Miten on mahdollista Suomessa niin heikko talouspolitiikka?

Anonyymi-ap

Kokonaisuushahmottelu valtiolla päin seiniä.

Tällaisessa tilanteessa jossa Yhdysvalloissa valtion velka on niin korkea että Suomessa ei saisi alkaa kiristään yhtään, koska kiristykset johtaisi erittäin pahaan tilanteeseen ja vielä pahempaan tilanteeseen jos Yhdysvalloissa eivät pysty nostamaan luottorajaa 1.6.2023 päivästä eteen päin.

Suomen valtion pitää tottua korkomenoihin, luotto luokituksen laskuun. Kiristäminen kotitalouksissa aiheuttaisi vain menetyksiä jotka johtaisi vielä kalliimmaksi rahassa. Yhteiskunta levottomuus voi muuttua?

Yhdysvalloissa on valtion velka yli kaksikertaa korkeampi kuin Suomessa asukasta kohden joten Suomessa velankiristys voisi tulla eteen vasta noin 117miljardin euron lisävelan jälkeen. Tuolloinki Yhdysvaltojen velka asukasta kohden on korkeampi jo nykyisellä tasolla, oletettavasti Yhdysvalloissa velka kasvaa eikä heillä ole tiedossa siihen laskevaa syytä?

Pitämällä kuten herra sanonut: "Pyörän pyörimässä, Suomi nousuun, kaikille työtä ja rahatuloja?" Kiristyksillä ei saavuteta ihmisille heidän kannalta ansaittua tuloa, ainoastaan rikkaimmille.

Miten kävi Englannissa kun alensivat rikkaiden veroja, lyhyessä jonkun kuukauden aikana Englannin valtion tulot romahti ja Englannissa täytyi pian korottaa rikkaiden verotusta! Tappio oli valtaisia, siitä kärsivät vuosien ajan.

Jos vain olisi mahdollista Suomessa kaikkien puolueiden pitäisi "häikäilemättömästi" kieltäytyä kokoomuksen ehdottamista talouspolitiikasta. Kieltäytyä kaikesta hallitusmuodoista jossa kokoomus on hallitustunnustelijana.

Lopuksi vielä pyörät pyörii jos tiet on kunnossa, ihmisillä mahdollisimman maksuton terveydenhuolto, sosiaalinen katkeamaton toimeentulo ja monet muut tekijät.

Valtion velan ollessa vain tasaava tarkoitus niin sitä voi hyvin ottaa vielä 117miljardia euroa nykyisen velan lisäksi.

Kotitalouden talouden kiristäminen menoilla tässä "kovin" pysähtyneessä tilassa tilanteessa voisi sanoa olevan kuin "isänmaan joukkomurhaan tavoittelu politiikkaa?"

5

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kotitalouden talouden kiristäminen menoilla, sekä TULO MENETYKSILLÄ (asumistuki, muut perhetuet, valtion nousevat hinnat/käyttökulut) tässä "kovin" pysähtyneessä tilassa tilanteessa voisi sanoa olevan kuin "isänmaan joukkomurhaan tavoittelu politiikkaa?"

      • Anonyymi

        Kokoomuksen ja persujen päätavoitteita,persuilla kuulemma kansan puolesta nämä leikkaukset.


    • Anonyymi

      Yleisradioko tätä politiikkaa harjoittaa?

    • Anonyymi

      Suomi alkaa olla menetetty. Täällä on liikaa virkamiehiä ja varsinkin sote-ammattilaisia. En muista kuulleeni vuosiin muista ammattilaisista yhtään mitään uutista, kuin vain hoitajsta. Milloin lähäri alkaa johtaa yhteiskuntaa? Lähäristä Pressa!

      Pysykää ihmiset niin terveinä kuin vain kykenette. Välttäkää kaikkia toimenpiteitä ja lääkärikontakteja, koska olette heille vain pelinappuloita oman ammattiegon pönkittämiseen. Se on heidän keino pitää langat omissa kätösissä ja turvata työpaikat ja varsinkin jatkuva suureneva veropotti heille soteen. Näytetään, ettemme tarvitse hoitohenkilökuntaa, mutta tarvitsemme hyviä talonrakentajia ja luomuviljelijöitä. Opettajia ja kirvesmiehiä ja mitä muita vaan kuin wt-sakkia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe