"Kaveria ei jätetä"-lause tarkoittaa vanjoille, että "kaverille ei jätetä"

Anonyymi-ap

Venäläissotilas haavoittui – toverit ryöstivät. Auttamisen sijaan sotakaverit veivät haavoittuneen varusteet.

Somessa on herättänyt huomiota video, jossa kolme venäläistä marssii peräkkäin tiellä, kunnes ukrainalaislennokki pudottaa heidän kohdalleen kranaatin.

Ensimmäisenä kulkenut venäläissotilas haavoittuu vakavimmin. Takimmainen näyttää pitelevänsä jalkaansa, mutta pystyy liikkumaan.

Nämä kaksi muuta sotilasta ryntäävät vakavimmin haavoittuneen luo, mutta auttamisen sijaan riisuvatkin tämän varusteistaan ja pakenevat paikalta jättäen tämän oman onnensa nojaan.

Tämä vakavammin haavoittunut yrittää pitää kiinni varusteistaan, mutta ei voi mitään näille kahdelle muulle. Mutta ehkä ukrainalaiset sitten tulivat, ja pelastivat haavoittuneen.

Ryzzällä ei ole koskaan ollut mitään moraalia.

10

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuli nähtyä tuo video, karua on.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­N­­y­­­m­­­f­­o­m­­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17859395k

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Pyhä
      sivistynyt
      alkukantainen
      villi

      Tuossa on yhteiskunta tasot jtk ovat olemassa, muita ei ole. Eikä kukaan ole noista kahdessa samanaikaisesti taikka jää noitten ulkopuolellekaan

      Mitä enemmän etäännytään kristinuskostamme, sitä alemmaksi valutaan.
      Suomessa oli pitkään sivistysyhteiskunta. Neste.kesko.elenia jne kansanryöstön ja vallattoman epätyöperäisen maahanmuuton/väestönvaihdon seuraksena Suomelle tuettiin trendijatkumo, jk on laskeva-suuntainen.

      Myös sivistysyhteiskunnassa voi olla primitiivejä jtk hamstraa ihan hulluina varallisuutta sekä syö itsensä läskeiksi taikka keskittyy kokopäivän seksiin/halpoihin hedonismiehinsä. Taikka villejä, jtk tappavat omia lajitovereitaan, jne muuta vakavempaakin, tottakai. Mutta jos suurin osa ovat sivistyneitä, yhteiskuntahan on vielä, edelleen, vähintää mentaalisesti / periaatetasolla sivistysvaltio, tapahtuuko siinä sitten aitoa kansavaltaa taikka oikeusvaltioperiaatteitten käytäntöjä vaiko onko yhteiskunta jo laittomuuden tilan vapaapudotuksessa, onkin sitten sellainen kokonaisuus, jossa illusiot paukkuu; Taikka vaihtoehtoisesti realiteetti alkaakin resonoida käsityksien kanssa, jopa ne positiivisellat tavalla ylittäenkin, mahdollisesti, jos yhteiskunta alkaakin nousta ylöspäin, imploosion sijaan, siis.

      Aiempi väestönvähennys-myrkytysperikadotuskampanja taas oli puhdasta klausswappismi-kultti-villiyttä, maailmanlaajuisesti.

      Se mitä tuossa nuo ven sotilaat tekee kuolevalle kanssasotivalle, on villiä - sotaa voi tosin käydä alkukantaisellakin tasolla, sivistyksenkin lujittamana, ja, kuten moosekset kävivät Egyptikerronnassa ja suomalaiset sekä kreikkalaistkin ww2sessa jopa suoraan pyhyyden avulla!

      Mitä tuossa viimeisenä mainitset, on meidän SUURIN etumme suhteessa tulevaan vastustajaamme. Tällä kansalla on suurimmalta osin kristillinen sekä meritrokraattinen perusta, eikä kommariateistinen taktisopportunistinen kakistrokraatis-ineptokraatinen ote, kuten noilla videossa nähdyillä.

      Nuo eivät ajattele asiaa niin, että tuo video menee kiertoon, jk heikentää PR kampanjointiaan, jk madaltaa/realismisoi katsojien käsitystä heistä, joka sitten tarttuu vielä taisteluhenkeensä, joka sitten koituu taisteluhäviöiksi, jk sitten levittäytyy rintamaromahduksiksi jk sittemmin aihettaa heille tappion, jk sitten mahdollistaa lännen tunkeutumisen äippävenäjilleen, joka sittemmin tuo sodan kotiinsa, kun ovat kännissä nauttiis niistä rahoistaan jtk ko. tyypin varusteista saivat - samalla siinä miehitettyinä kuollessaan. Eli heiltä puuttuu tyystin pitkän tahtäimen ymmärrys, visio sekä perpektiivikin - koska, nimenomaan, kommariateistinen moraalivaje.

      Tuo kommariateismi on se, mikä kaluswappiakin vaivaa. Koska ei häntä ole koskaan tosiasiallisesti kiinnostanut sivistyskirjallisuudesta NAUTTIMINEN taikka elämänlaatu, vaan vain ja ainoastaan se, että voi peitellä lapsuudenajan uhriutumis-tekotraumojen haavoittuvaisuuksiaan - ja nimenomaan siten, ettei vahingossakaan altruismiin sorru. Jk, paradoksaalisesti, on hänenkin ainoa tie ulos epäkohdistaan ja epäterveellisyyksistään. Eli kaluswappi mieluummin murhaa 7.5mrd ihmistä kuin että menisi myöntämään peilin eteen sen, ettei olekaan, itseasiassa, sen peilin vika, että nenä on vinossa.

    • Anonyymi

      Lävistykset ovat tulossa uudelleen muotiin. Varmaan jo 300000 venäjäläistä on mennyt Ukrainaan hankkimaan lävistyksiä vaikka paikkaa ja kokoa ei voikaan itse määrätä.

    • Anonyymi

      Kokoomuksen Orpo ja RKP ei jätä köyhälle kaverille työtyömälle muuta kuin kurjuutta vain.
      Urkoille kyllä miljardeja Orpo jakaa ilmaista rahaa.

    • Anonyymi

      Ette ymmärrä. Suurin kunnia on kaatua Venäjän puolesta kentällä. Venäjä valloittaa maita pyhään yhteyteen ja uusien maiden pojat valloittavat lisää.

      Kaikilla olisi hyvä olla jos muut maat luopuvat russofobiasta. Venäjän oikeudet menevät muiden yli. Näin on aina ollut.

    • Anonyymi

      Käärinliinoissa ei ole taskuja ja taivaassa sotia!!☠️☠️

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      192
      4622
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2883
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      137
      2294
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      332
      2290
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1536
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1451
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      32
      1370
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1200
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe