MARIN TULEE EDELLEEN K A L L I I K S I

Anonyymi-ap

Esikuntineen ja perskärpäsineen. Sillä tuo kunniatohtorin arvonimen peilittäminen kaikkineen ja esikunnan noin 80 henkilön kuljettaminen suomesta rapakon taakse ja takaisin , elättäminen, majoittaminen, päivärahat, vaatekulut sun muut kuljetukset ja juopottelut otettiin mitä ilmeisemmin valtionvaroista. Eli veronmaksajat olivat näissäkin jullissa maksumiehinä.. Näille loisille kaikille sellaisille tämä oli jälleen kerran oivallinen rahankeruu konsti. eli tälle porukalle on ollut lottovoitto syntyä suomalaiseksi

23

659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se SDP:n JauhoTieteenTohtori Manna Sarin, sotkee Suomikuvaa maailmalla !

      • Anonyymi

        Höpöjä puhut. Ei hän ole ainoa maailmalla matkaaja. Näitä radikaaleja on ollut ennenkin, mutta unohtuvat ajan saatossa. Marinin vouhotukset unohtuu kun arki koittaa ja rivi kansanedustajan penkki kutsuu. Eikö sekin jo sano aika paljon. Suunnitelmat hänellä voi olla suuret, mutta kuka kuuseen kurottaa se katajan kapsahtaa. Tulee aika jolloin hänellekin paikka näytetään, siitä tuli jo viime vaaleissa esimakua. Tuo vouhotus on kohta ohi.
        .


    • Anonyymi

      Nyt olet kyllä vähän ulalla. Aina on maksettu valtiovallan kulut heidän reissatessa. Ei siellä jenkeissä koko avustaja lauma ollut mukana. Ainostaan yksi lähin avustaja. Ja mitä tulee Marinin vaatetukseen kyllä hän ne itse maksaa ja hakee kirppiksiltä. Sen ovat näköisiäkin. Kitsahtaneet housunpuntit jotka tuulessa lepattavat. Mutta se on hänen tyylinsä. Ja tuo kunniatohtorin titteli on arvonimi. Ei Marin ole tohtoriksi väitellyt, vaikka on väittelyjen mestari. Onhan se hyvä että mainetta niittää ulkomailla kun kotimaassa maine on, no se on mitä on. Marinin mopo keulii ja pahasti. Mutta emmekö antaneet hänelle kyseenalaisen luottamuksen viime vaaleissa. Koko sossuporukka on nyt hiljaa kun kusi sukassa. Marin voi parantaa maailmaa ulkomailla, mutta täällä boomerit löi luun kurkkuun.

    • Anonyymi

      Onhan tuon Orpon hallituneuvotteluiss yli 800 avustajaa, minusta se on aika paljon vai ovatko puolueiden neuvottelijat niin ulalla etteivät tiedä mistä edes neuvottelevat!

      • Anonyymi

        Ne on kuultavana. Savatko maksua? Marini palkkas legioonan kamuja ja puolueväkeä,?


    • Anonyymi

      Sdp on rahan tuhoamisen mestari, vähän niinkuin matu, elää toisten rahoilla.

      • Anonyymi

        on aika irvokasta kun kaiken tämän marinin esityksen jälkeen huomataan, että tämä tyypihän on sopiva kunniatohtori. On miesmuistiin eräs kaikkein erikoisin tapaus ja osoittaa jotakin myös yhteiskunnan menosta ja moraalista.


    • Anonyymi

      Tyhmä, tyhmempi, persu!
      Hei persut, älkää puhuko asioista, joista ette mitään tiedä tai ymmärrä.
      Eli älkää puhuko mitään, olkaa hiljaa niin vaikutatte ihan ihmisiltä.

      • Anonyymi

        Sinäkin Sossu voisit miettiä mitä tehdä kun valtion kassa on pölyn peitossa. Et sinäkään kovin viisaalta vaikuta.


    • Anonyymi

      Pakotemari tuli hintoihinsa?

      • Anonyymi

        Minäkin nyt maksan sitä sikana!


    • Anonyymi

      Tyhmä, tyhmempi, persu!

      • Anonyymi

        Demu on ravintoketjun alimalla tasolla ja ei voi kehittyä miksikään muuksi kuin toisten taskulla kävijäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demu on ravintoketjun alimalla tasolla ja ei voi kehittyä miksikään muuksi kuin toisten taskulla kävijäksi.

        Mitä vaikutti Marinin mokaamiseen,demuretku? Persujen vikako???


      • Anonyymi

        Jäi kesken. Ja tyhmin,tollodemu!


    • Anonyymi

      Demarit ovat lujia uskossaan. Heidän perusajatus on että "mikä on Sinun on myös minun mutta mikä on minun ei ole Sinun". Demarin käsi on aina jonkun toisen taskussa. Se on rakennettu heille geeneihin. Sille ei voi mitään, tuo ajatusmalli on kodista saatu perintö.

      Mutta keskustelemaan ja kuuntelemaan pystyy demarikin oppimaan. Haukkumalla jotain "persuksi" on moukkamaista. Varsinkaan kun ei tiedä kuka on persu ja kuka ei. Nyt vihervassareita riepoo se että kertoivat ennen vaaleja kenenkä kansa eivät mene samaan hallitukseen. On se ikävää huomata ettei heitä kukaan hallitukseen kaipaakaan. Sen verran heikosti edellinen nelivuotis jakso meni.

      Toivotaan nyt Sauli maista jämäkkää otetta tulevilta päättäjiltä. Vihervassarien laskuja jämäkälläkään toiminnalla ei seuraava hallitus pysty maksamaan. Korjaamiseen menee aikaa.

      • Anonyymi

        Edellisen kirjoittaneella on kovin yksisilmäinen näkökenttä. Nuo arviot hänen kirjoituksessaan ovat hänen omia houreitaan. Kaikissa puolueissa on monenlaisia ihmisiä, Persuissa tuntuu olevan näitä yksisilmäisiä kaikkein eniten. Se näkyy näissä kirjoituksissa. Jos katsotaan älykkyyttä, niin persuissa ainakin Halla-aho on hyvin älykäs. Se ei tietysti takaa, että hän olisi mielipiteissään aina oikeassa. Huippurikollisissa on hyvin älykkäitä. Älykkyys ei aina palvele hyviä asioita. Rikollinen voi siis olla hyvin älykäs, vaikka on rikollinen. Jos hallitus nyt saadaan aikaiseksi, niin sillä hallituksella on todella vaikea tehtävä edessään. Kokoomuksella on sentään myönteisiäkin tavoitteita, mutta perussuomalaisissa minä en näe mitään hyvää. Kokoomus tietysti ajaa rikkaiden ja hyvin toimeentulevien etuja ensisijaisesti. ei suinkaan yhteiskunnan heikompiosaisten asioita Perussuomalaisista ei taas saa mitään selvää. Se on selvä, että he vihaavat maahanmuuttajia, mutta se ei ole heidän etunsa, vaan korjaamaton virheensä, siitä he eivät pääse eroon. Se on hyvin paha virhe ja pahe perussuomalaisilla... Kumma että RKP hyväksyi persut hallitukseen, vaikka oli etukäteen arvioitu, että h eivät voi mennä samaan hallitukseen perujen kanssa. Persut menevät hallituksessa paikan täyttäjinä, eipä juuri muuta. Kokoomus ja RKP siellä määräävät tahdin. Persut on sellainen paikantäyttäjä. Näinkin voidaan asia nähdä!


    • Anonyymi

      Siinä vihervassarit toimi ryhdikkäästi kun ilmoittivat etteivät mene persujen kanssa samaan hallitukseen. Kävi näköjään niin ettei heitä hallitukseen ole kaivattukaan.

      Mahtaa vihervassareita riepoa. Näin nolosti en muista että olisi käynyt muuta kuin -80 luvulla Paavo Väyryselle. Paavohan rehdisti myöhemmin tunnusti että oli vähällä kuolla v..ukseen.

      Niin makaat kuin petaat.

    • Anonyymi

      Marinin hallitus, EU:n paskin.

      "Vuonna 2022 julkisen talouden velkasuhde pieneni kaikissa jäsenvaltioissa paitsi Suomessa. "

      https://yle.fi/a/74-20033286

    • Anonyymi

      kautta aikojen tyhmin ministeri ja kaiken lisäksi on syytä epäillä että on narsisti

    • Anonyymi

      Mielestäni narsismiepäily Sannan kohdalla on turhaa. Sannahan on pahemman luokan narsisti. Onneksi "humeetipuoli" on sen verran matalatasoista että vähänkin älyä omaava ihminen sen melko nopeasti huomaa.

    • Anonyymi

      Jo sen takia pitää saada hallitus pystyyn, että päästään näistä vippitytöistä äkkiä eroon, tulee Sannan reissut kalliiksi.

    • Anonyymi

      On kummia nähty, kun Marin otti velka 40 miljardia euroa ja pani sen maailmalle menemään, niin siitä palkitaan oikein kunnolla ja juhlitaan vielä verorahoilla. Ei tällaista voi hyväksyä kukaan tervejärkinen ihminen. Se oli Suomen historian huonoin hallitus ja surkein pääministeri, kuin myös presidentti. Tuhlaajatytöt, voi hurlumhei, kuka eurot vei. Huijari Niinistö vain töllötti ja vei Suomen Natoon epärehellisin keinoin. On kaikkea taas nähty.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe