Älkää antako vietellä itseänne muilla käsityksillä

Anonyymi-ap

ÄLKÄÄ ANTAKO VIETELLÄ ITSEÄNNE MUILLA KÄSITYKSILLÄ

2.Tessalonikalaiskirje: 2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi

Vietellä sanaa selitetään yleensä viettelyksiksi syntiin. Toinen kohta missä puhutaan viettelyksestä on Hebrealaiskirje: 13:9 "Älkää antako monenlaisten ja vieraiden oppien itseänne vietellä."

Todellakin, älkää antako vietellä itseänne vieraisiin oppeihin, muihin käsityksiin! Oikea oppi on se, että Antikristus ilmestyy ensin. Ja niinkuin professori Aapeli Saarisalokin selitti (Jerusalem jos unhoitan sinut) kohta liittyy Daniel 9:27:n Antikristuksen tekoon valerauha Jerusalemille.

En siis kirjoita sivuillani muita oppeja enkä ryhmiinikään hyväksy monenlaisia selityksiä tarjoavia juttuja. En salli lukijoitani vieteltäviksi millään tavalla!

Harri Veijonen http://veijonen.fi

12

416

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olet itse viettelijä, joka koettaa kerätä ihmisiä omien väärien profetioiden ekstykseen.
   Onneksi hengelliset ja hereillä olevat - Raamattua tuntevat - uskovat eivät enää lankea viettelyksiisi! Kiitos siitä Jumalalle, että olet ITSE näyttänyt olevasi väärä profeetta, joka "ennustelee sydämensä näkyjä"....

   • Anonyymi

    Oikein aloituksessa "
    Hebrealaiskirje: 13:9 "Älkää antako monenlaisten ja vieraiden oppien itseänne vietellä."

    Siis koko Raamattu on profetiaa kautta aikain ja erityisesti tähän aikaan. Jumala on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti, aamen.
    Maailmaa on viimeisen 50 vuoden ajan koulutettu pois kristinuskosta.

    Luukas 9
    23 Ja hän sanoi kaikille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua.
    24 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen.
    25 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saattaisi itsensä kadotukseen tai turmioon?
    26 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa.
    Room. 1
    16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
    17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
    18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
    19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
    20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
    21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
    22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
    23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
    24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
    25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet LUOTUA enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

    Matteus 13
    31 Vielä toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on sinapinsiemenen kaltainen, jonka mies otti ja kylvi peltoonsa.
    32 Se on kaikista siemenistä pienin, mutta kun se on kasvanut, on se suurin vihanneskasveista ja tulee puuksi, niin että taivaan linnut tulevat ja tekevät pesänsä sen oksille."
    33 Taas toisen vertauksen hän puhui heille: "Taivasten valtakunta on hapatuksen kaltainen, jonka nainen otti ja sekoitti kolmeen vakalliseen jauhoja, kunnes kaikki happani".
    34 Tämän kaiken Jeesus puhui kansalle vertauksilla, ja ilman vertausta hän ei puhunut heille mitään;
    35 että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetan kautta, joka sanoo: "Minä avaan suuni vertauksiin, minä tuon ilmi sen, mikä on ollut salassa maailman perustamisesta asti".
    36 Sitten hän laski luotaan kansanjoukot ja meni asuntoonsa. Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: "Selitä meille vertaus pellon lusteesta".
    37 Niin hän vastasi ja sanoi: "Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika.
    38 Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset.
    39 Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit.
    40 Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa.
    41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta,
    42 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
    43 Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.
    44 Taivasten valtakunta on peltoon kätketyn aarteen kaltainen, jonka mies löysi ja kätki; ja siitä iloissaan hän meni ja myi kaikki, mitä hänellä oli, ja osti sen pellon.
    45 Vielä taivasten valtakunta on kuin kauppias, joka etsi kalliita helmiä,
    46 ja löydettyään yhden kallisarvoisen helmen hän meni ja myi kaikki, mitä hänellä oli, ja osti sen.
    47 Vielä taivasten valtakunta on nuotan kaltainen, joka heitettiin mereen ja kokosi kaikkinaisia kaloja.
    48 Ja kun se tuli täyteen, vetivät he sen rannalle, istuutuivat ja kokosivat hyvät astioihin, mutta kelvottomat he viskasivat pois.
    49 Näin on käyvä maailman lopussa; enkelit lähtevät ja erottavat pahat vanhurskaista
    50 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
    51 Oletteko ymmärtäneet tämän kaiken?" He vastasivat hänelle: "Olemme".
    52 Ja hän sanoi heille: "Niin on jokainen kirjanoppinut, joka on tullut taivasten valtakunnan opetuslapseksi, perheenisännän kaltainen, joka tuo aarrekammiostaan esille uutta ja vanhaa".
    53 Ja kun Jeesus oli lopettanut nämä vertaukset, lähti hän sieltä.


