Älä avaa ovea-väitetty tositarina

Anonyymi-ap

"Kuulin tämän tarinan eräältä ystävältäni ja hän vannoo sen olevan totta.

Ystäväni tunsi nuoruudessaan tytön nimeltään veronica. Veronica seurusteli miehen kanssa jonka nimi oli kevin. Kevin oli tyypillinen hurjapää joka tykkäsi välillä kaahailla autoilla ja tehdä kaikkea rämäpäistä. Kaikki kuitenkin muuttui eräänä iltana. Kevin ja veronica olivat eräissä bileissä kavereidensa robertin ja deanin kanssa. Ilta oli jo venynyt aika pitkäksi ja kevin halusi lähteä kotiin. Hän ei ollut juonut vähään aikaan koska oli kulkenut autolla ja vannoi olevansa tarpeeksi selvä ajamaan. Robert ja deane olivat toisella autolla mutta olivat menossa samaan suuntaan kuin kevin ja he päättivät lähteä samaa matkaa ja ajaa peräkkäin. Veronica asui vähän matkan päässä ja halusi vielä jäädä bileisiin hetkeksi joten hän sanoi kävelevänsä kotiin. Kevin ja muut kaverit lähtivät ja veronica jäi yksin bailaamaan.

Veronica heräsi seuraavana aamuna siihen että hänen oveensa koputettiin. Oven takana seisoivat robert ja deane aivan kalpeina. Veronica kysyi heiltä mikä heillä oli hätänä johon toinen sai pienen hiljaisuuden jälkeen vastattua. Kevin on kuollut. Tiedon saatuaan veronica romahti maahan. He eivät olleet nähneet tapahtumaa sillä he olivat hieman aikaisemmin jääneet omaan kotiinsa. He olivat siis kämppiksiä ja kevin jatkoi matkaa kohti omaan kotiinsa. Ilmeisesti pian tämän jälkeen hän oli osunut puuhun ja kuollut. Poliisit olivat soittaneet aamulla deanille ja robertille ja kysyneet lisätietoja. Sitten deane sanoi: "siinä ei ollut vielä kaikki." Pian poliisin soiton jälkeen joku oli tullut koputtamaan kaksikon ovelle.

Robert oli kysynyt kuka siellä on ja vastaus oli ollut "kevin". Tällöin kaksikko oli vain jähmettynyt paikoilleen ja kuunnellut koputusta. Koputus oli voimistunut hetken aikaa kunnes kun kukaan ei mennyt avaamaan niin oli se kadonnut. Veronica näytti todella järkyttyneeltä kuten olettaa saattoi. "Eihän tuo voinut olla totta", hän ajatteli. He juttelivat vielä hetken tapahtuneesta. Sitten kun pojat alkoivat tehdä lähtöä niin toinen heistä pysähtyi ja kääntyi katsomaan veronicaa vakava ilme kasvoillaan. Sitten hän sanoi: "kuule, jos kevin tulee tänne niin ÄLÄ avaa ovea!" Sitten kaksikko lähti. Nämä viimeiset sanat vaikuttivat veronicasta ennustuksilta, jopa uhkauksilta. Päivä vaihtui yöhön ja veronica yritti saada unta. Hän kuitenki pyöri sängyssään monta tuntia ennen kuin vaipui horrosmaiseen uneen.

On vaikea arvioida kuinka kauan veronica nukkui kun hänen unensa keskeytti ulko-ovelta kuulunut koputus. Samassa kun uninen veronica ymmärsi mistä ääni kuului niin hänen sydämensä pomppasi kurkkuun. "Ei voi olla totta", hän ajatteli mielessään. Veronica jäi makaamaan hetkeksi sänkyynsä mutta koputus ei lakannut. Hetken jälkeen hän sai kerättyä itsensä ja nousi sängystä. Hän alkoi hitaasti kävelemään kohti ulko-ovea ja valmiina koko ajan syöksymään pois päin. Kun hän pääsi oven viereen niin hän keräsi kaiken rohkeutensa ja hän kysyi värisevällä äänellä: "kuka siellä?" Siinä samassa koputus lakkasi: "KEVIN", kuului vastaus erittäin tummalla ja humisevalla äänellä.

Tämän jälkeen tuli pieni tauko ja sitten koputus jatkui todella rajuna. Ovi nitisi saranoillaan ja koputuksen tahti muistutti ompelukonetta. Veronica alkoi kiljumaan jonka jälkeen kaikki pimeni. Seuraavana päivänä noin puolelta päivin veronica heräsi eteisen lattialta. Ovi oli edelleen saranoillaan eikä jälkeä välikohtauksesta näkynyt. Monta seuraavaa yötä veronica vietti valveilla mutta mitään ei enää tapahtunut. Pian kevin haudattiin ja elämä palasi pikkuhiljaa normaaliksi. Jälkeenpäin veronica tutki aihetta netistä saaden selville että stressi saattaa aiheuttaa tällaisia reaktioita jossa henkilö hallusinoi. Mutta mikään ei selittänyt sitä miksi deane ja robert olivat molemmat kokeneet tämän saman tilanteen.

Tämä oli siis kaverini kertoma tarina mutta minä kyllä luotan häneen."

5

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarina on kyllä mielenkiintoinen.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­­­N­­­y­­m­f­o­m­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17872306x

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      sitten veronica lähti ulkomaille ja toi sieltä uuden kevinin eri nimellä ja rahanroisketta riittää. Tavaraa riittää ja kulkuneuvot vaihtuu

      • Anonyymi

        Miksi olla kateellinen jollekin joka on jotain hankkinut? Sinulla ei ole varmaa tietoa paljonko töitä hän on tehnyt sen eteen, tai mitä muuta hän on kärsinyt, tai tulee kärsimään. Monella on isoja ja kalliita taloja ja kartanoita ja joillakin on monta urheiluautoa ja yksityislentokoneita. Miksi olla kateellinen jollekin tietylle henkilölle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi olla kateellinen jollekin joka on jotain hankkinut? Sinulla ei ole varmaa tietoa paljonko töitä hän on tehnyt sen eteen, tai mitä muuta hän on kärsinyt, tai tulee kärsimään. Monella on isoja ja kalliita taloja ja kartanoita ja joillakin on monta urheiluautoa ja yksityislentokoneita. Miksi olla kateellinen jollekin tietylle henkilölle?

        Ei se ole keltään pois jos joku omistaa jotain. Kateellisuus on sitä ettei tiedosta omia mahdollisuuksiaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe