Kieltäytyminen tanssista, epämiellyttävyys

Anonyymi-ap

Nythän on näin, että on oikeus kieltäytyä tanssista ihmisen kanssa jonka tuntee epämiellyttäväksi. Esimerkkinä humalainen tai paljon hajusteita käyttävä.

Tämähän tietysti koskee kaikkia vai eikö? Siis jos ei halua tanssia ylipainoisen kanssa niin järjestelmällisesti rukkaset heille? Tai väärän värinen tai muuten selvästi käymäläinen jonka voi olettaa osaavan vähemmän suomalaisia tansseja?
Siis huonosti ymmärtäville selvennyksenä, että puhutaan niistä jotka kukin kokee epämiellyttäviksi ja se jako on jokaisen omassa päässä. Ällä hae jos et ole tarpeeksi hyvä.

12

225

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän sitä kukaan ääneen sano mutta rumia ihmisiä pakitetaan ja kauniiden/komeiden hakuja toivotaan.

   • Anonyymi

    Ei se kyllä noin oikeasti mene. Tanssitaito on se joka lavoilla valloittaa. Pikkusen saattaa saada pisteitä ulkonäöstä tai muusta karismasta.


  • Anonyymi

   Miksiköhän lavatanssietiketissä korostetaan, että kaikki tanssii kaikkien kanssa, tosin pakit saa antaa tietyistä syistä. Tämähän tarkoittaa, että pakit koetaan lavalla loukkaavina. Poistaisin tälläisen "kaikki tanssii kaikkien kanssa" ohjeen.

   Kaikessa muussa ihmisten välisessä toiminnassa kun voit lähestyvän ihmisen aina "pakittaa" ilman mitään syitä, näin vaikka normaali iltaravintolassa.

   Kun tavalliset ihmiset tulevat lavalle, niin he toimivat aina tuon yleisen säännön mukaan. Pakit olisivat lavallakin normaali elämään kuuluva asia, jonka voi unohtaa puolin ja toisin 10 sekunnissa.

   • Anonyymi

    Kyseinen etiketti luo vielä sosiaalisen paineen, ettei ujoimmat uskalla todennäköisesti pakittaa tilanteissa jossa se olisi hyvinkin aiheellista.


   • Anonyymi

    Kyllä niitä pakkeja saa ihan tavallinen tallaaja joka ei ole kursseja käynyt eikä kuulu sisäpiiriin. Monesti olen saanut sen kokea kun satunnaisesti olen käynyt ja vaikka olenkin jo vanhempi niin itseäni vanhemmat ukot antaa rukkasia milloin mihinkin vedoten. Sitten jälkeenpäin valittavat kun ei naisille kelpaa. Tanssia saan ihan muualla kuin kotipaikkakunnan tansseissa joten vain hotellilomilla ja risteilyillä käyn tanssimassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä niitä pakkeja saa ihan tavallinen tallaaja joka ei ole kursseja käynyt eikä kuulu sisäpiiriin. Monesti olen saanut sen kokea kun satunnaisesti olen käynyt ja vaikka olenkin jo vanhempi niin itseäni vanhemmat ukot antaa rukkasia milloin mihinkin vedoten. Sitten jälkeenpäin valittavat kun ei naisille kelpaa. Tanssia saan ihan muualla kuin kotipaikkakunnan tansseissa joten vain hotellilomilla ja risteilyillä käyn tanssimassa.

    Polkalle oli pakko antaa pakit, mutta pyysin että voisitko hakea kun tulee hieman helpompaa. En muuten seisonut haettavien rivissä, vaan pakenin pöytään asti, kun kuulin, että tulee polkkaa.


  • Anonyymi

   Tansseissa käy muitakin kuin tanssijoita. Hyvä tanssija ja mukavannäköinen mies voi saada pakit naiselta joka ei osaa tanssia. Voi mennä tietty toisinpäinkin.
   Etenkin kesä aikaa tansseissa pyörii muutakin porukkaa monenmoisista syistä.

   • Anonyymi

    Ja suurin osa näistä musiinkin kuuntelijoista ei tiedä missä on hakualueet joten lymyilevät niilläkin.


  • Anonyymi

   Tanssiessa suomalaisia perinteisiä tansseja ei tarvitse katso rumaa naamaa, vaan katsotaan partnerin vasemman olkapään yli. Tanssipaikoilla käy myös eräs ilmeisesti lievästi kehitysvammainen puhevikainen mies ja haen häntä aina naisten haulla, mutta yleensä en ehdi, kun hän osaa hyvin perustanssiaskeleet ja naiset suorastaan kilpailevat kuka ehtii hakea häntä. Hyvä mies ei puhu eikä pussaa ja osaa tanssia.

  • Anonyymi

   "Hyvä mies ei puhu eikä pussaa ja osaa tanssia".

   Hienoa, yritän noudattaa tuota neuvoa.
   Jos vaikka sitten onnistaisi...

  • Anonyymi

   Tästä nykyisestä lavatanssiharrastuksesta on tullut pelkästään pahaa mieltä tuottavaa jumppaa.
   Tanssia ei osata enää kun kädenali-töpötystä ja eläkeikää lähestyvät bändit laulutaidottomine solisteineen ajelevat ristiin rastiin Suomea, saadakseen muutaman vaivaisen ropon.
   Itketään milloin mistäkin. Onko Teuvo Oinas vanhus, joka on unohtanut sanat (on!), vai onko hidas valssi liian nopea. Ei haeta tarpeeksi ja miehiä on liian vähän. Luojan kiitos koko genre on loppukiidon viime metreillä. Hurraa!!! Tehkää loppuelämänne vaikka sudokua ja hyppikää välillä pöydän ympäri buggia. Idiootit.

   • Anonyymi

    Ja surkeimmat roikkuvat palstalla haukkumassa kaikkia. Kirjoituksesi on epätoivoisuuden huippu kaikilla saamattomuuden ja kateuden mittareilla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   83
   6664
  2. Naista muistuttamaan leikattu mies halventaa Miss Suomi-kisatkin

   Itkeäkö 😭 vai nauraa? 😂 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rimi-riutta-on-historian-ensimmainen-transsukupuolinen-mis
   Luterilaisuus
   341
   3715
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   26
   2251
  4. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   2012
  5. Lähden mun kanssa viikonlopuksi jonnekin?

   Vaikka Tampereelle. Ollaan yhdessä koko viikonloppu. Heinä-elokuussa? Minä maksan.
   Ikävä
   128
   1901
  6. Joko käytät WC-paperia talouspaperin korvikkeens?

   Sekä vessapaperien että talouspaperien hinnat ovat nousseet vuodessa jopa 35% verran. Täällä pehmopaperien valmistuksen
   Maailman menoa
   137
   1270
  7. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   61
   1082
  8. Mitä teitte tänään?

   Mitä palstalaiset teitte tänään? Oliko mitään tavallisesta poikkeavaa? Tapahtuiko jotain kivaa tai vaikka ikävää? Näitte
   Ikävä
   153
   1033
  9. Sähköautojen tulipaloherkkyys pitäisi saada kuriin

   Eihän tuollaisia uskalla ostaa: Parkkihallissa lauantaina räjähtänyt sähköauto syttyi nyt liekkeihin autoliikkeen pihass
   Maailman menoa
   160
   972
  10. Ajanvarauksellako mies?

   Rakas, kerro, miten uskaltaisin soittaa? Kuinka voin mitenkään ikinä täällä saada varmistuksen, että toivot mun soittav
   Ikävä
   57
   876
  Aihe