   • Anonyymi

    😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

    🔞 ­­­N­y­m­­­f­­­o­­­m­­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#178445199

    🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


  • Anonyymi

   Mitä on lapsen viettelys tänään?
   Kuka varjelee lapsen niin, ettei häntä vietellä? Esim. jo lapsen kodissa on parhaalla paikalla se iloinen viettelijäkapistus, mikä opettamalla opettaa pahuutta kuvituksillaan. Entä kaikki varhaiskasvattajan roolissa työskentelevät, jotka saavat vaikuttaa lapseen mieltymyksineen? Heitä on myös harjoittelijoita, työllistettäviä jopa vapaaehtoisia ja kait jopa Setasta. Se nyt ainakin kouluissa on vaikuttamassa viettelysopetuksineen. Ja kouluhan sitten kestääkin lähes 20 vuotta. Nyt saimme nähdä hallituksen huippukiireen päästä hävittämään kouluista kristinuskon opetus?

   Suomessa 500 v sitten samainen kristinuskon sivistyksen opetus oli keskeisin syy tarjota lapsille ja nuorisolle koulun opetus ? Raamatun mukaanhan se oikeasti ensisijaisesti on lapsen äidin tehtävä. Lukutaito kuitenkin oli tärkeää ja antoi opetuksen kautta jokaiselle mahdollisuuden tutkia oikeata totuutta elämänsä evääksi.

   On raskas sana myllynkivestä
   Matteus 18
   "6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen".

   • Anonyymi

    Eilen Käärijä sanoi konsertissaan : "olette myyneet sielunne Käärijälle".
    Se oli ilmoitus faktasta jossa lapsetkin palvoo Käärijää.

    Yksinkertainen ansa. Innostava, lumoava, iloinen ansa.
    Kuten kaikki valhe, natoturvan ansa joka oikeasti on sotahimoa.

    Olette myyneet sielunne natolle, wholle, eulle illuminaateille. He ovat teidän jumala jota seuraatte ja palvotte.
    Mutta vain Käärijä on aito ja sanoi totuuden. Muut valehtelee koska pelkäävät että orjat lähtee pois heitä palvomasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eilen Käärijä sanoi konsertissaan : "olette myyneet sielunne Käärijälle".
    Se oli ilmoitus faktasta jossa lapsetkin palvoo Käärijää.

    Yksinkertainen ansa. Innostava, lumoava, iloinen ansa.
    Kuten kaikki valhe, natoturvan ansa joka oikeasti on sotahimoa.

    Olette myyneet sielunne natolle, wholle, eulle illuminaateille. He ovat teidän jumala jota seuraatte ja palvotte.
    Mutta vain Käärijä on aito ja sanoi totuuden. Muut valehtelee koska pelkäävät että orjat lähtee pois heitä palvomasta.

    Suomen kansa oli ennen Jumalaa kunnioittava kansa ja tiesi , mikä oli syntiä. Kristitty kansa. Missä oli muurinvartijat, miksi ei estetty ajoissa näkyvää sielunvihollisen toimintaa? Miksi lapsilta sai estää Äidin opetukset ja isän valvonnan?
    "18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
    19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut."


  • Anonyymi

   Päivän Sana : Ps 34.8 -Raamattu.uskonkirjat.net
   "Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa!"
   Lue Ps 34 kokonaan

  • Anonyymi

   aloittaja on oikeassa

  • Anonyymi

   Äidin lähellä ja hoidossa kasvaminen on ollut Lasten PERUSOIKEUS kautta maailman historian ja se oikeus on enemmistönä edelleen maailmassa? Kansat ovat tämän LUONNOSTAAN aina ymmärtäneet ilman minkäänlaista uskon ymmärrystäkään "...sillä Jumala on sen heille ilmoittanut..." .

  • Anonyymi

   kiitos

  • Anonyymi

   Jeesus kertoi vertauksen, "miehesiä joka matkusti kaukaiseen maahan, saadakseen siellä kunikuuden, siellä ollessaan hän saikin kuninkuuden ja palasi kotimaahansa.
   Palattuaan hän sanoi palvelijoillensa, teurastakaa kunikuuteni vastustajat silmieni edessä."
   Olen huolissani, jos näin käy, Harri Veijonen et kumppanit ovat päätä lyhyempiä.

   • Anonyymi

    Veijonen oli sitkeä asiassaan, asian sisältö jäi kyllä vieraaksi. Aamen


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   183
   8160
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   39
   2317
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   31
   1759
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   72
   1609
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   99
   1450
  6. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   53
   1169
  7. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   58
   1099
  8. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   53
   1014
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   93
   1005
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   113
   902
  Aihe