Lipponen jatkaa puhdistuksiaan ja pesee käsiään syyttäen muita, kun ne eivät muka ole

Anonyymi-ap

ymärtäneet. hänen viisauttaan, joka on puhdasta valkopesua ja jälkeen päin omassa päässä kuviteltua. Eli tyypillistä vihervasemmsiton täyttä sontaa. Opit haettu Venäjältä, valehtelu on itselle sallittua, mutta muilta ehdottomasti kielletty. Lipponen möi itsensä ja sekään ei olisi niin paha, mutta kujn kauppasi Suomea, Suomen itsenäisyyttä ja sen tulevaisuutta omia etujaaan ja urapyrkimyksiä edistääkseen. Ei kai muuten Putin olisi häntä palkannut vai tietääkö kukaan, että Putin olisi ketään keheilistä omalle isänmaalleen uskollista palkannut. Ei ole vaan niitä moraalittomia ja aatteettomia, joita oma etu ja raha on kiinnostanut.

3

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lippone kirjoitta kaksi tai kolme tiilskiveä puhdistuksiaan muka perusten päiväkirjamerkintöihin. Kuaan ei ole tarkistanut hänen merkintöjään vaan todenneet, että samaa syltyä joka tiiliskivi. Hän on ollut oikeassa, muut väärässä, hän olsi euraasian keisari, jos muut olisvat ymmärtäneet hänen viisutensa.Sehän on täysin mahdoton ajatus, jos viisautta ei näy, älykkyys on hukasa ja jäljelel jää vaa itsekkyys.

      Tulee meieleen eräs professori, joka avoimesti marisi, että jos hän olisi syntynyt Newtonin aikaan hän olisi keskinyt derivoinin jne. Silloin totesin, että olishan tuo tyhjäpää voinut keksiä paljon muutakin derivoinnin jälkeen. Ei keksinyt vaan oli katkera syntymäajankohdalleen.

    • Anonyymi

      Lipponen ei ole koskaan omasta mielestään tehnyt virhettä, ei edes niiin moniamokia kuin Väyrynen, kun totesi kerran luuleensa erehtyneen, mutta olikin väärässä.

      Lipponen on valkopesun ja egoismin huipentuma. Jos joku viitsii ja kuka edes viitsisi tutkia hänen uraansa tarkemmin, löytäisi monia valheita, vääryyksiä, ääretöntä röyhkeyttä ja töykeyttä, naisten halveksuntaa ja alsitamista jne. Tekoja, jotka tänä päivänä eivät kestäsi edes verhojen hetkellistä vilautusta. Täysmädästä ei saa muut syötävää kuin raatokärpäset.

    • Anonyymi

      Huvittavaa tuo Sdp:n touhu antaa neuvoja Rkp:lle että hallitusta ei syntyisi. Kaksinaamaista oman edun tavoittelua. Kova on hinku Sdp:llä hallitukseen, vaikka sitten vääryydellä.
      Ei ole tällaista höperyyttä ennen nähty jo neuvottelujen aikana mitä Vasemmisto, Vihreät ja Sdp vouhkaa että oikeistohallitusta ei vaan saataisi syntymään tähän maahan vaikka äänestäjät ovat heidät valinneet viisikon jälkeen.
      Äänestäjien aliarviointia kaiķki. Myös se että he Sdp:n äänet laskelmoi voiton maksimoimiseksi. Silti heidän äänet ei riittäneet kuin kolmanteen sijaan. Yhtä pelleilyä.
      Itse ovat upottaneet Suomen velkasuohon ja sama peli vaan jatkuisi velasta välittämättä.
      Oikeisto tekee parhaansa ja kompromisseja joutuu hallitusneuvottelijat tekemään joka ikinen mikä on normaalia tässä tilanteessa. Ei tämä velkasuo ole oikeiston syy vaan viisikon.
      Kyllä Orpo muiden puolueiden metkut tietää, niin myös Perussuomalaiset. Rkp: kin voi tulla alas itse luomaltaan jalustalta. Se on heidän itsensäkin etu olla hallituksessa, ei häviö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe