Liian kallis autokorjaamo

Anonyymi-ap

Osa1.
Täytin 18v ja sain ostettua vanhan käytetyn auton joka vaati heti paljon korjauksia että sen sai katsastuksesta läpi. Hinta-arviot korjaamoilla oli kalliimmat kuin auton arvo. Naapurissamme asui roteva ja vatsakas noin 60 vuotias mies joka remppasi vajassaan autoja ja oli kuulemma halpa korjaaja. Olin kuullut juttuja ukosta että olisi poikiin päin ja sen takia en häntä tavatessamme edes juurikaan ollut morjestellut.
Mutta siitä huolimatta pakosti vein autoni korjattavaksi hänelle ja sovittiin että tekee sen tuntipalkalla. Korjaus kesti ja kesti kunnes ukko soitti että voin hakea sen.
Hinta oli kauhukseni korkeampi kuin muilla korjaamoilla olisi ollut! Valitin siitä ja ettei minulla sellaisia rahoja tule olemaan siitä maksaa enkä kyllä ikinä tule maksamaankaan!

Seisoimme siinä ulkona vajan edessä kun ukko raivostui. Minua päätä pidempänä ja noin 60kg painavampana tunsin olevani kuin märkä rätti kun hän otti kiinni takaata farkkujeni vyötäröstä ja jalkani eivät juurikaan edes koskettaneet maata.
Ukko niskapersotteella kuljetti minut vauhdilla autovajaan, kaatoi minut vatsalleni likaiselle vajan lattialle painaen minua polvellaan selästä ja mustan rasvaisella kämmenellään niskastani puristaen lattiaa vasten niin etten voinut edes liikahtaakaan. Yritin rimpuilla vastaan kaikin voimin vain huomatakseni sen olevan täysin turhaa, ukon vain painaessa minua yhä lujemmin ja kivuliaammin vasten likaista lattiaa. Poskeni hiertyi hiekasta ja tunsin huulieni kautta lattia pölyn jo suussani saakka.
Kohta ukon valtava työmiehen koura läimähteli pitkin pakaroitani!
Avuttomuuteni miehen käsittelyssä nolotti minua ja se teki itsetunnolleni enemmän kipeää kuin kuumottava kipu pakaroissani äijän lyödessä niitä välillä jopa nyrkilläkin!
"Poika perkele maksaa joko rahalla tai perseellä, saat päättää", ukko raivosi.
En nielemättä siinä vieläkään lupautunut sellaista rahasummaa maksamaan, enkä ähkimiseltäni ja voihkimiseltani vastannut siihen mitään.

Ukko otti tästä lisää kierroksia. Yhdellä rempaisulla paitani kauluksesta olin pystyssä selkä vasten takana olevaa autoa. Ukko riuhtoi ensin takkini pois päältäni ja sen jälkeen paitani joka repeytyi ukon voimakkaista otteista.
Iso rasvanen koura läimähti kivuliaasti vasten poskeani. Ukko puristi kurkustani ja komensi minut vetämään housuni alas!
Peloissani olin jo avaamassa farkkuni nappia kun ukko puuttui peliin tekemällä sen puolesta. Housujen viiluni avattuaan äijä kiskaisi väkivaltaisesti paitsi farkkuni niin myös bokserit yhdellä kertaa alas nillkoihini saakka. Häpeä munat ja perse paljaana ilman omaa tahtoani, oli siinä suunnaton. Nyt oli viimeinen aika luovuttaa ja sanoin maksavani kyllä korjauksen!
"Turpa kiinni jätkä", äijä vastasi samalla kurottaen työpöydältään noin 35-40cm pituista kumista antennia. Nielaisin hädissäni tietäen mitä ukko tuolla mustalla uhkaavan näköisellä esineellä aikoi minulle tehdä!
"Sovitaan tämä...", yritin vielä sovitella mutta ukko ei noteeranut aneluani vaan komensi, "käänny perse minuun päin", samalla huitoen antennipiiskallaan uhkaavasti ilmaa. Minulla ei ollut aikomusta tarjota takapuoltani piiskakuritukselle ja ukon huomattua vastahankani hän sivalsi antennilla lattian pölystä likaantuneeseen kaluni varteen! Ulisin kivusta ja tunsin kyyneleen valuvan silmäkulmastani.

Kivusta, epätoivoista vaiko häpeästä kyyneleitä alkoi virtaamaan pitkin poskiani. Ukkoa se ei säälittänyt kun hän riuhtoen pakotti minut kääntymään vasten autoa.
"Pyllistä"! Ukko määräsi. Alistuneena nojasin käsin vasten autoa notkistaen selkäni noloon pyllistymis asentoon.
"Jos osamaksulla...", ehdin anoa kun äijä keskeytti sanomiseni äänekkääksi voihkaukseksi kumisen piiskan sivaltaessa pakaroilleni satuttaen kumpaakin pyllyposkeani.

Piiska viuhui äänekkäästi kun se sivalteli vuoroin kumpaakin pakaraani. Lanteeni heilahteli kuin tanssijalla ees taas refleksin omaisesti, jalkani polkivat kivusta ilmaa, farkut nilkoissa kuitenkin liikkeitäni rajoittaen. Farkkuni purkautuivatkin polkiessani nurin perin ja roikkuvatkin pian jo tennareittini alla sotkeentuen lattian hiekkapölyyn. Ulisin ja voihkin ja yrittäessäni anella lopettamaan perseeni piiskaamisen mutta sanat sekoittui jo vuolaaseen itkuuni.

95

13455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koko kehoni tärisi ja vapisi jo kivusta pakaroillani kun ukko lopulta lopetti piiskaamisen kysyen tylysti, "no, rahalla vai perseellä"?
      Nyyhkytykseltäni sain hetken päästä aikaan vikisevän ääneen, "rahalla, rahalla maksan"!
      "Ja pojullahan on mukana nyt koko raha maksaa, niinkö"?
      "Ei ole nyt", hätäännyin yhä autoon käsilläni nojaten. "Mulla 250 nyt vaan maksaa, mutta jos osamaksulla loput.."
      Äijä ei siihen vastannut mutta käski, "pysyä paikoillasi"! Kuulin kun sytytin napsahti ja näin tupakan savun leijuvan takaani hengitettäväkseni. Ukko veti savuja äänekkäästi sisään hengittäen ja ulos puhaltaen sanomatta sanaakaan.
      Auton lasin peilaamana näin miehen katselevan työpöytäänsä nojaten persettäni. Näin siitä myös kaluni, joka kauhistusekseni näytti olevan puolijäykkänä!! Raju kuumottava kipu pakaroillani alkoi vastoin järkeä tuntumaan kiihottavalta! Ukon kyselyt maksu tavasta, rahalla vai perseellä hävetti. Persettäni ei nussita, ajattelin mielessäni tyttöystävänikin mielessäni. Mitähän Annakin siitä sanoisi! Noloa, niin noloa!!

      Miehen äänettömyys oli tuskastuttavaa ja yhä lujemmin seisomaan pyrkivä kullini pelotti jos ukko sen näkee!
      Niinpä rikoin hiljaisuuden kysymällä, "kävisikö sata euroa kuukaudessa"?
      "Ei käy"! Ukko tyrmäsi heti ehdotukseni.
      "Pojun perse on jo niin härskissä kunnossa että olisi sääli noin herkullista persettä enempää kurittaa", ukko sanoi. Näin lasin kautta että hän joko videoi tai otti kuvia piiskatuista pakaroistani!!
      En uskaltanut sanoa siitä mitään ja nolotti olla siinä yhä pyllistelemässä vielä kamerallekin!

      "Olisko pojulla parempaa maksuehdotusta vai sivallanko purkista jo vaseliinia persereikään", ukko kysyi määrätietoisena.
      Kauhuissani ääntäni korottaen ehdotin, "150 kuukaudessa! Sen enempää en millään saa maksettua"?
      "Ehkä se käy mutta maksat viiskymppiä korkoa joka kuukausi ja nyt jo tänään käsimaksun kanssa", äijä vaati.
      "Mutta kun ei minulla just nyt ole kuin se 250 euroa', valitin.
      "No nyt poju voi maksaa sen muullakin tavalla.  Onkos pojun persettä koskaan aiemmin sedät nussineet?
      "Ei, ei ole. Ehkä mä saan sen viiskymppisen jostain lainaan vielä tänään", yritin epätoivoisesti sovitella.

      Näin auton lasista kaluni seisovan nyt jo jäykkänä kuin kanki ja ukon polttelevan takanani tupakkaa tuijottaen takamustani kuin arvioiden mitä sillä tekisi.
      "Ei nyt lainailla keltään. Vai että neitsyt poikapillu. Hmmm, luulen että poju tykkäisi saada kyrpää sinne kun kullikin jo noin seisoo". Ukko seisoi nyt vierelläni ja samalla kun käännyin katsomaan häneen näin ukon ottavan kuvia kasvoistani ja hurjana seisovasta kalustani! "Eih", huokasin häpeissäni kuvattavaksi joutuessani. Käänsin kasvoni kamerasta toiseen suuntaan.
      Seisokkini paljastui. En tiennyt itkeä vaiko nauraa!! Tuollaisen perse kurituksen jälkeenkin seisokki syntyi ja häpäisi minut. Voihkaisin ääneen tilanteen toivottomuutta. Olisinpa nyt vain turvassa kotona, ajattelin voimattomana vaikuttaa ukon aikomuksille suhteeni.

    • Anonyymi

      Osa3.
      Ukko käveli viereeni. Hän nosti auton katolle avonaisen purkin jossa oli kirkkaan vaalearuskeaa vaseliinia. Sen viereen ukko laitto kolmen nakin paksuiset ison ruuvimeisselin jonka kahvaosa oli keskeltä pyöristetty. Tuijotin niitä kauhuissani arvaten mitä niillä ukko aikoisi minulle tehdä.
      "En ole mikään homo!! Anna mun lähteä täältä", anelin itkuisena. Ukko hymyili naama lähes kasvoissani kiinni. Tupakan hajuinen hengitys ällötti minua. Äijä painautui rasvaisissa työhaalareissaan minuun kiinni ja iso koura alkoi hyväillä ja puristella kurituksesta helliä pakaroitani.
      "Poju taitaa kuitenkin olla vähän homo, oikeen tyttöpoika kun kyrpäkin noin jäykkänä, eikö"?
      Naamani ja korvani tuntuivat kuumoittavan häpeästä punaisina. Kaluni seisoi vaikka mielessäni yritin käskeä turhaan lopettamaan sen. Hävetti! Taidan sittenkin olla vähän homo, tunnustin itselleni!

      Ukko alkoi puhumaan lempeämmällä äänellä. "Älä poju ota noin vakavasti. Rentoudu ja nauti. Sä tuut nauttimaan vielä tästä mä takaan sen söpöliini". Ukko puristeli pakaraani aiempaa lujemmin.
      "Sulla on hoikassa vartalossa ainutlaatusen upeet pulleat pakarat. Oo ylpee niistä, ei tollasia joka pojalla ole. Nehän on kuin luotu pikkusen puristeltavaksi, piiskattavaksi ja sedän silmien iloksi", ukko kuiskaili ja läimäytti kämmenellään toiselle pakaralleni.
      Toinen koura tarttui jäykkään penikseeni!! "Voi että onpas pojun kyrpä kivikovana. Vai että et oo homopoju? Saatana mikä vale"!
      Jalkani vapisivat. Olin siinä jähmettyneenä kuin patsas osaamatta tehdä mitään. Neuvottomana, tahdottomana täysin ukon armoilla.

      Kiimani syrjäytti järkyttävän häpeän tunteeni. Mieleni valtasi hälläväliä olotila. Jos kukaan ei saa tästä tietää, niin miksi en antautuisi nautinnon valtaan.
      Ukko kiskaisi kourallaan esinahkani niin kullin juureen että terskani tuntui rähähtävän! "Upee iso kyrpäkin vielä", ukko kehui.
      Silmäni sulkeutui ja suuni oli ammottavan auki päästäen äänetöntä nautinnon huutoa. Ukko hellitti kalustani ja teki muutamia runkkaus liikettä kalullani. Tuntui että kyrpäni laukeaa nolosti hetkellä millä hyvänsä.
      Äkkiä ukko kiutoi kätensä lujasti kaulani ympäri. Ukon lihavat märät huulet painautuivat varoittamatta vastoin omiani. Avasin vaistomaisesti suutani, antaen ukon kielelle reitin syvälle suuhuni. Pahasta tupakan mausta suussani huolimatta, kuin omasta tahdostaan kieleni vastasi ukon kielen lähentelyyn ja suutelimme kiihkeästi siinä kuin olen tyttöystäväni Annankin kanssa monesti suudelleet. Mutta nyt tunsin siinä jotain paljon kiimaisempaa kuin pelkän suudelman. Koin olevani osapuolena nyt se tyttö!!!

    • Anonyymi

      Osa4.
      "Oon aatellut usein että sais joskus työntää tää ruuvimeisselinpää jonkun söpön neitsyt pojun tiukkaan tyttöpilluun", ukko uhkasi, samalla kaapaisten kahteen sormeensa kasan paksua vaseliinia.
      "Ei, en halua", valitin kauhuissani katsellen paksua meisselin kahvaa.
      Ukko hörähti huvittuneesti alkaen levittämään rasvaa pitkin pakaroitani välillä kovakouraisesti kipeitä persposkiani puristellen.
      "Uuh kuinka herkullinen perse pojulla", ukko kehui ja kaapaisi uuden satsin vaseliinia jota hieroi  ensin huolella pakaroitteni väliin ja sitten etusormellaan persereiälleni.
      Nojasin autoa vasten huudahtaen kun äijän paksu sormi työntyi varoittamatta kokonaan perseeseeni!
      "Ah kuinka setä nauttii tästä", ukko ilmoitti onnessaan napaten auton katolta meisselin mustaan rasvaiseen kouraansa.
      "Pyllistä poju nyt kunnolla", hän vaati läimäyttäen samalla pakaraani.
      Pyllistin alistuneesti häveten itseäni kuinka voimaton olin ukon pervojen himojen kohteena.
      "Pyllistä pyllistä", ukko komensi ja pian olin selkä notkollaan kumarassa kuin jokin narttu pornokuvissa.
      Tunsin kovan meisselinpään asettuvan peräaukolleni ja työntyvän hiljaa armotta sisääni. Pyöristetyn meisselin paksuin kohta venytti reikää kivuliaasti ja ennen kuin huomasinkaan oli meisseli luiskahtanut kahvan kohouman toiselle puolelle jääden kokonaan pyllyreikääni. Voihkin koettelemuksesta mutta kipu muuttui nautinnon tunteeksi jollaista en koskaan aiemmin ollut kokenut. Kaluni seisoi yhä jämäkämpänä niin että minusta tuntui sen laukaisevan spermaansa hetkellä millä hyvänsä.
      Kun ukko alkoi vetää meisseliä pois reiästäni tunsin sen paksuimman kohdan saavuttaessa kireän reikäni puristuksen ja jumittavan siinä. Peräreikäni tuntui venyvän myös ulospäin enkä voinut tunteen vallassa olla ääntelemättä nautinnosta.
      "Ouuh, aaah...", huokailin ukon työnnellessä meisseliä hiljalleen ees taas reiästä sisään ja ulos. Jalkani vapisivat ja kun aukaistessani silmäni, näin häpeästä punaiset kasvoni ja nautinnosta ammollaan auki olevan suuni en kehdannut katsoa itseäni.

      "Setä ottaa videota pojusta takuuksi että maksut tulee ajallaan ja ettei pojulle tule mieleenkään valittaa kellekään mitä setä pojulle teki. Tuskin tuollanen poika kehtaa tästä ees kellekään kertoa", ukko sanoi kun kuvasi minua paksu meisseli perseessäni ja kyrpäni seisovan kuin räjähtämäisillään!
      Tosiaankaan en kehtaa, ajattelin mielessäni. Tätä nöyryytystäni ei kukaan ikinä saa saada tietää!
      "Nyt kyllä sedän kyrpä haluaa pojun tiukkaa persettä", ukko julisti alkaen riisumaan rasvaista korjaamohaalari yltään.
      Nojasin autoon meisseli perseessä kun ukko sivullani oli pian alasti vain kengät jaloissaan.

    • Anonyymi

      Osa5.
      Mies näytti vaatteitta lihavammalta kuin arvasinkaan. Musta pitkä karva peitti lähes koko ukon kropan. Valtavien kivessäkkien yllä jökötti ylöspäin voimakkaasti mutkallaan oleva paksu suonikas kulli pitkä kulliakin paksumpi punainen terska paljaana.
      Nieleksien silmät ammollani katsoin äijän perseeseeni janoavaa kyrpää! Ei helvetti ei, ajattelin. Tuo kohta tunkeutuu tiukkaan peräreikääni nussimaan minua kuin narttua!

      Ukko takanani nosti kyykistyneen ylävartaloni pystyyn. Hän painautui kiinni vartalooni ja tunsin jäykän kyrvän kiilautuvan vaseliinista liikkaaseen pyllyposkieni väliin. Ukko tarttui toisella kouralla palleihini ja toinen käsi nipisteli ja venytteli nänniäni. Märkä kieli kaivautui korvaani. Ukko huohotti kuiskien korvaani kuinka tulee kohta raiskaamaan neitsyt perseeni ja kuinka tulisin nauttimaan siitä. Kulli liukui hyvin rasvatussa persvaossani hiljalleen eestaas pano liikkeitä tehden.

      Mies suuteli ja nuoli intohimoisesti kaulaani käsien kokeillessa vuoroin kaluani ja vuoroin pallejani. "Kylläpä poju valuu kovasti kiimalimaa" äijä totesi samalla sormeillen terskaani. "Kiimainen kyrvän kipeä narttu"!
      Ukko kietoi käsillään minut lujaan otteeseensa. Ukon lanne kiemurteli kun hän ilman käsiä haki kyrpänsä kärkeä persereiälleni. Tunsin sen aukollani ja samalla ukko alkoi työntämään kaluaan sisääni hitaasti ja määrätietoisena kunnes se oli täysin kokonaan perseessäni. Voihkin sekä huokailin ja vaikka kulli teki hieman kipeää, koin nautintoa jota en ikinä olisi uskonut kokevani.
      Kuinka se voikin tuntua näin hyvältä ajattelin. En enää kokenut häpeää vaikka vanhan miehen naitavana yllätäen nyt olinkin. Nautinto siitä oli niin valtaisa, etten kyennyt enää muuta ajattelemaankaan. Kyrpääni suorastaan pakotti kun se seisoi niin kivikovan jäykkänä ettei koskaan. Tunsin kuinka se sykki, ikäänkuin orgasmissa.

      Äijä alkoi hiljalleen nussimaan minua. Huohotus korvassani voimistui ukon supatellessa sinne, "aah mikä perse, tiukka pojan kiima perse. Uuh kun tekee hyvää".
      Olin jo varma että kaluni roiskii pian spermansa kun äijä vetikin kullinsa pois reiästäni.
      "Mene maahan makaamaan. Setä haluaa nussia kunnolla", ukko komensi. Laahauduin farkut ikävästi tennarieni alla polvilleni. Katsoin ukkoa, halusiko hän että menisin pölyiselle ja hiekkaiselle kivilattialle tosiaankin vatsalleni makaamaan! Kun ukko huomasi epäröintini, hän painoi niskastani minut kohti lattiaa antaen vauhtia läimäytyksellä pakaralleni. "Siihen vaan täysin vatsallesi makaanaan nyt poju"! Varovasti asetuin vasten lattiaa. Tunsin vatsani ja lattian väliin painautuneeseen jäykkään kyrpääni pureutuvat kivilattian ja pienet irtokivet pisteliäinä koko kyrpäni matkan.

      Ukko kiskoi housuni kokonaan pois jaloistani ja istui kyykky asentoon toisissaan kiinni painautuneitten yläreisieni päälle, asettaen kullinsa vaseliinisten pakaroitteni väliin. Kivet pistelivät yhä lujemmin kaluani.
      "Munaan sattuu", yritin vedota ukkoon.
      "Turpa kiinni! Nosta persettä pystyyn niin ei satu", ukko neuvoi. Yritin nostaa lantiota ylös mutta ukon liuttaessa kullinsa peräaukolleni ja koko painollaan survaistessa kullinsa perseeseen, ei voimani riittäneet kannattelemaan ukkoa. Kivet painautuivat taas pisteliäästi vasten jäykkää penislihaani!!

    • Anonyymi

      Osa 6.
      Ukko kiskoi housuni kokonaan pois jaloistani ja istui kyykky asentoon toisissaan kiinni painautuneitten yläreisieni päälle, asettaen kullinsa vaseliinisten pakaroitteni väliin. Kivet pistelivät yhä lujemmin kaluani.
      "Munaan sattuu", yritin vedota ukkoon.
      "Turpa kiinni! Nosta persettä pystyyn niin ei satu", ukko neuvoi. Yritin nostaa lantiota ylös mutta ukon liuttaessa kullinsa peräaukolleni ja koko painollaan survaistessa kullinsa perseeseen, ei voimani riittäneet kannattelemaan ukkoa. Kivet painautuivat taas pisteliäästi vasten jäykkää penislihaani!

      Ukko makasi koko painollaan selässäni aloittaen lantiollaan rajun rytmikkään perseeni nainnin. Kullini hankasi panemisen tahdissa vasten lattiaa mutta kivien pistelyistä huolimatta se oli yhä teräksisen jäykkänä.
      Ukko huohotti ja voihki selässäni nautinnosta nainti rytmin nopeutuessa suoraiseksi perseeni rynkytykseksi. Voihkin siinä minäkin ja kyrpäni tuntui paisuvan entisestään kunnes valtava nautinnon aalto tempaisi koko kroppani räjähtävään orgasmiin. Kullini sykki nopeaan taahtiin ja tunsin liukkaan lämpimän spermani purkaukset limaisena, kastelevan vatsaani ja lattiaa. Kyrpäni hankautui nautinnollisesti spermassani ukon nussiessa raivolla persettäni kuin höyryjuna täydessä vauhdissaan. En koskaan aiemmin ollut kokenut noin pitkää kyrpäni purkausta! Se sykki sykkimistään vieläkin kun ukko oli oli runnonut kyrpänsä niin syvälle perseeseeni kuin kykeni selkä kaarella.
      Tunsin persereikäni supistelun ukon kyrpää lypsäen ja hänen kyrpänsä sykkivän syvällä sisälläni. Tajusin äijän ähkien purkavan juuri siinä siemennesteensä suoleeni pitkän orgasminsa saattamana kunnes hän rojahti velttona koko kehoni päälle. Kyrpäni sykähteli yhä kun tuntui kuin murskautuisin ukon painon alla.
      "Pojun peräaukko puristelee ihanasti kulliani. Saiko narttu orkun kun sai kyrpää perseeseen", ukko kysyi korvaani supattaen.
      En kehdannut vastata ja nyt minua alkoi taas nolottamaan se mitä tapahtuu. Makaan alasti lihavan vanhan sedän alla, perse nussittuna, sedän spermat suolessani, otettuna kuin narttu!!

      "Näytähän. Käänny selältesi", ukko sanoi noustessaan päältäni. Kierähdin selälteni ja nolona näin ison sperma lammikon kertyneen lattialle. Vatsani ja kaluni olivat myös spermaani valuvia joita ukkokin ihaili kuin hurmiossa.
      "Harva poju laukeaa orgasmiin persepanossa. Taisi poju nauttia oikein tosissaan kun sai kyrpää", äijä retosteli kaapaisten vatsaltani sormeensa spermaani. Ukko nuolaisi sormeaan päätään hyväksyvästi nylkyttäen kuin olisi saanut maistaa parastakin herkkua!
      Nolotti kun ukko totesi spermastani, "hyvää, todella maukasta pojuspermaa", ottaen uuden annoksen nyt lattialta suuhunsa.
      "Oletkos maistellut spermaasi ite", ukko kysyi.
      Kun punoin päätäni etten ole, ukko sanoi, "nuolaiseppa tuosta lattialta sitä niin rakastut sen makuun".
      "En nyt oikein haluaisi", yritin kieltäytyä.
      Ukko raivostui taas!
      "Etkö saatana oppinu perse kurituksesta mitään? Pitääkö tässä ruoskia pojun pakarat uudestaan vai alatko tottelemaan"?
      Järkytyin ajatuksesta että pakarani joutuisivat taas vielä kärsimään äijön kurituksesta.

      Nousin kontalleni painaen päätäni kieli ulkona kohti valtaisaa spermalammikkoa.
      "Noin sitä pitää", ukko kehui ennen kuin kieleni edes kosketti siemennesteeseeni.
      Minua nolotti! Nolotti niin etten voinut spermaani maistella. Ukko puristi niskasni painaen huuleni keskelle isointa neste kasaa.
      Tunsin huuliltani sen maun. Oman spermani maun!!
      "Huulet törrölleen ja imuroit sen kaiken suuhusi", ukko äkäisenä komensi. En uskaltanut laittaa vastaan vaan häveten imin huulilani spermojani suuhuni niellen kurkkuuni sitä sitä mukaa. Pienet kivet sen seassa tuntuivat epämukavilta mutta itse nesteen maku tuntui suussani yllätykseksi hyvältä.
      "No nyt riittää ukko lopulta armahti".
      "Sedällä on menoja nyt. Oisin halunnut vielä kyrpääni imettää pojulla mutta sitten seuraavalla kerralla" ukko uhkasi.

      • Anonyymi

        Hitto kun tekee hyvää lukea, kun nussitaan spermat suoleen ja samalla nusittava laukeaa itsekkin, ja suoli supistelee rajusti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hitto kun tekee hyvää lukea, kun nussitaan spermat suoleen ja samalla nusittava laukeaa itsekkin, ja suoli supistelee rajusti.

        Aivan mahtava tarina tosiaankin... onko se oikeasti mahdollista itsekin laueta kun perseeseen nussitaan vaikkei omaan kaluun edes koskettaisi? ;) Ois se vaan aika kiimaista kokea...


      • Anonyymi

        mistä noin hyvän korjaajan löytäis taitaa olla takuu huolto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan mahtava tarina tosiaankin... onko se oikeasti mahdollista itsekin laueta kun perseeseen nussitaan vaikkei omaan kaluun edes koskettaisi? ;) Ois se vaan aika kiimaista kokea...

        On, ei ole urbaani legenda. ;) ainakin mun tapauksessa vaati topilta kestävyyttä ja sopivaa kyrpää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan mahtava tarina tosiaankin... onko se oikeasti mahdollista itsekin laueta kun perseeseen nussitaan vaikkei omaan kaluun edes koskettaisi? ;) Ois se vaan aika kiimaista kokea...

        Kun mua pantiin 1.kerran pitkällä pirttipenkillä ja makasin siinä vatsallani kivikovan kullini hangatessa penkkiä vasten, ei kauaa kun spermat roiskui penkille. Outo kokemus, vähän nolokin!
        Sen jälkeen sain vielä noin 10 kerralla ilman että kulliini koskettiin orkut mutta kun persereikä pikkuhiljaa tottui kyrpään, loppui nämä pelkästä panemisesta aiheutuneet sperma lennätykset.
        Siksi kai moni vanhemmat top gay miehet nuoria kokemattomia jätkiä suosiikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun mua pantiin 1.kerran pitkällä pirttipenkillä ja makasin siinä vatsallani kivikovan kullini hangatessa penkkiä vasten, ei kauaa kun spermat roiskui penkille. Outo kokemus, vähän nolokin!
        Sen jälkeen sain vielä noin 10 kerralla ilman että kulliini koskettiin orkut mutta kun persereikä pikkuhiljaa tottui kyrpään, loppui nämä pelkästä panemisesta aiheutuneet sperma lennätykset.
        Siksi kai moni vanhemmat top gay miehet nuoria kokemattomia jätkiä suosiikin.

        Kunpa tämän pääsisikin kokemaan :) vaikken enää mikään niin nuori olekaan :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan mahtava tarina tosiaankin... onko se oikeasti mahdollista itsekin laueta kun perseeseen nussitaan vaikkei omaan kaluun edes koskettaisi? ;) Ois se vaan aika kiimaista kokea...

        Kyllä se on mahdollista saan aika usein orgasmin kun mua pannaan tv.bium 60.v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on mahdollista saan aika usein orgasmin kun mua pannaan tv.bium 60.v

        Kunpa tämän pääsisikin kokemaan :)


    • Anonyymi

      Osa 7.
      "Pue päälles ja sitten se maksu. Koron maksun hoidit kyllä niin upeesti että sovittaan että saat maksella velkojas tällä tavoin". Tuut nyt parin päivän päästä verstaalle nii katotaan mitä sitten keksitään".
      Puin vaatteitani päälle ukon puhuessa ajatellen, etten jumankauta enää toiste kehtaa äijän panopuuksi. Aloin pikkuhiljaa tajuamaan mitä olin joutunut juuri kokemaan polttavan häpeän punatessa kasvoni. Halusin äkkiä pois siitä. Ajattelin nolona kuinka juuri tuo ruma vanha lihava äijä edessäni käytti minua hyväkseen, raiskasi minut, käytti narttunaan ja kuinka avuton olin äijää vastustamaan ja nyt ukki jo suunnittelee ottavansa minut käyttöönsä heti pian uudestaan!!

      Perse kauttaaltaan kivuliaana raahauduin kotiin. Riisuuduin suihkuhuoneessa pesua varten ja katselin peilistä kuinka runneltu kroppani olikaan.
      Pakarani olivat tulipunaiset ja kumipiiskan sivalluksia täynnään. Useat sormien painaumista ja nyrkin iskuista syntyneet mustelmat muistuttivat minua kokemastani nöyryytyksestä.
      Peiliin katselusta puolijäykäksi paisunut  kosketusarka penikseni punoitti kuin tomaatti lattiaan hankautumisesta.
      Kelasin tapahtunutta alusta loppuun. Kaluni seisoi jälleen kivikovana. Ei helvetti!! En ole mikään homo, yritin mielessäni kieltää tuntemukseni. Seisova kyrpäni kertoi muuta. Se ei valehtele. Se tietää kuinka olen nauttinut homo sedän nartuksi joutumisesta ja että haluan kokea sen vielä uudelleen!
      Suikun alla runkkasin tapahtunutta kelaten hellää penistäni joka nopeasti roiskutti nesteitään pesuhuoneen laatoille.

      • Anonyymi

        Hyvä tarina. Voisin kuvitella olevani pojun paikalla, vaikka hieman kova-alusta tuo lattia tuollaiseen menoon. Erinomaisesti myös kirjoitettu, jaksoi lukea koko tarinan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä tarina. Voisin kuvitella olevani pojun paikalla, vaikka hieman kova-alusta tuo lattia tuollaiseen menoon. Erinomaisesti myös kirjoitettu, jaksoi lukea koko tarinan.

        Mukava kuulla että edes jotain tarinani miellytti. Kiitos!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukava kuulla että edes jotain tarinani miellytti. Kiitos!

        Täällä on aina nuo muutamat vitsailijat joka aloituksessa, mutta ei niistä kannata välittää. Tosiaan kun tarina soisottaa topakasti, niin onhan se silloin hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä on aina nuo muutamat vitsailijat joka aloituksessa, mutta ei niistä kannata välittää. Tosiaan kun tarina soisottaa topakasti, niin onhan se silloin hyvä.

        No tuo Spede mies haluaa jokaisen kommentin perään kertoa Spedestä. Hyvä että koomikkoa vielä muistetaan
        Seisokki on tosiaan hyvä mittari näiden seksi tarinoiden punnitsemisessa miellyttikö vai ei.🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukava kuulla että edes jotain tarinani miellytti. Kiitos!

        Oikein kiihottava tarina. Joskus junnuna haaveilin samanlaisesta jutusta.


      • Tämähän oli aivan pirun hyvin kirjoitettu. Ja taatusti kiihotti niitä, keitä tällainen meno kiehtoo.

        Tuo "spedeilijä" taas on säälittävä tapaus. Lukee homonovelleja kärki märkänä, eikä osaa orgasminsa jälkeen muuta kuin vittuilla.

        Eipä siitä sen enempää. Nolatkoon itseään ihan rauhassa.

        Kirjoittajalle kiitos...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein kiihottava tarina. Joskus junnuna haaveilin samanlaisesta jutusta.

        Kiva kun kiihoituit! Sehän näillä novelleilla tarkoitus onkin että lukija saa sitä sitä jotain.
        Todellisuus perää tässä on sen verran, että tosiaan juuri tuollainen setä ehdotti autoremontti maksuksi seksiä.
        Silloin ei vielä nämä jutut innostanut ja vähän nyt jälkikäteen jäänyt harmittamaan että maksoin autoremontin rahalla.


      • Anonyymi
        h-x kirjoitti:

        Tämähän oli aivan pirun hyvin kirjoitettu. Ja taatusti kiihotti niitä, keitä tällainen meno kiehtoo.

        Tuo "spedeilijä" taas on säälittävä tapaus. Lukee homonovelleja kärki märkänä, eikä osaa orgasminsa jälkeen muuta kuin vittuilla.

        Eipä siitä sen enempää. Nolatkoon itseään ihan rauhassa.

        Kirjoittajalle kiitos...

        Kiitos itsellesi jos kertomus miellytti.👍🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiva kun kiihoituit! Sehän näillä novelleilla tarkoitus onkin että lukija saa sitä sitä jotain.
        Todellisuus perää tässä on sen verran, että tosiaan juuri tuollainen setä ehdotti autoremontti maksuksi seksiä.
        Silloin ei vielä nämä jutut innostanut ja vähän nyt jälkikäteen jäänyt harmittamaan että maksoin autoremontin rahalla.

        Joskus haaveilin vanhasta parrakkaasta ukosta joka käyttäis mua hyväkseen. Jakais vielä kavereilleenkin. Monet kerrat tuli runkattua omille ajatuksilleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus haaveilin vanhasta parrakkaasta ukosta joka käyttäis mua hyväkseen. Jakais vielä kavereilleenkin. Monet kerrat tuli runkattua omille ajatuksilleen.

        👍🙂


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tälle voisi kirjoittaa jatkoa kuinka autoremontin maksaminen pojalla edistyy.

    • Anonyymi

      ADHD korjaamossa oli nahkasohvat rouvia varten!

      • Anonyymi

        Otsikko sai minut uteliaaksi koska olen myös maksanut ylikalliin autokorjauksen seksillä. Kyseessä ei ollut tuo ADHD korjaamo mutta siellä oli myös nahkasohva pienessä toimiston huoneessa. Tämä oli tapaus josta en ole liiemmin kenellekään huudellut enkä kovin ylpeä ole itsestäni kun tuollaiseen olen suostunut mutta tehty mikä tehty.
        Melkoisen tarinan voisi myös tästä minun kokemuksestani kirjoittaa!!
        Monica45


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otsikko sai minut uteliaaksi koska olen myös maksanut ylikalliin autokorjauksen seksillä. Kyseessä ei ollut tuo ADHD korjaamo mutta siellä oli myös nahkasohva pienessä toimiston huoneessa. Tämä oli tapaus josta en ole liiemmin kenellekään huudellut enkä kovin ylpeä ole itsestäni kun tuollaiseen olen suostunut mutta tehty mikä tehty.
        Melkoisen tarinan voisi myös tästä minun kokemuksestani kirjoittaa!!
        Monica45

        Ei Monica sitten ihan nopealla pikapanoilla maksamisesta selvinnytkään kun siitä melkoisen tarinankin voisi kirjottaa.
        Kirjota, olis kiva siitä lukea.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Otsikko sai minut uteliaaksi koska olen myös maksanut ylikalliin autokorjauksen seksillä. Kyseessä ei ollut tuo ADHD korjaamo mutta siellä oli myös nahkasohva pienessä toimiston huoneessa. Tämä oli tapaus josta en ole liiemmin kenellekään huudellut enkä kovin ylpeä ole itsestäni kun tuollaiseen olen suostunut mutta tehty mikä tehty.
        Melkoisen tarinan voisi myös tästä minun kokemuksestani kirjoittaa!!
        Monica45

        Hei Monica45
        Olisi hienoa lukea myös sinun kokemuksista.


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hei Monica45
        Olisi hienoa lukea myös sinun kokemuksista.

        Tuosta autokorjaajasta kertoi eräs ystäväni jolle mies oli ehdotellut seksiä maksuksi. Ylihintaisen korjauksen hän kuitenkin joutui maksamaan rahalla koska ei siihen voinut suostua.
        Tämä jäi vaivaamaan mielikuviini kunnes lopulta vein itse autoni tuohon korjaamoon.
        Kun näin korjaaja miehen olemuksen en ollut enää varma oliko tämä järkevää minulta mutta sinne jätin autoni kun oli hieman myöhäistä sitä peruakaan.
        Niinhän siinä kävi, että lasku korjauksesta oli päätä huimaava ja mies vaati seksiä maksuksi.
        En olisi suostunut jos olisin tiennyt ettei miehen halut olleet aivan tavanomaista seksi vaan rajua ja erikoista naisen alistamista.
        Miehelleni en ole vieläkään kehdannut kertoa tästä mitään.
        Monica45


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta autokorjaajasta kertoi eräs ystäväni jolle mies oli ehdotellut seksiä maksuksi. Ylihintaisen korjauksen hän kuitenkin joutui maksamaan rahalla koska ei siihen voinut suostua.
        Tämä jäi vaivaamaan mielikuviini kunnes lopulta vein itse autoni tuohon korjaamoon.
        Kun näin korjaaja miehen olemuksen en ollut enää varma oliko tämä järkevää minulta mutta sinne jätin autoni kun oli hieman myöhäistä sitä peruakaan.
        Niinhän siinä kävi, että lasku korjauksesta oli päätä huimaava ja mies vaati seksiä maksuksi.
        En olisi suostunut jos olisin tiennyt ettei miehen halut olleet aivan tavanomaista seksi vaan rajua ja erikoista naisen alistamista.
        Miehelleni en ole vieläkään kehdannut kertoa tästä mitään.
        Monica45

        Hei Monica
        Hienoa että kirjoitit. Sait kuitenkin ainut laatuisia kokemuksia vaikka meinasit perua.
        Uskotko että saisit miehesi houkuteltua saman tuuliseen leikkiin?


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hei Monica
        Hienoa että kirjoitit. Sait kuitenkin ainut laatuisia kokemuksia vaikka meinasit perua.
        Uskotko että saisit miehesi houkuteltua saman tuuliseen leikkiin?

        Mieheni hellän ja rauhallisen rakastelun sijaan tuollainen alistava raju rynkytys oli kyllä ainutlaatuista kokea.
        Mieheni ei takuulla innostuisi tällaiseen.
        Itseäni on alkanut janottamaan saada edes vielä kerran kokea tuollaista seksiä mutta ei minulla ole rohkeutta enkä edes kehtaa sitä tälle autokorjaajalle ehdottaa.
        Autossakaan ei ole nyt mitään vikaa tekosyyksi sinne palata.
        Monica


    • Anonyymi

      Osa 8
      Oli kulunut 2 päivää siitä kun olin joutunut toisen miehen nussimaksi. Mustelmat pakaroissani eivät vieläkään olleet parantuneet. Häpeä vanhan miehen alistuksesta, suutelusta, piiskauksesta, ruuvimeisselillä ja ukon paksulla kullilla perseeni nussimisesta kaiveli mieltäni ja nyt tyttöystäni kanssa suudellessa, en siinä voinut olla ajattelematta ukon kiihkeää suudelmaa ottaessaan minut minun kykenemättä sitä estää.

      Nyt ukko oli jo soittanut minulle useita kertoja. En uskaltanut vastata. Ukko käy takuulla kuumana kun en ole mennyt hänen verstaaseensa kuten hän aiemmin käski. En vain voinut noin vain suostua uudestaan samanlaiseen nöyryyttävään kohteluun kuin viimeksi! Ukko uhkasi seuraavalla kerralla imettää minulla kulliaan!! Ei, en kyllä kehtaa sinne mennä. Kamalinta on kun ukko asuu naapurissa. En uskalla poistua kodistakaan pelossa että äijä näkee minut!

      Sitten sain tekstiviestin:
      Tuhma poika! Tiedän että oot yksin kotona! On velanmaksun aika. Tänne nyt ja HETI! Joko oot kertonut tyttökaverillesi että setä antoi pojulle kyrpää perseeseen? Annako se oli? Pitäiskö lähettää tytölle muutaman kuva!?
      Tänne nyt vai raahaanko sut sieltä korvasta vetäen!

      Yritin paniikissa keksiä ulospääsyä tulevasta nöyryytyksestä. Olin jo aiemmin yrittänyt viestillä sopia ukon kanssa, että jos saisin sittenkin maksaa korjauslaskun rahalla mutta ukko ilmoitti että sovittu mikä sovittu eikä hän aio noin nöyrää namua pojua rahaan vaihtaa!!
      Vaikka en millään olisi enää halunnut ukolle antautua, oli kaluni silti seissyt jo heti aamusta tietäen mitä tuleva hellepäivä päivä toisi tullessaan.
      Vaikka kuinka yritin itseltäni kieltää etten voi haluta ukon käsittelyyn niin jokin outo voima minusta sitä suorastaan himoitsi!

      Niinpä lopulta keräsin itseni ja jännityksestä vapisten kävelin auringon paahteessa ukon verstaan ovelle.
      Hiki valui pitkin kasvojani joka ei johtunut pelkästä ilman kuumuudesta. Mietin siinä vielä hetken mennäkö vai ei mutta en nähnyt muutakaan vaihtoehtoa kuin avata nyt vain rohkeasti ovi ja ottaa vastaan mitä annetaan!
      Astuin kasvot häpeän punassa farkkushortsit jalassani verstaaseen. Siellä ei näkynyt ketään. Sen sijaan huomasin lattialla jalustassaan videokameran ja kattoon kiinnitetyn vinssin koukussa haarautuvan köyden jossa oli paksu puinen leveä tako ja siihen oli kiinnitettynä molempiin päivin mustat leveät hihnat joiden mahdollisen käyttötarkoituksen tajuttuani iski minuun pako reaktio!
      En ehtinyt sitä kuitenkaan tehdä kun verstaan ovi aukeni ja iso ukko astui sisään seisahtuen oven eteen kuin tulpaksi pako ajatusteni estämiseksi pelottavan vihaisen näköisenä. Jalkani olivat kuin hyytelöä niiden vapistessa kauttaaltaan. Nyt on enää myöhäistä perua. Olen nyt jälleen ukon armoilla!!!

      • Anonyymi

        Osa 9.
        Katselin ukkoa edessäni kuinka joku voikaan olla kasvoiltaan noin pervon näköinen. Äijän paksut reidet ja sääret olivat karvaiset kuin apinalla ja jalassaan olevat kuin 70-luvulta peräisin olevat ylipienet shortsit peittyivät suurimmilta osin niiden päällä roikkuvaan karvaiseen läskimahaan jota taas lyhyt hihaton hellepaita ei peittänyt kuin napaan saakka.
        Pöksyjen puntissa paksu kulli selkeästi oli jäykistynyt. Nieleskelin miettien pistääkö ukko minut sitä imemään nyt kuten uhkaili aiemmin.

        "Tuhma poika!! Luulin jo että persepiiskaus koulutti pojun nöyräksi ja sitä ei enää olis tarvinnu uudestaan tehä mutta ei! Anna olla viimeinen kerta kun yrität luistaa velkasi maksuista! Onko selvä", ukko karjui raivona!
        Nyökkäsin nöyränä peläten äijän raivoa tosissani.
        "Paita pois", äijä komensi.
        Riisuin paitani ajatellen että tästä tämä taas alkaa. Voi helvetti kuinka hävettää!
        Ukko käveli viereeni ja otti korvalehteni etu- ja keskisormen tiukkaan puristukseensa.
        Se teki niin kipeää, etten voinut olla voivottelematta. Vielä kipeämpää se teki kun ukko alkoi korvastani vetäen viemään minut ensin videokameralle jonka asetti kuvaamaan ja siitä kohti verstaan toista päätyä.
        Ukko istui jakkaralle yhä korvastani pitäen ja kiskoi minut vatsalleni poikittain karvaisten pulleiden reisiensä päälle.

        "Kurituksetta et selviä! Pojun on opittava nöyryyttä ja muulla sitä et opi kuin että pojun perse siitä kärsii"!
        Äijä kiskoi farkkushortsien nappia ja viilua avaamatta ne ja alushousuni nilkkoihini. Äijä alkoi rajusti puristelemaan pakaroitani jotka olivat yhä hellinä viimeksi tulleista mustelmista.
        "On pojulla kyllä muhkeat pakarat. Katselin tuossa ettei sun tyttöystävälläkään ole näin kookkaat pakarat. Luonnonoikku suorastaan", ukko kehuskeli nolaten minut.
        "Homppeli pojullahan kulli seisoo", ukko tunsi. Hän työnsi kouransa takaa reisieni väliin vetäen kivikovan kaluni taakse nojaamaan karvaisen reitensä sivua. Jäykkä kaluni painoi tiukasti vasten ukon karvaista ihoa niin, että tunsin kiimatippojeni liukastuttavan ukon reittä jossa paljas terskani pää alkoi liukumaan kiihottavasti. Ajatus videokamerasta tallentamassa takani nöyryytystäni nolotti mutta sille en mitään siinä nyt juuri voinut.

        Kämmen läjähti pakaralleni niin kovalla voimalla, että pelkäsin läjäyksen kuuluvan kotiimme saakka. Vanhempani olivat siihen aikaan palaamassa varmastikin juuri töistänsä.
        Koura pamahti yhtä lujaa nyt toiselle pakaralleni ja pian peppuposkiani taottiin tasaisen rytmikkäästi. Tunsin kuinka pakaroiden iho kuumeni ja kuinka tuo tuska niissä kiihotti oudosti minua saaden kullini jäykistymään entisestään.
        "Pojun kiimamärkä kikkeli tuntuu mukavalta sedän reidessä. Taidat tykätä tosissaan kun pyllyä kuritetaan", ukko kysyi.
        "Vastaa"!! Äijä läimäytti persposkeeni kaikin voiminsa! Ähkäisin kivusta henkeäni haukkoen.
        "Tykkään", vastasin ukolle lyhykäisesti.
        "Mistä poju tykkää", ukko kysyi vaatien.
        Nolona vastasin, "tykkään kun pyllyäni kuritetaan".
        Ukko alkoi takomaan pyllyposkiani hurjalla vauhdilla ja lujaa. Vaistomaisesti yritin rimpuilla vastaan mutta ukon taivuttaessa toisen käteni kivuliaasti selkäni taa, en voinut kuin antautua ja voihkia kyyneleet silmissä kun pyllyäni pahoinpideltiin julmasti.
        Rimpuillessani kaluni hinkkautui vasten kiimalimastani märkää ukkelin reittä niin että kullini oli äärimmilleen paisunut tehden jo muutamia orgasmin sykähdyksiä ja olin jo valmistautunut spermojeni purkaukseen kun ukko komensi minut seisaalteni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 9.
        Katselin ukkoa edessäni kuinka joku voikaan olla kasvoiltaan noin pervon näköinen. Äijän paksut reidet ja sääret olivat karvaiset kuin apinalla ja jalassaan olevat kuin 70-luvulta peräisin olevat ylipienet shortsit peittyivät suurimmilta osin niiden päällä roikkuvaan karvaiseen läskimahaan jota taas lyhyt hihaton hellepaita ei peittänyt kuin napaan saakka.
        Pöksyjen puntissa paksu kulli selkeästi oli jäykistynyt. Nieleskelin miettien pistääkö ukko minut sitä imemään nyt kuten uhkaili aiemmin.

        "Tuhma poika!! Luulin jo että persepiiskaus koulutti pojun nöyräksi ja sitä ei enää olis tarvinnu uudestaan tehä mutta ei! Anna olla viimeinen kerta kun yrität luistaa velkasi maksuista! Onko selvä", ukko karjui raivona!
        Nyökkäsin nöyränä peläten äijän raivoa tosissani.
        "Paita pois", äijä komensi.
        Riisuin paitani ajatellen että tästä tämä taas alkaa. Voi helvetti kuinka hävettää!
        Ukko käveli viereeni ja otti korvalehteni etu- ja keskisormen tiukkaan puristukseensa.
        Se teki niin kipeää, etten voinut olla voivottelematta. Vielä kipeämpää se teki kun ukko alkoi korvastani vetäen viemään minut ensin videokameralle jonka asetti kuvaamaan ja siitä kohti verstaan toista päätyä.
        Ukko istui jakkaralle yhä korvastani pitäen ja kiskoi minut vatsalleni poikittain karvaisten pulleiden reisiensä päälle.

        "Kurituksetta et selviä! Pojun on opittava nöyryyttä ja muulla sitä et opi kuin että pojun perse siitä kärsii"!
        Äijä kiskoi farkkushortsien nappia ja viilua avaamatta ne ja alushousuni nilkkoihini. Äijä alkoi rajusti puristelemaan pakaroitani jotka olivat yhä hellinä viimeksi tulleista mustelmista.
        "On pojulla kyllä muhkeat pakarat. Katselin tuossa ettei sun tyttöystävälläkään ole näin kookkaat pakarat. Luonnonoikku suorastaan", ukko kehuskeli nolaten minut.
        "Homppeli pojullahan kulli seisoo", ukko tunsi. Hän työnsi kouransa takaa reisieni väliin vetäen kivikovan kaluni taakse nojaamaan karvaisen reitensä sivua. Jäykkä kaluni painoi tiukasti vasten ukon karvaista ihoa niin, että tunsin kiimatippojeni liukastuttavan ukon reittä jossa paljas terskani pää alkoi liukumaan kiihottavasti. Ajatus videokamerasta tallentamassa takani nöyryytystäni nolotti mutta sille en mitään siinä nyt juuri voinut.

        Kämmen läjähti pakaralleni niin kovalla voimalla, että pelkäsin läjäyksen kuuluvan kotiimme saakka. Vanhempani olivat siihen aikaan palaamassa varmastikin juuri töistänsä.
        Koura pamahti yhtä lujaa nyt toiselle pakaralleni ja pian peppuposkiani taottiin tasaisen rytmikkäästi. Tunsin kuinka pakaroiden iho kuumeni ja kuinka tuo tuska niissä kiihotti oudosti minua saaden kullini jäykistymään entisestään.
        "Pojun kiimamärkä kikkeli tuntuu mukavalta sedän reidessä. Taidat tykätä tosissaan kun pyllyä kuritetaan", ukko kysyi.
        "Vastaa"!! Äijä läimäytti persposkeeni kaikin voiminsa! Ähkäisin kivusta henkeäni haukkoen.
        "Tykkään", vastasin ukolle lyhykäisesti.
        "Mistä poju tykkää", ukko kysyi vaatien.
        Nolona vastasin, "tykkään kun pyllyäni kuritetaan".
        Ukko alkoi takomaan pyllyposkiani hurjalla vauhdilla ja lujaa. Vaistomaisesti yritin rimpuilla vastaan mutta ukon taivuttaessa toisen käteni kivuliaasti selkäni taa, en voinut kuin antautua ja voihkia kyyneleet silmissä kun pyllyäni pahoinpideltiin julmasti.
        Rimpuillessani kaluni hinkkautui vasten kiimalimastani märkää ukkelin reittä niin että kullini oli äärimmilleen paisunut tehden jo muutamia orgasmin sykähdyksiä ja olin jo valmistautunut spermojeni purkaukseen kun ukko komensi minut seisaalteni.

        Osa 10.
        Seisoin ukon edessä hänen katsellessaan tykyttävää penistäni jonka päästä valahti roikkumaan pieni määrä spermaani. Ukko riemastui näystä ahmaisten kyrpäni märkään lämpimään suuhunsa ja suorastaan ahmi maiskutellen kyrpääni leikkien samalla villisti kielellään terskallani. Vartaloni jännittyi ja ukon suu tuotti niin suurta mielihyvää että tuntui kuin pääni siinä räjähtäisi. Tunsin kyrpäni jälleen sykkivän mutta niin ehkä myös ukkokin koska hän lopetti imemisen. Sen verran kuitenkin myöhään, että kullini ruiskautti kahden supistelun voimalla sperman suihkut ukon huulille ja suuhun.
        "Jopas poju on herkkänä", ukko sanoi lipoen kielellään spermani suun seuduiltaan.
        "Onpas hyvää", hän kehui nesteeni suussaan.
        Kaluni ei kuitenkaan saanut täydellistä tyydytystä vaan jatkoi kivikovaa seisokkiaan kuin kerjäten tyydyttämistään.
        "Istuppa poju sedän syliin", mies sopersi.
        Nöyränä istuuduin karvapeittoisten reisien päälle ja saman tien ukko alkoi suutelemaan suutani tunkaisten spermoistani limaisen kielensä syvälle suuhuni. Siemennesteitteni maun tuntiessani ja lihavan miehen tulisesti minua suudellessa, aloin häpeämään. Hitto jos Anna nyt näkisi minut nyt, mietin nolona.

        Ukko käski minut seisomaan ja laittamaan käteni niskani taakse. Hän istui jakkaralla kädet molemmin puolin vyötäröäni. Ukko katseli ihaillen vartaloani sanoen kuinka ihanaa on katsella alastonta poika vartaloa. Hän käski minut kääntyä ja alkoi hivelemään kahta puolen minua kainaloista takapuoleen, ylös ja alas.
        Ukko ahmaisi pakaraani suuhunsa ja imi maiskuttaen pakara lihaani välillä paikkaa ja pakaraa vaihtaen, puraisten hampaillaan välillä sen verran lujasti että ähkäisin kivusta.
        "Pojulla on täydellinen vartalo. Onks varma ettei sulla ole tyttö geenejä? Kapea vyötärö, leveä lanne ja tuo muhkean syötävä takapuoli!
        Pitkät hoikat kintut niin kuin tytöillä. Pojusta sais helposti tehtyä tytön. Meikkii, peruukki, sukkahousut tai jotain naisellista asua, niin täydestä lutkasta menisit. Tyttöpojuhan sinä selkeesti oot. Just tuollaista rajusta kohtelusta nauttivaa nöyrää pojuja olen vuosikausia jo metsästellyt ja nyt mulla sellainen aarre tässä edessä seisoo. Setä haluaa pojun täysin omaan omistukseensa vakituisesti", äijä hurmioituneena selitti.
        Punastelin nolona ukon kehuja jotka kuitenkaan ei minun mieltäni ylistäneet ukon nyt pussaillessa ja nuolleskellessa pakaroitani. Ei kait ukko kuvittele että jonain tyttönä ja hänen täysin omistamanaan hänelle alkaisin olemaan! Tosissaan se varmasti on. Ei hitto tuota videokameraakin, kirosin ajatuksissani tilannettani siinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 10.
        Seisoin ukon edessä hänen katsellessaan tykyttävää penistäni jonka päästä valahti roikkumaan pieni määrä spermaani. Ukko riemastui näystä ahmaisten kyrpäni märkään lämpimään suuhunsa ja suorastaan ahmi maiskutellen kyrpääni leikkien samalla villisti kielellään terskallani. Vartaloni jännittyi ja ukon suu tuotti niin suurta mielihyvää että tuntui kuin pääni siinä räjähtäisi. Tunsin kyrpäni jälleen sykkivän mutta niin ehkä myös ukkokin koska hän lopetti imemisen. Sen verran kuitenkin myöhään, että kullini ruiskautti kahden supistelun voimalla sperman suihkut ukon huulille ja suuhun.
        "Jopas poju on herkkänä", ukko sanoi lipoen kielellään spermani suun seuduiltaan.
        "Onpas hyvää", hän kehui nesteeni suussaan.
        Kaluni ei kuitenkaan saanut täydellistä tyydytystä vaan jatkoi kivikovaa seisokkiaan kuin kerjäten tyydyttämistään.
        "Istuppa poju sedän syliin", mies sopersi.
        Nöyränä istuuduin karvapeittoisten reisien päälle ja saman tien ukko alkoi suutelemaan suutani tunkaisten spermoistani limaisen kielensä syvälle suuhuni. Siemennesteitteni maun tuntiessani ja lihavan miehen tulisesti minua suudellessa, aloin häpeämään. Hitto jos Anna nyt näkisi minut nyt, mietin nolona.

        Ukko käski minut seisomaan ja laittamaan käteni niskani taakse. Hän istui jakkaralla kädet molemmin puolin vyötäröäni. Ukko katseli ihaillen vartaloani sanoen kuinka ihanaa on katsella alastonta poika vartaloa. Hän käski minut kääntyä ja alkoi hivelemään kahta puolen minua kainaloista takapuoleen, ylös ja alas.
        Ukko ahmaisi pakaraani suuhunsa ja imi maiskuttaen pakara lihaani välillä paikkaa ja pakaraa vaihtaen, puraisten hampaillaan välillä sen verran lujasti että ähkäisin kivusta.
        "Pojulla on täydellinen vartalo. Onks varma ettei sulla ole tyttö geenejä? Kapea vyötärö, leveä lanne ja tuo muhkean syötävä takapuoli!
        Pitkät hoikat kintut niin kuin tytöillä. Pojusta sais helposti tehtyä tytön. Meikkii, peruukki, sukkahousut tai jotain naisellista asua, niin täydestä lutkasta menisit. Tyttöpojuhan sinä selkeesti oot. Just tuollaista rajusta kohtelusta nauttivaa nöyrää pojuja olen vuosikausia jo metsästellyt ja nyt mulla sellainen aarre tässä edessä seisoo. Setä haluaa pojun täysin omaan omistukseensa vakituisesti", äijä hurmioituneena selitti.
        Punastelin nolona ukon kehuja jotka kuitenkaan ei minun mieltäni ylistäneet ukon nyt pussaillessa ja nuolleskellessa pakaroitani. Ei kait ukko kuvittele että jonain tyttönä ja hänen täysin omistamanaan hänelle alkaisin olemaan! Tosissaan se varmasti on. Ei hitto tuota videokameraakin, kirosin ajatuksissani tilannettani siinä.

        Osa11.
        Ukon hellyyden puuska jatkui hänen halatessa minua lujaa rutistaen. Hän nosti minua ilmaan alkoi ahnaasti imemään kaulastani ympäriinsä ja kauhuissani tajusin sinne syntyvän punaisia fritsuja joita tyttöystältäni Annallata joutuisin nyt piilottelemaan. Aloin rimpuilemaan irti ukon otteesta ettei niitä enempää saisi tehtyä ja siitä äijä suuttui.
        Hän astui työpöydälle ja otti vetokaapista jota piilotteli luokseni saapuessa. Ukko meni taakseni ja komensi käteni selkäni taakse. Käsiraudat napsahtivat hetkessä ranteisiini ja ukko kietoi minut uudelleen pihtiotteeseensa ja jatkoi kaulani imemistä.
        "Ei älä, en halua jälkiä kaulaani", yritin anella miestä.
        Hän jatkoi imutteluaan välillä sanoen,"täytyyhän poika merkata sedän omaisuudeksi".

        Tunsin olevani täysin lyöty! Aikooko ukko tosiaan tehdä minusta omaisuuttaan! Kuinka selitän Annalle imetyn kaulani! Asiat pyöri kiivaasti ajatuksissani mutta kun ukko taas tarttui korvaani ja kuljetti minut näkemäni vinssin alle, sain muuta ajateltavaa.
        Ukko kävi siirtämässä videokameraansa kohti vinssiä.
        "Maahan selällesi siitä", äijä komensi.
        Käsiraudoissa asetuin tutun rouhealle kivilattialle. Kullini seisoi terhakkaasti kun ukko nappulasta alkoi laskea alas vinssin koukkua. Vinssistä lähtevä meteli oli pahaenteinen kun koukku hiljalleen laskeutui kohti nilkkojani.
        Alistuneena tajusin että ukko tulee vinssaamaan minut jaloistani roikkumaan pää alaspäin ja kohta nilkkoihini olikin kiristetty lujasti mustat leveät remmit.
        Kone lähti käyntiin ja köysi alkoi kiristymään vetäen jalkojani armotta kohti kattoa. Pian takapuoleni ja hartijani raahautuivat pienen matkan kivisessä lattiassa tuottaen pientä kipua.
        Takapuoleni nousi ilmaan ja sen jälkeen koko kroppani.
        Nilkkoihini sattui hieman kun roikuin koko painollani niiden varassa. Olin pää lattiasta noin puolimetriä kun äijä painautui kiinni etupuoleeni.
        Ukko sääteli vinssin korkeuden niin, että suuni asettui ukon etumukselle jossa tunsin paksun kyrvän jäykkyyden. Nyt tajusin joutuvani ottamaan ukon kyrvän suuhuni.
        Tunsin itseni niin nöyryytetyksi roikkumassa siinä avuttomana alasti kuin sika videon tallentaessa häpeäni.

        Mies riisui paitansa ja housunsa. Paksu kyrpä roikkuvan vatsan alla seisoi uhmakkaana. Ukko sanoi, "nyt pidetään hauskaa". Näkisitpä ite kuinka herkullinen näky oot poju siinä roikkumassa".
        Ukon kyrpä oli painautui kuumana vasten kasvojani. Hän hieroi, hankasi ja läpsi kullillaan kasvojani.
        Sitten hän kääntyi niin että silmieni edessä oli valtava ukon karvainen perse.
        "Nyt poju saa kunnian osoittaa sedälle kunnioitusta ja nuolla kunnolla sedän persettä", äijä totesi ja työnsi takapuoltaan vasten kasvojani niin, että suuni ja nenäni olivat ukon irstaan näköisen karvaisten valtavien pakaroiden välissä.
        "Nyt nuole ja nuoletkin sitten sedän persereikää märällä kielellä ja niin intohimolla ettei tartte ryhtyä tässä enää pojun persettä ruoskimaan"!
        Pää paksujen persposkien välissä haukoin henkeä enkä voinut muuta kuin työntää kieleni märkänä suustani ukon peräaukolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa11.
        Ukon hellyyden puuska jatkui hänen halatessa minua lujaa rutistaen. Hän nosti minua ilmaan alkoi ahnaasti imemään kaulastani ympäriinsä ja kauhuissani tajusin sinne syntyvän punaisia fritsuja joita tyttöystältäni Annallata joutuisin nyt piilottelemaan. Aloin rimpuilemaan irti ukon otteesta ettei niitä enempää saisi tehtyä ja siitä äijä suuttui.
        Hän astui työpöydälle ja otti vetokaapista jota piilotteli luokseni saapuessa. Ukko meni taakseni ja komensi käteni selkäni taakse. Käsiraudat napsahtivat hetkessä ranteisiini ja ukko kietoi minut uudelleen pihtiotteeseensa ja jatkoi kaulani imemistä.
        "Ei älä, en halua jälkiä kaulaani", yritin anella miestä.
        Hän jatkoi imutteluaan välillä sanoen,"täytyyhän poika merkata sedän omaisuudeksi".

        Tunsin olevani täysin lyöty! Aikooko ukko tosiaan tehdä minusta omaisuuttaan! Kuinka selitän Annalle imetyn kaulani! Asiat pyöri kiivaasti ajatuksissani mutta kun ukko taas tarttui korvaani ja kuljetti minut näkemäni vinssin alle, sain muuta ajateltavaa.
        Ukko kävi siirtämässä videokameraansa kohti vinssiä.
        "Maahan selällesi siitä", äijä komensi.
        Käsiraudoissa asetuin tutun rouhealle kivilattialle. Kullini seisoi terhakkaasti kun ukko nappulasta alkoi laskea alas vinssin koukkua. Vinssistä lähtevä meteli oli pahaenteinen kun koukku hiljalleen laskeutui kohti nilkkojani.
        Alistuneena tajusin että ukko tulee vinssaamaan minut jaloistani roikkumaan pää alaspäin ja kohta nilkkoihini olikin kiristetty lujasti mustat leveät remmit.
        Kone lähti käyntiin ja köysi alkoi kiristymään vetäen jalkojani armotta kohti kattoa. Pian takapuoleni ja hartijani raahautuivat pienen matkan kivisessä lattiassa tuottaen pientä kipua.
        Takapuoleni nousi ilmaan ja sen jälkeen koko kroppani.
        Nilkkoihini sattui hieman kun roikuin koko painollani niiden varassa. Olin pää lattiasta noin puolimetriä kun äijä painautui kiinni etupuoleeni.
        Ukko sääteli vinssin korkeuden niin, että suuni asettui ukon etumukselle jossa tunsin paksun kyrvän jäykkyyden. Nyt tajusin joutuvani ottamaan ukon kyrvän suuhuni.
        Tunsin itseni niin nöyryytetyksi roikkumassa siinä avuttomana alasti kuin sika videon tallentaessa häpeäni.

        Mies riisui paitansa ja housunsa. Paksu kyrpä roikkuvan vatsan alla seisoi uhmakkaana. Ukko sanoi, "nyt pidetään hauskaa". Näkisitpä ite kuinka herkullinen näky oot poju siinä roikkumassa".
        Ukon kyrpä oli painautui kuumana vasten kasvojani. Hän hieroi, hankasi ja läpsi kullillaan kasvojani.
        Sitten hän kääntyi niin että silmieni edessä oli valtava ukon karvainen perse.
        "Nyt poju saa kunnian osoittaa sedälle kunnioitusta ja nuolla kunnolla sedän persettä", äijä totesi ja työnsi takapuoltaan vasten kasvojani niin, että suuni ja nenäni olivat ukon irstaan näköisen karvaisten valtavien pakaroiden välissä.
        "Nyt nuole ja nuoletkin sitten sedän persereikää märällä kielellä ja niin intohimolla ettei tartte ryhtyä tässä enää pojun persettä ruoskimaan"!
        Pää paksujen persposkien välissä haukoin henkeä enkä voinut muuta kuin työntää kieleni märkänä suustani ukon peräaukolle.

        Olis hienoa lukea tapausta Annan kokemana. Kuinka hän tulee naapuriin katsomaan poikaystävän auton korjausta ja löytää seksiorja iloittelun.


    • Anonyymi

      Osa 12
      Ukko levitti karvaisia tuhteja reisiään ja tarttui haarojensa välistä hiuksiini joista vetäen kasvoni painautuivat yhä tukemammin ukon persvakoon. Lipitin ja ja tungin kieltäni ukon persereikään ukon vaatiessa enemmän innokkuutta nuolemiseen. "Tätä se on poju kun puhutaan perseennuolijoista".
      Ajattelin voiko olla mitään nolompaa kuin joutua sedän persereikää lipittämään ja asemani johon olin joutunut tuntui saavan alimman häpeällisimmän tasonsa.
      Ukko laski minua alemmas ja veti hiuksista pääni reisiensä väliin niin että silmieni edessä oli ukon valtavat kivespussit ja sen yllä, alhaalta katsoen valtavalta näyttävä kulli. Päänahkani oli hellänä ukon kiskoessa säälittä minua hiuksistani.
      "Ime ja nuole sedän pussit märiksi".
      Imeskelin pallien nahkaa ja lipitin niitä märiksi innoissani kuin kakarat jäätelöä. Pallit kiiltelivät syljestäni.
      "Siellä ne setä spermat jo odottelee että pääsisivät purkautumaan pojun suuhun", mies varoitteli.

      Ukko kääntyi ja nosti suuni kullinsa korkeudelle. Äijän syljestäni märät pussit oli jälleen silmieni edessä.
      "Avaa poju suus. Nyt saa tyttöpoju maistella tosi miehen kyrpää. Setä opettaa nyt pojun mestari kullin lutkuttajaksi. Teet nyt vain just samaan tapaan mitä setä tekee pojun kikkelille niin opit siitä".
      Ukko työnsi ison terskansa auki ammottavaan suuhuni ja otti samalla jäykän kaluni suuhunsa. Tunsin kielelläni terskan muodot ja kiihotuin munasta suussani.
      Ukko puristi paksut märät huulensa terskani puristukseen ja nussi suullaan sitä. Tein nolona samoin kun ukko mutta ukko lopetti imemästä käskien minun kuitenkin jatkamaan sitä. Ukko ähki ja voihki nautinnosta.
      Seuraavaksi hän alkoi pyörittämään kieltänsä villisti ympyrää terskallani joka tuntui ylihyvältä niin, että se sai minut rimpuilemaan jaloillani.
      En nauntinnostani kyennyt tekemään ukon kyrvälle samoin ennen kuin hän lopetti terskani kiusaamisen. Pyöritin kieltäni ukon paksua terskaa ympyrää ja nyt oli ukon vuoro vatkata jalkojaan nautinnosta. Ukko örisi kovalla äänellä ja hoki samalla, "jatka, jatka,ooooh, uuuh, aaah, kohta lentää lasti"!
      Ukko alkoi nussimaan nopeaan tahtiin suutani niin että siitä lähti rietas lutkutuksen ääni. Kulli työntyi välillä kurkkuuni että en tahtonut saada hengitetyksi. Ukon liike pysähtyi ja tunsin ensin paisuvan kivikovaksi, sitten se alkoi kouristellen nytkyttämään nopeaan tahtiin kunnes valtava purkaus ukon spermaa palleista täytti suuni. Kolme ja neljä sperma suihkua oli liikaan pysyäkseen enää suussani ja sitä valui pitkin suupieliäni alas sieraimiini, kasvoilleni, silmiltäni otsaan ja hiuksiin.
      Ylösalaisin ollessani suu täynnä sykkivää kyrpää sieraimet sperman kuorruttamina, en saanut henkeä. Nenälläni yrittäen saada ilmaa, tunkeutui äijän siemennesteet yhä sisemmälle nenääni. Vasta kun ukko tajusi hätäni ja vetäessään vieläkin spermaa ruiskivan kyrpänsä suussani, sain vedettyä ilmaa keuhkoihini.
      Paksussa spermassa olevat silmäni vuotivat kyyneliä ja tuntui että kasvoni kauttaaltaan uisivat miehen lämpimässä spermassa. Tunsin sen maun ja jälleen tunsin häpeä aallon sisimmissäni.
      Olen juuri imenyt miehen kyrvästä elämäni ensimmäistä kertaa spermat. Suutani oli nussittu, hyväksi käytetty kyrvän tyydyttämiseen!!

      En nähnyt mitään. En voinut aukaista silmiäni spermojen takia. Kuuntelin vain mitä ukko puuhasi ja tajusin hänen ottaneen video kameran ja kuvaavan nesteistään valuvia kasvojani.
      Tunsin kun ukko ahmaisi pienet pallini suuhunsa ja imaisevan niitä intohimolla.
      "Tekis mieli imee pojultakin spermat mutta sun täytyy pysyä kiimassa kun saat tunnin päästä tänne arvovieraan. Setääkin iäkkäämpi setä, oppi-isäni Jaska, kuka kaikki homoilun salat on sedälle aikoinaan opettanut ja minut kouluttanut, haluaa innokkaasti tavata pojun kun lähetin kuvia pojusta".
      "Ei, hitto ei. Mun on mentävä kotiin", yritin selittää.
      "Etkös aikuinen poika määrää itestäs. Sä jäät tänne yöksi ja pulinat pois ettei persees kärsi".
      Tajusin että minun ei kannata nyt valittaa etten taas saisi kuritusta. Nöyrästi vaikenin ja alistuin ukon tahtoon hänen vinssatessa minua alas takaisin lattialle.
      Kyrpäni seisoi yhä. Edes tietoisuuden pelko jostain vanhuksesta ukon kanssa käyttämässä minua hyväkseen, ei saanut sitä rauhoittumaan.

      • Anonyymi

        Osa 13.
        Ukko otti videokameran jalustoineen, laittoi verstaan oven lukkoon ja antoi palan vessapaperia jolla juuri ja juuri sain spermoja pyyhittyä silmistäni että sain ne kunnolla auki.
        "Pitäisi päästä pesulle", ehdotin ukolle.
        "Ei missään nimessä. Pojun naama on just niin söpö spermamerkattuna kuin kuuluukin. Annat niiden vain nyt rauhassa kuivua siinä etkä ronki niitä sormillasi yhtään nyt".
        Vahva sperman esteen tuoksu tuntui huumaavana nenässäni, huulillani ja suussani. Tunsin itseni nolosti käytetyksi!

        Ukko alkoi ohjaamaan minua verstaasta asuntoon johtavalle ovelle.
        "Saisinko mä vaatteeni mukaan", anelin ukolta.
        "Mitä sä niillä teet? Kyllä ne täällä tallessa pysyy"?
        "Mun pitäis soittaa kotiin et en tuu yöks kotiin".
        "Soitappa niin eivät ole huolissaan, ukko lupasi.
        Ääneni värisi kun juttelin äitini kanssa. Hitto jos hän tietäisi mitä olin juuri kokenut ja puhun hänen kanssaan kalu puolijäykkänä, kasvot spermaisina alasti naapurin ukon kotona.

        Kun olimme ukon asunnossa alkoi hän puhumaan pian vieraakseen saapuvasta Jaskasta. Ukko oli tutustunut Jaskaan kun oli armeijassa alokkaana ja Jaska komppanian vääpelinä. Vääpeli kovin oli rakastanut simputtaa siellä nuoria miehiä ja ottanut silmätikukseen niitä poikia joiden arveli kiihoittuvan miehistä. Niin kävi tälle Arillekin joka naapurin nimi on.
        Ari oli ollut jollain metsäleirillä saunanlämmittäjänä ja viimeisenä saunojana tämä vääpeli oli komentaen käyttänyt Aria hyväkseen. Arilla oli alkanut saunassa seisomaan kun oli nähnyt vääpelin valtavan kyrvän jäykistelevän ja saanut silloin vääpeliltä ensimmäisensä selkäsaunan ja homo kokemuksensa. Arista tuli kymmeniksi vuosiksi Jaskan poju ja oppineensa vääpeliltä kaikki nuo nöyryytykset mitä minullekin nyt on päässyt tekemään.
        Ari kertoi että näin hänestä tuli poikien alistamista rakastavan vääpelin orjapoju mutta nyttemmin Ari itsekin tykkäsi enemmän itsekin määrääjän roolista.

        Ari neuvoi kuinka minun tulisi käyttäytyä vääpelin seurassa. Hän varoitti, että vaikka vääpeli on jo lähemmäs 80 vuotias ja pitkä honkkelo, on papalla ikänsä urheilleena voimaa pistää kaltaiseni hoikka poju kuriin. Vääpeli raivostuu pienimmistäkin vastaan sanomisista tai eleistä ja kertoi, että mitä hän on minua nyt kurittanut on lastenleikkiä siihen verrattuna kuinka vääpeli kurittomia poikia piiskaa.
        Nieleskelin peloissani mikä hullu pappa sieltä tuleekaan mutta kullini seisokkia ei tämä uhkakaan saanut taltutettua.
        Arikin tämän huomasi ja jatkoi kertomistaan että vaikka minua nyt ajatus vääpelistä näemmä kiihottaa, kullini tuskin vääpelin julmassa kurikäsittelyssä enää jököttättäisi kovana.
        Hän kertoi, että minun tulee puhutella Jaskaa aina herra vääpelinä ja jos niin en tee, ei siinä pelkästään enää persenahkani kärsisi vaan koko kroppanikin kokonaisvaltaisesti.
        "Vääpeli suorittaa rangaistukset hartaasti pitkän kaavan mukaan ja se ei ole mitään leikki läpsyttely, joten älä hitossa suututa vääpeliä millään tavoin".
        "Olet vain todella nöyrä ja aulis alistuja tekemään mitä määrätään niin pääset vähemmällä", neuvoi Ari minua.
        "Luulenpa että vääpelillä on mukanaan pari laukullista kaikenlaisia piiskoja, ruoskia, leluja ja kaikkea muuta jännittävää joita haluaan lihaisaan pojun perseeseen käytellä. Vääpeliä miellyttää juurikin tuollaiset pullukkapyllyt kuin jonka näki kuvasta sinusta", ukko kertoi saaden minut pelkäämään yhä lisää tätä vanhaa ankaralta vaikuttavaa herraa.
        Minua alkoi nolottamaan jo nyt kuinka joutuisin pian jotain minulle tuntematonta vanhaa pappaakin miellyttämään ja kuinka tulen olemaan nyt kahden sedän poju.
        Ukko oli vetänyt juttelun aikana college housut jalkaan ja alastomuuteni nyt yksin piinasi ja nolotti minua aiempaakin enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 13.
        Ukko otti videokameran jalustoineen, laittoi verstaan oven lukkoon ja antoi palan vessapaperia jolla juuri ja juuri sain spermoja pyyhittyä silmistäni että sain ne kunnolla auki.
        "Pitäisi päästä pesulle", ehdotin ukolle.
        "Ei missään nimessä. Pojun naama on just niin söpö spermamerkattuna kuin kuuluukin. Annat niiden vain nyt rauhassa kuivua siinä etkä ronki niitä sormillasi yhtään nyt".
        Vahva sperman esteen tuoksu tuntui huumaavana nenässäni, huulillani ja suussani. Tunsin itseni nolosti käytetyksi!

        Ukko alkoi ohjaamaan minua verstaasta asuntoon johtavalle ovelle.
        "Saisinko mä vaatteeni mukaan", anelin ukolta.
        "Mitä sä niillä teet? Kyllä ne täällä tallessa pysyy"?
        "Mun pitäis soittaa kotiin et en tuu yöks kotiin".
        "Soitappa niin eivät ole huolissaan, ukko lupasi.
        Ääneni värisi kun juttelin äitini kanssa. Hitto jos hän tietäisi mitä olin juuri kokenut ja puhun hänen kanssaan kalu puolijäykkänä, kasvot spermaisina alasti naapurin ukon kotona.

        Kun olimme ukon asunnossa alkoi hän puhumaan pian vieraakseen saapuvasta Jaskasta. Ukko oli tutustunut Jaskaan kun oli armeijassa alokkaana ja Jaska komppanian vääpelinä. Vääpeli kovin oli rakastanut simputtaa siellä nuoria miehiä ja ottanut silmätikukseen niitä poikia joiden arveli kiihoittuvan miehistä. Niin kävi tälle Arillekin joka naapurin nimi on.
        Ari oli ollut jollain metsäleirillä saunanlämmittäjänä ja viimeisenä saunojana tämä vääpeli oli komentaen käyttänyt Aria hyväkseen. Arilla oli alkanut saunassa seisomaan kun oli nähnyt vääpelin valtavan kyrvän jäykistelevän ja saanut silloin vääpeliltä ensimmäisensä selkäsaunan ja homo kokemuksensa. Arista tuli kymmeniksi vuosiksi Jaskan poju ja oppineensa vääpeliltä kaikki nuo nöyryytykset mitä minullekin nyt on päässyt tekemään.
        Ari kertoi että näin hänestä tuli poikien alistamista rakastavan vääpelin orjapoju mutta nyttemmin Ari itsekin tykkäsi enemmän itsekin määrääjän roolista.

        Ari neuvoi kuinka minun tulisi käyttäytyä vääpelin seurassa. Hän varoitti, että vaikka vääpeli on jo lähemmäs 80 vuotias ja pitkä honkkelo, on papalla ikänsä urheilleena voimaa pistää kaltaiseni hoikka poju kuriin. Vääpeli raivostuu pienimmistäkin vastaan sanomisista tai eleistä ja kertoi, että mitä hän on minua nyt kurittanut on lastenleikkiä siihen verrattuna kuinka vääpeli kurittomia poikia piiskaa.
        Nieleskelin peloissani mikä hullu pappa sieltä tuleekaan mutta kullini seisokkia ei tämä uhkakaan saanut taltutettua.
        Arikin tämän huomasi ja jatkoi kertomistaan että vaikka minua nyt ajatus vääpelistä näemmä kiihottaa, kullini tuskin vääpelin julmassa kurikäsittelyssä enää jököttättäisi kovana.
        Hän kertoi, että minun tulee puhutella Jaskaa aina herra vääpelinä ja jos niin en tee, ei siinä pelkästään enää persenahkani kärsisi vaan koko kroppanikin kokonaisvaltaisesti.
        "Vääpeli suorittaa rangaistukset hartaasti pitkän kaavan mukaan ja se ei ole mitään leikki läpsyttely, joten älä hitossa suututa vääpeliä millään tavoin".
        "Olet vain todella nöyrä ja aulis alistuja tekemään mitä määrätään niin pääset vähemmällä", neuvoi Ari minua.
        "Luulenpa että vääpelillä on mukanaan pari laukullista kaikenlaisia piiskoja, ruoskia, leluja ja kaikkea muuta jännittävää joita haluaan lihaisaan pojun perseeseen käytellä. Vääpeliä miellyttää juurikin tuollaiset pullukkapyllyt kuin jonka näki kuvasta sinusta", ukko kertoi saaden minut pelkäämään yhä lisää tätä vanhaa ankaralta vaikuttavaa herraa.
        Minua alkoi nolottamaan jo nyt kuinka joutuisin pian jotain minulle tuntematonta vanhaa pappaakin miellyttämään ja kuinka tulen olemaan nyt kahden sedän poju.
        Ukko oli vetänyt juttelun aikana college housut jalkaan ja alastomuuteni nyt yksin piinasi ja nolotti minua aiempaakin enemmän.

        Tosi rajua ottamista ja käyttämistä. Mutta silti siitä jotenkin pidän, vaikka rajansa kaikella. Hyvää tekstiä edelleen, kiitos siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 13.
        Ukko otti videokameran jalustoineen, laittoi verstaan oven lukkoon ja antoi palan vessapaperia jolla juuri ja juuri sain spermoja pyyhittyä silmistäni että sain ne kunnolla auki.
        "Pitäisi päästä pesulle", ehdotin ukolle.
        "Ei missään nimessä. Pojun naama on just niin söpö spermamerkattuna kuin kuuluukin. Annat niiden vain nyt rauhassa kuivua siinä etkä ronki niitä sormillasi yhtään nyt".
        Vahva sperman esteen tuoksu tuntui huumaavana nenässäni, huulillani ja suussani. Tunsin itseni nolosti käytetyksi!

        Ukko alkoi ohjaamaan minua verstaasta asuntoon johtavalle ovelle.
        "Saisinko mä vaatteeni mukaan", anelin ukolta.
        "Mitä sä niillä teet? Kyllä ne täällä tallessa pysyy"?
        "Mun pitäis soittaa kotiin et en tuu yöks kotiin".
        "Soitappa niin eivät ole huolissaan, ukko lupasi.
        Ääneni värisi kun juttelin äitini kanssa. Hitto jos hän tietäisi mitä olin juuri kokenut ja puhun hänen kanssaan kalu puolijäykkänä, kasvot spermaisina alasti naapurin ukon kotona.

        Kun olimme ukon asunnossa alkoi hän puhumaan pian vieraakseen saapuvasta Jaskasta. Ukko oli tutustunut Jaskaan kun oli armeijassa alokkaana ja Jaska komppanian vääpelinä. Vääpeli kovin oli rakastanut simputtaa siellä nuoria miehiä ja ottanut silmätikukseen niitä poikia joiden arveli kiihoittuvan miehistä. Niin kävi tälle Arillekin joka naapurin nimi on.
        Ari oli ollut jollain metsäleirillä saunanlämmittäjänä ja viimeisenä saunojana tämä vääpeli oli komentaen käyttänyt Aria hyväkseen. Arilla oli alkanut saunassa seisomaan kun oli nähnyt vääpelin valtavan kyrvän jäykistelevän ja saanut silloin vääpeliltä ensimmäisensä selkäsaunan ja homo kokemuksensa. Arista tuli kymmeniksi vuosiksi Jaskan poju ja oppineensa vääpeliltä kaikki nuo nöyryytykset mitä minullekin nyt on päässyt tekemään.
        Ari kertoi että näin hänestä tuli poikien alistamista rakastavan vääpelin orjapoju mutta nyttemmin Ari itsekin tykkäsi enemmän itsekin määrääjän roolista.

        Ari neuvoi kuinka minun tulisi käyttäytyä vääpelin seurassa. Hän varoitti, että vaikka vääpeli on jo lähemmäs 80 vuotias ja pitkä honkkelo, on papalla ikänsä urheilleena voimaa pistää kaltaiseni hoikka poju kuriin. Vääpeli raivostuu pienimmistäkin vastaan sanomisista tai eleistä ja kertoi, että mitä hän on minua nyt kurittanut on lastenleikkiä siihen verrattuna kuinka vääpeli kurittomia poikia piiskaa.
        Nieleskelin peloissani mikä hullu pappa sieltä tuleekaan mutta kullini seisokkia ei tämä uhkakaan saanut taltutettua.
        Arikin tämän huomasi ja jatkoi kertomistaan että vaikka minua nyt ajatus vääpelistä näemmä kiihottaa, kullini tuskin vääpelin julmassa kurikäsittelyssä enää jököttättäisi kovana.
        Hän kertoi, että minun tulee puhutella Jaskaa aina herra vääpelinä ja jos niin en tee, ei siinä pelkästään enää persenahkani kärsisi vaan koko kroppanikin kokonaisvaltaisesti.
        "Vääpeli suorittaa rangaistukset hartaasti pitkän kaavan mukaan ja se ei ole mitään leikki läpsyttely, joten älä hitossa suututa vääpeliä millään tavoin".
        "Olet vain todella nöyrä ja aulis alistuja tekemään mitä määrätään niin pääset vähemmällä", neuvoi Ari minua.
        "Luulenpa että vääpelillä on mukanaan pari laukullista kaikenlaisia piiskoja, ruoskia, leluja ja kaikkea muuta jännittävää joita haluaan lihaisaan pojun perseeseen käytellä. Vääpeliä miellyttää juurikin tuollaiset pullukkapyllyt kuin jonka näki kuvasta sinusta", ukko kertoi saaden minut pelkäämään yhä lisää tätä vanhaa ankaralta vaikuttavaa herraa.
        Minua alkoi nolottamaan jo nyt kuinka joutuisin pian jotain minulle tuntematonta vanhaa pappaakin miellyttämään ja kuinka tulen olemaan nyt kahden sedän poju.
        Ukko oli vetänyt juttelun aikana college housut jalkaan ja alastomuuteni nyt yksin piinasi ja nolotti minua aiempaakin enemmän.

        Osa 14
        "Muistatko nyt varmasti, että jos vääpeli jotain kysyy tai käskee, niin vastaat aina kyllä herra vääpeli tai ei herra vääpeli. Alotat aina puhutttelun herra vääpelillä. Ihan vain ittes takia kehotan näin tekemään, ymmärrätkö"?
        "Ymmärrän että pojua vääpeli näyttää pelottavan mutta älä välitä, niin se setääkin yhä vielä pelottaa"!

        Ukko sai aikaan minulle valtavat ennakkopaineet ja pelkäämään vääpeliä niin, että mietin jo kuinka pääsisin pakenemaan ukon asunnosta.
        Kauhukseni kuulin kuin auto ajoi ukon talon pihaan!
        "Et  sitten nolaa setää vääpelin silmissä ja olet nöyrää kilttiä poikaa joksi olen sua tässä nyt kouluttanut", ukko neuvoi minua.
        Ukon spermat olivat kuivuneet kasvoilleni ja kiristelivät kasvojeni ihoa. Olin alastomana pian tapaamani vanhuksen katseltavana! Onneksi kaluni jännityksen ja pelon vuoksi ei enää ollut täysin jäykkänä etten heti nolaisi itseäni vääpelin silmissä!

        "Tules poju eteiseen ottamaan kunniavieras vastaan", ukko komensi.
        Muna heiluen kävelin eteiseen. Jännitys kihelmöi vatsani pohjaa ja poskeni punastuivat tulevaa häpeääni ajatellessani.
        Ari aukaisi oven ja näin ankaran ja totisen näköisen pitkän laihan mutta leveäharteisen papan ryppyiset ja uurteiset kasvot. Harmaat tuuheat kulmakarvat korostivat papan ankaraa yleisilmettä. Ajattelin nolona kuinka joudun nyt noin ryppynaamaista vanhaa ukkeliakin tässä vielä nöyristemään.

        "Herra vääpeli, tervetuloa"! Ukko tervehti kahden ison matkalaukun kanssa eteiseen astellutta vanhusta.
        Peittelin kädelläni vaistomaisesti paljasta penistäni enkä tiennyt miten päin olisin kun papan pistävät silmät nauliintuivat alastomaan vartalooni. Pappa tuijotti minua pitkään, kuin mitaten kuinka hankala tapaus olisin hänelle.
        "No poju, tule tervehtimään vääpeliä", Ari komensi.
        Kävelin lähemmäksi pappaa ja menin täysin lukkoon mitä minun tulisi pappaa tervehtiä!
        Kädellä kaluani peitellen sain vain sanotuksi, "herra vääpeli".
        Pappa nyökkäsi hyväksyvästi ja kysyi Arilta.
        "Onkos tämä vähän ujo kun kikkeliään noin piilottelee kädellään"?
        "Vielä se ujo on mutta eiköhän se ujous siitä vielä karise ajanmittaan".
        "Niin, tai kurikouluttamalla ainakin", pappa tarkensi.
        "ASENTO", vääpeli karjaisi!
        Huuto sai minut säikähtämään ja otin asennon minkä olin joskus TV:ssä asennolta näyttävän silti käsi yhä penistäni peitellen.
        "Eikö tämä nahjus ole opettanut vielä alokkaalle kuinka asennossa seistään", pappa torui Aria.
        Vääpeli asteli viereeni alkaen opastamaan asennossa seisomista. Kasvoni punoittivat joutuessani heti nöyryyttävästi vanhan papparaisen komennettavaksi.
        "Reidet ja jalat tiukasti yhteen" vääpeli opasti samalla läpsäyttäen kämmenellään etureisilleni.
        "Vatsa sisään ja rinta kaarelle! Enemmän, enemmän! Vaari tiukkana komensi nyt vatsaani läpsäisten seisten sivullani.
        "Selkä kaarelle ja perse pyllistää, noin juuri, pyllistää pyllistää", vaari läimäytti pakaroitani.
        Tunsin kaluni jäykistyvän! Voi helvetti kuinka noloa tämä on, ajattelin häpeissäni.
        Vaarikin huomasi paisuvan penikseni ja huutaen kysyi. "Kuka on antanut luvan seisottaa penistä"?!!
         Vääpeli läymäytti avokämmenellä kaluani niin että kasvoni vääntyivät tuskan irvistykseen ja asentoni muuttui niin, että vääpeli karjui taas, "ASENTO JUMALAUTA"!
        Kaluani kuumotti sen lakaten hetkeksi paisumasta täyteen jäykkyyteensä mutta heti kohta se hetkessä jämähti kovaksi kärki kohti taivasta!
        "Toivoton tapaus", vääpeli kirosi.
        "Eikö tätä ole vielä yhtään koulutettu. Kullia seisotetaan miten sattuu ilman lupaa", vaari kysyi Arilta.
        "Herra vääpeli, vielä en ole ehtinyt kouluttaa sitä. Vähän vain persettä kurittanut", Ari ilmoitti kuin häpeissään.
        "No nyt sitten on jo aika kouluttaa pojusta käyttökelpoinen", pappa totesi pahaenteisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 14
        "Muistatko nyt varmasti, että jos vääpeli jotain kysyy tai käskee, niin vastaat aina kyllä herra vääpeli tai ei herra vääpeli. Alotat aina puhutttelun herra vääpelillä. Ihan vain ittes takia kehotan näin tekemään, ymmärrätkö"?
        "Ymmärrän että pojua vääpeli näyttää pelottavan mutta älä välitä, niin se setääkin yhä vielä pelottaa"!

        Ukko sai aikaan minulle valtavat ennakkopaineet ja pelkäämään vääpeliä niin, että mietin jo kuinka pääsisin pakenemaan ukon asunnosta.
        Kauhukseni kuulin kuin auto ajoi ukon talon pihaan!
        "Et  sitten nolaa setää vääpelin silmissä ja olet nöyrää kilttiä poikaa joksi olen sua tässä nyt kouluttanut", ukko neuvoi minua.
        Ukon spermat olivat kuivuneet kasvoilleni ja kiristelivät kasvojeni ihoa. Olin alastomana pian tapaamani vanhuksen katseltavana! Onneksi kaluni jännityksen ja pelon vuoksi ei enää ollut täysin jäykkänä etten heti nolaisi itseäni vääpelin silmissä!

        "Tules poju eteiseen ottamaan kunniavieras vastaan", ukko komensi.
        Muna heiluen kävelin eteiseen. Jännitys kihelmöi vatsani pohjaa ja poskeni punastuivat tulevaa häpeääni ajatellessani.
        Ari aukaisi oven ja näin ankaran ja totisen näköisen pitkän laihan mutta leveäharteisen papan ryppyiset ja uurteiset kasvot. Harmaat tuuheat kulmakarvat korostivat papan ankaraa yleisilmettä. Ajattelin nolona kuinka joudun nyt noin ryppynaamaista vanhaa ukkeliakin tässä vielä nöyristemään.

        "Herra vääpeli, tervetuloa"! Ukko tervehti kahden ison matkalaukun kanssa eteiseen astellutta vanhusta.
        Peittelin kädelläni vaistomaisesti paljasta penistäni enkä tiennyt miten päin olisin kun papan pistävät silmät nauliintuivat alastomaan vartalooni. Pappa tuijotti minua pitkään, kuin mitaten kuinka hankala tapaus olisin hänelle.
        "No poju, tule tervehtimään vääpeliä", Ari komensi.
        Kävelin lähemmäksi pappaa ja menin täysin lukkoon mitä minun tulisi pappaa tervehtiä!
        Kädellä kaluani peitellen sain vain sanotuksi, "herra vääpeli".
        Pappa nyökkäsi hyväksyvästi ja kysyi Arilta.
        "Onkos tämä vähän ujo kun kikkeliään noin piilottelee kädellään"?
        "Vielä se ujo on mutta eiköhän se ujous siitä vielä karise ajanmittaan".
        "Niin, tai kurikouluttamalla ainakin", pappa tarkensi.
        "ASENTO", vääpeli karjaisi!
        Huuto sai minut säikähtämään ja otin asennon minkä olin joskus TV:ssä asennolta näyttävän silti käsi yhä penistäni peitellen.
        "Eikö tämä nahjus ole opettanut vielä alokkaalle kuinka asennossa seistään", pappa torui Aria.
        Vääpeli asteli viereeni alkaen opastamaan asennossa seisomista. Kasvoni punoittivat joutuessani heti nöyryyttävästi vanhan papparaisen komennettavaksi.
        "Reidet ja jalat tiukasti yhteen" vääpeli opasti samalla läpsäyttäen kämmenellään etureisilleni.
        "Vatsa sisään ja rinta kaarelle! Enemmän, enemmän! Vaari tiukkana komensi nyt vatsaani läpsäisten seisten sivullani.
        "Selkä kaarelle ja perse pyllistää, noin juuri, pyllistää pyllistää", vaari läimäytti pakaroitani.
        Tunsin kaluni jäykistyvän! Voi helvetti kuinka noloa tämä on, ajattelin häpeissäni.
        Vaarikin huomasi paisuvan penikseni ja huutaen kysyi. "Kuka on antanut luvan seisottaa penistä"?!!
         Vääpeli läymäytti avokämmenellä kaluani niin että kasvoni vääntyivät tuskan irvistykseen ja asentoni muuttui niin, että vääpeli karjui taas, "ASENTO JUMALAUTA"!
        Kaluani kuumotti sen lakaten hetkeksi paisumasta täyteen jäykkyyteensä mutta heti kohta se hetkessä jämähti kovaksi kärki kohti taivasta!
        "Toivoton tapaus", vääpeli kirosi.
        "Eikö tätä ole vielä yhtään koulutettu. Kullia seisotetaan miten sattuu ilman lupaa", vaari kysyi Arilta.
        "Herra vääpeli, vielä en ole ehtinyt kouluttaa sitä. Vähän vain persettä kurittanut", Ari ilmoitti kuin häpeissään.
        "No nyt sitten on jo aika kouluttaa pojusta käyttökelpoinen", pappa totesi pahaenteisesti.

        Nyt vain kiimaista naintia ja spermaa suoraan suoleen. Kyllä se siitä poika oppii tavoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 14
        "Muistatko nyt varmasti, että jos vääpeli jotain kysyy tai käskee, niin vastaat aina kyllä herra vääpeli tai ei herra vääpeli. Alotat aina puhutttelun herra vääpelillä. Ihan vain ittes takia kehotan näin tekemään, ymmärrätkö"?
        "Ymmärrän että pojua vääpeli näyttää pelottavan mutta älä välitä, niin se setääkin yhä vielä pelottaa"!

        Ukko sai aikaan minulle valtavat ennakkopaineet ja pelkäämään vääpeliä niin, että mietin jo kuinka pääsisin pakenemaan ukon asunnosta.
        Kauhukseni kuulin kuin auto ajoi ukon talon pihaan!
        "Et  sitten nolaa setää vääpelin silmissä ja olet nöyrää kilttiä poikaa joksi olen sua tässä nyt kouluttanut", ukko neuvoi minua.
        Ukon spermat olivat kuivuneet kasvoilleni ja kiristelivät kasvojeni ihoa. Olin alastomana pian tapaamani vanhuksen katseltavana! Onneksi kaluni jännityksen ja pelon vuoksi ei enää ollut täysin jäykkänä etten heti nolaisi itseäni vääpelin silmissä!

        "Tules poju eteiseen ottamaan kunniavieras vastaan", ukko komensi.
        Muna heiluen kävelin eteiseen. Jännitys kihelmöi vatsani pohjaa ja poskeni punastuivat tulevaa häpeääni ajatellessani.
        Ari aukaisi oven ja näin ankaran ja totisen näköisen pitkän laihan mutta leveäharteisen papan ryppyiset ja uurteiset kasvot. Harmaat tuuheat kulmakarvat korostivat papan ankaraa yleisilmettä. Ajattelin nolona kuinka joudun nyt noin ryppynaamaista vanhaa ukkeliakin tässä vielä nöyristemään.

        "Herra vääpeli, tervetuloa"! Ukko tervehti kahden ison matkalaukun kanssa eteiseen astellutta vanhusta.
        Peittelin kädelläni vaistomaisesti paljasta penistäni enkä tiennyt miten päin olisin kun papan pistävät silmät nauliintuivat alastomaan vartalooni. Pappa tuijotti minua pitkään, kuin mitaten kuinka hankala tapaus olisin hänelle.
        "No poju, tule tervehtimään vääpeliä", Ari komensi.
        Kävelin lähemmäksi pappaa ja menin täysin lukkoon mitä minun tulisi pappaa tervehtiä!
        Kädellä kaluani peitellen sain vain sanotuksi, "herra vääpeli".
        Pappa nyökkäsi hyväksyvästi ja kysyi Arilta.
        "Onkos tämä vähän ujo kun kikkeliään noin piilottelee kädellään"?
        "Vielä se ujo on mutta eiköhän se ujous siitä vielä karise ajanmittaan".
        "Niin, tai kurikouluttamalla ainakin", pappa tarkensi.
        "ASENTO", vääpeli karjaisi!
        Huuto sai minut säikähtämään ja otin asennon minkä olin joskus TV:ssä asennolta näyttävän silti käsi yhä penistäni peitellen.
        "Eikö tämä nahjus ole opettanut vielä alokkaalle kuinka asennossa seistään", pappa torui Aria.
        Vääpeli asteli viereeni alkaen opastamaan asennossa seisomista. Kasvoni punoittivat joutuessani heti nöyryyttävästi vanhan papparaisen komennettavaksi.
        "Reidet ja jalat tiukasti yhteen" vääpeli opasti samalla läpsäyttäen kämmenellään etureisilleni.
        "Vatsa sisään ja rinta kaarelle! Enemmän, enemmän! Vaari tiukkana komensi nyt vatsaani läpsäisten seisten sivullani.
        "Selkä kaarelle ja perse pyllistää, noin juuri, pyllistää pyllistää", vaari läimäytti pakaroitani.
        Tunsin kaluni jäykistyvän! Voi helvetti kuinka noloa tämä on, ajattelin häpeissäni.
        Vaarikin huomasi paisuvan penikseni ja huutaen kysyi. "Kuka on antanut luvan seisottaa penistä"?!!
         Vääpeli läymäytti avokämmenellä kaluani niin että kasvoni vääntyivät tuskan irvistykseen ja asentoni muuttui niin, että vääpeli karjui taas, "ASENTO JUMALAUTA"!
        Kaluani kuumotti sen lakaten hetkeksi paisumasta täyteen jäykkyyteensä mutta heti kohta se hetkessä jämähti kovaksi kärki kohti taivasta!
        "Toivoton tapaus", vääpeli kirosi.
        "Eikö tätä ole vielä yhtään koulutettu. Kullia seisotetaan miten sattuu ilman lupaa", vaari kysyi Arilta.
        "Herra vääpeli, vielä en ole ehtinyt kouluttaa sitä. Vähän vain persettä kurittanut", Ari ilmoitti kuin häpeissään.
        "No nyt sitten on jo aika kouluttaa pojusta käyttökelpoinen", pappa totesi pahaenteisesti.

        Osa 15.
        "Nyt vastaa, ootko aina noin tuhma ja kiimainen runkkari poika, että penis noin herkästi jäykistelee vai vainko nyt kun saat kunnian olla herrojen herkkuna", vääpeli yllättäen kysyi.
        Yritin punnita hetken kuinka noin kiusalliseen kysymykseen vastaisin, kunnes vääpeli karjaisi, "VASTAA"!
        "Herra vääpeli, vain nyt kun saan kunnian olla herrojen herkkuna", vastasin vasta siinä tajuten vastaukseni nolouden.
        Vaari pyyhkäisi sormellaan kasvojani, "spermaa naamassa? Kuinkas sinä nämä olet onnistunut naamallesi saamaan", vääpeli jatkoi kiusallisten kysymysten esittämistä ja johon en nyt tiennyt kuinka vastata.
        "Herra vääpeli..minä..siis..en osaa sanoa nyt" änkytin.
        "Et vain kehtaa! Vastaa kysymykseen", pappa vaati.
        "Herra vääpeli, isännän kalusta", vastasin nolona niin hyvin kuin osasin.
        "Vai kalua se poika täällä on imeskellyt. No nauttiko se poju miehen kyrvän lutkuttamisesta"?
        Lopettaisi jo tuon nolon kyselyn, kirosin mielessäni.
        "Herra vääpeli, kyllä", vastasin yhä asennossa ryhdikkäästi seisten.
        "Niin sitä pitääkin kyrvistä tuollaisen puppeli pojun nauttia. Toiset pojat ne on olemustaan myöten kuin luotuja miesten tyttöpojuksi kuten sinäkin, eikö vaan"?
        "Kyllä herra vääpeli"! Vastasin nolona kasvot punastuneina häpeästä.

        "No niin. Nyt kannat matkalaukkuni makuuhuoneeseen", pappa käski.
        Otin laukkujen rivoista ja raahasin niitä seuraten miehiä makuuhuoneeseen.
        Pappa nosti toisen laukuista sängyllä ja avasi vetoketjun laukun ympäriltä.
        Nieleskelin järkytyksestä nähdessäni sen sisällön.
        Pitkä jämäkkä nahkainen ruoska päällimmäisenä. Piiskoja, monen kokoisia ja näköisiä dildoja, köysiä, kahleita ja jokin sähköinen laite jonka käyttötarkoitusta osasin vain arvailla.
        Molemmat katselivat reaktiotani näkyyn joka varmasti näkyi kauhuna kasvoiltani.
        Pappa poimi ruskeasta nahasta punotun ruoskan käteensä etsin tilaa jossa voisi sen tehoa esitellä.
        Vääpeli läväytti viuhuvalla ruoskallaan sivalluksen sängyllä olevaan tyynyyn johon ruoska pamahti äänekkäästi jättäen syvän vaon tyynyn pintaan kuin esimerkkinä, mitä se persnahassa saisi aikaan!

        Nyt aloin tuntemaan jo todellista pelkoa!
        Olin järkyttynyt pelkästä ajatuksesta jos tuo ruoskan sivallus kohdistuisi takapuoleeni!
        "Tämä otetaan heti käyttöön jos poika ei muuten ymmärrä asemaansa täällä herrojen palvelijana. Nyt on poikaa varoitettu joten eikö pojun olekin syytä luvata vain olla nyt nöyrä ja kiltti setiä totellen"?
        "Lupaan olla nöyrä herra vääpeli", vastasin miettien kauhulla tuota pelottavaa ruoskaa!
        Ruoskan tehon näkeminen kauhistutti minua jo siinä määrin, että kaluni jäykkyys oli täysin tiessään. Pappa otti käteensä mustan lyhyen dildon joka oli alaosastaan kapea.
        "Eiköhän pojan perse pitäisi totuttaa kyrvän makuun tällä hieman kookkaammalla anaalitapilla perseessä', pappa kysyi Arilta.
        "Kyllä myös minun mielestä pitäisi", Ari vastasi.
        "Poika mene sänkyyn polvillesi ja pyllistä", vääpeli komensi.
        En millään olisi tuollaista paksua patukkaa pyllyyni ikinä halunnut mutta nahkaruoskaa ajatellen kömmin nöyrän pelkoisena polvilleni sänkyyn antaen peräaukkoni tarjolle setien pervoiluun.
        Perse siinä nolosti tarjolla itsekseni mietin, kuinka hitossa olen päätynyt tällaiseen asemaan vanhojen setien leluna!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 15.
        "Nyt vastaa, ootko aina noin tuhma ja kiimainen runkkari poika, että penis noin herkästi jäykistelee vai vainko nyt kun saat kunnian olla herrojen herkkuna", vääpeli yllättäen kysyi.
        Yritin punnita hetken kuinka noin kiusalliseen kysymykseen vastaisin, kunnes vääpeli karjaisi, "VASTAA"!
        "Herra vääpeli, vain nyt kun saan kunnian olla herrojen herkkuna", vastasin vasta siinä tajuten vastaukseni nolouden.
        Vaari pyyhkäisi sormellaan kasvojani, "spermaa naamassa? Kuinkas sinä nämä olet onnistunut naamallesi saamaan", vääpeli jatkoi kiusallisten kysymysten esittämistä ja johon en nyt tiennyt kuinka vastata.
        "Herra vääpeli..minä..siis..en osaa sanoa nyt" änkytin.
        "Et vain kehtaa! Vastaa kysymykseen", pappa vaati.
        "Herra vääpeli, isännän kalusta", vastasin nolona niin hyvin kuin osasin.
        "Vai kalua se poika täällä on imeskellyt. No nauttiko se poju miehen kyrvän lutkuttamisesta"?
        Lopettaisi jo tuon nolon kyselyn, kirosin mielessäni.
        "Herra vääpeli, kyllä", vastasin yhä asennossa ryhdikkäästi seisten.
        "Niin sitä pitääkin kyrvistä tuollaisen puppeli pojun nauttia. Toiset pojat ne on olemustaan myöten kuin luotuja miesten tyttöpojuksi kuten sinäkin, eikö vaan"?
        "Kyllä herra vääpeli"! Vastasin nolona kasvot punastuneina häpeästä.

        "No niin. Nyt kannat matkalaukkuni makuuhuoneeseen", pappa käski.
        Otin laukkujen rivoista ja raahasin niitä seuraten miehiä makuuhuoneeseen.
        Pappa nosti toisen laukuista sängyllä ja avasi vetoketjun laukun ympäriltä.
        Nieleskelin järkytyksestä nähdessäni sen sisällön.
        Pitkä jämäkkä nahkainen ruoska päällimmäisenä. Piiskoja, monen kokoisia ja näköisiä dildoja, köysiä, kahleita ja jokin sähköinen laite jonka käyttötarkoitusta osasin vain arvailla.
        Molemmat katselivat reaktiotani näkyyn joka varmasti näkyi kauhuna kasvoiltani.
        Pappa poimi ruskeasta nahasta punotun ruoskan käteensä etsin tilaa jossa voisi sen tehoa esitellä.
        Vääpeli läväytti viuhuvalla ruoskallaan sivalluksen sängyllä olevaan tyynyyn johon ruoska pamahti äänekkäästi jättäen syvän vaon tyynyn pintaan kuin esimerkkinä, mitä se persnahassa saisi aikaan!

        Nyt aloin tuntemaan jo todellista pelkoa!
        Olin järkyttynyt pelkästä ajatuksesta jos tuo ruoskan sivallus kohdistuisi takapuoleeni!
        "Tämä otetaan heti käyttöön jos poika ei muuten ymmärrä asemaansa täällä herrojen palvelijana. Nyt on poikaa varoitettu joten eikö pojun olekin syytä luvata vain olla nyt nöyrä ja kiltti setiä totellen"?
        "Lupaan olla nöyrä herra vääpeli", vastasin miettien kauhulla tuota pelottavaa ruoskaa!
        Ruoskan tehon näkeminen kauhistutti minua jo siinä määrin, että kaluni jäykkyys oli täysin tiessään. Pappa otti käteensä mustan lyhyen dildon joka oli alaosastaan kapea.
        "Eiköhän pojan perse pitäisi totuttaa kyrvän makuun tällä hieman kookkaammalla anaalitapilla perseessä', pappa kysyi Arilta.
        "Kyllä myös minun mielestä pitäisi", Ari vastasi.
        "Poika mene sänkyyn polvillesi ja pyllistä", vääpeli komensi.
        En millään olisi tuollaista paksua patukkaa pyllyyni ikinä halunnut mutta nahkaruoskaa ajatellen kömmin nöyrän pelkoisena polvilleni sänkyyn antaen peräaukkoni tarjolle setien pervoiluun.
        Perse siinä nolosti tarjolla itsekseni mietin, kuinka hitossa olen päätynyt tällaiseen asemaan vanhojen setien leluna!!

        Nyt alkaa olla sellasta tarinaa mistä on tullut haaveiltua. Mahtavaa juttuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 15.
        "Nyt vastaa, ootko aina noin tuhma ja kiimainen runkkari poika, että penis noin herkästi jäykistelee vai vainko nyt kun saat kunnian olla herrojen herkkuna", vääpeli yllättäen kysyi.
        Yritin punnita hetken kuinka noin kiusalliseen kysymykseen vastaisin, kunnes vääpeli karjaisi, "VASTAA"!
        "Herra vääpeli, vain nyt kun saan kunnian olla herrojen herkkuna", vastasin vasta siinä tajuten vastaukseni nolouden.
        Vaari pyyhkäisi sormellaan kasvojani, "spermaa naamassa? Kuinkas sinä nämä olet onnistunut naamallesi saamaan", vääpeli jatkoi kiusallisten kysymysten esittämistä ja johon en nyt tiennyt kuinka vastata.
        "Herra vääpeli..minä..siis..en osaa sanoa nyt" änkytin.
        "Et vain kehtaa! Vastaa kysymykseen", pappa vaati.
        "Herra vääpeli, isännän kalusta", vastasin nolona niin hyvin kuin osasin.
        "Vai kalua se poika täällä on imeskellyt. No nauttiko se poju miehen kyrvän lutkuttamisesta"?
        Lopettaisi jo tuon nolon kyselyn, kirosin mielessäni.
        "Herra vääpeli, kyllä", vastasin yhä asennossa ryhdikkäästi seisten.
        "Niin sitä pitääkin kyrvistä tuollaisen puppeli pojun nauttia. Toiset pojat ne on olemustaan myöten kuin luotuja miesten tyttöpojuksi kuten sinäkin, eikö vaan"?
        "Kyllä herra vääpeli"! Vastasin nolona kasvot punastuneina häpeästä.

        "No niin. Nyt kannat matkalaukkuni makuuhuoneeseen", pappa käski.
        Otin laukkujen rivoista ja raahasin niitä seuraten miehiä makuuhuoneeseen.
        Pappa nosti toisen laukuista sängyllä ja avasi vetoketjun laukun ympäriltä.
        Nieleskelin järkytyksestä nähdessäni sen sisällön.
        Pitkä jämäkkä nahkainen ruoska päällimmäisenä. Piiskoja, monen kokoisia ja näköisiä dildoja, köysiä, kahleita ja jokin sähköinen laite jonka käyttötarkoitusta osasin vain arvailla.
        Molemmat katselivat reaktiotani näkyyn joka varmasti näkyi kauhuna kasvoiltani.
        Pappa poimi ruskeasta nahasta punotun ruoskan käteensä etsin tilaa jossa voisi sen tehoa esitellä.
        Vääpeli läväytti viuhuvalla ruoskallaan sivalluksen sängyllä olevaan tyynyyn johon ruoska pamahti äänekkäästi jättäen syvän vaon tyynyn pintaan kuin esimerkkinä, mitä se persnahassa saisi aikaan!

        Nyt aloin tuntemaan jo todellista pelkoa!
        Olin järkyttynyt pelkästä ajatuksesta jos tuo ruoskan sivallus kohdistuisi takapuoleeni!
        "Tämä otetaan heti käyttöön jos poika ei muuten ymmärrä asemaansa täällä herrojen palvelijana. Nyt on poikaa varoitettu joten eikö pojun olekin syytä luvata vain olla nyt nöyrä ja kiltti setiä totellen"?
        "Lupaan olla nöyrä herra vääpeli", vastasin miettien kauhulla tuota pelottavaa ruoskaa!
        Ruoskan tehon näkeminen kauhistutti minua jo siinä määrin, että kaluni jäykkyys oli täysin tiessään. Pappa otti käteensä mustan lyhyen dildon joka oli alaosastaan kapea.
        "Eiköhän pojan perse pitäisi totuttaa kyrvän makuun tällä hieman kookkaammalla anaalitapilla perseessä', pappa kysyi Arilta.
        "Kyllä myös minun mielestä pitäisi", Ari vastasi.
        "Poika mene sänkyyn polvillesi ja pyllistä", vääpeli komensi.
        En millään olisi tuollaista paksua patukkaa pyllyyni ikinä halunnut mutta nahkaruoskaa ajatellen kömmin nöyrän pelkoisena polvilleni sänkyyn antaen peräaukkoni tarjolle setien pervoiluun.
        Perse siinä nolosti tarjolla itsekseni mietin, kuinka hitossa olen päätynyt tällaiseen asemaan vanhojen setien leluna!!

        Osa 16.
        Persereikäni öljyttynä pyllistelin kontallani sängyssä. Tunsin paksun anaalitapin aukollani papan vapisevissa käsissä. Ulahdin kivusta vääpelin painaessa tappia pyllyyni tapin paksuuntuessa mitä enemmän sitä reikääni työntyi. Uikutin kuin koira reikäni levitessä yhä enemmän. "Onpa tiukka reikä", vääpeli totesi. "Eihän tätä tappia saa sisään voimallakaan".
        Samalla pappa työnsi tappia lujemmin eikä perseeni sitä enää sietänyt ja itsesuojeluvaitolla vetäännyin leikkipaikalta vatsalleni sänkyyn.
        Kämmen läiskähti pakaraani! "Perse pystyyn nyt poika", vääpeli kiukkusi.
        Karmean ruoskan pelossa nostin perseeni tyrkylle uudestaan tappi raiskattavaksi.
        Jälleen sen työntyessä liikaa persreikääni venyttäen, vetäydyin vatsalleni karkuun.
        "Eihän tästä tule mitään", pappa kiroili.
        "Poika täytyy kahlita sänkyyn"!
        Pian minut oli köytetty käsistäni sängyn päätyyn ja jalkani samoin levälleen sänkyjen pinnoihin. Avuttomuuteni kahlittuna järsi itsetuntoani.
        Vatsani alle tungettiin korkea tyyny ja perseeni oli tarjolla pystyssä niin ettei sitä tyrkymmäksi juuri saada voinutkaan.
        Odotin anaalitapin pian työntyvän väkisin persreikääni kipuni rajat ylittäen kun vääpeli totesi.
        "Tästä on jo aikaa kun olen saanut nussia tiukkaa pojan tyttöpillua ja nyt tuntuu että on pakko saada kulli nyt heti tuonne herkkureiän puristuksiin".
        Nolous joutua kurttusen vanhuksen pantavaksi sai minut voihkaisemaan mutta tuon paksun tapin sijaan, tuskin vanhuksen kyrpä niin kipeää tekisi, ajattelin.
        Tunsin vääpelin kömpivän levälleen sidottujen reisieni väliin. Papan ryppyisen karheat kourat hyväilivät persposkiani.
        "On se mehukas. Ihana lihaisa takamus!", ukko kehui asettaen kullinsa koko pituudeltaan kannikoitteni väliin.
        Jumalauta kuinka hiton iso kyrpä sillä onkaan, mietin tuntiessa lämpimän kyrvän järkyttävän koon pakaroissani. Arihan siitä jo mainitsi että kiihottui saunassa papan kyrvän koosta mutta että näin valtava, kauhulla mietin.

        Kova kyrvän pää asettui persereiälleni. Tunsin papan luisien polvien painavan polvitaipeitani kun vääpeli pitkän kyrpänsä takia joutui asettumaan korkealle perseestäni saadakseen kyrpänsä asetettu reiälle.
        Käänsin päätäni toiseen suuntaan nähdäkseni Arin videokamerallaan kuvaavan nöyryyttävää tilannettani vanhan vaarin nussittavana.
        Kyrpä painui hitaasti sentti sentiltä sisääni. Voihkaisin tuntiessani sen venyttävän reikääni ja porautuvan yhä syvemmälle suoleeni. Vääpeli huokaili nautinnosta, "ooh, aah, en muistanutkaan kuinka hyvätä pojan perse tuntuukaan. Kylläpä se lujasti kyrpää puristelee".
        Kyrpäni heräsi jälleen eloon. Se paisui haarojeni välissä paksua tyynyä vasten jääden tyynyn päälle josta takaani tunsin papan ihon kosketuksen kun hän työntyi koko kyrvällään sisääni. Vääpeli makasi koko painollaan päälläni ja tunsin vaarin ryppyisen posken osittain vasten poskeani.
        Vaari keinutteli voihkien lanteellaan ympyrää ja tunsin pitkän kyrvän liikkeet reiältä syvälle sisääni perseeseeni. Kaluni hankasi tyynyä allani vaarin lantioliikkeiden mukaan ja kyrpäni paisui nyt taas niin jäykäksi, että pelkäsin sen laukeavan hetkellä millä hyvänsä.

        Vääpeli kuitenkin nosti lanteitaan ylös niin että vaarin terska jäi reikäni puristuksiin. Hiljalleen hän nylkytti terskaansa eestaas liukkaalla supistevalla peräaukollani kunnes äkkiä hän survaisi kalun voimalla pohjaan! Huusin kuin eläin kun vääpeli alkoi rynkyttämään persettäni, pallinsa pallejani hakaten perslihani läiskeessä. Pappa nussi kuin singer ähkien ja puhkuen kunnes survaisi kyrvän jälleen voimalla syvälle perseeseeni örveltäen "oooo aaaah uuuh", painaen lanteellaan minut syvälle allani olevan tyynyn uumeniin.
        Kulli nytkyi orgasmissa sisälläni minuun spermaansa pumpaten. Pappa painoi lihakset jännittyneinä persettäni kunnes lysähti velttona päälleni makaavan kuin patjalle, välittämättä kuinka hänen painonsa sai minut allaan haukkomaan henkeäni huohottaen.
        Vaarin märkä kieli tunkeutui korvaani. Ukko supatteli "kuinka ihana perse, kuinka ihana pano, kiltti poika kiitos"!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 16.
        Persereikäni öljyttynä pyllistelin kontallani sängyssä. Tunsin paksun anaalitapin aukollani papan vapisevissa käsissä. Ulahdin kivusta vääpelin painaessa tappia pyllyyni tapin paksuuntuessa mitä enemmän sitä reikääni työntyi. Uikutin kuin koira reikäni levitessä yhä enemmän. "Onpa tiukka reikä", vääpeli totesi. "Eihän tätä tappia saa sisään voimallakaan".
        Samalla pappa työnsi tappia lujemmin eikä perseeni sitä enää sietänyt ja itsesuojeluvaitolla vetäännyin leikkipaikalta vatsalleni sänkyyn.
        Kämmen läiskähti pakaraani! "Perse pystyyn nyt poika", vääpeli kiukkusi.
        Karmean ruoskan pelossa nostin perseeni tyrkylle uudestaan tappi raiskattavaksi.
        Jälleen sen työntyessä liikaa persreikääni venyttäen, vetäydyin vatsalleni karkuun.
        "Eihän tästä tule mitään", pappa kiroili.
        "Poika täytyy kahlita sänkyyn"!
        Pian minut oli köytetty käsistäni sängyn päätyyn ja jalkani samoin levälleen sänkyjen pinnoihin. Avuttomuuteni kahlittuna järsi itsetuntoani.
        Vatsani alle tungettiin korkea tyyny ja perseeni oli tarjolla pystyssä niin ettei sitä tyrkymmäksi juuri saada voinutkaan.
        Odotin anaalitapin pian työntyvän väkisin persreikääni kipuni rajat ylittäen kun vääpeli totesi.
        "Tästä on jo aikaa kun olen saanut nussia tiukkaa pojan tyttöpillua ja nyt tuntuu että on pakko saada kulli nyt heti tuonne herkkureiän puristuksiin".
        Nolous joutua kurttusen vanhuksen pantavaksi sai minut voihkaisemaan mutta tuon paksun tapin sijaan, tuskin vanhuksen kyrpä niin kipeää tekisi, ajattelin.
        Tunsin vääpelin kömpivän levälleen sidottujen reisieni väliin. Papan ryppyisen karheat kourat hyväilivät persposkiani.
        "On se mehukas. Ihana lihaisa takamus!", ukko kehui asettaen kullinsa koko pituudeltaan kannikoitteni väliin.
        Jumalauta kuinka hiton iso kyrpä sillä onkaan, mietin tuntiessa lämpimän kyrvän järkyttävän koon pakaroissani. Arihan siitä jo mainitsi että kiihottui saunassa papan kyrvän koosta mutta että näin valtava, kauhulla mietin.

        Kova kyrvän pää asettui persereiälleni. Tunsin papan luisien polvien painavan polvitaipeitani kun vääpeli pitkän kyrpänsä takia joutui asettumaan korkealle perseestäni saadakseen kyrpänsä asetettu reiälle.
        Käänsin päätäni toiseen suuntaan nähdäkseni Arin videokamerallaan kuvaavan nöyryyttävää tilannettani vanhan vaarin nussittavana.
        Kyrpä painui hitaasti sentti sentiltä sisääni. Voihkaisin tuntiessani sen venyttävän reikääni ja porautuvan yhä syvemmälle suoleeni. Vääpeli huokaili nautinnosta, "ooh, aah, en muistanutkaan kuinka hyvätä pojan perse tuntuukaan. Kylläpä se lujasti kyrpää puristelee".
        Kyrpäni heräsi jälleen eloon. Se paisui haarojeni välissä paksua tyynyä vasten jääden tyynyn päälle josta takaani tunsin papan ihon kosketuksen kun hän työntyi koko kyrvällään sisääni. Vääpeli makasi koko painollaan päälläni ja tunsin vaarin ryppyisen posken osittain vasten poskeani.
        Vaari keinutteli voihkien lanteellaan ympyrää ja tunsin pitkän kyrvän liikkeet reiältä syvälle sisääni perseeseeni. Kaluni hankasi tyynyä allani vaarin lantioliikkeiden mukaan ja kyrpäni paisui nyt taas niin jäykäksi, että pelkäsin sen laukeavan hetkellä millä hyvänsä.

        Vääpeli kuitenkin nosti lanteitaan ylös niin että vaarin terska jäi reikäni puristuksiin. Hiljalleen hän nylkytti terskaansa eestaas liukkaalla supistevalla peräaukollani kunnes äkkiä hän survaisi kalun voimalla pohjaan! Huusin kuin eläin kun vääpeli alkoi rynkyttämään persettäni, pallinsa pallejani hakaten perslihani läiskeessä. Pappa nussi kuin singer ähkien ja puhkuen kunnes survaisi kyrvän jälleen voimalla syvälle perseeseeni örveltäen "oooo aaaah uuuh", painaen lanteellaan minut syvälle allani olevan tyynyn uumeniin.
        Kulli nytkyi orgasmissa sisälläni minuun spermaansa pumpaten. Pappa painoi lihakset jännittyneinä persettäni kunnes lysähti velttona päälleni makaavan kuin patjalle, välittämättä kuinka hänen painonsa sai minut allaan haukkomaan henkeäni huohottaen.
        Vaarin märkä kieli tunkeutui korvaani. Ukko supatteli "kuinka ihana perse, kuinka ihana pano, kiltti poika kiitos"!

        Osa 17.
        Vaari veti hiljalleen loputtoman pitkältä tuntuvan kyrpänsä perseestäni. Tunsin kuinka vääpelin spermaa valahti palleilleni. "Katso miten tuon peräaukko supistelee noin! Vääpeli huudahti.
        "Uhhuh, jopas on rietas näky. Pojun jäykkä kullikin kiihottavasti siinä näytillä", Ari innostui videokuvaten kun nöyryyttäväsi en kahlittuna voinut kuin maata persreikä näytillä herrojen huviksi.
        "Nyt sinne anaalitappikin jo helpommin menisi", Ari ehdotti. "Onhan se nyt huolella ainakin spermoilla liukastettu", vääpeli vakuutti.
        Kohta tunsin vääpeli kädessä anaalitapin jälleen tunkeutuvan peräaukkooni. Sätkin ja rimpuilin kun sen paksuin kohta raiskasi reikääni tuntien kipua niin että menee äly! Penikseni veltostui kun huusin kivusta!
        Tunsin  viimein helpotusta kun tappi viimein luiskahti reikäni puristuksesta sisääni. Tapin painaessa jotain erityistä kohtaa aukkoni sisällä, kaluni paisui hetkessä taas täyteen mittaansa.
        "Haluan nähdä sen kun poika kiskoo ihan itse tapin perseestään. Se se vasta kipeää voi tehdäkin", vääpeli supatti.
        "Totta. Pojulla onkin siinä kova tehtävä tosiaan kun jo huutaa noin kovaa jo sen sisään tunkemisesta".

        Tunsin rakkoni olevan aivan täynnä ja tuntui etten voi kusta pidätellä enää hetkeäkään. "Herra vääpeli", ähkin tappi pyllyssäni. "Olisi pakko nyt äkkiä päästä pissalle", kerroin hädästäni.
        "Kuinka on? Päästetäänkö poju kuselle vai laitetaanko sille kusivaippa", vääpeli kysyi Arilta.
        "Onko vääpelillä niitä mukana", Ari kysyi.
        "Toisessa laukussa on ja tyttöpojulle sopivia asujakin".
        "Onko niin, ettei housuihinsa kuseksija poikia edelleenkään hyvällä katsota", Ari kysyi.
        "Juuri näin. Vaippaan kuseksijalle raippaa", vääpeli naurahti ja aukaisi toisenkin laukkunsa.

        "Nosta lantioita poika", vääpeli komensi vaippa käsissään.
        Ei jumalauta mitä tämä taas on..vaippa!! Kuinka noloa, ajattelin samalla kun lanteeni koholla olkessa, vääpeli sujautti vaipan etupuolelleni.
        Tunsin vaipan ylläni tiukkani kun se oli sidottuna kireälle kumpaisestakin lanteesta.
        "Pitäisikön keitellä välillä kahvit ja purra jotain että jaksaa sitten taas pojun kouluttamista", vääpeli ehdotti.
        "Päästetään tyttöpoju piikoomaan ja keittämään meille kahvit", Ari sanoi.
        Olin nolona ja nöyryytettynä anaalitappi perseessä ja vaippaan puettuna miesten hekotellessa kävelyni vaikeutta matkalla keittiöön.
        Tuntui etten voi pidättää kusta enää kauaa mutta ajatus vaippaan päästelystä oli liian nolo ja siitä uhattiin raipparangaistuksellakin!
        Keitin kiemurrellen kusta pidätellen kahvit miesten istuessa keittiöpöydän ääreen.

        Minut neuvottiin tekemään leivät mutta jääkaappia avatessani en voinut mitään kun ylöspäin vaippoihin jääneestä kikkelistä tirskahti vaippoihin kuumaa kusta.
        Yritin olla, ettei miehet sitä huomaisi raipan pelossa.
        Sain voideltua leivät ja niiden päälle lisukkeet kun minulle tuli pakkotarve päästellä pissaa sisältäni pois enemmäkin.
        Seisoin paikollani kun kuuma kusivirta kasteli täysin vaippani. Sitä tuli niin paljon, ettei vaippa kyennyt sitä kaikkea imemään ja virtsaa alkoi valumaan hiljalkeen nyt jo pitkin reisiäni.
        "Kuseeko vintiö nyt vaippaansa? Helvetin housuunkuseksija! Ei mitään käytöstapoja! Raippaa persaukselle tuollaiselle pissahousulle kyllä nyt on pakko antaa", vääpeli karjui vahingon iloisena.
        "Nyt istut ja syöt, sitten rangaistus", vääpeli komensi.
        Vaipat tirskahti kusistani kun istuin tuoliin. Oloni tuntui epämukavalta ja nololta mutta silti kullini taas jäykistyi kusen lämpöisissä vaipoissa ja luvattua raipparangaistuta odotellessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 17.
        Vaari veti hiljalleen loputtoman pitkältä tuntuvan kyrpänsä perseestäni. Tunsin kuinka vääpelin spermaa valahti palleilleni. "Katso miten tuon peräaukko supistelee noin! Vääpeli huudahti.
        "Uhhuh, jopas on rietas näky. Pojun jäykkä kullikin kiihottavasti siinä näytillä", Ari innostui videokuvaten kun nöyryyttäväsi en kahlittuna voinut kuin maata persreikä näytillä herrojen huviksi.
        "Nyt sinne anaalitappikin jo helpommin menisi", Ari ehdotti. "Onhan se nyt huolella ainakin spermoilla liukastettu", vääpeli vakuutti.
        Kohta tunsin vääpeli kädessä anaalitapin jälleen tunkeutuvan peräaukkooni. Sätkin ja rimpuilin kun sen paksuin kohta raiskasi reikääni tuntien kipua niin että menee äly! Penikseni veltostui kun huusin kivusta!
        Tunsin  viimein helpotusta kun tappi viimein luiskahti reikäni puristuksesta sisääni. Tapin painaessa jotain erityistä kohtaa aukkoni sisällä, kaluni paisui hetkessä taas täyteen mittaansa.
        "Haluan nähdä sen kun poika kiskoo ihan itse tapin perseestään. Se se vasta kipeää voi tehdäkin", vääpeli supatti.
        "Totta. Pojulla onkin siinä kova tehtävä tosiaan kun jo huutaa noin kovaa jo sen sisään tunkemisesta".

        Tunsin rakkoni olevan aivan täynnä ja tuntui etten voi kusta pidätellä enää hetkeäkään. "Herra vääpeli", ähkin tappi pyllyssäni. "Olisi pakko nyt äkkiä päästä pissalle", kerroin hädästäni.
        "Kuinka on? Päästetäänkö poju kuselle vai laitetaanko sille kusivaippa", vääpeli kysyi Arilta.
        "Onko vääpelillä niitä mukana", Ari kysyi.
        "Toisessa laukussa on ja tyttöpojulle sopivia asujakin".
        "Onko niin, ettei housuihinsa kuseksija poikia edelleenkään hyvällä katsota", Ari kysyi.
        "Juuri näin. Vaippaan kuseksijalle raippaa", vääpeli naurahti ja aukaisi toisenkin laukkunsa.

        "Nosta lantioita poika", vääpeli komensi vaippa käsissään.
        Ei jumalauta mitä tämä taas on..vaippa!! Kuinka noloa, ajattelin samalla kun lanteeni koholla olkessa, vääpeli sujautti vaipan etupuolelleni.
        Tunsin vaipan ylläni tiukkani kun se oli sidottuna kireälle kumpaisestakin lanteesta.
        "Pitäisikön keitellä välillä kahvit ja purra jotain että jaksaa sitten taas pojun kouluttamista", vääpeli ehdotti.
        "Päästetään tyttöpoju piikoomaan ja keittämään meille kahvit", Ari sanoi.
        Olin nolona ja nöyryytettynä anaalitappi perseessä ja vaippaan puettuna miesten hekotellessa kävelyni vaikeutta matkalla keittiöön.
        Tuntui etten voi pidättää kusta enää kauaa mutta ajatus vaippaan päästelystä oli liian nolo ja siitä uhattiin raipparangaistuksellakin!
        Keitin kiemurrellen kusta pidätellen kahvit miesten istuessa keittiöpöydän ääreen.

        Minut neuvottiin tekemään leivät mutta jääkaappia avatessani en voinut mitään kun ylöspäin vaippoihin jääneestä kikkelistä tirskahti vaippoihin kuumaa kusta.
        Yritin olla, ettei miehet sitä huomaisi raipan pelossa.
        Sain voideltua leivät ja niiden päälle lisukkeet kun minulle tuli pakkotarve päästellä pissaa sisältäni pois enemmäkin.
        Seisoin paikollani kun kuuma kusivirta kasteli täysin vaippani. Sitä tuli niin paljon, ettei vaippa kyennyt sitä kaikkea imemään ja virtsaa alkoi valumaan hiljalkeen nyt jo pitkin reisiäni.
        "Kuseeko vintiö nyt vaippaansa? Helvetin housuunkuseksija! Ei mitään käytöstapoja! Raippaa persaukselle tuollaiselle pissahousulle kyllä nyt on pakko antaa", vääpeli karjui vahingon iloisena.
        "Nyt istut ja syöt, sitten rangaistus", vääpeli komensi.
        Vaipat tirskahti kusistani kun istuin tuoliin. Oloni tuntui epämukavalta ja nololta mutta silti kullini taas jäykistyi kusen lämpöisissä vaipoissa ja luvattua raipparangaistuta odotellessa.

        Osa 18.
        Keräsin likaiset astiat käskystä tiskikoneeseen. Paksu paineen tuntua tuottava tappi perseessäni piti huolen että kyrpäni pysyi jäykkänä kusi märissä vaipoissani.
        "No niin. Menepäs keittiön pöydälle selällesi makaamaan, niin katsotaan mitä tuhman pojun vaipoista löytyy".
        Nolona asetuin pöydälle jalat levälläni kun pappa aukaisi vaippojen solmuja. Pian jäykkä kaluni vapautui kusieni polttavasta vaipoista 
        "On se kussut housuihinsa! Tuhma poika",vääpeli torui.
        "Ennen raippaa pitäisikö ajella pojalta ensin nuo kullikarvat", vääpeli ehdotti.
        "Hyvä idea. Minä voin tehdä sen" Ari innostui ja haki nopeasti jostain partahöylän ja vaahtoa.
        Vääpeli asetti kusissani uivat vaipat ilkeästi kasvoilleni. Tunsin sen hajun voimakkaana ja maun suussani kun oma virtsa kasteli kasvoni.
        Nämä ovat täysin pervoja pappoja, ajattelin nöyryytettynä mielessäni kun tunsin partahöylän poistavan karvoitustani alapäästäni.
        "Pojun pallit ja perse onkin posliinit", Ari totesi.
        "Eihän näillä tyttöpojilla karvat paljoa kasva", vääpeli tiesi kertoa.
        Makasin haarat levälläni kun karvat oli poistettu.
        "On se nätti nyt posliilina", papat kehuivat.
        "Kylläpä sen kikkeli sitten vaan jaksaakin koko ajan jököttää".
        "Niin kiimainen piju meillä on käytössä tosiaan".
        "Pitäisiköhän pistää poika, tuossa kun nyt sopivasti on, kiskomaan tappi pois perseestään"?
        "Tuossahan sitä olisi hyvä kyllä katsella ja fimata tosiaan".

        Selälläni jalat koukussa levällään, peräreikäni näytillä, käskystä kiskoin tappia pois peräreiästäni. Minulle oli annettu 5 sekuntia aikaa kerrallaan vetää se ulos ja sitten luovuttaa pästäen tapin kahvasta irti.
        Ensimmäisellä kerralla se ei ollut lähelläkään. Paksuin kohta jäi vielä kauaksi tiukalta reiältä. Kyrpäni kyllä tuntui pitävän siitä. Se jäykkeni taas siihen pusteeseen, ettei orgasmi ollut kaukana.
        Moneen kertaan yrittäessäni, käväisi tapin paksuin kohta jo reikäni seudulla. Tuntui että peräreikäni venyi ulospäin nautintoa tuottaen mutta ei suostunut millään tappia ulis päästämään. Kyrpäni seisoi sykkien toisen papan katsellessa ja toisen filmatessa esitystä sanaakaan sanomatta jonka jouduin heille nolona antamaan. Päötin, että nyt vedän tapin ulos reiästäni vaikka kuinka se sattuisi. Paksuin osa oli jo peräaukosta ulkona kun kyrpäni räjäytti korkealle ilmaan sperma ryöppyjä. Voihkin kullini nautinnosta kun se sykkivänä lähetti matkaan suihkuja sinne tänne kohti kattoa, pudoten pitkin kroppaani.
        Penis yhä sykähtelevänä vääpeli otti sen kouransa puristukseen ja pappa runkkasi sitä nopeassa tahdissa kuin varmistaakseen orgasmini täydellisyyttä. Kiemurtelin ulvoen herkän kyrvän pitäessä papan rajua kohtelua enää siinä vaiheessa liiankin kiihottavalta ja tuntui etten sellaista millään sietäisi.
        "Enpä ole moista ennen nähnyt", vääpeli ihmetteli irrottaen kätensä sykkivästä kullista. "Kyrpä laukeaa itsekseen pelkästä peräreikä nautiinosta".
        "No ei ollut tämä ensimmäinen kerta kun niin kävi", Ari paljasti
        "Ja kuinka riettaasti pojun peräaukko taas supisteleekaan"!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 18.
        Keräsin likaiset astiat käskystä tiskikoneeseen. Paksu paineen tuntua tuottava tappi perseessäni piti huolen että kyrpäni pysyi jäykkänä kusi märissä vaipoissani.
        "No niin. Menepäs keittiön pöydälle selällesi makaamaan, niin katsotaan mitä tuhman pojun vaipoista löytyy".
        Nolona asetuin pöydälle jalat levälläni kun pappa aukaisi vaippojen solmuja. Pian jäykkä kaluni vapautui kusieni polttavasta vaipoista 
        "On se kussut housuihinsa! Tuhma poika",vääpeli torui.
        "Ennen raippaa pitäisikö ajella pojalta ensin nuo kullikarvat", vääpeli ehdotti.
        "Hyvä idea. Minä voin tehdä sen" Ari innostui ja haki nopeasti jostain partahöylän ja vaahtoa.
        Vääpeli asetti kusissani uivat vaipat ilkeästi kasvoilleni. Tunsin sen hajun voimakkaana ja maun suussani kun oma virtsa kasteli kasvoni.
        Nämä ovat täysin pervoja pappoja, ajattelin nöyryytettynä mielessäni kun tunsin partahöylän poistavan karvoitustani alapäästäni.
        "Pojun pallit ja perse onkin posliinit", Ari totesi.
        "Eihän näillä tyttöpojilla karvat paljoa kasva", vääpeli tiesi kertoa.
        Makasin haarat levälläni kun karvat oli poistettu.
        "On se nätti nyt posliilina", papat kehuivat.
        "Kylläpä sen kikkeli sitten vaan jaksaakin koko ajan jököttää".
        "Niin kiimainen piju meillä on käytössä tosiaan".
        "Pitäisiköhän pistää poika, tuossa kun nyt sopivasti on, kiskomaan tappi pois perseestään"?
        "Tuossahan sitä olisi hyvä kyllä katsella ja fimata tosiaan".

        Selälläni jalat koukussa levällään, peräreikäni näytillä, käskystä kiskoin tappia pois peräreiästäni. Minulle oli annettu 5 sekuntia aikaa kerrallaan vetää se ulos ja sitten luovuttaa pästäen tapin kahvasta irti.
        Ensimmäisellä kerralla se ei ollut lähelläkään. Paksuin kohta jäi vielä kauaksi tiukalta reiältä. Kyrpäni kyllä tuntui pitävän siitä. Se jäykkeni taas siihen pusteeseen, ettei orgasmi ollut kaukana.
        Moneen kertaan yrittäessäni, käväisi tapin paksuin kohta jo reikäni seudulla. Tuntui että peräreikäni venyi ulospäin nautintoa tuottaen mutta ei suostunut millään tappia ulis päästämään. Kyrpäni seisoi sykkien toisen papan katsellessa ja toisen filmatessa esitystä sanaakaan sanomatta jonka jouduin heille nolona antamaan. Päötin, että nyt vedän tapin ulos reiästäni vaikka kuinka se sattuisi. Paksuin osa oli jo peräaukosta ulkona kun kyrpäni räjäytti korkealle ilmaan sperma ryöppyjä. Voihkin kullini nautinnosta kun se sykkivänä lähetti matkaan suihkuja sinne tänne kohti kattoa, pudoten pitkin kroppaani.
        Penis yhä sykähtelevänä vääpeli otti sen kouransa puristukseen ja pappa runkkasi sitä nopeassa tahdissa kuin varmistaakseen orgasmini täydellisyyttä. Kiemurtelin ulvoen herkän kyrvän pitäessä papan rajua kohtelua enää siinä vaiheessa liiankin kiihottavalta ja tuntui etten sellaista millään sietäisi.
        "Enpä ole moista ennen nähnyt", vääpeli ihmetteli irrottaen kätensä sykkivästä kullista. "Kyrpä laukeaa itsekseen pelkästä peräreikä nautiinosta".
        "No ei ollut tämä ensimmäinen kerta kun niin kävi", Ari paljasti
        "Ja kuinka riettaasti pojun peräaukko taas supisteleekaan"!!

        Osa 19.
        "Nyt kyllä sedän kyrpä seissyt niin pitkään että on pakko saada viimein nussia", Ari valitti.
        Ukko kiskoi minut hiuksista pääni pöydän laidalle. Äijä repi nopeasti housut jaloistaan käskien suuni auki.
        Pääni roikkui pöydän laidalta kun Ari asetti paksun kyrpänsä suuni aukolle ja alkoi saman tien armotta nussimaan suutani. Suuni lotisi ja korahteli ukon pumpatessa paksua suonikasta kyrpäänsä kurkkuuni saakka. Pian kalu valui kurkustani tulleesta limasta valuen pitkin kasvojani. Katselin välillä äijän karvaisten reisien välistä eestaas heiluvia palleja ja karvaista persettä.
        Ukolla ei ollut muuta tavoitetta kuin saada nopeasti tyydytys pitkään jäykisteelle kyrvälleen ja kohta sainkin sykähtelevästä kullista maistella ensimmäisiä kovasti maistuvia spermaryöppyjä ja tuntea lämpimien nesteiden taas kerran valuvan sieramiini ja pitkin kasvojani.
        "Aah, tekipä hyvää", ukko iloitsi.
        Sperman maku suussani sai kulliini uudelleen eloa. Ei hitto nuo eivät saa nähdä sitä, mietin hätäisenä.
        Papan huomautus raipparangaistuksesta joka on jäänyt suorittamatta, vasta minut hätäännyksiini saikin!
        "Mutta on ollut kuuma hellepäivä eikä vanha jaksa kuin nuorempana. Kellokin on jo paljon joten eiköhän lopeteta leikki tällä erää, lämmitetään sauna, otetaan olutta ja katsellaan siinä samalla mitä kaikke kiihottavaa tänään on tullut kuvattua", vääpeli suunnitteli.
        Huokasin helpotuksesta nöyryytykseni olevan viimein tältä päivältä ohi mutta videokameran tallenteista en kyllä ikinä kehtaa itseäni katsella, mielessäni päätin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 19.
        "Nyt kyllä sedän kyrpä seissyt niin pitkään että on pakko saada viimein nussia", Ari valitti.
        Ukko kiskoi minut hiuksista pääni pöydän laidalle. Äijä repi nopeasti housut jaloistaan käskien suuni auki.
        Pääni roikkui pöydän laidalta kun Ari asetti paksun kyrpänsä suuni aukolle ja alkoi saman tien armotta nussimaan suutani. Suuni lotisi ja korahteli ukon pumpatessa paksua suonikasta kyrpäänsä kurkkuuni saakka. Pian kalu valui kurkustani tulleesta limasta valuen pitkin kasvojani. Katselin välillä äijän karvaisten reisien välistä eestaas heiluvia palleja ja karvaista persettä.
        Ukolla ei ollut muuta tavoitetta kuin saada nopeasti tyydytys pitkään jäykisteelle kyrvälleen ja kohta sainkin sykähtelevästä kullista maistella ensimmäisiä kovasti maistuvia spermaryöppyjä ja tuntea lämpimien nesteiden taas kerran valuvan sieramiini ja pitkin kasvojani.
        "Aah, tekipä hyvää", ukko iloitsi.
        Sperman maku suussani sai kulliini uudelleen eloa. Ei hitto nuo eivät saa nähdä sitä, mietin hätäisenä.
        Papan huomautus raipparangaistuksesta joka on jäänyt suorittamatta, vasta minut hätäännyksiini saikin!
        "Mutta on ollut kuuma hellepäivä eikä vanha jaksa kuin nuorempana. Kellokin on jo paljon joten eiköhän lopeteta leikki tällä erää, lämmitetään sauna, otetaan olutta ja katsellaan siinä samalla mitä kaikke kiihottavaa tänään on tullut kuvattua", vääpeli suunnitteli.
        Huokasin helpotuksesta nöyryytykseni olevan viimein tältä päivältä ohi mutta videokameran tallenteista en kyllä ikinä kehtaa itseäni katsella, mielessäni päätin.

        Kyllä oman käsittelyn katsominen on kiihottavaa jälkeenpäin. Siinä saa jotenkin uusinnan vaikka vain katselisi tekemättä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 19.
        "Nyt kyllä sedän kyrpä seissyt niin pitkään että on pakko saada viimein nussia", Ari valitti.
        Ukko kiskoi minut hiuksista pääni pöydän laidalle. Äijä repi nopeasti housut jaloistaan käskien suuni auki.
        Pääni roikkui pöydän laidalta kun Ari asetti paksun kyrpänsä suuni aukolle ja alkoi saman tien armotta nussimaan suutani. Suuni lotisi ja korahteli ukon pumpatessa paksua suonikasta kyrpäänsä kurkkuuni saakka. Pian kalu valui kurkustani tulleesta limasta valuen pitkin kasvojani. Katselin välillä äijän karvaisten reisien välistä eestaas heiluvia palleja ja karvaista persettä.
        Ukolla ei ollut muuta tavoitetta kuin saada nopeasti tyydytys pitkään jäykisteelle kyrvälleen ja kohta sainkin sykähtelevästä kullista maistella ensimmäisiä kovasti maistuvia spermaryöppyjä ja tuntea lämpimien nesteiden taas kerran valuvan sieramiini ja pitkin kasvojani.
        "Aah, tekipä hyvää", ukko iloitsi.
        Sperman maku suussani sai kulliini uudelleen eloa. Ei hitto nuo eivät saa nähdä sitä, mietin hätäisenä.
        Papan huomautus raipparangaistuksesta joka on jäänyt suorittamatta, vasta minut hätäännyksiini saikin!
        "Mutta on ollut kuuma hellepäivä eikä vanha jaksa kuin nuorempana. Kellokin on jo paljon joten eiköhän lopeteta leikki tällä erää, lämmitetään sauna, otetaan olutta ja katsellaan siinä samalla mitä kaikke kiihottavaa tänään on tullut kuvattua", vääpeli suunnitteli.
        Huokasin helpotuksesta nöyryytykseni olevan viimein tältä päivältä ohi mutta videokameran tallenteista en kyllä ikinä kehtaa itseäni katsella, mielessäni päätin.

        Se on parasta, kun saa katsella itseään käytettävän videoissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Osa 19.
        "Nyt kyllä sedän kyrpä seissyt niin pitkään että on pakko saada viimein nussia", Ari valitti.
        Ukko kiskoi minut hiuksista pääni pöydän laidalle. Äijä repi nopeasti housut jaloistaan käskien suuni auki.
        Pääni roikkui pöydän laidalta kun Ari asetti paksun kyrpänsä suuni aukolle ja alkoi saman tien armotta nussimaan suutani. Suuni lotisi ja korahteli ukon pumpatessa paksua suonikasta kyrpäänsä kurkkuuni saakka. Pian kalu valui kurkustani tulleesta limasta valuen pitkin kasvojani. Katselin välillä äijän karvaisten reisien välistä eestaas heiluvia palleja ja karvaista persettä.
        Ukolla ei ollut muuta tavoitetta kuin saada nopeasti tyydytys pitkään jäykisteelle kyrvälleen ja kohta sainkin sykähtelevästä kullista maistella ensimmäisiä kovasti maistuvia spermaryöppyjä ja tuntea lämpimien nesteiden taas kerran valuvan sieramiini ja pitkin kasvojani.
        "Aah, tekipä hyvää", ukko iloitsi.
        Sperman maku suussani sai kulliini uudelleen eloa. Ei hitto nuo eivät saa nähdä sitä, mietin hätäisenä.
        Papan huomautus raipparangaistuksesta joka on jäänyt suorittamatta, vasta minut hätäännyksiini saikin!
        "Mutta on ollut kuuma hellepäivä eikä vanha jaksa kuin nuorempana. Kellokin on jo paljon joten eiköhän lopeteta leikki tällä erää, lämmitetään sauna, otetaan olutta ja katsellaan siinä samalla mitä kaikke kiihottavaa tänään on tullut kuvattua", vääpeli suunnitteli.
        Huokasin helpotuksesta nöyryytykseni olevan viimein tältä päivältä ohi mutta videokameran tallenteista en kyllä ikinä kehtaa itseäni katsella, mielessäni päätin.

        Toi asento on aina yhtä hämmentävä. Maata tasolla selällään siten että pää roikkuu reunan ulkopuolella. Suu, nielu ja kaikki on yhtä suoraa putkea minne työntää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 19.
        "Nyt kyllä sedän kyrpä seissyt niin pitkään että on pakko saada viimein nussia", Ari valitti.
        Ukko kiskoi minut hiuksista pääni pöydän laidalle. Äijä repi nopeasti housut jaloistaan käskien suuni auki.
        Pääni roikkui pöydän laidalta kun Ari asetti paksun kyrpänsä suuni aukolle ja alkoi saman tien armotta nussimaan suutani. Suuni lotisi ja korahteli ukon pumpatessa paksua suonikasta kyrpäänsä kurkkuuni saakka. Pian kalu valui kurkustani tulleesta limasta valuen pitkin kasvojani. Katselin välillä äijän karvaisten reisien välistä eestaas heiluvia palleja ja karvaista persettä.
        Ukolla ei ollut muuta tavoitetta kuin saada nopeasti tyydytys pitkään jäykisteelle kyrvälleen ja kohta sainkin sykähtelevästä kullista maistella ensimmäisiä kovasti maistuvia spermaryöppyjä ja tuntea lämpimien nesteiden taas kerran valuvan sieramiini ja pitkin kasvojani.
        "Aah, tekipä hyvää", ukko iloitsi.
        Sperman maku suussani sai kulliini uudelleen eloa. Ei hitto nuo eivät saa nähdä sitä, mietin hätäisenä.
        Papan huomautus raipparangaistuksesta joka on jäänyt suorittamatta, vasta minut hätäännyksiini saikin!
        "Mutta on ollut kuuma hellepäivä eikä vanha jaksa kuin nuorempana. Kellokin on jo paljon joten eiköhän lopeteta leikki tällä erää, lämmitetään sauna, otetaan olutta ja katsellaan siinä samalla mitä kaikke kiihottavaa tänään on tullut kuvattua", vääpeli suunnitteli.
        Huokasin helpotuksesta nöyryytykseni olevan viimein tältä päivältä ohi mutta videokameran tallenteista en kyllä ikinä kehtaa itseäni katsella, mielessäni päätin.

        Osa 20.
        Olimme saunoneet ja vartaloni oli jynssätty väkivaltaisesti karhealla vampulla ympäri vartaloani.
        Ukot olivat alushoususillaan mutta minulle ei suotu mitään millä olisin verhonnut alapääni. Tunsin yksinäisen alastomuuteni kiusalliseksi varsinkin kun vehkeeni pyrki yhä jäykistelemään siinä vanhojen herrojen määräysvallan alaisena.
        Ihoni punoittaen istuin sohvalle papan viereen katselemaan tallennettuja videoita. Minua nolotti jo etukäteen mitä tulemme näkemään. Pappa vaati, että minun tulee katsoa ja ottaa opiksi kaikesta mitä videoilta tulen näkemään.
        Naamaani poltti punanhäpeä kun Ari yhdisti puhelimensa videot ruudulle.

        Ensimmäiseksi ruutuun tuli kuvaa kämmenellä, nyrkillä ja kumiantennilla piiskatuista pakaroistani!
        En millään olisi kehdannut katsoa sitä. Näytin niin nöyryytetyltä ja en edes ole tajunnut kuinka kookkaat pakarat minulla oli ja olin ihmetellyt ukkojen kehuja niistä. Nyt tuossa vieläpä tulipunaisina ja piiskan juovineen järkyttävän pahoinpideltyinä ne näyttivät niin noloilta!
        "Ohhoh wau", pappakin huudahti!
        Tunsin kaluni jäykkenevän. Tämä tästä nöyryytyksestä vielä puuttuikin, mietin sarkastisesti.

        Sitten tuli ensimmäinen lyhyt kuva kasvoistani josta minut kuitenkin tunnisti. "Voi ei", sanoin ääneen! Toivoin että minut tunnistaisi videoista mahdollisimman vähän vaikka tiesinkin että tosiassa näin ei olisi.
        Ensimmäistä kertaa hätääntyneiden kasvoni näkeminen videossa nöyryytettynä sai minut häpeämään itseäni oikein todella. Heti kasvojeni perään tuli näkyviin harmikseni vielä hurjana seisova kaluni joka paljasti, kuinka kiihottunut ukon käsittelyssä olin jos joku ulkopuolinen videon sattuisi näkemään!

        Sitten tuli kuvaa, jossa peräreikäni venyi ulospäin kun ukko raiskasi minua ruuvimeisselillä ja videosta kuului lujaa nautintoni ääniäni, "Ouuh, aaah! Se kuulosti korviini nololta!
        Perään kuvassa oli spermalammikkoni lattialla ja ukon ääni sanoo, "harva poju laukeaa orgasmiin persepanossa. Taisi poju nauttia oikein tosissaan kun sai kyrpää"
        Kohta naama punaisena häveten kuin pölynimuri, imeskelin lattialta huulet törröllään spermojani suuhuni!
        Suljin silmäni etten näkisi itseäni enempää mutta vääpeli komensi, "poju katselee nyt vaan" ja käski Arin kelata kohtauksen uudelleen katsottavaksi.
        "Kylläpä poju hörppii innolla spermojaan", pappa kehui.
        En haluaisi nähdä tätä häpeää enää yhtään enempää ajattelin, kun ukon puhelimellaan kuvaamat videot loppuivat.

        Ari vaihtoi tallentimen videokameraan.
        TV ruudussa olinkin jo heti vatsallani poikittain ukon karvaisten reisien päällä perse kameraan päin.
        Farkkushortsini kiskotaan alas ja ukko puristelee pakaroitani himoissaan! Se näytti niin pervolta!
        Ukko sanoo videolla kovaan ääneen, "homppeli pojullahan seisoo kulli"! Hän veti kivikovan kaluni taakse kameran kuvaamaksi ja se nojaamaan jäykkänä vasten karvaista reittä! Kaluni seisoi siinä niin nolon jäykkänä, ettei kamerakuvassa takuulla jäänyt nautintoni epäselväksi!
        Ulisin ja uikutin kuin koira kun ukko läiski pian peppuposkiani tasaisen rytmikkäästi sanoen, "pojun kiimamärkä kikkeli tuntuu mukavalta sedän reidessä. Taidat tykätä tosissaan kun pyllyä kuritetaan"?
        Jouduin vastaamaan pitäväni siitä! Vihasin kuulla säälittävää ääntäni, voihkimista, vikinää ja mäiskeestä joka lähti persettäni läpsittäessä. Tunsin itseäni katsoessani itseni siinä niin typeräksi ääliöksi kun olin niin pelokkaan alistuneena ukon käytössä!

        Katselin videoiden poikaa epäuskoisena ikään kuin kuin se en olisi minä. Välillä ajattelin kuinka tuo kehtaa antaakin tehdä mitään tuollaista pervoa ja noloa itselleen vaikka itse siinä olinkin.
        Tuntui kidutukselta katsella omaa häpeää!!


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Toi asento on aina yhtä hämmentävä. Maata tasolla selällään siten että pää roikkuu reunan ulkopuolella. Suu, nielu ja kaikki on yhtä suoraa putkea minne työntää.

        Siinä tosiaan tuntee olevan nöyryytettynä hyväksi käyttöön, pelkkänä antautuvan nussittavana suu panopuuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa 20.
        Olimme saunoneet ja vartaloni oli jynssätty väkivaltaisesti karhealla vampulla ympäri vartaloani.
        Ukot olivat alushoususillaan mutta minulle ei suotu mitään millä olisin verhonnut alapääni. Tunsin yksinäisen alastomuuteni kiusalliseksi varsinkin kun vehkeeni pyrki yhä jäykistelemään siinä vanhojen herrojen määräysvallan alaisena.
        Ihoni punoittaen istuin sohvalle papan viereen katselemaan tallennettuja videoita. Minua nolotti jo etukäteen mitä tulemme näkemään. Pappa vaati, että minun tulee katsoa ja ottaa opiksi kaikesta mitä videoilta tulen näkemään.
        Naamaani poltti punanhäpeä kun Ari yhdisti puhelimensa videot ruudulle.

        Ensimmäiseksi ruutuun tuli kuvaa kämmenellä, nyrkillä ja kumiantennilla piiskatuista pakaroistani!
        En millään olisi kehdannut katsoa sitä. Näytin niin nöyryytetyltä ja en edes ole tajunnut kuinka kookkaat pakarat minulla oli ja olin ihmetellyt ukkojen kehuja niistä. Nyt tuossa vieläpä tulipunaisina ja piiskan juovineen järkyttävän pahoinpideltyinä ne näyttivät niin noloilta!
        "Ohhoh wau", pappakin huudahti!
        Tunsin kaluni jäykkenevän. Tämä tästä nöyryytyksestä vielä puuttuikin, mietin sarkastisesti.

        Sitten tuli ensimmäinen lyhyt kuva kasvoistani josta minut kuitenkin tunnisti. "Voi ei", sanoin ääneen! Toivoin että minut tunnistaisi videoista mahdollisimman vähän vaikka tiesinkin että tosiassa näin ei olisi.
        Ensimmäistä kertaa hätääntyneiden kasvoni näkeminen videossa nöyryytettynä sai minut häpeämään itseäni oikein todella. Heti kasvojeni perään tuli näkyviin harmikseni vielä hurjana seisova kaluni joka paljasti, kuinka kiihottunut ukon käsittelyssä olin jos joku ulkopuolinen videon sattuisi näkemään!

        Sitten tuli kuvaa, jossa peräreikäni venyi ulospäin kun ukko raiskasi minua ruuvimeisselillä ja videosta kuului lujaa nautintoni ääniäni, "Ouuh, aaah! Se kuulosti korviini nololta!
        Perään kuvassa oli spermalammikkoni lattialla ja ukon ääni sanoo, "harva poju laukeaa orgasmiin persepanossa. Taisi poju nauttia oikein tosissaan kun sai kyrpää"
        Kohta naama punaisena häveten kuin pölynimuri, imeskelin lattialta huulet törröllään spermojani suuhuni!
        Suljin silmäni etten näkisi itseäni enempää mutta vääpeli komensi, "poju katselee nyt vaan" ja käski Arin kelata kohtauksen uudelleen katsottavaksi.
        "Kylläpä poju hörppii innolla spermojaan", pappa kehui.
        En haluaisi nähdä tätä häpeää enää yhtään enempää ajattelin, kun ukon puhelimellaan kuvaamat videot loppuivat.

        Ari vaihtoi tallentimen videokameraan.
        TV ruudussa olinkin jo heti vatsallani poikittain ukon karvaisten reisien päällä perse kameraan päin.
        Farkkushortsini kiskotaan alas ja ukko puristelee pakaroitani himoissaan! Se näytti niin pervolta!
        Ukko sanoo videolla kovaan ääneen, "homppeli pojullahan seisoo kulli"! Hän veti kivikovan kaluni taakse kameran kuvaamaksi ja se nojaamaan jäykkänä vasten karvaista reittä! Kaluni seisoi siinä niin nolon jäykkänä, ettei kamerakuvassa takuulla jäänyt nautintoni epäselväksi!
        Ulisin ja uikutin kuin koira kun ukko läiski pian peppuposkiani tasaisen rytmikkäästi sanoen, "pojun kiimamärkä kikkeli tuntuu mukavalta sedän reidessä. Taidat tykätä tosissaan kun pyllyä kuritetaan"?
        Jouduin vastaamaan pitäväni siitä! Vihasin kuulla säälittävää ääntäni, voihkimista, vikinää ja mäiskeestä joka lähti persettäni läpsittäessä. Tunsin itseäni katsoessani itseni siinä niin typeräksi ääliöksi kun olin niin pelokkaan alistuneena ukon käytössä!

        Katselin videoiden poikaa epäuskoisena ikään kuin kuin se en olisi minä. Välillä ajattelin kuinka tuo kehtaa antaakin tehdä mitään tuollaista pervoa ja noloa itselleen vaikka itse siinä olinkin.
        Tuntui kidutukselta katsella omaa häpeää!!

        Kirjoittajalle kiitokset todella kiimaista menoa. Ihana antaa persettä kunnolla. Jatkoa vain


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä tosiaan tuntee olevan nöyryytettynä hyväksi käyttöön, pelkkänä antautuvan nussittavana suu panopuuna.

        Sitä on kuin jokin esine.


    • Anonyymi

      Odotan jo kiimasena jatkoa. Todella kiihottavaa tarinaa.

      • Anonyymi

        Todellakin on ollut kiimaista menoa, kun nuorempi pojan kloppi joutuu vanhempien setien panopuuksi... ;)
        Ehkäpä itsensä katsominen peilistä samaan aikaan kun on naitavana olisi kiimaista ja irstasta katseltavaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin on ollut kiimaista menoa, kun nuorempi pojan kloppi joutuu vanhempien setien panopuuksi... ;)
        Ehkäpä itsensä katsominen peilistä samaan aikaan kun on naitavana olisi kiimaista ja irstasta katseltavaa...

        Olisiko hyvä idea, jos nusittava näkisi edessään ruudulta sen, mitä kamera kuvaisi tapahtumaa takaapäin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko hyvä idea, jos nusittava näkisi edessään ruudulta sen, mitä kamera kuvaisi tapahtumaa takaapäin?

        Hmm... tuossahan näkisi ainakin paremmin ja tarkemmin sen kuinka se sedän kova kanki alkaa hitaasti mutta varmasti painautua pojun perseeseen ja kuinka setä alkaa sitten pojun persettä antaumuksella nussimaan... ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin on ollut kiimaista menoa, kun nuorempi pojan kloppi joutuu vanhempien setien panopuuksi... ;)
        Ehkäpä itsensä katsominen peilistä samaan aikaan kun on naitavana olisi kiimaista ja irstasta katseltavaa...

        Voisihan se olla myös aikas kiimaista jos tällainen hieman jo "varttuneempi" eli n. 5-kymppinen mies "joutuisikin" nuoremman miehen naitavaksi ja himojen kohteeksi... ;)
        Ei nyt ehkä ihan noin nuori mitä tässä tarinassa on mutta kuitenkin nuorempi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisihan se olla myös aikas kiimaista jos tällainen hieman jo "varttuneempi" eli n. 5-kymppinen mies "joutuisikin" nuoremman miehen naitavaksi ja himojen kohteeksi... ;)
        Ei nyt ehkä ihan noin nuori mitä tässä tarinassa on mutta kuitenkin nuorempi...

        Kaverit olivat panneet valmentajaa kun kausi oli loppu. Tiesivät ettei sama valmentaja jatka kun siirtyvät seuraavaan ikäluokkaan.


    • Anonyymi

      Uu­­­s­­­i sek­­si­­­tea­­tteri avautu­­u Su­­­omeen! Ku­­tsumme kaikk­i­­. Il­­moit­tautum­­­ine­n ry­­­hmä­­­ämm­e tä­­äl­lä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/V6i5T2

    • Anonyymi

      Tavis pojalle on melkoinen kokemus huomata nauttivansa vanhojen setien käytettävänä sissy pojuna olosta enemmän kuin tytöistä mutta häpeä siitä haihtuu nopeasti himojen ja halujen syövereissä.

    • Anonyymi

      Kyrpä jäykkänä näitä lukiessa!

      • Anonyymi

        Todellakin on ;)


    • Anonyymi

      Oon odotellu et tarina jatkuu...!!?

    • Anonyymi

      Tarinalla ei ole vielä kunnon loppua!?
      Lukisin kyllä tästä hieman lisääkin.

    • Anonyymi

      Tälle ei vieläkään ole tullut jatkoa!!?

      • Anonyymi

        Niimpä... ootellaan ;)


    • Anonyymi

      Eipä taida tulla jatkoa

    • Anonyymi

      Osa 21.
      Aamulla heräsin sohvalta kun arkoja pakaroitani läimäytettiin kämmenellä herätys poju Ari sanoi otat sitten asennon ja toivoitat hyvät huomenet vääpelille.

      Nousin sohvalta ja menin Arin perässä keittiöön. Siellä jo vääpeli istui pöydän ääressä kahviaan juoden ja katsellen pöydällä olevaa isoa kahvilla täytettyä lääkeruiskua muistuttavaa putkiloa.

      Minulla meni kylmät väreet jo pelkästä ajatuksesta mihin sitä käytettäisiin, samalla kikkelini alkoi myös heräilemään aamuseisokkiinsa.

      Otin asennon huomenta herra vääpeli, vääpeli katsoi minua pistävillä silmillään kehoani mittaillen ja heti aamusta seisotetaan ei tälläinen peli vetele.

      • Anonyymi

        Ei tainnut olla tämä viimeisin jatko-osa alkuperäisen kirjoittajan tarinaa? Mutta miksi ei kuka tahansa tarinaa voisi jatkaa?
        Adam


      • Anonyymi

        Jatketaanko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatketaanko?

        Juu, seuraavassa osassa ne vois rassata sen pojun Jopoa… ja persettä 😛


    • Anonyymi

      Haluaisko tarinan kirjottaja alistua kirjottamaansa kohteluun kahen 66 ja 72v miehekkäiden ankarien herrojen leluna?
      Väinö

      • Anonyymi

        Eikö muut saa ilmoittautua?


      • En ole kirjoittaja, mutta mielelläni :)


      • subjatka89 kirjoitti:

        En ole kirjoittaja, mutta mielelläni :)

        saa laitella viestiä vaikka kikissä jatu89


      • Anonyymi


      • Anonyymi
        subjatka89 kirjoitti:

        Totta kai :)

        OK, voit laittaa mulle viestiä gmailiin rogerkarpalo


      • Anonyymi

        Missä päin herrat ovat. Teidän ikänen mies olis kiinnnnostunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä päin herrat ovat. Teidän ikänen mies olis kiinnnnostunut.

        Silveriari56 gmail


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silveriari56 gmail

        S ON PIENELLÄ silveri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OK, voit laittaa mulle viestiä gmailiin rogerkarpalo

        Tuohon vielä lisäyksenä, että mitään ei tule tapahtumaan ennen kuin ollaan keskusteltu ja sovittu rajoista.


      • Anonyymi

      • Anonyymi kirjoitti:

        Löytyykö Uudeltamaalta hoikkaa, alle 35 v kundia, joka oikeasti tykkäisi tuosta linkistä löytyvistä jutuista?

        täältä :)


      • Anonyymi

        Oon 18v. 175.72.18cm alustuva ja halukas Väinön sekä toisen herran koulutukseen.
        Antti 18v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon 18v. 175.72.18cm alustuva ja halukas Väinön sekä toisen herran koulutukseen.
        Antti 18v

        Ennen kuin asiaa jatketaan enempää, niin oletko varma että olisit valmis sitoutumaan palveluumme vailla omaa tahtoa tai minkäänlaista uhmaa, joka heti alussa sinusta ankaralla kädellä pois kurilla remmitetään?
        Väinö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen kuin asiaa jatketaan enempää, niin oletko varma että olisit valmis sitoutumaan palveluumme vailla omaa tahtoa tai minkäänlaista uhmaa, joka heti alussa sinusta ankaralla kädellä pois kurilla remmitetään?
        Väinö

        Seisooks teillä vielä?
        Antti 18v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen kuin asiaa jatketaan enempää, niin oletko varma että olisit valmis sitoutumaan palveluumme vailla omaa tahtoa tai minkäänlaista uhmaa, joka heti alussa sinusta ankaralla kädellä pois kurilla remmitetään?
        Väinö

        Luulen et Väinö herran koulutukseen olis jono jos ilmotuksen laittais oikeasn seuranhaku paikkaan.


    • Anonyymi

      En oo homppeli mutta tälle multa tuli ja spermat lensi vaimon pikkareihin kun niihin samalla runkkasin...:)

      • Anonyymi

        Mäki oon hetero ja luen näitä homotarinoita vaan aina, kun runkkaan.


    • Anonyymi

      H­­ei! Om­­­a str­­eam. Sisää­nkäynti k­aiki­­­lle, jotk­­a haluav­­­at pi­­tää ha­uskaa 👉 http://allyak.com/H/H5d6V2

    Ketjusta on poistettu 137 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe