Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tiedoksi A-studion.

Anonyymi-ap

Venäjän on aika pakko suunitella todennäköisemmin Kiinan kanssa joukkojen siirrosta Itä-Venäjän alueelle turvaamaan Tyynenmeren valtioiden hiipivät maihin nousut(?).
Kiinan kannalta se olisi tärkeä siihen ryhtyä jos Venäjä sitä pyytää Kiinan nousevan itäieen alueeseen mantereelle, tuolloin erityisesti Yhdysvallat, mahdollisesti myös Kanada eivät voi päästä Venäjän pohjoispuolen tekemään öljynporauksia, eikä kaasua eikä muuta tutkimusta kun sinne ei Kiinan lisäksi muita tyynenmeren valtioita ehkä enää päästettäisi?
Oletettavasti Vladivostokin alueelle Venäjä ei hyväksyisi kiinalaisia?
Venäjä kun joskus uutisoitiin lisänneet Kiinankassa kaupantekoa ja taisivat uutisoida lisäävän yhteistä toimintaa pohjoisilla öljykentillä? Joten tuo alue on / olisi paljon tärkeämpi kuin mikään muu alue nykyään Kiinalle?
Siihen hyvinki tarvitsisivat vähintään 500000 kiinalaista sotilaan ja tuhansia huoltohenkilöitä Kiinasta maihinnousun jotta voivat Kiina yhdessä Venäjä hallita alueita.
Kiinnostavaa nähdä miten Tyynenmeren valtiot tekevät sillä nyt on tilanne menossa siihen suuntaan että Venäjällä miehiä kuolee Ukrainassa sodassa. Mikäli nykyisistä luvuista venäläisten kuolleisuus päivässä kasvaa 2000 niin vuodessa se taitaisi olla yli 700000ihmistä? Voisi hyvin olettaa Tyynenmeren suunnasta tapahtuvaa Venäjän pilkkomista sitten kun niihin alueisiin ei venäläisiä riitä?

3

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukapa tietää vaikka Ukrainan sodan haluttaisiin jatkuvat pitkään jotta länsivaltiot voisivat tappaa venäläisiä rittamalla vielä paljon, silloihan maassa ei oli enää kuin laittaa lapsia sotimaan niin kuin toisen maailmansodan loppupuolella Saksalaiset tekivät kun laittoivat pieniä lapsia puolustamaan Saksaa.
      Nykyään hyvinki tiedetään venäläisillä olevan ryyppy tarvetta, joten linnoitusalueilla ja muualla saattaisi moniki juosta pulloja etsimässä, jos muovisia puolenlitran laatuviinoja putoaisi taivaalta tuhansittain 2-3kilometrin päähän, joista vielä lentolehtisillä lännen lentokoneista pudottelisivat tiedoksi venäläisille sotilaille.
      Siihen vielä "maistuvia" savukkeita / savukeaskeja / piipputupakkia joihin niputettu tupakkipussit tulitikkuineen (ai, ai kun niitä himoitsevat venäläiset niistä nauttisivat, hyvinki moni kun tietää ettei muutenkaan ole suuret mahdollisuudet selvitä hengissä tai vammautumatta) niin yölläki ryyppyporukat näkyisi kauaksi.

      • Anonyymi

        Siihen vielä "maistuvia" savukkeita / savukeaskeja / piipputupakkia paksulla tulipesä / käyrällä vanhan ajan Venäläistyylisellä PIIPULLA joihin niputettu tupakkipussi tai kaksi pussia tulitikkuineen (ai, ai kun niitä himoitsevat venäläiset niistä nauttisivat, hyvinki moni kun tietää ettei muutenkaan ole suuret mahdollisuudet selvitä hengissä tai vammautumatta) niin yölläki ryyppyporukat näkyisi kauaksi ja saisivat nauraa ehkä jo elämänsä loppupuolella vielä kerran?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe