Se on imeellinen juttu tuo Venäjän toiminta,

Anonyymi-ap

korruptio ilmeisesti tuhosi Venäjän sotakoneiston, kaluston uusiutumisen ja teknikan kehityksen? Ihan jo Ukrainan sodan alusta ajelivat romukalustolla Ukrainaan ja vielä helppoina maaleina kilometrien pituisissa jonoissa.
Venäjä toi kaikkien tietoisuuteen mihin johtaa kun valtionrahaa jaellaan miljardeja "tovereille", jollon maan sisäinen tutkimustyö ei ehkä saanut riittävästi mahdollisuuksia? Poukkoileva toiminta rahoituksissa kun kuitenki heillä on avaruusraketit toimineet vuosien ajan ennen Ukrainan sotaa niin hyvin että USA astronautteja lensi venäläisten kanssa avaruuteen venäläisissä raketeissa.
Ihan uskomatonta ohjukset, raketit, harvat hävittäjät toimivat. Onkohan todellisuudessa niin ettei Venäjällä ole käytännössä yhtäkään ydinkärkeä joka kestäisi ohjuksen edes laukaisua?
Hirmuisen määrän Venäjä tuhlaa rintamalle olemattomilla aseilla ja koulutuksella? Ja tuo ettei ilmeisesti Venäjä edes tiedä miten monta kameralla toimivaa dronea oletettavasti venäläisillä on kun kuitenkin ennen Ukrainan sotaa yksityiset ihmiset osti länsimaisia kodentekniikan lisäksi harrastusvälineitä joilla kuvasivat taivaalta maisemia?

11

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vai irvistellivät Venäjälle teidän sanalle, iltapaska vain jatkaa valehtelua, moraaliton goebbelsin propaganda sontaa lehti. Kuin, vain pieni asiallinen uutinen sanasta jossain lehdessä. Ai tuli suomalainen Uralilta verissä, eihän suomalainen pääsyt Uralin asti, miehittää sai maukan potkun jo petrozavodskissa ja vieläkin ulvoo. Ai on Venäjällä vain vanhat tankkit, jos sota syttyy, Suomi on rauniossa, jos venäjä käyttää omia ohjuksia . Iltapaska jokaisessa uutisessa valehtelee niin paljon kuin ehti. Iljettävä tylsä propaganda lehti. Puolustaa rikollista hallitusta ja lietsoit vihaa venäläisistä, vainoharhainen likainen media, rikolliset paskiaiset . Ei venäläiset puolustaa tätä Putinin sotaa, mutta teitä inhoavat, kyllä

      • Anonyymi

        Moskovan trolli ei oiken osaa suomea. URAA putin URAA.


      • Anonyymi

        Hieno venäläinen nainen purkaa sisintään suomalaisessa somessa.


      • Anonyymi

        Keitä?


      • Anonyymi

        Venäjän on aika pakko suunitella todennäköisemmin Kiinan kanssa joukkojen siirrosta Itä-Venäjän alueelle turvaamaan Tyynenmeren valtioiden hiipivät maihin nousut(?).
        Kiinan kannalta se olisi tärkeä siihen ryhtyä jos Venäjä sitä pyytää Kiinan nousevan itäiseen alueeseen mantereelle, tuolloin erityisesti Yhdysvallat, mahdollisesti myös Kanada eivät voi päästä Venäjän pohjoispuolen tekemään öljynporauksia, eikä kaasua eikä muuta tutkimusta kun sinne ei Kiinan lisäksi muita tyynenmeren valtioita ehkä enää päästettäisi?
        Oletettavasti Vladivostokin alueelle Venäjä ei hyväksyisi kiinalaisia?
        Venäjä kun joskus uutisoitiin lisänneet Kiinankassa kaupantekoa ja taisivat uutisoida lisäävän yhteistä toimintaa pohjoisilla öljykentillä? Joten tuo alue on / olisi paljon tärkeämpi kuin mikään muu alue nykyään Kiinalle?
        Siihen hyvinki tarvitsisivat vähintään 500000 kiinalaista sotilaan ja tuhansia huoltohenkilöitä Kiinasta maihinnousun jotta voivat Kiina yhdessä Venäjä hallita alueita.
        Kiinnostavaa nähdä miten Tyynenmeren valtiot tekevät sillä nyt on tilanne menossa siihen suuntaan että Venäjällä miehiä kuolee Ukrainassa sodassa. Mikäli nykyisistä luvuista venäläisten kuolleisuus päivässä kasvaa 2000 niin vuodessa se taitaisi olla yli 700000ihmistä? Voisi hyvin olettaa Tyynenmeren suunnasta tapahtuvaa Venäjän pilkkomista sitten kun niihin alueisiin ei venäläisiä riitä?
        Kukapa tietää vaikka Ukrainan sodan haluttaisiin jatkuvat pitkään jotta länsivaltiot voisivat tappaa venäläisiä rittamalla vielä paljon, silloihan maassa ei oli enää kuin laittaa lapsia sotimaan niin kuin toisen maailmansodan loppupuolella Saksalaiset tekivät kun laittoivat pieniä lapsia puolustamaan Saksaa.
        Nykyään hyvinki tiedetään venääisillä olevan ryyppy tarvetta, joten linnoitusalueillaki saattaisi moniki juosta jos muovisia puolenlitran laatuviinoja putoaisi taivaalta tuhansittai 2-3kilometrin päähän, joista vielä lentolehtisillä lännen lentokoneista pudottelisivat tiedoksi venäläisille sotilaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moskovan trolli ei oiken osaa suomea. URAA putin URAA.

        Sitähän tekivät venäläiset silloin kun rajat olivat auki. Varastivat kaduilta luxus autoja ja toimittivat niitä Venäjälle.

        Nyt hyvinki onnistuisivat viemään Suomestaki jossain kenttäharjoitusten aikana vaikka Leopardeja, kuljetuskalustoa? Leopardilla viuhahtaa vauhdikkaasti lähes 500km matkan yhdellä tankkauksella. Sopisivat venäjällä vain mistä kohtaa ylittävät, tietysti oltava kantava maa vaikkapa kapea soratie.

        Jo onhan noita muitaki maita josta helpomminki entiset ja nykyiset venäläiset autovarkaat voisi hyvinki hakea, täydetää kalustoa, ihan kaikkea kopteria, autoja, tankkeja, panssariautoja, hävittäjiä, pieniä sukellusveneitä, luotiliivejä, patruunoita, ruokaa?

        Vieläkö muistatte tuolta parinkymmenen vuoden tienoilta kaksi suomalaista uivat Englannin ydinsukellusvenetukikohtaan. Kukaan ei estänyt eikä heidän kävelyä vaikka missä ihmetelty, kun kukaan ei tehnyt hälytystä tekivät he se itse.

        Varmasti joissain maissa edellenki ei erityisemmin ole turvatarkastuksia alueen sisällä, kun alueelle ulkopuoliset pääsee vaikka yöllä laskuvarjoilla. Käyvät sitten kasarmilla aamulla aamiaisella ja tekevät kököt sinne minne muutkin ja tarvittaessa maantapojen mukaan vaikka rukoilevat jos sitä muutkin tekevät?

        Ei tämä mikään neuvo ole, ihmetyttää vai tuo venäläisten toiminta kun ennen tekivät varkauksia, niin nyt vievät Ukrainan sodassa ehkä pyykinpesukoneita varaosiksi Venäjälle.

        Oletettavasti Venäjällä toimiin vähintään useita satoja 2-3 hengen ryhmiä joita Ukrainasta ja muista maista mennet Venäjälle? On vain ajan kysymys milloin heidän pitää toimia? Arvailu ehkä silloin viimeistään jos Venäjä käyttää ydinaseita tai muuta voimakasta joukkotuhoa?


    • Rosvo-oligarkit varastivat armotta Venäjän armeijalta niin rahoituksen kuin kalustoakin, koska kun eihän Venäjää mikään sotilaallisesti uhannut, niin "ylimääräisestä" oli hyvä viedä, eikä omatuntokaan soimannut niin paljon kuin jos olisi vienyt leskimummolta tämän eläkkeet.

      Eiväthän oligarkit osanneet aavistaakaan, että Putinilla oli suuri hyökkäyssota mielessä. Tuli sitten Putinillekin liian myöhään tietoon, että kaikki moderni oli varastettu ja jo aikaisemmin myönnetyillä aseiden kehitys- ja hankintarahoilla oli eliitti hankkinut itselleen toinen toistaan korskeampia huviristeilijöitä kymmenittäin.

      • Anonyymi

        Venäjällä ja entisessä Neuvostoliitossa ilmeisesti on paljon yhden kaavan toimintaa? Mikäli muistaa oikein toisen maailmansodan jälkeen kun oli kaksi henkilöä maatalouden kehittämiseen, toinen heistä oli asiantuntija joka sitten kuoli, jolloin täysin epäpätevä valittiin asiantuntijana? Hän johti toimintaa yksinvaltaisesti vuosikymmenien ajan ja romutti pahasti maatalouden. Ihmiset maataloudessa Neuvostoliiton eivät saaneet koneita, laitteita hankitua? Ihmisiä kaupungeista lähetettiin joksikin ajaksi avustamaan maataloustehtävissä.


    • Anonyymi

      Moni odottelee räjäyttääkö Venäjä vielä "jättipotin?" Yhdysvallat räjäytti toisen maailmansodan lopulla kahdesti oikein suurella "jytkyllä" Hirosimaan ja Nagasakiin.
      Onko nyt Venäjältä tulossa vähintään samantasoinen loppunäytös?

    • Anonyymi

      Ukrainalla on useampi paha tilanne? Siltäosin kun sotilaita on voivat he ajoitain olla sitoutuneta toimintaan, heille kun rangaistukset voivat olla kovat jossain kerrottiin? Sitten on suuri joukko ukrainalaisia jotka pakoilee kadulla kulkevia värvääjiä. Media ei siinä määrin ole tuonut muihin maihin paenneiden määrää kuin ovat tehneet venäläisistä, viimeksi 150000venäläisen asuvan/paenneen Serbiaan.
      Zelenskyi :llä näkyy ilmeestä olevan yhä enemmän ongelmia kun hyökkäys ei ole toivotusti lähtenyt liikkeelle? Herralla taitaa olla myös joitain tavotteita hoitaa asioita hitaammin kun hyvinki mahdollista ettei Ukrainan kansalaiset arvosta häntä enää sodan päätyttyä niin paljon kuin NATO maat tällä hetkellä ylistävät?
      Lisäksi kuten uutisoitiin ukrainalaiset sotilaat ihmetelleet etteivät venäläiset ammu takaisin vaan ampuvat muualle. Tuo kuulostaa järkevältä, miksi hyökätä vastaan sieltä mistä ukrainalaiset hyökkää, ovat oivaltaneet ainaki jossain on mentävä sinne missä vihollisia vähemmän. Siis Ukrainalla ei ole riittävästi sotilaita pitkiin hyökkäyksiin, koska joutuisi liikaa keskittämään joukkoja? Nyt tosin ilmeisesti niin käynnyt, venäläiset päässeet kiertään ukrainalaisten taakse ainakin joksikin aikaan?
      Ukrainalla taitaa pahasti olla asiat sekaisin, väsymystä, siviilissä pakoilevia sotilasikäisiä jotka olisivat vielä ainakin puolivuotta jäjessä osaavista sotatoimissa jos heidät edes tavottaisi.
      Kun ajattelee tuota tavatonta määrää joka jo Ukraina saanut sotilaskalustoa, Ukrainassa on asekalustoa enemmän kuin millään muulla maalla euroopassa, tosin miehistöllä kulkevaa lentokalustoa ja laivastoa vähemmän. Nyt vain leikitellään jonkun kaluston tarpeen lisäämisillä jotta olisi hyvä syy hyökkäystä hidastelle tehokkaamman hyökkäykseen? Käsittämätöntä lähes pelleilyä kun vastassa on heikkotasoiseksi mennyt Venäläisjoukkojen puolustus, Ukrainalla ei ole käytännössä mitään tarvetta odotella vaikkapa F16 hävittäjien tuloa sotatoimialueelle useiden kuukausien koulutusten jälkeen. Nyt Ukrainassa on vain poliittinen tilanne, jossa ajelehditaan jotta sota pitkittyisi ja keskeisillä henkilöillä Ukrainassa säilyisi valta!

      Ukrainan sota on muuttunut poliittiseksi huijaukseksi jossa Ukraina keräilee ilmaista sotakalustoa ja merkittäviä rahallista apua joiden päämäärään valvoo harvat Ukrainassa.

      Kukaan ei varmuudella tiedä esimerkiksi sitä miksi miljoonat ukrainalaiset pakenevat sotaa? Syy voi olla se että he ilmestyvät näkyville jos hyökkäyssyynta muuttuu NATO maiden suuntaan?

      • Anonyymi

        Jatkuvasti lukee Kiovan ilmapuolustuksesta, mikä ihme pakko venäläisten lähettää sille seudulle droneja ja muita ohjuksia kun niistä lähes kaikki Ukrainan ilmatorjunta tuhonnut jo taivaalle?

        Samoin sekin kun tuhosivat ilmeisesti pienempiä energiantuotantolaitoksia joita heti vapaa ehtoiset länsimaat korjasivat.

        Niin kauan kun ei jotai aivan poikkeuksellista - tuhoisaa tapahdu, turha luulla (nyky uutisoinnin perusteella) Ukrainan ja Venäjän keskustelevan pysyvästä rauhasta?
        Tuhon jommalla kummalla puolella tai molemmalla puolella oletettavasti täytyisi olla niin valtava mittasuhteelta ennen kuin rauha teoriassa toteutuisi, euroopassaki oletettavasti kuuluisi monelaista keskusteua jos eurooppaan ilmestyisi vaikkapa kohonnutta säteilyä tuntemattomasta "lähteestä"?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe