. 52
        1258
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        62
        1200
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        28
        1179
      Aihe