Unessa vauva muuttui kissaksi ja paljon tuttuja

Anonyymi-ap

Näin unta että olin reissussa perheen kanssa ja yks kaks sitten menin yhteen mökkiin missä perheeni oli ja mulla olikin vauva siellä. Vaikka edellisessä taukopaikassa vauva oli mun veljen lapsi. Nyt mulla olikin vauva. No aloin hoitaan vauvaa ja sain sen hoidettua kunnes kun se oli mun sylissä muuttui se yks kaks näyttämään kissaksi. En ole varma oliko se kissa vai vauva. Kysyin kuitenkin saisinko lastenvaunut kun semmoiset oli jäänyt ylimääräiseksi. Unessa pohdin et tarvinko niitä kun mullahan ei ookkaan vauvaa vaan kissa. Tosi erikoinen uni. Siinä oli lopulta mun perhettä ja ystäviä sekä lapsuuden tuttuja. Olin myös samassa unessa yksin retkeilemässä lapissa ja näin kaverini sitten bussiasemalla joka oli kauppakeskuksen yhteydessä. Hän ei saanut samaan bussiin lippua mutta toiseen bussiin olisi saanut koiralipun tai ilman. Pohti ottaakko lipun missä koirakin. Vaikka matka olisi ollut jo seuraavana päivänä. Mietti ehtiikö ehkä jopa siinä ajassa koiran hankkimaan. Ihan tosi sekava uni. Unessa oli myös huussi rakennus jossa oli reikä lattiassa ja kävin siellä. Löysin ämpärin missä oli semmonen iso sämpylä joka näytti tosi paljon mäkkärin sämpylältä. Otin sen mukaani mut totesin jo poistuessa et ei enhän mä sitä voi syödä kun se on ollut vessassa eli pöpönen. Otin sen sit pussiin linnuille. Unessa oli myös yksi taukopaikka mihin mentiin kapeita portaita pitkin. Ylhäällä oli laveri sänky ja kerrossänky sekä telkkari ja ns hotellin info. Sieltä löysin myös tuttujani katsomasta elokuvaa. Äkkiseltään unessa oli mun elämän aikana nähdyistä ihmisistä tosi iso skaala. Ja se kissakin en oo varma oliko mun lapsuuden eka kissa tosin väri oli vaan sama.

Mitä omaan pohdintaan unesta...olen pohtinut elämässä että haluanko edes koskaan vauvaa mutta eläinvauvan voisin tahtoa. On kuitenkin monta estettä tähän. Kun ei ne eläimet oo mitään edullisia vaan maksavat ja niiden elätys maksaa myös paljon. Lisäksi on ollut aika synkkii ajatuksia kun oon menettänyt yhden rakkaimman. Et ei oikeesti oikeen jaksais tätä elämää enää mut pakko se vaan on jaksaa. Ehkä tulevaisuus tuo jotain hyvää.

1

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vauvat ja kissat vaatii huolenpitoa ja hoitoa ja niiden erilaiset tarpeet on tyydytettävä. Välttämättä ne eivät siis merkitse itse konkreettista asiaa vaan ovat symboleja samankaltaisille asioille. Tosin jos olet miettinyt näitä asioita realistisesti niin ne voivat merkitä sitten ihan sitäkin eli lemmikkiä tai vauvaa. Eli oma tulkintasi tässä merkitsee ei jonkun ulkopuolisen pähkäily.
      Bussissa istuminen ja matkaaminen voi olla merkki siitä miten itse asemoit itsesi yhteiskuntaan ja lähipiiriisi.Onko lähipiirissäsi ihmisiä jotka ehkä ovat olleet sinusta huolissasi mutta et ole ihan ymmärtänyt sitä? Koira on ystävän symboli. Ystävyydestä on pidettävä huolta. Matkateema toistuu unessasi aika monta kertaa. Olet erilaisissa ympäristöissä jossa ei välttämättä samat käyttäytymismallit ole käytettävissä. Olosuhteet ovat muuttuneet.Unessasi esiintyi useita ihmisiä menneisyydestäsi , ovatko he läsnä enää elämässäsi. Pitäisikö sinun jotenkin miettiä rooliasi uudelleen suhteessa perheeseesi tai ystäviisi vai onko se jotenkin muuttumistilassa. Huolenpito kuitenkin korostui symboleissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1936
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      92
      1617
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      84
      1320
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      94
      1307
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      126
      1102
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1042
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      909
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      108
      835
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      773
    Aihe