Marin tiukka pillu maiskahtaa

Anonyymi-ap

Olin jo pitkään suostutellut Maria että joskus kokeiltaisiin miltä tuntuu ryhmäseksi ja hämmästyin kun vaimo otti asian itse esille ja oli katsellut netistä juttuja joissa oli kokoontumisilmoituksia.
Katsoimme yhdessä niitä ja yksi olikin viereisessä kaupungissa vikonloppuna jossa neljä pariskuntaa kokoontuisi hotelliin ja yksi pääsisi vielä mukaan.
Sovin sähköpostilla että olisimme halukkaita tulemaan mukaan ja ajoimme jo perjantaina kyseiseen kaupunkiin ja varasimme huoneen sieltä, kokoontuminen olisi vasta lauantaina iltapäivällä samassa hotellissa, olimme ensikertalaisia ja molempia hieman jännitti tilanne.
Vaimoni kyseli, saako antaa naida paljaaltaan ja oli selvästi kiinnostunut, että saisi vierasta kuumaa spermaa sisäänsä, annoin luvan. Yllätyin kuinka seksikkäät mustat pitsiset rintsikat ja pikkuhousut olikin hankkinut ja vähän olin mustasukkainenkin kun ajattelin että huomenna vieras mies ne riisuu kulli kivikovana seisokissa. Iltapäivällä olimme hotellin aulassa odottamassa muita ja pianhan siinä esittäydyttiin ja panin merkille kuinka yksi nainen oli niin seksikkäästi pukeutunut, että kullini alkoi jäykistyä, kun mietin että millaista olisi tunkeutua tuon sisään.
Kokoonnuimme ylimpään isoon huoneistoon jonka maksuun olimme osallistuneet, alku oli tosi jäykähköä, mutta kun vähän nautimme valkkaria alkoi tilanne huojentumaan, Kaikki olivat suunnilleen ikäisiämme, paitsi yksi pariskunta joka oli varmaan alle 20 ja nainen oli tosi herkkupala pitkine hiuksineen.
- Meillä on ollut tapana, että uuden pariskunnan nainen saa alussa antaa maistiaisia muille miehille, vaimoni säpsähti ja katsoi anovasti muhun ja kuiskasi korvaani,,,ei saakeli.
Mies käskytti vaimoani vuorotellen riisumaan äijien boxserit ja katselin kuinka vapisevin käsin vaimoni aloitti ensimmäisestä ja empi selvästi kun ensimmäisiin tarttui. Lopulta ujosti veti ne alas ja kauhuissaan katseli kun miehellä oli täysi seisokki, mutta kuitenkin tarttui pienellä kädellään varresta kiinni ja veti sitä edestakaisin.
Äijät olivat varmaan napanneet sinisii pillereitä, kun seuraava tuli vuoroon, oli silläkin kalu ainakin valmiustilassa, katselin kolmatta jonka bokserit pullottivatkin melkoisesti ja sieltähän paljastuikin melkoinen ase, kuulin kuinka vaimolta pääsi vaistomaisesti wau, kamala kuinka iso se on ja tarttui himokkaasti sihen kiinni ja eihän pikkuinen käsi edes ylettynyt sen ympäri.
Menin sänkyyn selälleni ja vaimoni asettautui jalkojeni väliin vähän pelokkaana, pikkuhousut olivat vielä jalassa ja nehän riisuttiin välittömästi ja miehet tapittivat himokkaina vaimoni posliiniksi ajettua pimppaa. Kukin vuorollaan avasi häpyhuulia ja pyöritti glittaa joka jo nöpötti melkoisen kovanakin. Vaimoni vapisi jännityksestä kun jalat aukaistiin äärimmilleen ja koko herkku oli siinä esillä,
Meilläon ollut tapana, että kukin saa ensin maistaa uuden tulokkaan herkkua antamalla noin kymmenen iskua kalullansa ja hetihän yksi oli jo työntämässä kulliansa vaimoni pilluun. Vaimo ynähti kun kulli alkoi porautumaan hitaasti sisään jalat vapisivat ja vaimo katsoi anovasti minuun, kuin lupaa pyytäen. Kalu painui pohjaan ja hitaasti tuli ulospäin, näin kuinka kullinvarsi kiilsi vaimoni kimanesteistä, mies alkoi antamaan vauhdilla kunnes toinen jo oli työntämässä sitä pois pukilta, pillu maiskahti melkoisesti kun tatt tuli vauhdilla ulos.
Toinen oli jo sisäänpanemassa kullia ja antoi kunnolla vartta pilluun kunnes kolmas oli jo tönimässä pois. Kolmannella olikin aikamoinen jortikka ja ei mennytkään heittämällä sisään, mutta pillu antoi periksi ja huomasin kuinka vaimolla alkaa selvästi orgasmi lähestyä.
Äijä ei malttanutkaan lopettaa ja jatkoi eläimellistä naintiaan huomasin kuinka vaimoni tarttui pakaroihin ja alkoi antamaan vastapotkuja ja otti kaluni kiimaisena suuhun.
Oli se tosi outoa kun iso äijä rynkytti vaimoani isolla kullilla ja huudosta päätellen teki melkoisen hyvää molemmille, kullini oli jo laukeamispisteessä mutta koitin estää sen.
Tissit tekivät edestakaista liikeyttä joka iskulla joiden tahti alkoi nopeutumaan ja äijä alkoi purkamaan lastiansa vaimoni pillunperälle, vaimo säpsähti jokakerta kun spermalaukaukset varmaan tuntuivat pillunpohjukassa.
jatkuu.....

3

1151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oltiin kerran sovittu 2N ja 6M mökkiviikonlopusta seksin kera.
      Olimme jo mökillä vaimo ja 5M kun toinen pari perui tulonsa.
      Harkitsimme jo perua seksin mutta vaimoni sanoi että hän voi antaa ainakin kerran jokaiselle ja niin paljon kuin paikat kestää.
      Vaimoni toiveesta jakauduimme kahteen ryhmään ja toiset sai katsoa kun toinen ryhmä pani.
      Vaimon paikat kesti kun paljaalla pantiin ja sperma piti paikat liukkaina.
      Vaimo sanoi että jatkossa korkeintaan 3M kerrallaan niin hä nauttii eniten.
      Viiden kanssa on säheltämistä.

    • Anonyymi

      Mieheni järjestää polttarit kaverilleen
      16.6.2023 häät ovat 18.6.2023.
      Lupassin miehelleni ottaa ainakin sulhasen pariksi päiväksi ennen häitä seksikumppaniksi.
      Vielä mieheni haluaisi että sulhasen lisäksi olisin muidenkin polttari miesten kanssa.
      Muiden miesten kohdalla vaikeinta on kun tunnen heidän vaimonsa tosi hyvin ja he ovat minun ystäviäni.

    • Anonyymi

      U­u­­­s­­­i sek­­­si­tea­­­tteri avautu­­­u Su­­ome­­­en! Ku­­­tsu­­­mme kai­­kki­. Ilmo­­it­tautum­ine­n ry­­­hmä­­­ämme tääll­­­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/M7y3E3

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe