Expat eläkeläiset

Anonyymi-ap

Expat eläkeläiset on kasvava joukko, joista monet maat kilpailevat. Pelkästään Kambodzassa on yli 100 tuhatta expattia. Thaimaassa tuli korona aikana ilmi, että maan bruttokansantuoteesta 20 % tuli turismista ja se on Suomessa suhteessa bruttokansantuotteesta sama, kuin koko tulovero palkoista.

Kreikka lupaa eläkeläis expateille 7 % veron ja Porttugali ja Espanja on myös expatteja suosiva. Aasiassa Malesia haluaa expatteja toinen koti ohjelmalla ja Vietnam on aikeissa houkutella eläkeläis expatteja. Kyllä maailma muuttuu juuri tähän suuntaan.

Eläkkeelle aikovat ja eläkkeellä olevan on nyt hyvä tarkkailla erilaisia mahdollisuuksia viettää antoisia ja rikkaita eläkepäiviä auringossa ja lämmössä. Monen maan edulliset hinnat houkuttelevat expatteja kaikkialta maailmasta ja lisäksi heille myönnetään erilaisia vero helpotuksia ja ohjelmia.

Miten olisi illallinen meren rannalla Karibian musiikin tahdissa ja viinit ja tanssit edulliseen hintaan. Näistä mukavuuksista voi nauttia vuoden ympäri. Esim Kambodzassa hyvä Illallinen juomineen maksaa keskimäärin noin 10 euroa, siis hyvä illallinen. Rapuja kilo lisukkeineen on alle 20 euroa ja siitä riittää kahdelle. Olut noin 1 euro ja viinipullo noin 7 - 10 euroa keskilaatuinen. Myydään toki talon viinejä lasissa.

Tällaisia erilaisia vaihtoehtoja on nyt tarjolla monessa maassa expateille ja expatit saavat myös alennuskortteja eri ravintoloihin yleensä - 10 %.

Expatit voivat nauttia talven lämpimässä ja heidän ei tarvitse huolehtia talven vaatteista ja talven muista kuluista. Myös naisille on tarjolla monen moisia hoitoja ja kauneus salonkeja todella edulliseen hintaan. Lääkkeet on pääsääntöisesti Kambodzassa ainakin puolet halvempia, kuin Suomessa ja lääkäripalvelut on myös edullisia.

Parasta Expattina oleminen on tietenkin hyvä olo ja se, että voi nauttia ansaitsemistaan rahoista hyvällä ostovoimalla. Expattien määrä kasvaa räjähdysmäisesti kaikkialla maailmassa. Internet kertoo missä ja miten saat parhaan elämän eläkkeellä.
Suosittelen katsomaan tubea ja Facen eri ryhmiä. Se on pieni askel ja suuri hyöty ainakin Suomeen nähden, sillä Suomessa on maailman toiseksi korkein kokonaisveroaste. Joten onni on mahdollista jos olet päässyt veloista ja ulosotosta... Tietenkään valtio ei päästä kansalaisen eläkkeellä lähtemään.. ja kiristävät näin ... Ennen se oli vuosi ja nyt puoli ja kohta mahdollisesti kuukausi ulkomailla.

1

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

        Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
        Maailman menoa
        133
        3208
      2. 121
        1415
      3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        136
        1274
      4. Luovutetaanko nainen?

        En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
        Ikävä
        66
        1152
      5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

        Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
        Ikävä
        76
        972
      6. Tule mukaan

        Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
        Ikävä
        39
        834
      7. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        54
        812
      8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

        Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
        Ikävä
        42
        803
      9. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        68
        795
      10. Mies, tunnistatko minut tästä

        🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
        Ikävä
        72
        783
      Aihe