Miksi mukavaa asua ulkomailla

Anonyymi-ap

Oletteko laittaneet merkille, että ei oikeastaan monessakaan maassa ole ongelmia alkoholin suhteen. Täällä Aasiassa on toki joitakin jotka ryyppää. Mutta nuorisoa ja alaikäisiä harvoin näkee kännissä.

Minä luulen, että syy voi löytyä siitä mitä kerroin jo monesti aikaisemmin, että Suomessa on se kyttääminen ja vaino ja ihmiset ei voi vapaasti puhua toisilleen esim "small talk" aika monessa maassa. Siihen annetaan perusteet monella monella säännöillä. Sitten siihen se pahuus ja ilkeys. Toki se korostuu kommunismissa hyvin. Ruotsissa on samoja piirteitä ja maa on aika lailla saman suuntainen, paitsi siellä on luvallista juoda olutta yleisellä paikalla. Sitten on tietysti se, että väkivallan ihmiset viroissaan etsivät väkivaltaa... Moni jopa harjoittelee saleilla.

Ravintoloita voi täällä perustaa kuka vaan ja myydä olutta ja muuta. Mutta vaikka ne viina ja Whisky pullot ei täällä paljon maksa ja vahvat oluet ovat samoissa hinnoissa, kuin miedot. Niin, niitä harvemmin kukaan ostaa. Alle 5 euroa anisviinaa litra esim sekä muita, niin niiden kauppa on hidasta. Kyllä se hyvältä maistuva olut ostetaan, vaikka on vähän kalliimpi esim. kiinalainen xxingtao 1,5 dollaria ja halpa 0,50 dollaria. Se on todella eri makuinen, kuin Suomessa valmistettu lisenssillä.

Nämä on kyllä syitä miksi eläkeläinen viihtyy ulkomailla yleensä. Tietenkin yksi suurimmista syistä on vapaus. Siis, se sama elämisen vapaus. Aasiassa voit normi eläkkeellä palkata, vaikka kodinhoitajan ja pyykit voi viedä pesulaan 0,75 - 1 dollaria kilo. Rahaa jää vuokran jälkeen elämiseen ja ei ole niin väliä. Nyt maksoin vuokran ja sähkön yhteensä 217 dollaria ja huomatkaa, että täällä oli vähän hellettä lähes 40 astetta ja ei tuon kummempaa sähkölaskua. (67,- USD= 62 Euroa ilmastointi 95%)

Kyllä täällä on Suomi yhteisöjä aika monessa paikassa. Jos joku niitä etsii ja netti toimii ja voi kirjoittaa ja kertoa kavereille ihan video puheluita. Lentää voi 500 euroa meno paluu jos on siihen rahaa. Ei se ole sen kummempaa. Siis, 500 euroa meno paluu Bangkokiin esim. Joo mene sillä samalla rahalla Suomessa baariin.

Niin, ei se sen kummempaa ole jos on edes rahaa kokeilla asumista ulkomailla. Mutta älä valehtele, vaan sano, että ei ole rahaa. Asunnon vuokra ja siitä se lähtee ja viisumeita saa erilaisia aina 30 dollaria 290 dollariin vuosi. Eläkkeellä voi kokeilla, mutta kansalaisen eläkkeellä ei.

Kokeilkaa, vaikka 3 kuukautta ja monet on Aasiassa puoli vuotta ja silleen ja jää jos jää ja paikkoja on. Suosittelen ensin edullista hotellia ja sitten katso alueita missä olisi kiva asua. Parveke tai terassi on välttämätöntä täällä Aasiassa ja ruuanlaitto mahdollisuus. Toki voi syödä ulkona edullisesti. Aktiviteetteja kannattaa miettiä, että aika ei käy pitkäksi. Osalla on pyöräily ja osalla päristely mopolla. Kalastaa voi kanssa ja vaikka mitä muuta. Pattayalla oli Suomi-baarin seinällä kysely, että mitä tehdään tänään... Siihen on hyvä vastaus, että mitä teet Suomessa.

8

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Katsokaa millaisia asuntoja täällä saa 200 euroa. Tuossa suomeksi Pattayalla...

      Teillä on ihan sekaisin koko maailmankuva.... Ha ha tajuatteko Helsinki yli 1000 euroa.

      https://youtu.be/RNUq6d9HQec

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuo 40 astetta kuumuutta aivan liikaa, kun on maidonvalkea iho ja muutenkaan en tykkää kuumasta ja kosteasta ihosyöpäriski suuri.

      • Anonyymi

        Saatte nähdä, että vielä saatte lain, että eläkkeellä ei voi muuttaa EU:n ulkopuolelle. Onhan tää nyt hiton iso etuus ja varmasti koskee EU-maita. Ihmiset asuu alle 200 euroa hienoissa asunnoissa ja syövät ja elävät halvasti. Varmasti rajoitetaan pian. Ei tietenkään voi koskea niitä, jotka jo asuu.... Joutuisivat korvaamaan isoja rahoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatte nähdä, että vielä saatte lain, että eläkkeellä ei voi muuttaa EU:n ulkopuolelle. Onhan tää nyt hiton iso etuus ja varmasti koskee EU-maita. Ihmiset asuu alle 200 euroa hienoissa asunnoissa ja syövät ja elävät halvasti. Varmasti rajoitetaan pian. Ei tietenkään voi koskea niitä, jotka jo asuu.... Joutuisivat korvaamaan isoja rahoja.

        Miten tämä liittyy minun syöpäriskiini , en tosiaankaan halua melanoomaa.


    • Anonyymi

      Minä katsoin LIDXin tarjoukset netissä ja vertasin niitä Kambodzaan. Makkarat oli kyllä edullisia. Mutta Kana ja rintaleikkeet oli kyllä hurjan kalliita ja samoin naudan liha oli paikoin 4 kertainen kilohinta ja possu oli yli tuplat.

      Isoja katkarapuja täällä saa ravintolassa meren rannalla kastikeilla ja muilla härpäköillä jos se oli kilo, niin juomineen saman, minkä siellä pakasteesta. Hedelmät on täällä toki melkein ilmaisia, sillä niitä kasvaa puissa.

      Tuli mieleen se halpuutus ja ilman LIDx siellä olisi aika aika aika ankeeta. Kyllä siellä moni eläkeläinen joutuu tekemään rukousliikkeet aina ovella ja asettumaan kunartumaan LIDxin etuovella, että eläke riittää kaupassa käyntiin rahalla, eikä kirkon jonosta.

      Kyllä minä kävin äänestämässä EU:in liittymisen. Voitte nyt olla tyytyväisiä minun äänestykseen.

    • Anonyymi

      Minä ratkaisin mysteerin, että mihin hävisi ruotsinkieliset nyky Suomesta. Tämä sopii täydellisesti historian palapeliin. Vastaus on yksinkertainen ja ollut meidän edessä koko ajan.... Vastaus on " Pohjan sota ".

      Mietin, että ruotsin kielen vahva asema on ollut hyvin vahva 1600 luvulta aina 1700 luvulle. Ruotsin kuninkaan rakastajatar asui, jopa Kangasalalla ja Sysmällä on hyvin Ruotsin kuninkaallinen maine. Eli Ruotsin kielen on pakko olla ollut hyvin yleinen. Tuhon toi Pohjan sota.

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      ❤️ Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      575
      15281
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      44
      12378
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      362
      8995
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      3917
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3827
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2657
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2157
    8. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      130
      1928
    9. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      194
      1633
    Aihe