Kieltäytyminen tanssista, epämiellyttävyys

Anonyymi-ap

Nythän on näin, että on oikeus kieltäytyä tanssista ihmisen kanssa jonka tuntee epämiellyttäväksi. Esimerkkinä humalainen tai paljon hajusteita käyttävä.

Tämähän tietysti koskee kaikkia vai eikö? Siis jos ei halua tanssia ylipainoisen kanssa niin järjestelmällisesti rukkaset heille? Tai väärän värinen tai muuten selvästi käymäläinen jonka voi olettaa osaavan vähemmän suomalaisia tansseja?
Siis huonosti ymmärtäville selvennyksenä, että puhutaan niistä jotka kukin kokee epämiellyttäviksi ja se jako on jokaisen omassa päässä. Ällä hae jos et ole tarpeeksi hyvä.

12

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän sitä kukaan ääneen sano mutta rumia ihmisiä pakitetaan ja kauniiden/komeiden hakuja toivotaan.

      • Anonyymi

        Ei se kyllä noin oikeasti mene. Tanssitaito on se joka lavoilla valloittaa. Pikkusen saattaa saada pisteitä ulkonäöstä tai muusta karismasta.


    • Anonyymi

      Miksiköhän lavatanssietiketissä korostetaan, että kaikki tanssii kaikkien kanssa, tosin pakit saa antaa tietyistä syistä. Tämähän tarkoittaa, että pakit koetaan lavalla loukkaavina. Poistaisin tälläisen "kaikki tanssii kaikkien kanssa" ohjeen.

      Kaikessa muussa ihmisten välisessä toiminnassa kun voit lähestyvän ihmisen aina "pakittaa" ilman mitään syitä, näin vaikka normaali iltaravintolassa.

      Kun tavalliset ihmiset tulevat lavalle, niin he toimivat aina tuon yleisen säännön mukaan. Pakit olisivat lavallakin normaali elämään kuuluva asia, jonka voi unohtaa puolin ja toisin 10 sekunnissa.

      • Anonyymi

        Kyseinen etiketti luo vielä sosiaalisen paineen, ettei ujoimmat uskalla todennäköisesti pakittaa tilanteissa jossa se olisi hyvinkin aiheellista.


      • Anonyymi

        Kyllä niitä pakkeja saa ihan tavallinen tallaaja joka ei ole kursseja käynyt eikä kuulu sisäpiiriin. Monesti olen saanut sen kokea kun satunnaisesti olen käynyt ja vaikka olenkin jo vanhempi niin itseäni vanhemmat ukot antaa rukkasia milloin mihinkin vedoten. Sitten jälkeenpäin valittavat kun ei naisille kelpaa. Tanssia saan ihan muualla kuin kotipaikkakunnan tansseissa joten vain hotellilomilla ja risteilyillä käyn tanssimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niitä pakkeja saa ihan tavallinen tallaaja joka ei ole kursseja käynyt eikä kuulu sisäpiiriin. Monesti olen saanut sen kokea kun satunnaisesti olen käynyt ja vaikka olenkin jo vanhempi niin itseäni vanhemmat ukot antaa rukkasia milloin mihinkin vedoten. Sitten jälkeenpäin valittavat kun ei naisille kelpaa. Tanssia saan ihan muualla kuin kotipaikkakunnan tansseissa joten vain hotellilomilla ja risteilyillä käyn tanssimassa.

        Polkalle oli pakko antaa pakit, mutta pyysin että voisitko hakea kun tulee hieman helpompaa. En muuten seisonut haettavien rivissä, vaan pakenin pöytään asti, kun kuulin, että tulee polkkaa.


    • Anonyymi

      Tansseissa käy muitakin kuin tanssijoita. Hyvä tanssija ja mukavannäköinen mies voi saada pakit naiselta joka ei osaa tanssia. Voi mennä tietty toisinpäinkin.
      Etenkin kesä aikaa tansseissa pyörii muutakin porukkaa monenmoisista syistä.

      • Anonyymi

        Ja suurin osa näistä musiinkin kuuntelijoista ei tiedä missä on hakualueet joten lymyilevät niilläkin.


    • Anonyymi

      Tanssiessa suomalaisia perinteisiä tansseja ei tarvitse katso rumaa naamaa, vaan katsotaan partnerin vasemman olkapään yli. Tanssipaikoilla käy myös eräs ilmeisesti lievästi kehitysvammainen puhevikainen mies ja haen häntä aina naisten haulla, mutta yleensä en ehdi, kun hän osaa hyvin perustanssiaskeleet ja naiset suorastaan kilpailevat kuka ehtii hakea häntä. Hyvä mies ei puhu eikä pussaa ja osaa tanssia.

    • Anonyymi

      "Hyvä mies ei puhu eikä pussaa ja osaa tanssia".

      Hienoa, yritän noudattaa tuota neuvoa.
      Jos vaikka sitten onnistaisi...

    • Anonyymi

      Tästä nykyisestä lavatanssiharrastuksesta on tullut pelkästään pahaa mieltä tuottavaa jumppaa.
      Tanssia ei osata enää kun kädenali-töpötystä ja eläkeikää lähestyvät bändit laulutaidottomine solisteineen ajelevat ristiin rastiin Suomea, saadakseen muutaman vaivaisen ropon.
      Itketään milloin mistäkin. Onko Teuvo Oinas vanhus, joka on unohtanut sanat (on!), vai onko hidas valssi liian nopea. Ei haeta tarpeeksi ja miehiä on liian vähän. Luojan kiitos koko genre on loppukiidon viime metreillä. Hurraa!!! Tehkää loppuelämänne vaikka sudokua ja hyppikää välillä pöydän ympäri buggia. Idiootit.

      • Anonyymi

        Ja surkeimmat roikkuvat palstalla haukkumassa kaikkia. Kirjoituksesi on epätoivoisuuden huippu kaikilla saamattomuuden ja kateuden mittareilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe