Ihanaa. Nyt himankalaisilla valittajilla on oikea syy valittaa!

Anonyymi-ap

Tästä pitää antaa suuri kiitos Sannan hallitukselle ja erityisesti Kepun Annika Saarikolle. Tekivät sen hirveän kalliin terveydenhuollon 'uudistuksen'. Nyt Pohde suunnittelee Himangan Terveysaseman sulkemista. Siinä ei tietenkään ole mitään järkeä. Mutta ei ole mitään järkeä tuossa koko uudistuksessakaan. Paitsi että poliitkot saivat itselleen ja kavereilleen valtavan määrän pääosin tarpeettomia suuripalkkaisia johtajien paikkoja. Rahat eivät riitä. Siksi palveluja pitää ruveta huonontamaan. Himanka on nyt ensimmäisenä vuorossa. Arvaanpa, että se Terveysasema lopetetaan. Sehän olisi uusille johtajille valtava häpeä, jos he eivät saisi tahtoansa läpi. Se olisi valmis esimerkki muillekin, että riidellä kannattaa ja johtajilla ei ole lopulta valtaa. Näin tuskin pääsee käymään. Poliitikko on poliitikko. Hän tekee myös järjettömiksi tietämiään päätöksiä, jotta säilyttää valtansa.

16

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luulis Kalajoen Kaupungin "terävää päätä" vit...an kuin pientä oravaa.... hahhaaaa
      Sinne meni rahat, jotka olisi voinut jotenkin kyhnyttää vaikka omien lasten harrastusten sponsorointiin - sekin kun on ollut tapana....

    • Anonyymi

      Tossa asiasa saattaa oikeesti käydä ohrasesti. Pohde lakkauttaa Himangan palvelut. Jostaki luin, että pomon palkka on sielä 17 000 euroo kuussa ja sitte sielä on pikkusen pienempiä pomoja lukematon määrä ja niilä on vain pikkusen pienempi palkka. Jostaki ne rahat on otetava. Siis syrjäseutujen palveluja karsitaan. Tekis mieli sanoo jotta sitä on saatu mitä on tilattu. Olisko jo aika kyselä Keskustalta jotta miten täsä näin kävi. Keskustan Saarikko muistaakseni perusteli vasemmistohallituksessa mukana oloa sillä, jotta saadaan tehtyä tämä terveydenhuollon "parannus".

    • Anonyymi

      Silloin kun Sotea, tai silloista Paras- hanketta, joskus 15 vuotta sitten aloitettiin vääntämään, niin muistan että silloin tätä uudistuksen tarvetta perusteltiin säästöillä. Sipilän hallituksen( 2015-2019) aikana puhuttiin poliitikkojen suulla, että soteuudistuksella ” taklataan ” valtion 10 miljardin kestävyysvajetta. No ei kaikesta vuosikausien väännöstä huolimatta tullut Parasta, eikä Sotea, mutta tuli kuitenkin hyvinvointialueet, muistaakseni niitä on 21 kpl. Koko matkan ajan on uudistuksia aina perusteltu sillä, että näillä saadaan tehtyä miljardien säästöt ja silti turvataan riittävät palvelut kaikille. Nyt valtiovarainministeriössä oli julkaistu laskelma, jossa arvoitiin hyvinvointialueiden vuosikustannusten nousevan vuoden 2023 27 miljardista eurosta, vuoteen 2027 mennessä 33 miljardiin euroon. Eli yhteenvetona, aikaa meni 15 vuotta, kulut ei laske miljardeilla vaan lisääntyy miljardeilla ja lisäksi palveluita karsitaan. Mitä uudistettaisiin seuraavaksi? Oisko koulutus, työmarkkinat vai oikeuslaitos?

      • Anonyymi

        Pitäiskö ensin uudistaa (lopettaa) Keskusta. Se on voimakkaimmin ajanut näiden uudistusten toteuttamista. Heillä on ollut maaseudulla eniten hyviä entisiä ja nykyisiä poliitikkoja ja tukimiehiä, joille on pitänyt saada palkkiovirat. Tässä ollaan nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäiskö ensin uudistaa (lopettaa) Keskusta. Se on voimakkaimmin ajanut näiden uudistusten toteuttamista. Heillä on ollut maaseudulla eniten hyviä entisiä ja nykyisiä poliitikkoja ja tukimiehiä, joille on pitänyt saada palkkiovirat. Tässä ollaan nyt.

        Ei tarvitse kuin katsoa Pitkäsenkylän senaattoria - niin kaikki tietää, miksi kannatus tippuu...


    • Anonyymi

      Sitähän sitä on kehuttu että saatiin maaliin sote Siitä nyttuli tälläinen Kepun näköinen

      • Anonyymi

        Sehän taitaa olla tosiaan niin, että Keskusta pettää aina. Itse sen nyt todistivat.


    • Anonyymi

      Kepulainen maakuntavero tulee, että saadaan maksettua kepulaisten hallintojohtajien palkat...

    • Anonyymi

      Onneksi persut ovat luvanneet laittaa asiat kuntoon ja säilyttävät Himangan terveysaseman.

      • Anonyymi

        Nyt katsotaan, löytyykö lupauksille kanttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt katsotaan, löytyykö lupauksille kanttia.

        Pitää varmaan pyytää apuun Kangas Anttia.
        Lupaukset nyt jakoon!


    • Anonyymi

      Tuosta Himangan terveysasemasta. Mikä olikaan se taho, joka väen vängällä ajoi ylisuuren terveysaseman rakentamista? Piti tulla korkeutta ja näyttävyyttä! Piti tulla turhia odotustiloja = turhia neliöitä. Vuokraatko sinä perheesi käyttöön kokonaisen rivitalon yhden asunnon sijaan?

      • Anonyymi

        Terveysaseman hankeryhmän puheenjohtajana oli Himangan mummo. Muistaakseni häntä kiinnostavat rakennukseen tulevat ikkunoiden määrät ja muodot enemmän kuin se, saadaanko pytinkiin riittävästi työvoimaa. Näköä piti saada, sisällöllä ei ole mitään väliä.


    • Anonyymi

      Ihan passeli on koko.

    • Anonyymi

      Himankalaiset on tulleet kalliiksi. Kuntaliitos oli huono asia.

    • Anonyymi

      Kyllä toi Himangan terkkariasema tais melkonen hukkainvestointi olla. Komee se kyllä on ja varmaan hyväki. Mutta onks se edes ollu tarpeen. Minä kävin sielä hammashoidosa kerran ja sain kyllä erinomasta palvelua. Mutta aika pitkään pidi odotella. Siinä oli aikaa seurata hienon aseman touhuja. Tosi hiljasta oli jajokseenki tyhjinä huoneet ja seinät kumisi. Käviköhän tuosa niin että himankalaisten mieliksi tehtiin sellanen kuin ne halusi, jotta loppusi ne ainaset valitukset ja riitelyt. Ei tainnu auttaa tuokaa konsti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe