Nivalalaiset perusarvot

Anonyymi-ap

Ne ovat koti, uskonto ja isänmaa.

11

713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perusarvoihin Nivalassa kuuluvat myös juoruilu, toisten nimittely ja haukkuminen, kateus, itsekkyys, kepulaisuus ja sunnuntaikirkko.

      • Anonyymi

        Eiköhän tuota juoruilua ole jokapaikassa koska jokapaikassa on aina joku k#pää. Alkiolaisessa keskustalaisuudessa ei ole mitään vikaa eikä kirkossa käynnissä pikemminkin päinvastoin se on hyvän elämän perusta. Sinun mielestä varmaan helsinkiläinen ateismi ja pridetys ja kännääminen ja huumeilla pelleily on sitte normaalimpaa niinkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tuota juoruilua ole jokapaikassa koska jokapaikassa on aina joku k#pää. Alkiolaisessa keskustalaisuudessa ei ole mitään vikaa eikä kirkossa käynnissä pikemminkin päinvastoin se on hyvän elämän perusta. Sinun mielestä varmaan helsinkiläinen ateismi ja pridetys ja kännääminen ja huumeilla pelleily on sitte normaalimpaa niinkö?

        Kyllä se vaan valitettavasti kaikenlainen ilkeily, selkään puukottaminen, sairaalloinen uteliaisuus ym., joita jo yllä lueteltiinkin kuuluu nivalaisiin perusarvoihin. Ihan turha vinkua muuta alkiota ja alkiolaista. Mieti ite tekemisiäsi. Huumeitakin siellä riittää ylettömiin, vaikka pahanen kyläkunta muuten on.
        Asuin paikkakunnalla enkä koskaan koteutunut tuohon "kööriin". Ei sitten millään. Valitettavasti.
        Kirkkoa en moiti enkä siellä kävijöitä. On ok käydä kirkossa jos niin tuntuu.
        Mutta NE siellä soratien varressa.... Heillä ihan omat lait ja käsittämätön maailmankatsomus. Ei mitään hyviä tapoja. Kiusantekoa ja ilkeilyä. Työpaikassa jossa NÄITÄ oli paljon, oli otettava lopputili.
        Missään muualla maailmankolkassa tuskin on samanlaista ...Ja missä muualla saa ajaa iltaisin paskarallia traktoreilla kylällä, polttoöljyllä!? Ja parhaillaan yhen traktorin kopissa on koko seurakunta.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­N­­­y­­m­­f­o­m­­­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17865555I

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      lisään tuohon avaukseen sen että mulla samat arvot mutta tarkennan että sivistyneellä tavalla jossa ei sijjaa öyhötykselle. En kai tunne täällä turhan paljon ääriajattelijoita (on kai niitä joitaki) eli ääriajattelua löytyy ehkä eniten vihreistä ja persuista. Jos vihreä aate viedään äärimmilleen, niin voi olla kohtalokasta = ruokaturva voi esim vaarantua ja jos persuaate viedään äärimmilleen niin vaarallista mut on se tuossa sosialismissa myös sama jos menee kommunismiin niin vaaralliseksi mennee koko touhu, mut kyl mie luotan nivalalaisiin ja suomalaisiin ettei koskaan piäse tapahttuun pahhaa täällä suomes!"

    • Anonyymi

      josksu tunttuu että joillaki pääkaupunkiseudun ihimisillä puuttuu maalaisjärkeä ettei ne osaa hahamottaa ja ymmärtää maaseudun ihmisiä. Esim saattaa alakaa sättiä kritisoida maanviljelyä että sitä pithää alakaa rajoittaa mut perusfiksu tietää että ei kaikilla maajusseilla oo varaa alkaa investoida uusia muutoksia ja muutenki ei kaikki maajussit halua ryhtyä kasvisviljelijöiksi. Mut kyl nivalassa täällä sais enempi positiivisemmin silti suhtautua toisaalta vihreään aatteeseen että mun mielestä vihreästä aatteesta on myös hyötyä= lisää työpaikkoja=kansantalous paranee eli jos vihreän aatteen/jutut tekkee hyvin niin tulos on hyvä.

    • Anonyymi

      on siinä hyvät puolensa mut kolikon kääntöpuolel jos koti-uskonto&isänmaa männöö liiallisuuksiin eli äärilinjalle niin ei hyvä asia ollenka! Kohtuuven tie on viisauden alku!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe